Don Karlos Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Από τα λεγόμενα των παιδιών που είναι Ιταλία, κατάλαβα ότι η τιμή του εκεί είναι τόσο χαμηλή λόγω της επιδότησης που δίνει στις 3G συσκευές η Τιμ... Γι' αυτό έχει μόνο τόσα χρήματα. Οπότε δε μας φταίει η Alpha Copy, αλλά οι εταιρείες κινητής της Ελλάδας. Σωστά τα λέω? Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 to kinito keimenete se oli tin evropi sketi siskevi 520-580euro... i TIM.it einai ekseraisi giati proothei tis ipiresies tis kai dialekse ena nokia gia afton ton skopo... ta alla 3G einai to idio akriva oso stin pagosmia agora... ti na poume gia alla kinita pou einai mono stin ellada 150euro akrivotera apo mia antiprosopia "na t'arpaksoume"... qtek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don Karlos (22 Νοέ. 2004 , 18:36) Από τα λεγόμενα των παιδιών που είναι Ιταλία, κατάλαβα ότι η τιμή του εκεί είναι τόσο χαμηλή λόγω της επιδότησης που δίνει στις 3G συσκευές η Τιμ... Γι' αυτό έχει μόνο τόσα χρήματα. Οπότε δε μας φταίει η Alpha Copy, αλλά οι εταιρείες κινητής της Ελλάδας. Σωστά τα λέω? Ayto nomizo kai ego,i TIM ellados den mporouse na proithisei to 6630 opos TIM italias(afoy to idio einai)ktl ktl ktl..i vodafone aparadekti akoy 2/2005 poly gelio Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (22 Νοέ. 2004 , 13:43) Πάρε μερικές ακόμα πληροφορίες για το 6630. Τρομερή βελτίωση σε σχεση με το symbian 7 παρατήρησα στην έκθεση. Mε το που μπάινεις στο μενού σου βγαίνει μια λίστα με εικόνες, βίντεο, ήχους και αφού επιλέξεις κάποια κατηγορία η συσκευή βίσκει μόνη της τα κομμ΄τια και στα βγάζει σε μία λίστα. Απίστευτα χρήσιμο. Σε βγάζει απο την διαδικασί αάνοιγμα φακέλων και ψάξιμο για κάποιο συγκεκριμένο αρχείο. Επίσης καταπληκτική είναι και η τρισδιάστατη παρουσίαση της έκθεσης των φωτογραφιών. Πολύ γρήορη ανανέωση μικρογραφιών και γρήγορο άνοιγμα των μεγάλων πάντα αρχείων. Απλά άψογο. Μας ντοπάρεις άγρια !!! :D :D :D MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 manmakr Οι οδηγίες στα ελληνικά υπάρχουν στο site της ΝΟΚΙΑ εδώ και καιρό. Εγώ τις έχω "κατεβάσει" εδώ και δυο βδομάδες http://www.nokia.com/nokia/0,8764,6...p;languageId=14 The page or file could not be found. The address or link may be invalid or outdated. In 15 seconds, you will be automatically redirected to the home page of http://www.nokia.com. Nokia Home Go back :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 μια ερώτηση προς τα παιδιά που το έχουν: το 6630 είναι κλασσικό Nokia στα MMS, δηλ δεν συντάσσει πολλαπλές σελίδες? και κάτι ακόμα: μουσική ακούμε μόνο από το handsfree? αν ναι, υπάρχει ανταπτοράκι για έξοδο minijack? ...άντε να δούμε πότε θα είναι στα Cosmote shops [ελέω εταιρικής]... ο θεός μαζί μας :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 1. Υποστηριζεται η τεχνολογια SMIL στα MMS... ;) 2. Μπορεις να ακους και απο το ηχειο της συσκευης και απο τα ακουστικα. Ανταπτορα θα βρεις σιγουρα. Ξερω και μαγαζι που πουλαει! ;) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (22 Νοέ. 2004 , 15:31) Mετα απο πολυημερη παρακολουθηση αυτου του θεματος,αποφασισα να το αγορασω και εγω μολις ερθει Ελλαδα μιας και θελω το κινητο που θα παρω να εχει λειτουργικο και να ειναι 3g (αφου δεν αλλαζω κινητο συχνα,ας παρω ενα πληρες εστω και χωρις δευτερη καμερα)... Τωρα,ποτε θα το παρω ειναι αλλο θεμα! Επισης,δειτε τι μου απαντησε η vodafone σε σχετικη ερωτηση μου: Αγαπητέ κύριε bomber21 καλησπέρα,Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Nokia 6630 θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Vodafone από τον Φεβρουάριο 05 και μετά.Με εκτίμηση, Δίπλα σας κάθε στιγμή http://www.vodafone-shop.gr :wacko: :wacko: :wacko: Εμενα στην ερωτηση μου ποτε θα ερθει και ποια η τιμη του, μου απαντησαν απο την vodafone, μεσα στν δεκεμβριο, και για τιμη αγνωστη. Η TIM μου απαντησε οτι για τετοιες ερωτησεις πρεπει να απευθυνθω στο κοντυνοτερο καταστημα της. (Ολα αυτα μεσω e-mail) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tomtoub (22 Νοέ. 2004 , 21:07) :wacko: :wacko: :wacko: Εμενα στην ερωτηση μου ποτε θα ερθει και ποια η τιμη του, μου απαντησαν απο την vodafone, μεσα στν δεκεμβριο, και για τιμη αγνωστη. Η TIM μου απαντησε οτι για τετοιες ερωτησεις πρεπει να απευθυνθω στο κοντυνοτερο καταστημα της. (Ολα αυτα μεσω e-mail) Tι να πεις..Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν... :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος INDYJONES (22 Νοέ. 2004 , 20:12) The page or file could not be found. The address or link may be invalid or outdated. In 15 seconds, you will be automatically redirected to the home page of http://www.nokia.com. Nokia Home Go back :wacko: [Πήγαινε στο nokia.com επέλεξε support, (πάνω στη οριζόντια μπλέ λωρίδα) στην επόμενη σελίδα Phones support, στην επόμενη εκεί που λέει phone models βρες το 6630 και πάτα go, στην επόμενη σελίδα αριστερά πάτα στο user Guide και στην επόμενη εκεί που λέι να επιλέξεις γλώσσα (select language) βρές τα ελληνικά] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
profion85 Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 emena paidia otan rotisa exthes stin vodafone ,mou lei to plaikairi pou douleuei eki oti to perimenoun aythn tin vdomada!Ore bbbrrrr koimoyntai orthioi oloi tous....:)o kathenas oti goustari lei http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 καλα παιδια ειναι τρελα τα ατομα της vodafone... πηρα σημερα τηλεφωνο στην εξυπηρετιση πελατων για να μου πουν αν υπαρχουν ρυθμησεις για 6630 για vodafone live 3g (κρίμα ειναι να παει χαμένη τέτοια προσφορά, τζαμπα μεχρι απριλιο...) και μου λένε πως το 6630 δεν ειναι 3g λεει, μονο mms εχει... τελοσπαντον απο'τι μου ειπε και ο ΜΣΚ οι ρυθμησεις ειναι ιδιες με τα υπολοιπα 3g οποτε θα τις περασω μονος μου (οταν μου ερθει το 6630...) The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Εγω θελω να μεταφερθω απο καρτοκινητο σε συμβολαιο για να εκμεταλλευτω την επιδοτηση..Ξερει κανεις πως θα βρω την τιμη του 6630 με μεταφορα στο voafone 60 ή στο voda 120??Aν οχι,που τις υπολογιζετε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (22 Νοέ. 2004 , 21:54) καλα παιδια ειναι τρελα τα ατομα της vodafone... πηρα σημερα τηλεφωνο στην εξυπηρετιση πελατων για να μου πουν αν υπαρχουν ρυθμησεις για 6630 για vodafone live 3g (κρίμα ειναι να παει χαμένη τέτοια προσφορά, τζαμπα μεχρι απριλιο...) και μου λένε πως το 6630 δεν ειναι 3g λεει, μονο mms εχει... τελοσπαντον απο'τι μου ειπε και ο ΜΣΚ οι ρυθμησεις ειναι ιδιες με τα υπολοιπα 3g οποτε θα τις περασω μονος μου (οταν μου ερθει το 6630...) ean tis eheis moy tis stelneis me pm,i dose link..efharisto na eimai etoimos Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (22 Νοέ. 2004 , 19:54) καλα παιδια ειναι τρελα τα ατομα της vodafone... πηρα σημερα τηλεφωνο στην εξυπηρετιση πελατων για να μου πουν αν υπαρχουν ρυθμησεις για 6630 για vodafone live 3g (κρίμα ειναι να παει χαμένη τέτοια προσφορά, τζαμπα μεχρι απριλιο...) και μου λένε πως το 6630 δεν ειναι 3g λεει, μονο mms εχει... τελοσπαντον απο'τι μου ειπε και ο ΜΣΚ οι ρυθμησεις ειναι ιδιες με τα υπολοιπα 3g οποτε θα τις περασω μονος μου (οταν μου ερθει το 6630...) Αν μπορείς, κι εμένα !!!! Σίγουρα τις χρειάζομαι τώρα που έγινα φρεσκότατος VODA οπαδός (λόγω 3G βέβαια :p ) Αν σου είναι εύκολο στείλε ΡΜ. Σευχαριστώ προκαταβολικά :) MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 den yparxoun eidikes 3G rytmhiseis !! apla molis pareis th sim pairneis ena thl th Voda sto 13830 na sigoyreyteis oti energopoihsane to 3G sth syndesh sou.. Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Oxi ta Vodafone LIVE kinita exoun proegkatestimenes rythmiseis...mexri tora bebaia...ara kai sto 6630 me 3G settings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Nai proegkatesthmenes rythmiseis , oxi eidikes gia 3G .... Exo vodafone live thlefona 3G k 2G ...oi servers stis rythmiseis einai oi idioi. Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 ρε παιδια για να καταλαβω θα πρεπει να αλλαξω την καρτα μου σε 3g η οτιδηποτε για να εχω προσβαση στις αναλογες υπηρεσιες??? ρωταω γιατι ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Ναι πρεπει να παρεις την ειδικη καρτα που σου επιτρεπει προσβαση στις 3G υπηρεσιες... ;) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 μαλιστα... αυτο γινεται την ιδια μερα,ωρα η περιμενεις???? αν κανω την αλλαγη τωρα-μεχρι να παρω το 6630-θα λειτουργει αυτη η νεα καρτα στο 7610? sorry αν οι ερωτησεις ειναι ηλιθιες αλλα απο 3g...γιοκ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (23 Νοέ. 2004 , 00:59) μαλιστα... αυτο γινεται την ιδια μερα,ωρα η περιμενεις???? αν κανω την αλλαγη τωρα-μεχρι να παρω το 6630-θα λειτουργει αυτη η νεα καρτα στο 7610? sorry αν οι ερωτησεις ειναι ηλιθιες αλλα απο 3g...γιοκ.... Για να ενεργοποιηθει η καινουργια u-sim και να ακυρωθει η αλλη,δεν νομιζω να παρει παραπανω απο 1-2 ωρες . Δεν χρειαζεται να περιμενεις εκει. Κατοπιν βεβαια θα πρεπει να ενεργοποηθουν και οι αναλογοι παραμετροι στο msisdn σου. Απο οτι εμαθα η καινουργια u-sim παιζει και σε 2g συσκευες . Θα το τσεκαρω στα σιγουρα και θα σου πω :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 ok thanks.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 kala ean to paro to 6630 sta heria moy avrio telika tha pao se vodafone shop kai tha toys po THELO 3G settings me to 6630 sto heri,na do ti tha moy poune(hahahaha) Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 H καινουργια καρτα USIM ΠΑΙΖΕΙ 100% και σε 2G συσκευες .....τσεκαρισμενο ΄-) Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts