vino_89 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 λογικά αυτό λες http://adblockplus.org/en/android-install Μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν και στο store αλλά η Google αποφάσισε να το βγάλει για τον λόγο ότι κόβει τις διαφημίσεις. Επειδη το adblock τρωει παρα πολυ ram μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Επειδη το adblock τρωει παρα πολυ ram μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχο προγραμμα? Για δες το Adaway Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εχω ξανακάνει την ερωτηση αυτή, αλλα δεν ειχα μια σιγουρη απαντηση. Με το wipe data, wipe cash, απο το flashtool , σβηνονται και απο την sd όλα ή μονο οσα ειναι στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εχω ξανακάνει την ερωτηση αυτή, αλλα δεν ειχα μια σιγουρη απαντηση. Με το wipe data, wipe cash, απο το flashtool , σβηνονται και απο την sd όλα ή μονο οσα ειναι στο κινητο? ξαναπερασα με flashtool την ICS και αυτή την φορά πάτησα wipe data και cache,μου έκανε απεγκατάσταση όλες τις εφαρμογές (ΔΕ θυμάμαι αν ήταν στο τηλέφωνο η στην sd) αλλά οι φάκελοι του sygic. πχ υπήρχαν γεμάτοι.επίσης δε σβήστηκαν βίντεο εικόνες και μουσική και αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά εργ. ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι. Όταν πατάτε το on/off για να ξεκλειδώσετε το κινητό, σας βγάζει συνέχεια το slide up/down; Εμένα μου το βγάζει τις δύο-τρεις πρώτες φορές μετά από κάτι κλείσιμο του κινητού, και μετά όχι. το βγάζει τις τρείς πρώτες φορές αφού ανοίξεις το κινητο μετά εμφανίζεται κανονικά χωρίς τα βελάκια πανω κάτω Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka_S Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ναι, αυτό έχω παρατηρήσει και εγώ! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εγώ έχω πρόβλημα με το album.. Δεν μου εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες.. :confused: Στο φάκελο του instagram για παράδειγμα, μου εμφανίζει μόνο αυτές που έβγαλα μετά το update, όχι τις προηγούμενες.. Ενώ με τον explorer βλέπω ότι υπάρχουν στο φάκελο.. Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων στις ρυθμίσεις, αλλά τίποτα.. Καμιά ιδέα.. :worry: Επειδή γράψατε ότι το εμφανίζει και σε άλλους αυτό, να σας πω ότι τελικά το διόρθωσα.. Ο φάκελος αυτός ήταν στο φάκελο pictures. Εκεί όμως υπήρχε ένα αρχείο .nomedia που φαίνεται να μου έκανε τη ζημιά, καθώς τις εικόνες που ήταν αποθηκευμένες μέχρι την ημερομηνία δημιουργίας αυτού του αρχείου δεν μου τις εμφάνιζε.. Το έσβησα λοιπόν.. Πέρασα εκ νέου το apk του album και καθάρισα και data και cashe.. Kαι επιτέλους, μου εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες μου.. :happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Για δες το Adaway Δεν το εμφανίζει το play store... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Δεν το εμφανίζει το play store... Ψαξτο αλλου ;) Η google εχει βγαλει ολα αυτα τα προγραμματα απο το play store Edited June 26, 2013 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ρουτ για την 200 τελικά υπάρχει....?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 ξαναπερασα με flashtool την ICS και αυτή την φορά πάτησα wipe data και cache,μου έκανε απεγκατάσταση όλες τις εφαρμογές (ΔΕ θυμάμαι αν ήταν στο τηλέφωνο η στην sd) αλλά οι φάκελοι του sygic. πχ υπήρχαν γεμάτοι.επίσης δε σβήστηκαν βίντεο εικόνες και μουσική και αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά εργ. ρυθμίσεων. Ok, thanks. Κατάλαβα, δεν σβήνει τίποτα απο την κάρτα sd, αλλά μόνο ότι υπάρχει στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrod Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Καλησπερα, παιδια μπορειτε να μου πειτε που μπορω να παραγγειλω το πλασικο που γραφει xperia γιατι μου εσπασε και πως το βαζουν. Επιπλεον θα ηθελα να αλλαξω και το καπακι, ειχε ξανα ειπωθει στο foroum αλλα δεν το βρισκω, Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Καλησπερα, παιδια μπορειτε να μου πειτε που μπορω να παραγγειλω το πλασικο που γραφει xperia γιατι μου εσπασε και πως το βαζουν. Επιπλεον θα ηθελα να αλλαξω και το καπακι, ειχε ξανα ειπωθει στο foroum αλλα δεν το βρισκω, Ευχαριστω πολυ Για Θεσσαλονίκη 2310500500 δωδεκανησου 21 8.30-16.30 Xperia service Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Μαλλον εννοει το ανταλλακτικο καπακι κατω απο την illumination bar που μπαινει και βγαινει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Πως βάζουμε cwm στην 211? εχει βάλει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Πως βάζουμε cwm στην 211? εχει βάλει κανεις? Εδώ για locked bootloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2308493 .Εννοείται πως πρέπει να είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Εδώ για locked bootloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2308493 .Εννοείται πως πρέπει να είσαι root. ειμαι ροοτ, και Unlocked b εχω βρει κατι cwm για unlocked bl, με το tap, στο logo sony, αλλα δεν με βαζει, βγαζει μαυρο..... Edited June 27, 2013 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 επίσημη είναι αλλά ακόμα εδώ στην Ελλάδα η 200 δεν έχει έρθει, και επειδή είχα μερικά bugs την πέρασα άπω XDA και τώρα είμαι κομπλέ. Τι ακριβως διορθωθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Παιδιά εύκολο root για την 200? Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrod Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Μαλλον εννοει το ανταλλακτικο καπακι κατω απο την illumination bar που μπαινει και βγαινει ναι αυτο εννοω, βρικα ολο το πακετο μεσω ebay 25 ευρω και το γυρω γυρω μαζι μαλλον αυτο θα παρω συμφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 ναι αυτο εννοω, βρικα ολο το πακετο μεσω ebay 25 ευρω και το γυρω γυρω μαζι μαλλον αυτο θα παρω συμφερει Καπου ειχα δει απο ελλαδα το καπακι κατω στα 7 ευρω αυθεντικο (ebay κανα 4ευρω) και το πισω καπακι γυρω στα 10. Αν το χεις χτυπησει και αλλου και πιανουν τα χερια σου τοτε παρε το ολοκληρο απο ebay Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSVAIO Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Παιδιά εύκολο root για την 200? Ουτε ευκολο ουτε δυσκολο. Μονο για .211 υπαρχει και απ'οσο ειδα ο DoomLord, αυτος που εφτιαξε το root δηλαδη για τη .211, δεν εχει σκοπο να το κανει στη .200 αφου καποια στιγμη ολα θα αναβαθμιστουν οπως ειπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Ουτε ευκολο ουτε δυσκολο. Μονο για .211 υπαρχει και απ'οσο ειδα ο DoomLord, αυτος που εφτιαξε το root δηλαδη για τη .211, δεν εχει σκοπο να το κανει στη .200 αφου καποια στιγμη ολα θα αναβαθμιστουν οπως ειπε. Σωστός!Αναμονή λοιπόν. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakia Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 ρε παιδια γιατι δεν συγχρονιζονται οι επαφες μου με το gmail,ενω δειχνη ενεργος ο συγχρονισμος επαφων δεν ειναι συγχρονισμενες,δηλαδη εχω επαφες στο τηλ. που δεν υπαρχουν στο mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSVAIO Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Σωστός!Αναμονή λοιπόν. ;) Αντε να δουμε ποσο ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts