Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τα coins που έχουμε συνολικά αν κατεβάσουμε τις εφαρμογές που τα βλέπουμε?

EDIT : Amazon Coins are not available at your location

Ημμ έχω στο Αμερικάνικο το account, όποτε σε μένα παίζουν κανονικά τα coins.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

το ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι με τα coins που πήρες από τις δωρεάν εφαρμογές αγοράζεις το Grand Theft Auto: San Andreas και τσιμπάς 2000 coins ;)

Και εγώ το us έχω αλλά δεν ξέρω πουβλέπω τα coins μου. Επίσης το gta δεν το βρίσκω με αναζήτηση στο store μάλλον δεν το υποστηρίζει η συσκευή μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

το ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι με τα coins που πήρες από τις δωρεάν εφαρμογές αγοράζεις το Grand Theft Auto: San Andreas και τσιμπάς 2000 coins ;)

Μου το απαγορεύει να το κατεβάσω λογω γεωγραφικών περιορισμών αν και δεν θα έπρεπε. Θα ήταν καλό deal. :lol:

από υπολογιστή να το αγοράσεις, εμένα μου έβγαλε μήνυμα για ασυμβατότητα του παιχνιδιού με τις συσκευές μου αλλά το αγόρασα κανονικά και τσίμπησα τα coins.

Άλλαξα την billing address έβαλα Νεα Υορκη και πάλι το ίδιο μου λέει για τα coins,Είναι πολύ μπερδεμένο το αμαζον, δεν βγάζω άκρη

από υπολογιστή να το αγοράσεις, εμένα μου έβγαλε μήνυμα για ασυμβατότητα του παιχνιδιού με τις συσκευές μου αλλά το αγόρασα κανονικά και τσίμπησα τα coins.

Απο υπολογιστή είμαι στην com έκδοση αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Θα το ψάξω γιατι αξίζει.

Και εγώ το us έχω αλλά δεν ξέρω πουβλέπω τα coins μου. Επίσης το gta δεν το βρίσκω με αναζήτηση στο store μάλλον δεν το υποστηρίζει η συσκευή μου.

Πάνω δεξιά πρέπει κανονικά να σου βγαίνουν.[ATTACH]45184[/ATTACH]

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Λοιπον έκανα τα μαγικά μου (ουτε εγω ξέρω τι έκανα)και κατάφερα να αλλάξω χώρα, έσβησα τις εφαρμογες που είχα πάρει , τις ξαναπήρα και πήρα και τα coins! Τσιμπησα και το gta και +2000 coins! Πάντως ακόμα junglist εμένα δεν μου εμφανίζει ποσα διαθέσιμα έχω πανω δεξιά. Πάντως τα πήρα αφου πήρα και το gta

Fleksy Πληκτρολόγιο στη μισή τιμή.

Ωραίος Σοφέ, το είχαν βάλει πάλι σε προσφορά και το αγόρασα αλλά μόλις είδα (όσο τουλάχιστον προλαβαίνεις να κρίνεις μέσα σε λίγα λεπτά) ότι δεν με βολεύει καθόλου (πάντα σε σύγκριση με το Swype) επέλεξα σχεδόν αμέσως την επιστροφή των χρημάτων. Αυτή τη φορά το αγόρασα και μόλις το εγκατέστησα το απεγκατέστησα πάλι και μάλιστα χωρίς να το δοκιμάσω καν αυτή τη φορά, κάποια στιγμή στο μέλλον θα του αφιερώσω τον χρόνο που του αξίζει όμως.. :)

Ωραίος Σοφέ, το είχαν βάλει πάλι σε προσφορά και το αγόρασα αλλά μόλις είδα (όσο τουλάχιστον προλαβαίνεις να κρίνεις μέσα σε λίγα λεπτά) ότι δεν με βολεύει καθόλου (πάντα σε σύγκριση με το Swype) επέλεξα σχεδόν αμέσως την επιστροφή των χρημάτων. Αυτή τη φορά το αγόρασα και μόλις το εγκατέστησα το απεγκατέστησα πάλι και μάλιστα χωρίς να το δοκιμάσω καν αυτή τη φορά, κάποια στιγμή στο μέλλον θα του αφιερώσω τον χρόνο που του αξίζει όμως.. :)

Χαχαχα Μάκη η αλήθεια είναι πως έτοιμος ήμουν να κάνω επιστροφή και εγώ αλλά του έδωσα χρόνο και το κράτησα τελικά!

Έχουν κάνει απίστευτη δουλειά τα παιδιά και είναι μοναδικό πιστεύω στο είδος του εάν γράφεις με 2 χέρια. Με 1 άρχοντας παραμένει το Swype. Παρ'όλα αυτά μιας και προσφορά είπα να το γράψω για τυχόν ενδιαφερόμενους :-P

Χαχαχα Μάκη η αλήθεια είναι πως έτοιμος ήμουν να κάνω επιστροφή και εγώ αλλά του έδωσα χρόνο και το κράτησα τελικά!

Έχουν κάνει απίστευτη δουλειά τα παιδιά και είναι μοναδικό πιστεύω στο είδος του εάν γράφεις με 2 χέρια. Με 1 άρχοντας παραμένει το Swype. Παρ'όλα αυτά μιας και προσφορά είπα να το γράψω για τυχόν ενδιαφερόμενους :-P

Επειδή διάβασα ξανά το μήνυμά μου και μάλλον δεν έδωσα σωστή διατύπωση, το fleksy πλέον το έχω αγορασμένο απλά δεν είναι εγκατεστημένο στη συσκευή μου αυτή τη στιγμή! Θεωρώ όμως ότι αξίζει την υποστήριξη η ομάδα οπότε χαλάλι, στο μέλλον θα το δοκιμάσω επίμονα (ελπίζω όχι κι επίπονα :D ) κι αν είναι να μείνει θα μείνει.. :)

Παιδια ερωτηση. Εχει αλλαξει καπως το UI του Amazon App? Πλεον δε μου βγαζει την δωρεαν εφαρμογη της ημερας στη θεση οπου βρισκοταν παλια και δεν βρισκω που μπορει να κρυβεται :lol:

Δεν το ποσταρα στις γενικες εφαρμογες γιατι μου κολλαει περισσοτερο στις προσφορες αφου βγαζει παντα μια σε 100% εκπτωση. Παρεμπιπτοντως ξερει κανεις ποια ειναι η σημερινη?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παιδια ερωτηση. Εχει αλλαξει καπως το UI του Amazon App? Πλεον δε μου βγαζει την δωρεαν εφαρμογη της ημερας στη θεση οπου βρισκοταν παλια και δεν βρισκω που μπορει να κρυβεται :lol:

Δεν το ποσταρα στις γενικες εφαρμογες γιατι μου κολλαει περισσοτερο στις προσφορες αφου βγαζει παντα μια σε 100% εκπτωση. Παρεμπιπτοντως ξερει κανεις ποια ειναι η σημερινη?

Δεν έχει αλλάξει. Κανε καμία εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής μήπως ξεκολλήσει .

Σήμερα έχει το inferno+ .

inferno+ δίνει σήμερα (παιχνίδι). Δεν μου έχει αλλάξει καθόλου,δοκίμασε να κάνεις clear data kai cache μηπως είναι κανένα κολλημα

To εκανα και παλι τιποτα. Εχει ενα μπανερακι πανω πανω (scrollable) με τις κατηγοριες Runners, New Releases, Animal Adventures, Action Hits κλπ (που οταν πατησεις σε πεταει στα παιχνιδια/εφαρμογες της εκαστοστε κατηγοριας) ενω παλια θυμαμαι ηταν εκει η free app. Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

εκεί ειναι ,οταν μπαινεις στο appstore εκει ειναι η εφαρμογη της ημερας ,αν σκρολαρεις δεξια ή αριστερα ειναι οι κατηγορίες που ανεφερες. τραβα την κουρτίνα απο αριστερα και πατα store home και θα την δεις

εκεί ειναι ,οταν μπαινεις στο appstore εκει ειναι η εφαρμογη της ημερας ,αν σκρολαρεις δεξια ή αριστερα ειναι οι κατηγορίες που ανεφερες. τραβα την κουρτίνα απο αριστερα και πατα store home και θα την δεις

Δεν έχει αλλάξει. Κανε καμία εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής μήπως ξεκολλήσει .

Σήμερα έχει το inferno+ .

Και σε'μενα ετσι δειχνει, και εκκαθάριση δεδομένων εκανα και store home πηγα

Και σε'μενα ετσι δειχνει, και εκκαθάριση δεδομένων εκανα και store home πηγα

Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5404700

:thanks: Αυτο ηταν :):):)

Αλλα τι ειναι ολα αυτα που μου εβγαλε το host editor :wacko: !

Μπορω να τα σβησω ?

:thanks: Αυτο ηταν :):):)

Αλλα τι ειναι ολα αυτα που μου εβγαλε το host editor :wacko: !

Μπορω να τα σβησω ?

Όχι μην τα σβήσεις αυτά είναι hosts των διαφημίσεων που τα μπλοκάρει το adblock/adfree/adaway. Αν τα σβήσεις θα βλέπεις πάλι διαφημίσεις. Απλά σε κάποιο τελευταίο update έβαλαν τον host που εμφανίζει στο άμαζον τις είκόνες. Μόνο αυτό του άμαζον χρειάζεται να αφήνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Τhanks guys το διορθωσα κι εγω. Δεν μπορουσα με τιποτα να το φανταστω :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Εμένα στο παρελθόν δε μου έχει δώσει amazon coins. Εσύ έχεις μοναδική δηλωμένη διεύθυνση σε ΗΠΑ?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά