Karthan7 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Εχουμε τιποτα νεοτερο για εμας που δεν εχουμε παρει ακομα παγωτο? Η ειμαι ο τελευταιος?B-) Το έβαλες στο Sony Pc Companion? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Εχουμε τιποτα νεοτερο για εμας που δεν εχουμε παρει ακομα παγωτο? Η ειμαι ο τελευταιος?B-) ?? Ακόμα ? Δοκίμασε pc companion, αν δεν, στείλε pm να σου πω πως θα κανεις update με ftf file Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 SEUS.Το Companion κοιμαται συνηθως.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Εχουμε τιποτα νεοτερο για εμας που δεν εχουμε παρει ακομα παγωτο? Η ειμαι ο τελευταιος?B-) Ουτε εγω ακομα εχω παρει την αναβαθμιση Αργυρη ,αν εχεις νεα ενημερωσε Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Ουτε εγω ακομα εχω παρει την αναβαθμιση Αργυρη ,αν εχεις νεα ενημερωσε θα δοκιμασω με companion και βλεπουμε...!! αν εχουμε καμμια εξελιξη θα ενημερωσω!:ninja: Ουτε εγω ακομα εχω παρει την αναβαθμιση Αργυρη ,αν εχεις νεα ενημερωσε θα δοκιμασω με companion και βλεπουμε...!! αν εχουμε καμμια εξελιξη θα ενημερωσω!:ninja: τιποτα τζιφος!! δοκιμασα με companion και update center αλλα τιποτα. Edited August 6, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 τιποτα τζιφος!! δοκιμασα με companion και update center αλλα τιποτα. Το ιδιο θα γινει οπως με την .73 & .75 προ καιρου ..τελευταιοι θα παρουμε την μια και πρωτοι την αλλη ..προσωπικα θα περιμενω κι ουτε θα ασχοληθω με ftf .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Το ιδιο θα γινει οπως με την .73 & .75 προ καιρου ..τελευταιοι θα παρουμε την μια και πρωτοι την αλλη ..προσωπικα θα περιμενω κι ουτε θα ασχοληθω με ftf .. Και γω λεω να περιμενω λιγο ακομα. Να σου πω την αληθεια δεν καιγομαι τοσο πολυ για παγωτακι! Αλλιως θα χε γινει με ftf προ πολλου! Λιγο μας εμεινε για να γινει και σ εμας το update Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 επαννεκινηση φανταζομαι εχεις κανει?? δοκιμασε να δεις και απο αλλες εφαρμογες καμερας...και αμα εξακολουθει κανε επαναφορα με seus..θα χασεις ομως ολα τα δεδομενα σου Πως κάνουμε επαναφορά με seus?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Κατεβάζεις και εγκαθιστάς το SEUS, τρέχεις το πρόγραμμα και ακολουθείς τις οδηγίες που σου δίνει. Είναι αρκετά απλό, μην το φοβάσαι. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλησπέρα. 2 θεματάκια. Εxtra Φάκελο στις φώτος μπορούμε να φτιάξουμε; Δεν βλέπω καμία επιλογή. Στις φώτος που έχουμε τραβήξει. Και τον φάκελο αυτόν να τον κάνω και κρυφό! Άλλο θέμα. Είχα ξαναναφέρει οτι δεν μου γράφει πολλά γράμματα στα sms. Κάπου 50-60!!!! Ούτε με κεφαλαία το λύνω το πρόβλημα! Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Εγκατέστησε έναν file manager, το hide it pro και το handcent και τα προβλήματά σου θα λυθούν. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ευχαριστώ. Όταν θέλω στα τραγούδια να βάλω φώτο αυτό αλλάζει σε όλο το άλμπουμ!!! Μεμονωμένα δεν μπορεί να έχει κάθε τραγούδι την φώτο του; Επίσης, αριθμομηχανή της προκοπής υπάρχει κάπου; Να κάνει παραπάνω πράξεις; Και τέλος, εαν θες εφαρμογές που έχουν κόστος, που βάζεις χρήματα; Πως το κάνεις; Ευχαριστώ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Δες το Real Calc. Για αγορές χρειάζεσαι πιστωτική Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Δες το Real Calc. Για αγορές χρειάζεσαι πιστωτική Δείτε και αυτό το Calculator, είναι πάρα πολύ καλό και έχει και μετατροπέα μονάδων... Και το σημαντικότερο όλων... Είναι από Έλληνα Developer... https://play.google.com/store/apps/details?id=my.giniuscalc.com&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm15Lmdpbml1c2NhbGMuY29tIl0. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ευχαριστώ. Όταν θέλω στα τραγούδια να βάλω φώτο αυτό αλλάζει σε όλο το άλμπουμ!!! Μεμονωμένα δεν μπορεί να έχει κάθε τραγούδι την φώτο του; Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα και συνέβαινε επειδή δεν υπήρχε συμπληρωμένος ο τίτλος του δίσκου. Άρα όταν κάνεις επεξεργασία για να βάλεις το εξώφυλλο ενημέρωνε και το πεδίο με τον τίτλο του δίσκου για να μην έχεις πλέον πρόβλημα. Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα και συνέβαινε επειδή δεν υπήρχε συμπληρωμένος ο τίτλος του δίσκου. Άρα όταν κάνεις επεξεργασία για να βάλεις το εξώφυλλο ενημέρωνε και το πεδίο με τον τίτλο του δίσκου για να μην έχεις πλέον πρόβλημα. Έχω έναν δίσκο απο 1 συγκρότημα. Ο τίτλος του δίσκου είναι φυσικά ένας για όλα τα κομμάτια. Μόνο οι τίτλοι στα τραγούδια αλλάζουν. Εκεί πως θα μπορέσω να βάλω εξώφυλλο διαφορετικό σε κάθε τραγούδι; Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Και γω λεω να περιμενω λιγο ακομα. Να σου πω την αληθεια δεν καιγομαι τοσο πολυ για παγωτακι! Αλλιως θα χε γινει με ftf προ πολλου! Λιγο μας εμεινε για να γινει και σ εμας το update Ηρθε Αργυρη ,παιζει να ειμαστε οι τελευταιοι παγκοσμιως :lol: , καλλιο αργα .... Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) Ηρθε Αργυρη ,παιζει να ειμαστε οι τελευταιοι παγκοσμιως :lol: , καλλιο αργα .... αυτα ειναι!!!! βραδιατικο!! αντε να δουμε!! οντως πρεπει ναμαστε οι τελευταιοι!!! Edited August 9, 2012 by argyris21 Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Αν και δεν πολυχρησιμοποιώ (και υποθέτω και πολύς κόσμος δεν χρησιμοποιεί πλέον) mms παρατήρησα ότι μετά την αλλαγή σε ICS δεν μπορώ να στείλω ή να πάρω, παρότι στην 3.xx ήμουν εντάξει. Ξέρουμε αν φταίει το λογισμικό; Γιατί δοκίμασα να ξανακατεβάσω τις ρυθμίσεις (μου βγάζει σφάλμα αλλά το dataplan λειτουργεί κανονικά), το πήγα σε κατάστημα (της voda που έχω τη σύνδεση μου) για να μου τις στείλουν εκείνοι και μου λένε ότι θα έπρεπε να έχω κανονικά καθώς είναι όλα ενεργοποιημένα. Σκέφτομαι να ξαναπεράσω το λογισμικό, αλλά αν είναι θέμα της ICS δεν θα καταφέρω και τίποτα. Γνωρίζει κανείς σχετικά; Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 ξερει κανεις τον τροπο να γυρισω στην 3.7 την τελευταια πριν την ICS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Μόλις βρήκα μία πολύ απλή και όμορφη θήκη για το κινητό μας. http://www.tvc-mall.com/details/Lovely-3D-Stitch-Silicone-Case-for-Sony-Xperia-S-LT26i-LT26a-Nozomi-Pink-MSC-LT26i-05A/ :-) Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexColt Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Καλημέρα στη παρέα! Ίσως είναι κ χαζή η ερώτηση που θα κάνω αλλά θα την κάνω... Τον Οκτώβρη μάλλον θα "μετακομίσω" για πολύ καιρό ίσως και για πάντα Αμερική κ συγκεκριμένα Βαλτιμόρη, η ερώτηση μου είναι εάν θα έχω κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή μου με τις τηλεφωνικές εταιρίες εκεί, δηλαδή θα μπορώ να του βάλω εταιρία της Αμερικής και να δουλεύει κανονικά ως τηλέφωνο ή θα πρέπει να πάρω "αμερικάνικη" συσκευή; Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα ήθελα πολύ να μου λύσει την απορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Καλημέρα στη παρέα! Ίσως είναι κ χαζή η ερώτηση που θα κάνω αλλά θα την κάνω... Τον Οκτώβρη μάλλον θα "μετακομίσω" για πολύ καιρό ίσως και για πάντα Αμερική κ συγκεκριμένα Βαλτιμόρη, η ερώτηση μου είναι εάν θα έχω κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή μου με τις τηλεφωνικές εταιρίες εκεί, δηλαδή θα μπορώ να του βάλω εταιρία της Αμερικής και να δουλεύει κανονικά ως τηλέφωνο ή θα πρέπει να πάρω "αμερικάνικη" συσκευή; Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα ήθελα πολύ να μου λύσει την απορία! Δεν ξέρω αν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με αμερικανική Sim και τα δίκτυα τους, παντός θα σου πρότεινα να το πουλήσεις εδώ πριν φύγεις γιατί δεν νομίζω να σε καλύπτει η εγγύηση εκεί. @dabledot δεν υπάρχει 3.7, 2... είχαμε. Τι πρόβλημα έχεις που θες να γυρίσει στην προηγούμενη έκδοση? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Καλημέρα στη παρέα! Ίσως είναι κ χαζή η ερώτηση που θα κάνω αλλά θα την κάνω... Τον Οκτώβρη μάλλον θα "μετακομίσω" για πολύ καιρό ίσως και για πάντα Αμερική κ συγκεκριμένα Βαλτιμόρη, η ερώτηση μου είναι εάν θα έχω κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή μου με τις τηλεφωνικές εταιρίες εκεί, δηλαδή θα μπορώ να του βάλω εταιρία της Αμερικής και να δουλεύει κανονικά ως τηλέφωνο ή θα πρέπει να πάρω "αμερικάνικη" συσκευή; Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα ήθελα πολύ να μου λύσει την απορία! Το τηλεφωνο σου θα δουλευει κανονικοτατα ! Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexColt Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Το τηλεφωνο σου θα δουλευει κανονικοτατα ! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts