Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ 6630 !!! Αγοραστηκε στο CASSINO της κεντρικης Ιταλιας.Το τηλεφωνακι ειναι φανταστικο.Ειναι το πρωτο μου series 60 και εχω κατενθουσιαστει.Τα λογοτυπα ,θεματα ,ΜΜΣ,ρυθμισεις της ΤΙΜ μπορουν να διαγραφουν και τα λογοτυπακια πανω στην προσοψη ειναι αποδεκτα.Δεν εχει ελληνικο μενου αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν μπορω να συνταξω μηνυμα στα ελληνικα.Αλλα μικρο το κακο αφου γλυτωσα €210. :rolleyes: zirico σε περιμενω σπιτι. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blusprint (17 Νοέ. 2004 , 19:11)

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ 6630 !!! Αγοραστηκε στο CASSINO της κεντρικης Ιταλιας.Το τηλεφωνακι ειναι φανταστικο.Ειναι το πρωτο μου series 60 και εχω κατενθουσιαστει.Τα λογοτυπα ,θεματα ,ΜΜΣ,ρυθμισεις της ΤΙΜ μπορουν να διαγραφουν και τα λογοτυπακια πανω στην προσοψη ειναι αποδεκτα.Δεν εχει ελληνικο μενου αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν μπορω να συνταξω μηνυμα στα ελληνικα.Αλλα μικρο το κακο αφου γλυτωσα €210. :rolleyes: zirico σε περιμενω σπιτι. ;)

Καλοριζικο λοιπον φιλε blusprint,

περιμενουμε λοιπον ενα review αφου εισαι απο τους πρωτους που

το εχει στα χερια του ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (17 Νοέ. 2004 , 17:46)

Φιλε μου ποιο ακριβως ειναι το διλημμα σου? :confused:

Ειρωνευεται προφανως. :mad:

blusprint

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ 6630 !!! Αγοραστηκε στο CASSINO της κεντρικης Ιταλιας.Το τηλεφωνακι ειναι φανταστικο.Ειναι το πρωτο μου series 60 και εχω κατενθουσιαστει.Τα λογοτυπα ,θεματα ,ΜΜΣ,ρυθμισεις της ΤΙΜ μπορουν να διαγραφουν και τα λογοτυπακια πανω στην προσοψη ειναι αποδεκτα.Δεν εχει ελληνικο μενου αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν μπορω να συνταξω μηνυμα στα ελληνικα.Αλλα μικρο το κακο αφου γλυτωσα €210. zirico σε περιμενω σπιτι.

Καλά ρε φίλε το έχεις δυο ολοκληρες ώρες ; :wacko:

Τώρα πρέπει να είσαι με το ένα χέρι στο keyboard κ το άλλο στο κινητάκι να μας λές νέα κλπ (Άντε , πλάκα κάνω! :p )

Καλορίζικο !!!

Ά κ μια απορία ! Η ΤΙΜ σου δίνει κ SIM της ΤΙΜ με προπληρωμένο χρόνο;

Eyxaristo paidia.Ti review na kano akoma den exo brei pos na apenergopoihso to screensaver.eipame den exo idea apo smart.nai file INDYJONES mou edosan arithmo tim me €5 arxiko xrono omilias kai yphresies €220 den exo parapono.prosexe omos kapoia lamogia magazatores thn bgazoun thn karta.kai sto xeri einai poli oraio kamia sxesi me tis fotografies pou fainetai terastio.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/zirico3/24741/341473/0/P1010006.JPG

http://briefcase.pathfinder.gr/download/zirico3/24741/341474/0/P1010009.JPG

Μπράβο!Μπράβο! :)

Ευχαριστώ κ για τη συμβουλή! ;) Οταν απενεργοποιήσεις το screensaver πέτα κ καμια φώτο στο forum...!

Μακάρι κ για το μέγεθος να είναι όπως τα λές...!

Να σας πω την αλήθεια το περίμενα πιο μεγάλο... Εαν το συγκρίνω όμως με το k700i, δεν έχει και πολύ μεγάλες διαφορές, έτσι δεν είναι; Καλορίζικο φιλαράκι... Όντως, περιμένουμε review με ανυπομονησία.

To paketo perilambanei cd ,akoustika stereo ,rs-mmc,kalodio usb,manual kai fysika to thlefono.h othonh an kai poli kalh den einai toso eykrinhs oso tou k700 mou alla entaksei den to syzhtame to thlefono einai poli stibaro den katalabaineis oti exei afairoumenh prosopsi kai den trizei oute kata dianoia.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/zirico3/24741/341476/0/P1010002.JPG

ante kai me th nikh h ethnikara mas :D

Πωπω τι τυχερος..Σε γενικες γραμμες δηλαδη το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο.Βγαλε please εαν δεν σου ειναι κοπος more photos. :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blusprint (17 Νοέ. 2004 , 21:07)

to thlefono einai poli stibaro den katalabaineis oti exei afairoumenh prosopsi kai den trizei oute kata dianoia.

epeidh se ayto ton tomea me endiaferei perissotero apo otidhpote allo,mporeis na kaneis mia sygkrish me alla thl?se sxesh gia paradeigma me to K700 pou exeis pws einai h poiothta(ayth tou K700 einai poly kalh kata th gnwmh mou).to kapaki pisw koumpwnei me klips(opws tou 7610)?

kaloriziko...

Blusprint to kinito einai ok?Den parousiase kanena provlima?Eisai apolita ikanopoiimenos apo oti katalavaino....Tixere...Alhtheia exeis xrisimopoisei katholou tis ipiresies 3G?

Ante se kana mina tha to agoraso kai ego epitelous.Dio mines tora to exo valei sto mati....

Hmoun synithismenos me to k700 kai nomiza oti ayto tha etrize logo prosopsis kai oti tha ekana symbibasmo.kamia sxesh pragmatika.exo na paro nokia apo thn epoxh tou 3310 pou htan koudounistra kai pragmatika den to perimena.den ksero pos koumponei to 7610 alla nomizo oti koumponei etsi ki ayto.6 ores tora pou to xrhsimopoio exei kanei ena restart alla genika mia xara.to menou einai taxytato oi entoles antapokrinontai amesotata.den yparxei kameno pixel opos kai se kanenan allo edo apo oti diabazo sta forum.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blusprint (17 Νοέ. 2004 , 23:50)

Hmoun synithismenos me to k700 kai nomiza oti ayto tha etrize logo prosopsis kai oti tha ekana symbibasmo.kamia sxesh pragmatika.exo na paro nokia apo thn epoxh tou 3310 pou htan koudounistra kai pragmatika den to perimena.den ksero pos koumponei to 7610 alla nomizo oti koumponei etsi ki ayto.6 ores tora pou to xrhsimopoio exei kanei ena restart alla genika mia xara.to menou einai taxytato oi entoles antapokrinontai amesotata.den yparxei kameno pixel opos kai se kanenan allo edo apo oti diabazo sta forum.

ok se eyxaristw.opote mporeseis an 8es anevase kapoies fwto-video an einai efikto(pragmati to hxeio tou pws einai,exei xefygei apo th metriothta twn teleytaiwn series 60 ths nokia opws legetai sta fora?Mia sygkrish me to poly kalo hxeio tou K700 ki edw 8a voh8ouse) :)

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από blusprint

Oso anafora ta restart. H erwthsh usxiei fisika kai apo edw kai sto e3is.Epidh einai poly simantiko kalo einai na mas anafereis gia poion logo kai apo poia aitia simvenoun.An ginontai paradhgma apo kapoio programma,an ginontai ephdh to zorises h' apo mono tou sta kala ka8oumena.

To hxeiaki einai einai san tou k700 mou den mporo na katalabo kamia diafora.Den exo dokimasei akoma na akouso mp3 apo ta akoustika.To restart egine th stigmh pou eblepa kapoies proeggatesthmenes fotografies.efarmogh den exo perasei kamia,den exo.syntoma tha exo ekatontades as einai kala to emule.fotografies kai binteo tha anebaso ayrio.ayto pou de mou arese einai oi fotografies me xamhhlo fotismo.einai aparadektes an kai to exo balei sto high level.sto fos ths meras akoma den exo dei alla apo aytes pou kykloforoun sto net exo pathei plaka.tha deiksei ayrio.to omalo zoom einai ola ta lefta.

Αν μπορέσεις να του περάσεις και μερικα προγραμματάκια να μας πεις πως τα πάει στον τομέα της συμβατότητας θα μας έκανες μεγάλη χάρη.

Η κάρτα της συσκευασίας 64ΜΒ δεν είναι; Το hands free είναι με διπλά ακουστικά;

Βάλε του σε παρακαλώ κανένα mp3 να μας πεις ποιότητα αναπαραγωγής τόσο απο το ηχείο όσο και απο τα ακουστικά. Κάνε μια σύγκριση με την αναπαραγωγή του Κ700.

vlepo na gonatizei to kinito ean toy petaxo tin 512mb rs mmc me full apps ops eho sto 6600 ,aman ashima to restart poy akou,se xeno forum to idio diavasa.To 6600 toylahiston me heavy use ante se 12 mines na ekane 5 restart kai me to proto firmware akoma 3.42
Greek Android & iOS users (FB group)

pisteuo pos diorthothi sintoma me kapio firmware,opote min skate!:)

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Review έρχεται σε λίγο από τον φίλο γιώργο!

Υπομονή!

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Επιτέλους, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Απο τις 12.00 το μεσημέρι, είμαι κάτοχος του υπέροχου 6630.

Πρώτες εντυπώσεις:

Το κινητό είναι πάρα πολύ μικρότερο απο ότι δείχνει στις φωτογραφίες. Είναι συμπαγέσττο και η ποιότητα κατασκευής του είναι ίσως η κορυφαία που έχει υπάρξει σε κινητό της ΝΟΚΙΑ τα τελευτία χρόνια. Μπορει να συγκριθεί μόνο με μοντέλα της σειράς 8. Μου φέρνει κάπως προς το 8910. Απλά κορυφαίο. Ξεχάστε ότι ξέρατε για τις φθηνοκατασκευές της ΝΟΚΙΑ. Το πληκτρολόγιο βρίσκεται στα ίδια ψηλά επίπεδα. Υπάρχουν οι καμπύλες και παρόλο που είναι κολλημένα μεταξύ τους, δεν υπάρχει πιθανότητ ανα κάνετε λάθος πληκτρολόγηση. Είναι όλα τους απαλά στην υφή και δεν έχουν μεγάλη διαδρομή. Η σύνταξη πλέον είναι παιχνιδάκι.

Η οθόνη είναι απείρως καλυτερη απο αυτή του 7610, η οποία - να σημειωθεί - είναι απο τις καλύτερες της αγοράς. Υπάρχει επιλογή για φωτεινότητα. Στην μέση της μπάρας είναι στα επίπεδα του 7610. Στο maximum γίνεται απίστευτα φωτεινή. Υπάρχει, επιτέλους η ρύθμιση για ορισμό απο τον χρήστη του χρονικού ορίου απενεργοποίησης του φωτισμού της οθόνης.

Το hotswap είναι επίσης εντυπωσιακό. Δεν χρειάζεται να κάνεις τις διαδικασίες ποου ξέρουμε απο το SX1. Ανοίγεις το πορτάκι με το νύχι σου, και κατευθείαν σου εμφανίζεται ένα μήνυμα οτι μόλις βγάλεις την κάρτα πάτα οκ. Και τελείωσες. Το πορτάκι είναι ενεργό.

Το ηχείο βρίσκεται στην πάνω πλευρά της συσκευής. Η απόδοσή του είναι ικανοποιητική. Καθαρός ήχος, χωρίς απολύτως κανένα τρίξιμο παρόλο που έπαιζε μόνιμα σε φούλ ένταση. Η αναπαραγωγή mp3 γίνεται μέσα απο τον real one player και αυτό μόνο θετικό μπορεί να θεωρηθεί. Υπάρχουν άφθονες επιλογές που δεν υπήρχαν σε καμία περίπτωση στον mp3player του n-Gage. Με το που μπάινεις στοπρόγραμμα επιλέγεις ποιά λιστα κομματιών θέλεις να ακούσεις, και η αναπαραγωγή ξεκινάει σε 1 μόλις δευτερόλεπτο. Η απόδοση είναι σε υψηλά επίπεδα. Δυνατός και πεντακάθαος ήχος. Θα μπορούσε βέβαια να ήταν λιγο ακόμα πιο δυνατός αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Άμεση σύγκριση με το n-Gage στον συγκεκριμένο τομέα δεν μπορώ νακάνω μιας και δεν έχω πλέον την συσκευή. Πάντως, βρίσκεται στα ίδια επίπεδα και υστερεί μόνο στο σημείο της έλλειψης ρύθμισης μπάσων και εκουαλάιζερ.

Χρησιμοποίησα την εφαρμογή μεταφορά δεδομένων που είναι προεγακτεστημένη για να μεταφέρω τηλ κατάλογο και σημειώσει ςημερολογίου απο το 7610 στο 6630 και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Η διαδικασία είναι απλή και θα φανεί απίστευτα χρήσιμη σε όσους θέλουν να μεταφέρουν τα δεδομένα τους παο το παλιό τους series 60 στο 6630. Βέβαια δεν έμεινα ικανοποιημένος απο την μεταφορά των επαφών καθώς δεν διατηρήθηκαν οι μετονομασμένες ετικέτες καθώς και οι ομάδες. Κάτι που το κατάφερα με το σωτήριο, θαυματουργό, αριστουργηματικό contacts manager.

To bluetooth είναι ως γνωστόν, κλειδωμένο. Στέλνεις κανονικά όλων των ειδών τα αρχεία εκτός απο sis και jar. Πρόγραμμα ξεκλειδώματος δεν έχω προλάβει να βάλω ακόμα.

Ο επεξεργαστής του τρέχει στα 220,8Mhz, διαθέτει 22ΜΒ RAM απο τ αοποία τα 8,7ΜΒ είναι ελεύθερα. Καθόλου άσχημα αν και περίμενα πολύ μεγαλύτερη RAM. Το μενού ανοίγει ταχύτατα, δεν υπάρχει ούτε του ενός δευτερολέπτου καθυστέρηση. Τα πάντα πραγματοποιούνται ακαριαία και γενικά το κινητό δίνει την αίσθηση οτι πετάει.

Η συμαβτότητ αεφαρμογών είναι σε πολύ καλό επίπεδο αν και δεν έχω προλάβει να βάλω πολλά πράγματα ακόμα. Αναφέρω αναλυτικά:

file explorer τρέχει

sys info τρέχει

smart file manager: δεν τρέχει

quickword: προεγκατεστημένο

quicksheet: προεγκατεστημένο

photo editor: προεγκατεστημένο

info print: προεγκατεστημένο

image print: προεγκατεστημένο

contacts manager: τρέχει

application manager: τρέχει

Αυτά προς το παρόν. Φωτογραφίες και βίντεο θα σας παρουσιάσω αύριο. Τώρ απρ΄πεει να κάτσω να του εγκαταστήσω αμέτρητες ακόμα εφαρμογές.

προσοχή

Restart δεν μου έχει κάνει αν και το έχω λιώσει τις πρώτες αυτές 3+ περίπου ώρες που το έχω. Να φανταστείτε έχουν μουλιάσει οι παλάμες μου. Δεν το έχω αφήσει απο τα χέρια μου ούτε για ελάχιστα λεπτά. Η ΝΟΚΙΑ έκανε το θαύμα της. Μπορώ να πω με σιγουριά: Επιτέλους έβγαλε το τέλειο τηλέφωνο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...