manos the greek Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Θένκς Γιώργο για το κατατοπιστικότατο review, περιμένουμε εναγωνιος φωτογραφίες και βίντεο! Καλορίζικο το νέο απόκτημα! :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Δε μου διαβάζει την rs-mmc 512MB της ATP ρε γαμώτο. Ίσως επειδή έχει υπερβολικά πολλά πράγματα μέσα. Θα προσπαθήσω να την κάνω φορμάτ να δω αν θα την διαβάσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Πες τι εγινε με την RS mmc ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Καμια φωτογραφιουλα? :cry: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αντε καλοριζικα μαγκες ;) ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ :rolleyes: περιμενουμε post αναγνωρισης... :p _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digiwolf Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Πώ πω παιδιά, και είχα ιδιαίτερη αγωνία. Περιμένω αυτό το κινητό για να αλλάξω αυτό που έχω (8910i) το οποίο δεν μου ήταν καθόλοθ βολικό. Το ότι δεν είναι ογκώδες είναι πολύ ενθαρυντικό. Η ποιότητα κατασκευής επίσης με ενθουσιάζει χωρίς ακόμη να το έχω πιάσει στα χέρια μου. Καμία πληροφορία σχετικά με το πότε θα έρθει στον π.χ. Γερμανό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (18 Νοέ. 2004 , 15:08) Επιτέλους, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Απο τις 12.00 το μεσημέρι, είμαι κάτοχος του υπέροχου 6630. Καλοριζικο mirrorofsorrow, καλο τεσταρισμα :D Λες να καταφερεις να με πεισεις να το παρω και εγω? :lol: :lol: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 φιλε γιωργο καλοριζικο χαιρομαι που σε βλεπω τοσο ενθουσιασμενο για να εισαι εσυ τοσο πολυ αυτο ειναι πολυ ΚΑΛΟ Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (18 Νοέ. 2004 , 15:41) Δε μου διαβάζει την rs-mmc 512MB της ATP ρε γαμώτο. Ίσως επειδή έχει υπερβολικά πολλά πράγματα μέσα. Θα προσπαθήσω να την κάνω φορμάτ να δω αν θα την διαβάσει. καλοριζικο φιλε μου....αλλα αυτο δεν μου αρεσε καθολου....... κανα νεο για την καρτουλα??? την δεχτηκε τελικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Τώρα φεύγω για δουλεά και δεν έχω καθόλου χρόνο να δοκιμάσω οτιδήποτε. Αργά το βράδυ, θα κάνω τα πειράματά μου και θα σας ενημερώσω σχετικά. Το περίεργο είναι οτι έβαλα μέσα την 64άρα του 7610 που είναι τίγκα στις εφαμογές και την αναγνωρισε μια χαρά. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει με την 512άρα. Πολύ άσχημο αν δεν την δεχτεί καθόλου. Θα την κάνω φορμάτ απο το 7610 και θα την ξαναβάλω στο 6630. Αλλά όλα αυτάμετά τις 2 το βράδυ. Α, η υποδοχή του φορτιστή είναι στο πλάι αριστερά και όχι απο κάτω. Πλάγια και όχι κάθετα βέβαια. Άλλη μια καινοτομία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (18 Νοέ. 2004 , 16:33) Καλοριζικο mirrorofsorrow, καλο τεσταρισμα :D Λες να καταφερεις να με πεισεις να το παρω και εγω? :lol: :lol: To ιδιο και με εμενα...Ισως με πεισει να το παρω αντι του 3230. :p :o Καλοριζικο Γιωργο!!! Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αντε καλοριζικο ρε Γιωργο!!!Καλα τετοια μερα και δεν ζητησες ρεπο???? :p :p michalis_10 και nervous αν δεν τα καταφερει ο Γιωργος να σας πεισει θα προσπαθησω και εγω.... :happy: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Mirrorofsorrow kaloriziko.Me to radio fm ti ginetai?Pairnei me akoustika?Alhtheia apo pou to agorases?Tixeros kai esy.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (18 Νοέ. 2004 , 17:59) Mirrorofsorrow kaloriziko.Me to radio fm ti ginetai?Pairnei me akoustika?Alhtheia apo pou to agorases?Tixeros kai esy.... Παιρνει με εχτρα αξεσουαρ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=48585&goto=lastpost :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Καλοριζικο παιδες :) Αντε να ερθει γρηγορα γιατι ζηλευωωωω.... :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 kaloriziko kai apo mena mirror.eimaste mexri stigmhs oi protoi tyxeroi katoxoi e?parepiptontos oi fotografies pou trabhksa sto fos ths meras den exoun kamia sxesi me tis xtesines se kleisto xoro.h nyxta me th mera.restart eytyxos kanena.mono ena xtes kamia ora apo th stigmh pou to protoanoiksa.Epishs mou xei prokalesei entyposh h mpataria.meta apo mia kai monadikh fortish to brady shmera to kseskizo apo to proi kai den exei pesei oute ena koutaki. :rolleyes: genika ola ta series 60 ti aytonomia exoun? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blusprint (18 Νοέ. 2004 , 18:47) genika ola ta series 60 ti aytonomia exoun? μικρη αυτονομια, 1 το πολυ 2 μερες με αρκετη χρηση. Για να δουμε το 6630 πως παει,απο τι λες δειχνει καλα σημαδια. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 blusprint απο εφαρμογες του εβαλες τιποτα να δουμε αν υπαρχει καθολου συμβατοτητα? Αυτο με την μπαταρια οντως πολυ ευχαριστο νεο αλλα για να δουμε και οταν ειναι φορτωμενο με εφαρμογες πως θα τα παει. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 με για παιδια.ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (18 Νοέ. 2004 , 18:13) blusprint απο εφαρμογες του εβαλες τιποτα να δουμε αν υπαρχει καθολου συμβατοτητα? Αυτο με την μπαταρια οντως πολυ ευχαριστο νεο αλλα για να δουμε και οταν ειναι φορτωμενο με εφαρμογες πως θα τα παει. Απο εφαρμογες τιποτα δεν εχω αλλα το βραδυ θα κατεβασω απο το νετ και θα κανω δοκιμες.Απο Ιταλικο φορουμ διαβαζω παντως για μια συμβατοτητα με τις υπαρχουσες εφαρμογες γυρω στο 80%.Οσον αφορα στην καρτα 512ΜΒ που εγραψε κι ο μιρορ δυστυχως το εχω ακουσει και απο ιταλους οτι βρηκαν ασυμβατοτητες με τις καρτες που ειχαν.Ελπιζω με αναβαθμιση να διορθωθει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 mirror καλορίζικο!! πίστεψε με νιώθω τον ενθουσιασμό σου από χιλιόμετρα μακριά . :D μην ξεχάσεις να μας πεις το firmware της συσκευής ...αλήθεια...είναι της TIM έτσι? παιδιά ,έχει πάει κανεις σε nokia shop να δει αν υπάρχουν κομμάτια? εχτές ο ili είπε πως έρχονται σιγά σιγά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Παιδιά, sorry... :( Είχα πληροφορία ότι θα στέλναν χθές 2 κομμάτια αλλά μάλλον κάτι έγινε και θα πάμε από βδομάδα... :( Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως το περιμένω κι εγώ το charl-άκι :o :o Πείτε ρε παιδιά καμία εντύπωση για mp3 με ακουστικά!!! Καλύτερα ή χειρότερα απο 6230??? :confused: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Ελπιζω με αναβαθμιση να διορθωθει please μην την λες αυτή την λέξη και έχουμε άσχημες εμπειρίες από το παρελθόν!! επειδή βλέπω το λες συνεχεια . να ξέρεις ότι διορθώνουν ένα πρόβλημα και στην θέση του βάζουν άλλο. αν είναι να περιμένουμε αναβ...ση για κάθε πρόβλημα του κινητου ζητω που καήκαμε!! στο 6600 άργησαν 4 μήνες να βγάλουν την ακατανόμαστη.. το ζητούμενο είναι να δουλεύει άψογα από την αρχή... κι αν έχει και κανένα ψιλοπροβληματακι δεν χάθηκε ο κόσμος. ετσι? :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ili (18 Νοέ. 2004 , 20:02) Παιδιά, sorry... :( Είχα πληροφορία ότι θα στέλναν χθές 2 κομμάτια αλλά μάλλον κάτι έγινε και θα πάμε από βδομάδα... :( Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως το περιμένω κι εγώ το charl-άκι :o :o Πείτε ρε παιδιά καμία εντύπωση για mp3 με ακουστικά!!! Καλύτερα ή χειρότερα απο 6230??? :confused: Κι εγώ να συμπληρώσω. Καλύτερα ή χειρότερα από SX1? http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 diavazw tin arhi tou thread kai ta mhnymata pou eixa grapsei kata tou 6630, en teli tha eimai apo tous prwtous pou tha to paroun :p kai pragmatika den tha pisteua pote oti tha eperna toso suntoma ena 3g kinito ki ola auta xari sti vodafone!! :happy: pernw ena 3g kinito (6630) gia na to xrisimopoihsw apoklistika san 3g kinito kai oxi na noiothw oti einai 3g mono kai mono gia na anevazei tin timi! mexri telos martiou LIVE TV--trela!! LIVE 3g--apisteuto :) videokliseis dwrean--pleon osoi exoume 6630 tha milame tzampa apo to myphone na kanoume kai ena VIDEO MEETING vre paidi!! :p :p ki ola ayta me ena series 60 tilefono me stereo ixo, teleia othoni,poiotita kataskeuis.... + + + TIM Italia rullez Vodafone rocks :p einai h kaliteri periodos gia kapoion na parei 3g!! The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts