sequent_c Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ababapanos ( 2 Δεκ. 2004 , 19:50) subrip, kaloriziko!!!! apo pou to pires? pedia xereis kapios na mou apantisei ipefthina an dehete sigoura to radio hands free tis NOKIA ? se osa katasimata pira tilefono kaneis den ixere na mou pei sigoura.... αν και το έχουμε πει 5683 φορες ... ναι το υποστηρίζει ... με μια απλή αναζήτηση στο θέμα θα το έβρισκες ... suberip απο που το πηρες τ' αγουοριμ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Apo italia fisika. Bebaia exo ena mikro problimataki me to diktio (den mporo na epilexo Cosmote pou exo) alla ola ta ala einai telia. Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 se fharistw file... logika den mporei na ehei ginei lathos.apla elega mipos kapios pou ehei idi to kinito, mporei na to dokimasei kai na mas pei! Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Otan kanete restart svinontai oles oi photo kai oi melodies pou exoun apothikeutei sti minimi tou 6630? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR ( 2 Δεκ. 2004 , 21:03) Otan kanete restart svinontai oles oi photo kai oi melodies pou exoun apothikeutei sti minimi tou 6630? Oχι φιλε μου δεν επηρεαζεται τιποτε απο το restart. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR ( 2 Δεκ. 2004 , 21:03) Otan kanete restart svinontai oles oi photo kai oi melodies pou exoun apothikeutei sti minimi tou 6630? και φυσικά όχι denior. :p εσύ όταν κανεις restart το pc σου σβήνεται τίποτα από τον σκληρό? παιδιά είναι τόσο ενοχλητικό που το κινητό ψάχνει για 3g δίκτυο όταν δεν βρίσκει σήμα από 2g? για πείτε περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό ... δηλαδή το ρυθμίζεις να είναι μονίμως σε 2g και αυτό συνεχίζει να ψάχνει? νομίζω είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα αυτό ... ειδικά αν υπάρχει κάλυψη για 2g και αυτό έχει κολλήσει στο να ψάχνει 3g ... φαντάζομαι ποσες κλήσεις θα χάνουμε!!!!!!!!!!!! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanis kalos Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 koukouroukou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 kikirikoy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 afou to kinito kikloforise pia episima apo simera, giati den xeklidonei to post gia to 6630? auto edw ine gemato me asheta pragmata opos pote tharthei, aman na rthei, epitelous narthei kai koukouroukou kai kikirikou!!! :mad: . den ine exipiretiko gia kapion pou thelei na mathei gia to kinito. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Συμφωνω και εγω με τους φιλους που εγραψαν για το ψαξιμο του δικτυου αν ειναι να χανουμε τηλεφωνηματα :( πρεπει τα παιδια που το εχουν να μας διαφωτισουν Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Παιδια το πηρα το απογευμα απο nokia shop. αυτο το προβλημα με το δικτυο ειναι αρκετα σοβαρο,σε δυο κλησεις που εκανα μου τις εκοψε για να παει απο 3g σε 2g. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 an thimame kala paliotera enas filos ihe pei oti to enlogo provlima linete apo tis rithmiseis an epilexeis mi automato parohea Diktiou Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αλλοι λενε πως και με χειροκινητη επιλογη παλι τα ιδια κανει !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Θα παρακαλούσα κ εγώ με τη σειρά μου τους υπευθυνους να κάνουν κάτι κ να κλειδωσουν το θεμα κ εαν γινεται να απαγορευσουν στα ατομα που γραφουν εντελως ξεκαρφωτα πραγματα να μπορουν να παρουν μερος γενικα στο φορουμ.Δεν εχει κανενα νοημα να ψαχνουμε πληροφοριες για ενα κινητο κ να βλεπουμε τα ασχετα μηνυματα του καθε τυχάρπαστου... Ευχαριστώ πολύ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος scruffy ( 2 Δεκ. 2004 , 22:05) Παιδια το πηρα το απογευμα απο nokia shop. αυτο το προβλημα με το δικτυο ειναι αρκετα σοβαρο,σε δυο κλησεις που εκανα μου τις εκοψε για να παει απο 3g σε 2g. Δεν εννοεις απο Nokia-shop ελλαδας ετσι ??? Μην μας τρελαινεις αποψε θελουμε και να κοιμηθουμε !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Εχω επιλεξει μη αυτοματη επιλογη, δικτυο 2g αλλα αυτο μπαινει σε 3g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 mipos se auto den fteei to kinito , ala oi eteries kinitis tilefonias, pou to diktio 3G den ehei katholou kali kalipsi akoma? Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 ισως και symbian προβλημα.Πηγαινε το για αναβαθμιση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος INDYJONES ( 2 Δεκ. 2004 , 22:09) Θα παρακαλούσα κ εγώ με τη σειρά μου τους υπευθυνους να κάνουν κάτι κ να κλειδωσουν το θεμα κ εαν γινεται να απαγορευσουν στα ατομα που γραφουν εντελως ξεκαρφωτα πραγματα να μπορουν να παρουν μερος γενικα στο φορουμ.Δεν εχει κανενα νοημα να ψαχνουμε πληροφοριες για ενα κινητο κ να βλεπουμε τα ασχετα μηνυματα του καθε τυχάρπαστου... Ευχαριστώ πολύ ! Πες τα indy ολο ανουσια πραγματα..Και ποτε θα ερθει και ηρθε και δεν ηρθε και αχ και οχ...Ας γραφουμε μονο νεα πραγματα και απαντησεις σε ερωτησεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 esteila pm stin MOD (elektrikeye)na anoixi xana to thread poy anoixe hthes edo http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=50848 gia na doume Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Kαι για όποιους δεν το γνωρίζουν: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=236694&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=13 :) Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Ηρθε επιτελους αλλα την χαρα μας την μετριαζει το προβλημα που αναφερεται τι προβλημα δικτυου αφου και στην χειροκινητη επιλογη ψαχνει να βρει δικτυο :( Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 2 Δεκ. 2004 , 22:54) Kαι για όποιους δεν το γνωρίζουν: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=236694&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=13 :) €592 τελική!!!! :eek: :blink: Αλήθεια, αυτό τι σημαίνει;;; :p :lol:Ταχύτητα 3G με συσκευές Series 60. http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saga Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Ναι ΗΡΘΕ !! την είδα και εγω στο Πλαισιο, 501€+ΦΠΑ νομίζω BUT!!!! δεν εχω χαρεί ακόμη το 6600,και ας το εχω απο πέρυσι τετοια εποχή. Θα αλλάξουμε τα εταιρικά ,και μπορώ να το πάρω δωρεάν ,αλλα αξίζει? Αξίζει να χαλάσεις την ομορφιά ενος κινητού που σε έβαλε σε μια άλλη εποχή ,γιατί ? θα παίζουν η αγαπημένες εφαρμογες? θα βλέπεις τον ουρανό με τα άστρα ,-στην κυριολεξία, MicroSky!!-? θα μπορείς να ψιθυρίζεις τα μυστικά σου ,eRecorder? θα διαβάζεις τα κειμενα σου ,Repligo?........ Αξιζει για μερικά ΜPixels επιπλέον ,που σε τελική ανάλυση δεν σε βοηθάν να γίνεις φωτογράφος ? Αξίζουν οι επιπλεόν δυνατότητες του 6630 να πολλάπλασιάσουν την δυνατότητα επικοινωνίας με φιλικά πρόσωπα ,απο αυτή που εχω ήδη? Δεν θα γίνω BetaTester αυτή την φορά ,-όσο μπορώ!!-θα μείνω στο "χοντρούλικο" και στην Μεγάλη αγκαλιά του Aiva. θα του πάρω και ενα προστατευτικό για την οθόνη,γιατί ενα χρόνο τώρα ήταν γυμνούλη!! Το παράπονο Νάχε να ... νάχε λίγο περισσότερη μπαταρία - την ίδια εχει και το 6630!! -λίγες ώρες παραπάνω ,και λίγο μπάσο στο ακουστικό ,και η ζωή θα ήταν πιο όμορφη . :) Καλές Αγορές6630 παιδιά !!! και καλές γιορτές!!! H 3G ασ με περιμένει !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 γεια χαρα παιδες το εφερα και εγω απο Ιταλια προχθες, απο Μιλανο μερια, ΤΙΜ 349 ευρωπουλα :D το κινητο δειχνει περιφημο. Βιντεοκλησεις με Vodafone πολυ καλες (ετσι John74 ?) και επι του παροντος κανενα restart :( Δυο ερωτηματα εχω 1) προσπαθησα να συνδεσω μεσω ΒΤ το 6630 και το 6600 για να μεταφερω επαφες αλλα τιποτα :confused: :confused: για βοηθηστε παιδες 2) με το κινητο υπηρχε και καρτα sim TIM 128K με δυνατοτητα να χρησιμοποησης και να κατεβασης 220 ευρω ελευθερα, και το θεμα ειναι οτι λογω απεργιας την ημερα που εφευγα η καρτα δεν προλαβε να ενεργοποιηθη και τωρα εδω Ελλαδα δεν ενεργοποιηται με τιποτα ?? πηρα ΤΙΜ εδω και λενε οχι, η ΤΙΜ Ιταλιας λεει μαλλον ναι :worry: Τι κανω τωρα, και θα μπορουσα να αξιοποιησω τα 220 ευρω δωρεαν ?? http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts