Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια αν αγορασω το κινητο απο vnp θα παρω κανονικα την αναβαθμιση την 4.το wiget του καιρου δουλευει που εχει πανω η sony κανονικα σε σας γιατι πηγα στα multirama μια μερα να το δω και δεν μπορουσα να βαλω τον καιρο στα ιωαννινα το τηλεφωνο τελειο.ευχαριστω

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια αν αγορασω το κινητο απο vnp θα παρω κανονικα την αναβαθμιση την 4.το wiget του καιρου δουλευει που εχει πανω η sony κανονικα σε σας γιατι πηγα στα multirama μια μερα να το δω και δεν μπορουσα να βαλω τον καιρο στα ιωαννινα το τηλεφωνο τελειο.ευχαριστω

εννοειται οτι θα την παρεις κανονικα την αναβαθμιση, ο χρονος που θα την λαβεις εξαρταται απο την προελευση της συσκευης, αλλα θα την παρεις 100%

ηταν συνδεδεμενο στο ιντερνετ οταν το δοκιμαζες?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Ναι ειταν κανονικα στο ιντερνετ,εσενα δουλευει κανονικα το witget,γιατι προσπαθουσα να βαλω και αλλες αθηνα.θεσσαλονικη κτλ και δεν εμπαιναν.ευχαριστω

εγώ έκανα στην 0.73 μεσώ υπολογιστή και το έχω πάρει μεσώ expansys ρώτησα και κατή μας καλύβη η εγγύηση αν πάμε σε μαγαζί όπως γερμανοσ και αν όχι που

Περίεργο, κι εμένα που είναι ελληνικό δεν έχει update σύμφωνα με το pc companion. Μήπως κάνει παραεισαγωγές και η cosmote; :confused:

Εμενα στο κουτι του γραφει οτι ειναι απο Ελλαδα.

Συνηθως τα κινητα απο Γερμανια περνουν αμεσα τα update.

Οπως και με τα Χ10, και Arc που ειχα ήταν γερμανικα, μου έβγαζε τα update

Εγω το πειρα απο wind πάντως, αν καποιος το έχει απο wind, ας μας πει αν του έχει βγάλει update

Το έχω και εγώ εδώ και μία εβδομάδα. Η μπαταρία δεν μου φένεται τόσο άσχημη ρε παιδιά, με νορμαλ χρήση κρατάει περισσότερο από 24ώρες (όχι πολλές κλήσεις, όχι πάρα πολυ Internet)...

(Το πήρα από expansys.com.gr)

Απο εντυπώσεις τώρα, με χαλάει λίγο που έχει FAT και όχι ext ή ntfs.

Η οθόνη του είναι απλά τρομερή, δεν έχω ξαναδεί τέτοια ανάλυση/μέγεθος. Κιτρινίλες εμένα δεν μου βγάζει όπως βγάζει σε πολλούς.

Μου ήρθε με NFC Tags και όχι με HDMI καλώδιο.

Η κάμερά του αρκετά καλή αν και δεν θα ασχοληθώ τόσο με το θέμα της φωτογραφίας... Βίντεο δεν έχω τραβήξει ακόμα.

Ενημέρωσα και εγώ στη .73. Το μόνο μέχρι τώρα που πρόσεξα είναι ότι τα πλήκτρα αφής- οι τελίτσες- αποκρίνονται καλύτερα από πριν.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ενημέρωσα και εγώ στη .73. Το μόνο μέχρι τώρα που πρόσεξα είναι ότι τα πλήκτρα αφής- οι τελίτσες- αποκρίνονται καλύτερα από πριν.

εγω τίποτα, μαλλον τα δικά σας ειναι απο ευρωπη μερια...γιαυτο και σας εκανε update.

Εδω Ελλαδα δεν εχει....:!::whistle::angry::angry:

Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ με την έκδοση λογισμικού 73 κρατάει περισσότερο απ'ότι μου κρατούσε το Arc S!! Σταματήστε να παραπονιέστε, αν δεν έχει αναβαθμιστεί ψάξτε λίγο στο Google και θα βρείτε τρόπους ή απλά κάντε λίγη υπομονή μέχρι να έρθει και στην Ελλάδα!
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ έκανα στην 0.73 μεσώ υπολογιστή και το έχω πάρει μεσώ expansys ρώτησα και κατή μας καλύβη η εγγύηση αν πάμε σε μαγαζί όπως γερμανοσ και αν όχι που

Και εγώ έκανα εναupdate μέσω υπολογιστή δεν είμαι σιγουρος ότι έχω την έκδοση 0.73 που λέτε από που το βλέπω;

Και εγώ έκανα εναupdate μέσω υπολογιστή δεν είμαι σιγουρος ότι έχω την έκδοση 0.73 που λέτε από που το βλέπω;

μενου > ρυθμισεις> σχετικα με το τηλεφωνο> αριθμος εκδοσης 6.0.Α.3.62

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Να ρωτησω αν το κανω flash με την (1257-6921) Singapore Generic χανω τα ελληνικα?

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή...

Μωρό μου....

Κάτι άλλο πως το Ρυθμίζουμε να στέλνει 160 χαρακτήρες το μήνυμα; Και αν μπορεί κάποιος να προτείνει διάφορα πρόγραμματα για το κινητό μας

Κάτι άλλο πως το Ρυθμίζουμε να στέλνει 160 χαρακτήρες το μήνυμα; Και αν μπορεί κάποιος να προτείνει διάφορα πρόγραμματα για το κινητό μας

Αν δεν έχει ρυθμίσει "κατέβασε" το go sms και θα είσαι οκ! (θέλει ρύθμιση και αυτό ;) )

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Μόλις παρατήρησα ότι αν πατήσω το κάτω μέρος του κινητού εκεί που γράφει xperia, τρίζει το πλαστικό. :/

Το έχει προσέξει κανένας άλλος αυτό;

Μόλις παρατήρησα ότι αν πατήσω το κάτω μέρος του κινητού εκεί που γράφει xperia, τρίζει το πλαστικό. :/

Το έχει προσέξει κανένας άλλος αυτό;

Σε μενα δεν εχει τέτοιο θεμα πάντως.

Αν δεν έχει ρυθμίσει "κατέβασε" το go sms και θα είσαι οκ! (θέλει ρύθμιση και αυτό ;) )

Θύμισε μου τι ρύθμιση θελει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Θύμισε μου τι ρύθμιση θελει

Ανοίγεις το Go sms,

-Menu

-Ρυθμίσεις

-Προηγμένες

-Ρυθμίσεις αποστολης

-Ενεργοποίηση υποστηριξεις για τοπικές ρυθμίσεις

-Υποστήριξη γλώσσας, τσεκ το, "Λειτουργία Ελληνικών sms"

;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

καλά εγώ είμαι αοράτως και δεν μου απαντάει κανείς έλεος δηλαδή εδώ μέσα

δεν βλεπω καποιο ερωτηματικο στις προτασεις σου για να σου δωσουμε καποια απαντηση.

:hunter::hunter::hunter::hunter:

στο γερμανο οχι(οπως λενε στο χωριο μου αλλού πίνεις αλλού πας και τον δίνεις?) στα sony σερβις θα το πας ή εκει που το αγορασες και να αναλαβουν αυτοι να το στειλουν για το σερβις.

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κατή εγώ το πήρα από expansys μπορώ να ζητήσω αλλαγή λόγω της κιτρινίλας της οθόνης αν και δεν έχω πρόβλημα αλλά λεμέ τώρα.....

δεν ξερω αλλα μαλλον το ιδιο πρεπει να κανεις, sony σερβις.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Administrators

Να θυμίσω ότι εδώ είναι forum και όχι chat room. Δεν βρίσκω το λόγο για τέτοιο άγχος. Όλοι εδώ μέσα ανεξαιρέτως κάνουν το hobby τους, κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να τρέχει να απαντήσει. Ωστόσο όσοι γνωρίζουν αν και όταν δουν το μήνυμά σου θα απαντήσουν, να είσαι σίγουρος.

Modpic.gif

Ανοίγεις το Go sms,

-Menu

-Ρυθμίσεις

-Προηγμένες

-Ρυθμίσεις αποστολης

-Ενεργοποίηση υποστηριξεις για τοπικές ρυθμίσεις

-Υποστήριξη γλώσσας, τσεκ το, "Λειτουργία Ελληνικών sms"

;)

Ωραίος δουλεύει μια χαρά το κολπο :-) ευχαριστώ

• The title was changed to Sony Xperia S