Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτσε.... ήταν στο 100% πριν 4 ώρες; :X

Ναι φίλε μου....:-(

Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο post, η μπαταρία σε μένα έστρωσε μετά από 2-3 βδομάδες, σε επίπεδα ICS. Το καινούργιο Android θέλει πάντα κάποιο χρονικό διάστημα για να έρθει στα ίσα του.

Ναι μπορεί να είναι έτσι, αλλά δεν βλέπω κάτι να αλλάζει και με την 200, και με την 211, το ίδιο, με την 55 ηταν πολύ καλύτερο...

Δεν ξέρω βεβαια αν έχει καμία σχέση οτι ειναι ξεκλειδωτος ο bl, αλλά δεν νομιζω.

Επίσης μηπως απο cwm, που δεν μπορώ να βρω να βαλω, αν κανω ρεσετ τα στατς της μπαταρίας μήπως στρώσει.

Αν έχει κανείς κάνα λινκ για cwm για ξεκλείδωτο bl, ας το κάνει ποστ, ή καμία ιδέα για το πως θα σταματήσει αυτο το ρούφηγμα της μπαταρίας....

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι μπορεί να είναι έτσι, αλλά δεν βλέπω κάτι να αλλάζει και με την 200, και με την 211, το ίδιο, με την 55 ηταν πολύ καλύτερο...

Δεν ξέρω βεβαια αν έχει καμία σχέση οτι ειναι ξεκλειδωτος ο bl, αλλά δεν νομιζω.

Επίσης μηπως απο cwm, που δεν μπορώ να βρω να βαλω, αν κανω ρεσετ τα στατς της μπαταρίας μήπως στρώσει.

Αν έχει κανείς κάνα λινκ για cwm για ξεκλείδωτο bl, ας το κάνει ποστ, ή καμία ιδέα για το πως θα σταματήσει αυτο το ρούφηγμα της μπαταρίας....

To reset battery stats ισχυε επι εποχη gb. Στην ics κ στην jb καθε φορα που φορτιζεται στο 90% κ ανω το reset γινεται αυτοματα απο το συστημα. Κατι σου τρωει την μπαταρια. Βαλε το betterbatterystats ή το gsam battery monitor κ δες τι γινεται αν εχεις wakelocks απο καποιο προγραμμα συνεχεια

Εγω ειμαι με την .211 ροοτ κλειδωμενος BL. Εχω και το greenify με ολες σχεδον τις εφαρμογες να ειναι κλειστες ( εκτος viber και messenger). Η μπαταρια μου κραταει μια μερα γεματη με παρα πολυ χρηση.wifi και 3g συνεχεια ανοιχτα, συγχρονισμος σε 2 mail και κλησεις περιπου 2 ωρες την ημερα.

Θελω να γνωρισω τον γίγαντα..τον παικταρά που ειχε την ιδεα να βαλει αυτη την ασπριλα.. Καθως και να δωσω συγχαρητήρια στη Sony που με 13 mp καμερα χαλασε και το βίντεο.. Μπραβο Sony θελει προσπάθεια να διωχνεις τους πελατους χωρίς λογο στα καλα καθούμενα..

Θελω να γνωρισω τον γίγαντα..τον παικταρά που ειχε την ιδεα να βαλει αυτη την ασπριλα.. Καθως και να δωσω συγχαρητήρια στη Sony που με 13 mp καμερα χαλασε και το βίντεο.. Μπραβο Sony θελει προσπάθεια να διωχνεις τους πελατους χωρίς λογο στα καλα καθούμενα..

Καλά ρε παιδιά αυτό με το άσπρο δεν είναι και τίποτα φοβερό.Εμένα άς πούμε δεν με ενοχλεί.

Για την κάμερά συμφωνώ απολύτως.

γεια σας παιδια συμφωνω με οσους λενε πως η jelly bean Ειναι προβληματικη την κρατησα 10 μερες η μπαταρια επεφτε πολυ γρηγορα το ασπρο στις κλησεις ελεεινο και μεγαλο προβλημα στις φωτο το βραδυ με φλας μωβ φοντο σε ολες και στο βιντεο γυρισα στην ics και βρηκα την υγεια μου σε ολα τα παραπανω το μονο που μου την σπαει ειναι η ειδοποιηση πανω αριστερα για νεα rom ξερει κανεις πως φευγει ευχαριστω

Καλά ρε παιδιά αυτό με το άσπρο δεν είναι και τίποτα φοβερό.Εμένα άς πούμε δεν με ενοχλεί.

Για την κάμερά συμφωνώ απολύτως.

Οσοι λενε για το ασπρο αλλοι τοσοι θα λεγανε για το καθε χρωμα κι αλλαγη ,να χαμε να λεγαμε ,βιντεο δεν τραβηξα ,μερικες φωτο εβγαλα κι ειναι αξιοπρεπεστατες οπως παντα ,φαντασου να το ειχανε πληρωσει οπως εμεις στην αρχη ..,γενικα ντορος να γινεται ,

Να σαι καλα Στελλιο

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Παιδιά καλησπέρα!

Εμένα δηλαδή που δε μου έχει έρθει μήνυμα για αναβάθμιση στην .200 να αισθάνομαι ικανοποιημένος?

Με αυτά που ακούω μόνο έχω να χάσω από μια ενδεχόμενη αναβάθμιση στη .200 (ή και στην .211?)!

Σημειωτέον ότι είμαι με την εργοστασιακή .55 χωρίς root και έχω δοκιμάσει πολλές φορές να συδεθώ με το pc companion και με το seus και πάντα λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση!! Μάλλον όταν (και αν) μου βγει θα την αγνοήσω και θα ασχοληθώ με καμία από το xda-developers. Αλήθεια από εκεί ξέρετε καμιά stable σε jb 4.2, δοκιμασμένη??

Edited by kkotsaris

Καλημέρα κςι καλό μήνα να έχουμε...

Με αυτόν τον kernel:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2305591

Και αυτήν την Rom :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2325145

Είμαι πλήρως ικανοποιημένος!!

Δυστυχώς είμαι εν κίνηση και δεν μπορώ να ανεβςσω φωτογραφίες...

Το απόγευμα θα της ανεβάσω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Οσοι λενε για το ασπρο αλλοι τοσοι θα λεγανε για το καθε χρωμα κι αλλαγη ,να χαμε να λεγαμε ,βιντεο δεν τραβηξα ,μερικες φωτο εβγαλα κι ειναι αξιοπρεπεστατες οπως παντα ,φαντασου να το ειχανε πληρωσει οπως εμεις στην αρχη ..,γενικα ντορος να γινεται ,

Να σαι καλα Στελλιο

Στελλιο???

Να σαι καλα Στελλιο

Στελλιο???

:lol:

nick2crete, ναι μεν, αλλά:

είναι υποκειμενικά αυτά τα πράγματα. Μπορεί κάποιος να είναι πολλές ώρες στο σκοτάδι και να στέλνει πολλά μηνύματα, και όντως να στραβώνεται.

Όσο για την κάμερα, οι φώτο είναι μια χαρά. Το video είναι un-usable. Υπάρχει lag ακόμη και την ώρα που βγάζεις. Πιστεύω πως τελικά έχει να κάνει με την δυνατότητα να βγάζεις φωτογραφίες ταυτόχρονα. Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσουμε αυτό;

όσο για μένα (αν ενδιαφέρεται κανείς), μετά που είδα πόσο τραγικό είναι το video αποφάσισα πως δεν αξίζει να μείνω με JB. Έστω γι' αυτή τη 1 φορά το μήνα που θα θέλω να τραβήξω video. Οπότε γύρισα στην .45 με root, CWM και xperia new launcher, και αναμένω λύση για το θέμα του video για να γυρίσω πίσω στην όμορφη JB ;)

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Οκ ,

το βραδυ θα τραβηξω ενα βιντεο να δουμε τι παιζει ,btw ειμαι στην 211 & ρουτ αν εχει να κανει και τα υπολοιπα ολα μαμα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

To reset battery stats ισχυε επι εποχη gb. Στην ics κ στην jb καθε φορα που φορτιζεται στο 90% κ ανω το reset γινεται αυτοματα απο το συστημα. Κατι σου τρωει την μπαταρια. Βαλε το betterbatterystats ή το gsam battery monitor κ δες τι γινεται αν εχεις wakelocks απο καποιο προγραμμα συνεχεια

Για δες το stats

Για δες το stats

Στα 40 περιπου λεπτα που κατεγραψε το betterbatterystats ηταν σε deep sleep σχεδον το μισο χρονο. Απο τα wakelocks ολα φαινονται ενταξει δηλ δεν ειδα καποιο με τρελο χρονο απασχολησης του συστηματος. Το alarms που θα ηθελα να τσεκαρω δυστυχως δεν το ειχε γιατι δεν εχεις ροοτ. Δεν μπορεις να το κανεις root να δουμε πιο πολλα στοιχεια?

Στα 40 περιπου λεπτα που κατεγραψε το betterbatterystats ηταν σε deep sleep σχεδον το μισο χρονο. Απο τα wakelocks ολα φαινονται ενταξει δηλ δεν ειδα καποιο με τρελο χρονο απασχολησης του συστηματος. Το alarms που θα ηθελα να τσεκαρω δυστυχως δεν το ειχε γιατι δεν εχεις ροοτ. Δεν μπορεις να το κανεις root να δουμε πιο πολλα στοιχεια?

Ειμαι ρουτ φίλε μου.

Θα ξανα ανεβάσω logs το βράδυ η αύριο.

Πάντως τώρα που έκανα reboot, είδα κάτι για alarm, αλλα ήταν 0%

Edited by bpapad81

Ειμαι ρουτ φίλε μου.

Θα ξανα ανεβάσω logs το βράδυ η αύριο.

Πάντως τώρα που έκανα reboot, είδα κάτι για alarm, αλλα ήταν 0%

Πρεπει να ενεργοποιησεις την καταγραφη των alarms απο τα settings του betterbatterystats. Αστο να κανει καταγραφη οσο πιο πολυ μπορεις για να δουμε μετα το log κ να τσακωσουμε οτι υποπτο υπαρχει :)

Γεια σας φίλτατοι,

έχω παριδιαβεί σρκετές σελίδες του forum και βρήκα πολλά ενδιαφέροντα θέματα....Εϊμαι κάτοχος κι εγώ ενός sony s.Θέλω με τη σειρά μου να εκθέσω μερικούς προβληματισμούς μου:Αφού το αναβάθμισα σε jb (η οποία αναβάθμιση έδωσε στο κινητό άλλη αίγλη και αίσθηση άλλου αέρα),διαπίστωσα ότι η μπαταρία εξαντλείται πολύ γρήγορα.....Μετά από πλήρη φόρτιση και αφού το τηλ. αποσυνδεθεί απ' το φορτιστή,αρχίζει η κατιούσα.....Με λογική χρήση βγάζει δε βγάζει μιάμιση μέρα....Μερικά trips είναι να απενεργοποιήσουμε τον οπίσθιο φωτισμό της οθόνης,να κατεβάσουμε τη φωτεινότητα,να μη βάζουμε live ταπετσαρία κ.ά.Τότε όμως δεν απολαμβάνουμε τα "καλούδια" του τηλ. και στο κάτω -κάτω,γιατί τα έχει διαθέσιμα στο τηλ. η sony;;;;Η διάρκεια της μπαταρίας είναι ένα μεγάλο θέμα.Ένα άλλο θέμα είναι ότι πολλές φορές χρειάζεται να πατήσεις δυο φορές ένα εικονίδιο για να ανοίξει κάποια εφαρμογή...Το touchscreen έχει ένα θεματάκι..Το ουσιωδέστερο όμως για μένα είναι τα ηχεία του τηλ.Δηλαδή και το ηχείο της συνομιλίας είναι αδύναμο και δεν ακούγεται η φωνή του συνομιλητή δυνατά,αλλά και το ηχείο της μουσικής έχει άσχημο ήχο,παρόλες τις ρυθμίσεις (ισοσταθμιστές κ.λ.π.).Ειδικά όταν είσαι σε χώρο με θόρυβο (καφετέρια),δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου ο συνομιλητής.Για ανοιχτή ακρόαση σε συζητάμε...Ακούγεται ψιθυριστά.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η sony,αδικεί μ'αυτόν τον τρόπο αυτό το κατά τ' άλλα καλό τηλ.Αν κάποιος έχει δοκιμάσει πού έχει καλύτερο σήμα στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας,WCDMA/GSM ή μόνο CSM;Πριν είχα το sony neo v και στο θέμα του ήχου γενικά ήταν πολύ ανώτερο του sony s.Πρέπει μάλλον να τα μεταφέρουμε αυτά τα προβλήματα στη sony,μήπως και γίνει κάτι.

Όποιος έχει κάποια συμβουλή γύρω απ' αυτά τα θέματα,ας τη γνωστοποιήσει.:worry:

Το σκέτο gsm έχει καλύτερο σήμα, καλύτερη ποιότητα συνομιλίας και είναι πολύ πολύ πολύ ποιο φιλικό με τη μπαταρία.

Το WCDMA/GSM θα το βάζεις μόνο όταν θέλεις να μπεις στο internet με data από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Γεια σας φίλτατοι,

έχω παριδιαβεί σρκετές σελίδες του forum και βρήκα πολλά ενδιαφέροντα θέματα....Εϊμαι κάτοχος κι εγώ ενός sony s.Θέλω με τη σειρά μου να εκθέσω μερικούς προβληματισμούς μου:Αφού το αναβάθμισα σε jb (η οποία αναβάθμιση έδωσε στο κινητό άλλη αίγλη και αίσθηση άλλου αέρα),διαπίστωσα ότι η μπαταρία εξαντλείται πολύ γρήγορα.....Μετά από πλήρη φόρτιση και αφού το τηλ. αποσυνδεθεί απ' το φορτιστή,αρχίζει η κατιούσα.....Με λογική χρήση βγάζει δε βγάζει μιάμιση μέρα....Μερικά trips είναι να απενεργοποιήσουμε τον οπίσθιο φωτισμό της οθόνης,να κατεβάσουμε τη φωτεινότητα,να μη βάζουμε live ταπετσαρία κ.ά.Τότε όμως δεν απολαμβάνουμε τα "καλούδια" του τηλ. και στο κάτω -κάτω,γιατί τα έχει διαθέσιμα στο τηλ. η sony;;;;Η διάρκεια της μπαταρίας είναι ένα μεγάλο θέμα.Ένα άλλο θέμα είναι ότι πολλές φορές χρειάζεται να πατήσεις δυο φορές ένα εικονίδιο για να ανοίξει κάποια εφαρμογή...Το touchscreen έχει ένα θεματάκι..Το ουσιωδέστερο όμως για μένα είναι τα ηχεία του τηλ.Δηλαδή και το ηχείο της συνομιλίας είναι αδύναμο και δεν ακούγεται η φωνή του συνομιλητή δυνατά,αλλά και το ηχείο της μουσικής έχει άσχημο ήχο,παρόλες τις ρυθμίσεις (ισοσταθμιστές κ.λ.π.).Ειδικά όταν είσαι σε χώρο με θόρυβο (καφετέρια),δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου ο συνομιλητής.Για ανοιχτή ακρόαση σε συζητάμε...Ακούγεται ψιθυριστά.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η sony,αδικεί μ'αυτόν τον τρόπο αυτό το κατά τ' άλλα καλό τηλ.Αν κάποιος έχει δοκιμάσει πού έχει καλύτερο σήμα στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας,WCDMA/GSM ή μόνο CSM;Πριν είχα το sony neo v και στο θέμα του ήχου γενικά ήταν πολύ ανώτερο του sony s.Πρέπει μάλλον να τα μεταφέρουμε αυτά τα προβλήματα στη sony,μήπως και γίνει κάτι.

Όποιος έχει κάποια συμβουλή γύρω απ' αυτά τα θέματα,ας τη γνωστοποιήσει.:worry:

Την μιάμιση μέρα την βγάζεις με τέρμα φωτεινότητα και live wallpaper;Αν είναι έτσι, είναι πολύ καλά νομίζω...

Πρεπει να ενεργοποιησεις την καταγραφη των alarms απο τα settings του betterbatterystats. Αστο να κανει καταγραφη οσο πιο πολυ μπορεις για να δουμε μετα το log κ να τσακωσουμε οτι υποπτο υπαρχει :)

Για δούμε τι παίζει, γιατί εγω το θεωρώ μια χαρα.

Θα ανεβασω κ το πρωί.

Την μιάμιση μέρα την βγάζεις με τέρμα φωτεινότητα και live wallpaper;Αν είναι έτσι, είναι πολύ καλά νομίζω...

Δε νομίζω ότι είναι οκ.Έπρεπε να βγάζουμε 2 μέρες άνετα (με μισή ώρα wifi,6-7 κλήσεις των 3-4 λεπτών,κάνα δυο παιχνίδια και τη σχετική "βόλτα μας" στο μενού του τηλεφώνου (φωτογραφίες, τραγούδια, ρυθμίσεις και τα σχετικά..). Με το neo v (φωτεινότητα full και live wallpaper), έβγαζα δυόμιση μέρες άνετα.....Πρόβλημα με την μπαταρία-ανάλογο με του sony s-είχα παλιότερα με το htc desire....:O

Edited by mcde

Καλημέρα,

Δεν εχει κατι ύποπτο....andreaspe

* edit: 84% (08:02)απο την ωρα που εκανα post τa ss, με 10 sms…και 2-3' 3g

Δεν υπάρχει...θα το σπασω @!?*

Edited by bpapad81

Οχι ρε παιδια μην δικαιολογουμε τα παντα.. ειναι ενα φοβερα Hardware κινητο με πολυ κακη υποστηριξη στο Software του.. η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης η jb ειναι κατα προσωπικη εμπειρια πολυ πιο γρηγορη απο ics και χωρις φοβερα προβληματα στις κλησεις .. Restart κτλ.. αλλα αυτο με το ασπρο φοντο πραγματικα επρεπε να το σκεφτουν.. και το μεγαλυτερο προβλημα η καμερα.. απαραδεκτοι.. δεν κανανε ενα τεστ πριν το βγαλουν.. κι αν καναν ειναι ανικανοι να σκεφτουν οτι τοσο καλη καμερα ειναι κριμα να την χαραμιζουν και να βρουν λυση ωστε να την εχουμε στην καλυτερη δυνατη ποιοτητα της.. οτι αποτελει για πολλους ενα λογο για την αγορα του.. δεν γκρινιαξε κανενας γιατι δεν ειναι τετραπυρηνο ας πουμε η γιατι δεν εχει 2gb ram.. αυτα τα ξεραμε και το αγορασαμε .. και οπως ειναι ειναι ακομα εντος τεχνολογιας μετα απο 1,5 χρονο.. αλλα τουλαχιστον οτι εχει ας λειτουργει.. οχι με τις αναβαθμισεις να χαλαει..ελπιζω σε γρηγορο update..

Πάντως με το update χρειάστηκαν κάποιες μέρες για να "στρώσει" η μπαταρία.. Ακόμη και στην αναβάθμιση από .200 σε .211, τις πρώτες 2-3 μέρες αυξήθηκε η κατανάλωση και επανήλθε μετά.. Δεν νομίζω ότι καταναλώνει περισσότερη μπαταρία η JB, τουλάχιστον σε εμένα. Ειδικά σε κατάσταση αδράνειας νομίζω έχει μικρότερη κατανάλωση από πριν..

Όταν αγοράζουμε τέτοιο κινητό με οθόνη HD, δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι πολύ καλύτερο από άποψη αυτονομίας.. Η οθόνη και μόνο που ανάβει για να δούμε την ώρα, "καίει" σαν ferrari που ξεκινάει το φανάρι.. :p

Εμένα προσωπικά μου βγάζει άνετα μια μέρα.. Και στο τέλος θα έχω από 20% - 50 % ανάλογα τη χρήση που του έκανα.. Το έχω αποδεχτεί, κι απλά το χαίρομαι το κινητό, μιας και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό.. Αν μας φτιάξει και τις ομορφιές της η sony με νέο update, θα είναι όλα μια χαρά και πάλι..

Καλημέρες!! :happy:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Δε νομίζω ότι είναι οκ.Έπρεπε να βγάζουμε 2 μέρες άνετα (με μισή ώρα wifi,6-7 κλήσεις των 3-4 λεπτών,κάνα δυο παιχνίδια και τη σχετική "βόλτα μας" στο μενού του τηλεφώνου (φωτογραφίες, τραγούδια, ρυθμίσεις και τα σχετικά..). Με το neo v (φωτεινότητα full και live wallpaper),έβγαζα δυόμιση μέρες άνετα.....Πρόβλημα με την μπαταρία-ανάλογο με του sony s-είχα παλιότερα με το htc desire....:O

Μόνο με τα παιχνίδια θα μπορούσε να κλείσει σε μερικές ώρες …

Δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με το neo v ( άλλη οθόνη, άλλος επεξεργαστής ).

Εγώ δεν λέω ότι δεν θα ήταν καλύτερα να έχει μεγαλύτερη αυτονομία, αλλά με βάση την χρήση που κάνεις φαίνεται να έχεις καλή αυτονομία .

Edited by mcde

• The title was changed to Sony Xperia S