JG4 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Επειδη προφανως διαβαζοντας και τα υπολοιπα posts σου σημερα βλεπω οτι δεν θα συνεννοηθουμε, μιας και ακυρωνεις αυτα που λεει ο αλλος οπως σε βολευει, σου απαντω στα γρηγορα : Ακου Χρήστο, απαντώ με βάση τη άποψη μου, όχι το τι με βολεύει. Αν θες να το γυρίσεις σε αυτό το υφάκι μπορείς να συνεχίσεις μονος σου :rolleyes: 1. Αυτο ειναι δικη σου αποψη. Εγω για παραδειγμα εχω καποια widgets με τα οποια βλεπω γρηγορα τα mails μου και το facebook. Οπως σου ανεφερα πριν με αλλο launcher και scrolling ειναι σαν να εχεις μια απλη εφαρμογη αμεσα διαθεσιμη. Μαλιστα widgets οπως media players πχ (poweramp - winamp) ειναι παρα πολυ λειτουργικα και χρησιμα ακομα και στην default κατασταση. ΔΕΝ μπορεις να ακυρωνεις τις αποψεις του αλλου αν αυτο δεν σε συμφερει, εμεις κανουμε μια χαρα την δουλεια μας με τον τροπο αυτο. Απάντησα στο προηγούμενο 2. Παλι τα ιδια. Αυτο που το στηριζεις ? Επειδη δεν σου αρεσει εσενα ? Τα εχεις δοκιμασει ? Ειδικα το atrix σου bootarei σε full Ubuntu Desktop. Δεν λεω οτι ειναι πληρες laptop, κυριως λογω performance, αλλα το να εισαι πχ διακοπες και να θελεις να στελνεις τα mail σου ή να διαβασεις πχ το facebook και τον google reader, ειναι super, πολυ δεν περισσοτερο απο laptop ή tablet μιας και τα εχεις ολα σε μια συσκευη η οποια απλα μεταμορφωνεται. Ναι ξερω τα ιδια κανεις και με το iCloud ή το dropbox κλπ αλλα ΟΧΙ δεν ειναι το ιδιο με το να εχεις μια συσκευη για ολα. Και σε τελικη αν εσενα δεν σου αρεσει - βολευει οκ no problem, ομως εγω και αλλοι ψαχνουμε ενα τετοιο gadget αρκετα χρονια, οποτε σιγουρα δεν μπορεις να μιλας για ολους ουτε να ακυρωνεις πραγματα αν δεν σε βολευει. Κοίτα, άνοιξε ένα νέο νήμα να μιλήσουμε για convergence εκεί. Εδώ παίζουν ήδη 1000 άλλα θέματα :) 3. Μην μου λες μπουρδες, ξερεις οτι ΔΕΝ ειναι μεγαλο το κοστος, αλλοι κατασκευαστες το κανουν με πολυ φθηνοτερες λυσεις και καλυτερο hardware. Ναι, οι μνήμες είναι φθηνές - γιατί τα τηλέφωνα δεν είχαν 2GB από πρόπερσυ; Κοστίζουν πιο ακριβά από ένα netbook που έχει πολύ παραπάνω :rolleyes: Τελος για το scheduling, προφανως εγινε παρανοηση. Ναι δεν μπορεις να εχεις 2 active windows - apps, εγω εννοουσα 2 showing windows - apps, νομιζα οτι απο τα προηγουμενα θα καταλαβαινες οτι σε αυτο αναφερομουν, προφανως δεν εγινε ετσι. Σε καθε περιπτωση στο android γινεται, ειχα ανεβασει ενα link καποια posts πριν ως απαντηση σε καποιον για το ιδιο θεμα.Για το Linux (ως δυνατοτητες kernel στο scheduling) δεν το συζητω ειναι προφανες. Γενικως θα πρεπει στην full HD οθονη να τρεχω περισσοτερα απο ενα applications. Στο android μπορω. Στο iOS οχι. Στα windows περιμενουμε να δουμε, μαλλον θα υποστηριζεται. Μπορείς να μου δείξεις αυτό το link? Είμαι περίεργος... Αν ενα συστημα χρειαζεται απο τον developer να ορισει πως τρεχει η εφαρμογη του ως προς το scheduling τοτε μονο advanced δεν ειναι. Στον linux kernel εχουν εντελως δυναμικο τροπο διαχειρησης των παραπανω (εφαρμοζεται προς το παρον μονο στο meego - N9) με πολυ καλυτερο αποτελεσμα. Για την πληροφορηση σου αυτα συνηθως γινονται ΜΟΝΟ σε ειδικη κατηγορια εφαρμογων οπως πχ realtime apps ή σε εντελως embedded systems. Για κινητα μπορω να το δεχτω. Για tablets ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ελπζω να εγινα κατανοητος και οι απαντησεις να ειναι επι της ουσιας και οχι σαν τις προηγουμενες. Τι θα πει δυναμικό scheduling? Το scheduling αλλάζει με βάση τις αλλαγές κάποιων παραμέτρων. Αυτές τις παραμέτρους στo iOS τις ορίζει ο developer με βάση τις ανάγκες της εφαρμογής του. Το ποιο ακριβώς είναι το lifecycle μιας εφαρμογής δεν είναι προκαθορισμένο, αλλά αλλάζει δυναμικά καθώς αλλάζει η πληροφόρηση που δέχεται το κάθε app. Αυτή η έννοια του "εξελιγμένου συστήματος" όπως την παρουσιάζεις ομολογώ ότι μου διαφεύγει εντελώς. Η βασικότερη διαφορά των παλιών desktop λειτουργικών με τα σύγχρονα mobile λειτουργικά είναι ότι τα τελευταία κάνουν multitasking με πολύ χαμηλότερο overhead από ότι τα πρώτα, χωρις να χάνουν την ουσία αυτού του multitasking. That's all... Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 @JG4 Φιλε μου, πως εχεις βαλει εικονιδιακι διπλα απο τα ονοματα των φακελων? Επισης, πως βαζεις συντομευσεις των ρυθμισεων στο notification center?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Είστε πολλοί που να πάρει και θα πρέπει να γράφω μία ώρα. Δε θα βάλω αναφορά σε όλα τα posts που μου γράψατε γιατί θα ξεχειλώσει τελείως η απάντηση, αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους (σηκώστε χέρι αν μου διαφύγει κάτι). Το θέμα με τα widgets ξεκίνησε από το multitasking. Εκεί είπα πως το Android και το iOS έχουν την ίδια περίπου υλοποίηση με εξαίρεση στην ουσία τα widgets. @chrissk_2: ούτε και σε Android μπορείς να έχεις δύο foreground apps. Μπορείς να μου δείξεις το λινκ που λες ότι έδωσες πιο πριν; Και συνέχισα ότι τα widgets, κατά τη γνώμη μου, είναι μία πιο ενεργοβόρα έκδοση ενός σωστού notification system. Κατά συνέπεια από άποψη βελτιστοποίησης των πόρων είναι λάθος η υϊοθέτηση τους. Γιατί; Γιατί τα widgets ανανεώνουν το GUI ακόμη και αν βρίσκονται στο background. Αυτό είναι σπατάλη πόρων, διότι όταν κάτι είναι στο background δε μπορείς να αλληλεπιδράσεις μαζί του :) . Θα πάρω τα παρακάτω παραδείγματα που ο φίλος τα έγραψε μαζεμένα: Με εξαίρεση τις συντομεύσεις για τα settings, όλες αυτές τις πληροφορίες τις έχεις άμεσα είτε εδώ: Για τις συντομεύσεις στα settings συμφωνώ ότι είναι πολύ χρήσιμες, αλλά μπορούν να μπουν στο notification center, όπως γίνεται στο WebOS. Στο οποίο έχεις άμεση πρόσβαση από παντού και πάντα, σε αντίθεση με τα widgets. Ο στόχος ενός συστήματος multitasking δεν είναι να κάνεις όσα περισσότερα πράγματα μπορείς. Είναι να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερο. Αν θέλετε, μπορούμε να μιλήσουμε σε αυτή τη βάση, αλλά μη περιμένετε να απαντώ σε προσωπικές επιθέσεις όπως αυτές που κάνει ο PRODIGY. Επειδή έχω ξεχάσει τι άλλο έχει ειπωθεί, θα επανέλθω αργότερα Φίλε μου αυτό που προσπαθούν να σου πουν τα υπόλοιπα παιδιά, όπως και εγώ είναι οτι οτιδήποτε κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη είναι χρήσιμο και τα widget είναι χρήσιμα. Από όλα αυτά που μας δείχνεις μέχρι πριν λιγο καιρό η Apple δεν τα υποστήριζε, ούτε δηλαδή το notification bar που πήρε από το android, ούτε από τους φακέλους που πήρε από symbian, αν στην έκδοση 6.0 που έρχεται το καλοκαίρι αποφασίσει να βγάλει widget που καταναλώνουν πόρους όπως λές, τότε τι θα πεις σε αυτήν την περίπτωση, δε θα τα χρησιμοποιείς ή θα θεωρήσεις οτι έκανε ένα βήμα πίσω και δε θα ξαναγοράσεις προιον της apple? Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα που αναφέρεις για foreground, background κλπ δεν έχω και πολλές γνώσεις αλλά για παράδειγμα στα windows 8 που θα προορίζονται και για tablets θα μπορείς να έχεις ανοιχτά δυο προγράμματα δίπλα δίπλα και να λειτουργούν και τα δύο, από τη μια για παράδειγμα να χειρίζεσαι τα email σου και στο άλλο παράθυρο να έχεις ανοιχτή κάποια ταινία. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 @JG4 Φιλε μου, πως εχεις βαλει εικονιδιακι διπλα απο τα ονοματα των φακελων? Επισης, πως βαζεις συντομευσεις των ρυθμισεων στο notification center?? Όταν κατεβάσεις μία εφαρμογή emoticons, τα εικονίδια είναι πάντα προσβάσιμα όποτε εμφανίζεται το πληκτρολόγιο (με τον ίδιο τρόπο που αλλάζεις γλώσσα). Συντομεύσεις των ρυθμίσεων στο not. center δυστυχώς δεν υπάρχουν και ελπίζω κάποια στιγμή να προστεθούν. Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Όταν κατεβάσεις μία εφαρμογή emoticons, τα εικονίδια είναι πάντα προσβάσιμα όποτε εμφανίζεται το πληκτρολόγιο (με τον ίδιο τρόπο που αλλάζεις γλώσσα). Συντομεύσεις των ρυθμίσεων στο not. center δυστυχώς δεν υπάρχουν και ελπίζω κάποια στιγμή να προστεθούν. Ωραιος! Ευχαριστω για το πρωτο.:) Για το δευτερο, καλα, εσυ δεν το εγραψες οτι γινετα? οπως στο web os? (γι αυτο σε ρωτησα αλλωστε). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Μια και αναφέρατε widgets, notifications κλπ, στο iPad δεν είναι τόσο εμφανής η έλλειψη τους γιατί το χρησιμοποιείς στον καναπέ στην καρέκλα του γραφείου η της κσφεταιρειας. Στο iPhone όμως που το βγάζεις από την τσέπη για να δεις άμεσα κάποιες πληροφορίες ενώ περπατάς οδηγείς, συνομιλεις, εργάζεσαι κλπ, απαιτούνται πολλές και περιττές ενέργειες. Δεν έχω χρόνο να το αναλύσω άλλα μια καλή Android συσκευή είναι πολύ πιο παραγωγική. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Ωραιος! Ευχαριστω για το πρωτο.:) Για το δευτερο, καλα, εσυ δεν το εγραψες οτι γινετα? οπως στο web os? (γι αυτο σε ρωτησα αλλωστε). Όχι, είπα ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος να υλοποιηθεί χωρίς να ανοίξεις την κερκόπορτα των widgets. Δε χρειάζεσαι widgets για να υλοποιήσεις αυτές τις συντομεύσεις :). Ακόμα στο iOS δεν υπάρχει και είναι έλλειψη :) @atlantian. Αν το iOS γίνει Android, θα αρχίσω το ψάξιμο ;). Στο μεταξύ, συμφωνώ πως η Apple αντιγράφει άλλους, όπως και άλλοι αυτήν. Συνήθως είμαι ικανοποιημένος από την υλοποίηση αυτής της αντιγραφής, αλλά όχι πάντα. Αν θές να ξέρεις γιατί την προτιμώ όμως, αυτό έχει περισσότερο να κάνει με τη μακροχρόνια στρατηγική και φιλοσοφία της και λιγότερο με επιμέρους ζητήματα. Με τις μεγάλες επιλογές της συμφωνώ. Σε συγκεκριμένα ζητήματα μπορεί όχι. Ελπίζω να σε κάλυψα :) Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 σιγα βρε που σου εκανα και προσωπικη επιθεση. προσωπικα σε εσενα τον jg4, γιατι μιλαω με ονοματεπωνυμα :p ουτε χαρακτηρισμους εκανα ουτε εβρισα απλα εχω αγανακτησει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Όχι, είπα ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος να υλοποιηθεί χωρίς να ανοίξεις την κερκόπορτα των widgets. Δε χρειάζεσαι widgets για να υλοποιήσεις αυτές τις συντομεύσεις :). Ακόμα στο iOS δεν υπάρχει και είναι έλλειψη :) @atlantian. Αν το iOS γίνει Android, θα αρχίσω το ψάξιμο ;). Στο μεταξύ, συμφωνώ πως η Apple αντιγράφει άλλους, όπως και άλλοι αυτήν. Συνήθως είμαι ικανοποιημένος από την υλοποίηση αυτής της αντιγραφής, αλλά όχι πάντα. Αν θές να ξέρεις γιατί την προτιμώ όμως, αυτό έχει περισσότερο να κάνει με τη μακροχρόνια στρατηγική και φιλοσοφία της και λιγότερο με επιμέρους ζητήματα. Με τις μεγάλες επιλογές της συμφωνώ. Σε συγκεκριμένα ζητήματα μπορεί όχι. Ελπίζω να σε κάλυψα :) Οπότε δεν έχουμε παρα να περιμένουμε και αν η apple υιοθετήσει τα φριχτά widget το πολύ πολύ να πας προς windows phone :p Πάντως περα από την πλάκα και γω την προτιμώ (imac, ipad) απλά για άλλους λόγους, το file management και το icloud το οποίο αναφέρεις για μένα είναι πολύ μακριά από αυτό που θέλουν να πετύχουν και περισσότερο εδώ στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 @JG4: νομιζα οτι η συζητηση ηταν τεχνικη. Οταν ξαφνικα λες οτι θεωρεις οτι τα widgets ειναι βλακεια και αχρηστα τοτε δεν εχει νοημα να συζηταμε τεχνικα. Το ιδιο και για τα padfone κλπ. Το οτι εσενα και σε αλλους δεν σου αρεσουν δεν σημαινει οτι καποιοι αλλοι δεν τα χρειαζονται. Για να τελειωνουμε με την ιστορια γιατι ετσι και αλλιως δεν εχει νοημα: δεν με ενδιαφερουν τα widgets ουτε τα notifications. Θελω στο tablet μου να μπορω να τρεχω 2 ή περισσοτερες εφαρμογες side by side ανεξαρτητα αν ειναι widget ή κανονικα applications. Η Full HD αναλυση οχι μονο το επιτρεπει, θα ηταν εγκληματικο να μην μπορουσε να γινει. Τα tablets μπορουν να κανουν περισσοτερα απο αναπαραγωγη video, φωτογραφιας και book reading. Και με ενα απλο πληκτρολογιο μπορουν να γινουν σχεδον κανονικα laptops. Στο iOS δεν γινεται, η αποψη μου ειναι οτι βασικα μερη του λειτουργικου οπως το multitasking eειναι "hardcoded" να δουλευουν οπως στα τηλεφωνα. Το ιδιο και το screen layout. Αυτο εχει να κανει με την πολιτικη της apple για μεγιστοποιηση του κερδους περιοριζοντας την υλοποιηση και το R&D στα απολυτως απαραιτητα και κρυβοντας οτι θεωρουν οτι μπορει να τους αυξησει το κοστος συντηρησης. Στο android γινεται εγκαθηστωντας ενα "extension". Παρε και το link http://www.onskreen.com/cornerstone/ Google it υπαρχουν αρκετα links για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Κατι ακομα: εχω δει πολλους να προσθετουν πληκτρολογιο στο iPad και να προσπαθουν να το χρησιμοποιησουν ως επαγγελματικο εργαλειο. Βεβαια το γεγονος οτι δεν ειναι φτιαγμενο για την χρηση αυτη, προκαλει αρκετες δυσκολιες. Για παραδειγμα πως μπορει καποιος να κανει copy paste απο παλαιοτερα mails και να φτιαξει ενα νεο ? Ή απο ενα κειμενο να κανει paste σε mail ? Προφανως υπαρχουν διαφορα τετοια θεματα. Στο android το γεγονος οτι εχει μεχρι 7 home screens, θα μπορουσε να εχει ενα active application σε καθε home screen και κανοντας slide μεταξυ τους να πηγαινεις απο το ενα στο αλλο και να κανεις την δουλεια σου. Ακομα και στο τηλεφωνο. Αυτο χρειαζεται πολυ μικροτερες αλλαγες απο το cornerstone. Hint : το optimization στο rendering δεν αφορα τοιν scheduler. πολυ δε περισσοτερο το power saving. Μην τα μπερδευεις. Αυτες ειναι cheap tricks του ψευτη του Jobs που προσπαθουσε να τα περασει στον κοσμο (οπως ελεγε και για την μη υπαρξη flash). Αυτος εγινε πλουσιος και καποιοι τρωνε το κουτοχορτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 @chrissk_2: Δεν ξέρω ποιος σου απαγορεύει να κάνεις "τεχνική" συζήτηση, αλλά νομίζω ότι υπάρχει κενό επικοινωνίας. Εγώ δε μίλησα για κανένα optimization στο rendering :confused:. Τέλος πάντων, έχω εκθέσει την άποψη μου και γενικά και με παραδείγματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να επιμείνω άλλο. Κάτι τελευταίο μόνο. Το cornerstone δεν είναι application του Android, δε μπορείς να το κατεβάσεις από κάπου, ούτε υποστηρίζεται από την Google. Επίσης, δεν είναι προφανές τα κατά πόσο τα 3 παράθυρα που παρουσιάζει είναι ταυτόχρονα ενεργά. Μπορείς ας πούμε να βάλεις 3 βίντεο να παίζουν ταυτόχρονα, ή 3 παιχνίδια να παίζουν ταυτόχρονα; Εκεί θα φανεί. Αν ναι, τότε αυτό αντίκειται σε όλα όσα ξέρω για το multitasking του Android, οπότε δε μου κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει σε κανένα market ή καμια επίσημη rom. Ωστόσο thanks, δεν ήξερα καν την ύπαρξη του :) Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 (edited) JG4 σου έδειξα τα πάντα σε μια οθόνη και μου έδειξες 5-6 διαφορετικές. Φαντάζομαι καταλάβαινες τη διαφορά απλά δεν θέλεις να το παραδεχτεις. Επίσης αν θες δες και εδώ για να καταλάβεις τι σημαίνει multitasking http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=SReBbjOwvlU Edited March 11, 2012 by paris_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 (edited) JG4 σου έδειξα τα πάντα σε μια οθόνη και μου έδειξες 5-6 διαφορετικές. Φαντάζομαι καταλάβαινες τη διαφορά απλά δεν θέλεις να το παραδεχτεις. Δεν το πρόσεξα. Όλες οι εικόνες που έδειξα συνυπάρχουν σε δύο οθόνες: τη home screen και το notification center όπου έχεις πρόσβαση με ένα flick από οπουδήποτε (αντιγραφή από Android αν θες). Edit: απ' ότι βλεπω έχεις και μερικά shortcuts για επαφές. Κανένα πρόβλημα: http://speedtouchapp.com/images/iphone4/screenshot1.png Edited March 11, 2012 by JG4 Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Προφανώς δεν καταλαβαίνεις. Σε μια οθόνη λέμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 ενταξει παιδια, πεταει ο γάιδαρος? πεταει!! εχει multitasking το IOS? εεεεχει!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 ενταξει παιδια, πεταει ο γάιδαρος? πεταει!! εχει multitasking το IOS? εεεεχει!! Πρακτική διαφορά στο multitasking μεταξύ ios και android δεν βλέπω. Ίσως κάτι να μου διαφεύγει ή κάτι να ξεχνάω (πιθανόν, λόγω ηλικίας :p ) αλλά στην καθημερινή χρήση αυτό που θέλω είναι να πηδάω από τη μια εφαρμογή στην άλλη, χωρίς να χρειάζεται να την ξανανοίξω από την αρχή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Πρακτική διαφορά στο multitasking μεταξύ ios και android δεν βλέπω. Ίσως κάτι να μου διαφεύγει ή κάτι να ξεχνάω (πιθανόν, λόγω ηλικίας :p ) αλλά στην καθημερινή χρήση αυτό που θέλω είναι να πηδάω από τη μια εφαρμογή στην άλλη, χωρίς να χρειάζεται να την ξανανοίξω από την αρχή. Το υλοποίησε το ICS (Android 4). Mέχρι το 2.3 συμφωνώ, είναι ίδια. Για αυτό και ήμουν fan του webOS. Τώρα όμως απλά περιμένω να φτιαχτεί μια stable ICS ROM για το κινητό μου, για να έχω σωστό multitasking. :D Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aPoLoNiOs Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Απο οτι καταλαβα μεχρι τωρα, μας λετε οτι, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, εκτος το iPad ειναι καλυτερο; Συνεχως βλεπω συγκριση iOS με Android. Το οποιο iOS ειναι το ιδιο εδω και 5 χρονια. Το καινουργιο στην υποθεση ειναι η συκευη, δηλαδη θελετε να μας τρελλανετε, τι κακο εχει; Ειναι 499 δολλαρια πολλα; Και αν ειναι πολλα, τα Android ειναι κατα πολυ πιο φτηνα; Γιατι δεν μας λεει καποιος τι λειπει απο το iPad 3 σαν συσκευη. Παράθεση "Όταν μιλάς φρόντισε να λες κάτι" Kim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Γιατι δεν μας λεει καποιος τι λειπει απο το iPad 3 σαν συσκευη. microSD slot, usb connection, USB OTG μου λείπουν προσωπικά εμένα για να γίνει το υπέρτατο tab ... Έτσι όπως είναι τώρα είναι απλά καλό ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Καλό και χρυσό το ipad αλλά προσωπικά το βλέπω ανάπειρο. Συνδεσιμότητα μηδέν.. Εξόδους μηδέν... Για αμερική ίσως είναι καλό που έχουν ταχύτητες και συνδέσεις κτλ. Για ελλάδα άστο ακόμα... Πραγματικά απορώ με όσους προσπαθουν να μας πείσουν ότι δεν είναι έλλειψη η μη συνδεσιμότητα της apple. Δηλαδή usb, bluetooth, hdmi κτλ κτλ. Cloud και αηδίες. Σε κάποιο μέλλον στο οποίο η ελλάδα δε θα βρίσκεται όλα αυτά θα είναι αυτονόητα. Στο παρόν όμως με την καμία. Συμπέρασμα, η apple είναι πολύ μπροστά για την εποχή της...!:lol: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aPoLoNiOs Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 microSD slot, usb connection, USB OTG μου λείπουν προσωπικά εμένα για να γίνει το υπέρτατο tab ... Έτσι όπως είναι τώρα είναι απλά καλό ... Και που τα ειχα στο N8 τιποτα δεν χρησιμοποιησα. Εκτος απο το HDMI. btw http://store.apple.com/us/product/MC531ZM/A αυτο δεν την κανει τη δουλεια; :worry: Παράθεση "Όταν μιλάς φρόντισε να λες κάτι" Kim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aPoLoNiOs Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Καλό και χρυσό το ipad αλλά προσωπικά το βλέπω ανάπειρο. Συνδεσιμότητα μηδέν.. Εξόδους μηδέν... Για αμερική ίσως είναι καλό που έχουν ταχύτητες και συνδέσεις κτλ. Για ελλάδα άστο ακόμα... Πραγματικά απορώ με όσους προσπαθουν να μας πείσουν ότι δεν είναι έλλειψη η μη συνδεσιμότητα της apple. Δηλαδή usb, bluetooth, hdmi κτλ κτλ. Cloud και αηδίες. Σε κάποιο μέλλον στο οποίο η ελλάδα δε θα βρίσκεται όλα αυτά θα είναι αυτονόητα. Στο παρόν όμως με την καμία. Συμπέρασμα, η apple είναι πολύ μπροστά για την εποχή της...!:lol: Πως μπορεις να λες οτι θες για να πεισεις τον εαυτο σου γιαυτο; https://www.apple.com/uk/ipad/accessories/ Εχουμε και λεμε: HDMI Connection kit iPad Camera Connection Kit Apple TV Apple VGA Adapter Apple Digital AV Adapter Μπορεις να συνδεσεις το Androides σου σε τηλεοραση χωρις HDMI; Προσωπικα δεν χρησιμοποιω ΚΑΝΕΝΑ, ολα αυτα κανουν την συσκευη φτηνοτερη και δεν αγοραζω αχρειαστα για μενα USB on the go κ.λ.π Παράθεση "Όταν μιλάς φρόντισε να λες κάτι" Kim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchd2 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 από τα προηγούμενα post θα βγάλω το εξής συμπέρασμα (με το οποίο συμφωνώ και εγώ). όλοι θέλουμε ένα προϊόν της apple στα χέρια μας. όποιος λέει τα αντίθετα λέει ψέματα. οι πελάτες της apple συνεχίζουν με προιόντα της apple μια ζωή...γιατί είναι κάτι σαν τρόπος ζωής ας πούμε και δεν μετράνε αν τρέχει ο επεξεργαστής 1 sec πιο γρήγορα από τα άλλα ή αν κολάει με 5 ή με 6 ανοικτά προγράμματα. η ποιότητα και το φινίρισμα είναι από άλλο πλανήτη...... ωστόσο και η τιμή... ???! Ωραιο συμπερασμα. Και γιατι δεν αγοραζουμε τοτε ολοι προιοντα της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Και που τα ειχα στο N8 τιποτα δεν χρησιμοποιησα. Εκτος απο το HDMI. btw http://store.apple.com/us/product/MC531ZM/A αυτο δεν την κανει τη δουλεια; :worry: Μα δεν είπα αν θα τα χρησιμοποιούσες εσύ, είπα το τι θα θελα εγώ ... Και ότι ζητάω εγώ το χρησιμοποιώ, δεν λέω ότι η συσκευή μου παίρνει πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη (πρακτικά άχρηστα πράγματα) για λόγους εντυπωσιασμού ... Και τώρα που το σκέφτομαι, θα ήθελα μία συσκευή να είναι ανεξάρτητη από τον υπολογιστή, όχι να εξαρτάται από αυτόν (iTunes) ... HDMI για παράδειγμα δεν είπα γιατί δεν μου χρειάζεται ... Το link που έστειλες το θεωρώ γελοίο ... Να πληρώσω παραπάνω για να έχω την θύρα συνδεσιμότητας κατελειμένη ??? Δεν θέλω να καταφύγω σε μπακαλοδουλιές, αν είναι να πληρώσω μισό χιλιάρικο, λίγο παραπάνω από τον σημερινό μισθό, περιμένω σωστό πράγμα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts