Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεταχειρισμενο το πηρα και δεν ειχε...αλλα πιστευα οτι αντεχει...αλλα οπως βλεπω δεν αντεχει...οποτε θα του παρω μια μπας και κρυψει καμια.....

Δεν νομιζω ο προηγουμενος να το χε βγαλει. Οποτε το πιθανοτερο ειναι οι γρατζουνιες να ειναι στην εργοστασιακη μεμβρανη. Δες στα τελειωματα της οθονης στο φως. Φαινεται αν φοραει προστατευτικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έχω και εγώ παρόμιο πρόβλημα έχει μια γρατζουνιά λίγο μεγάλη και φαίνεται συνήθως άμα έχει άσπρο φόντο η οθόνη και είναι πολύ άσχημο ρε γαμότο!

τι να κάνω? 1.5 μήνα το έχω και το προσέχω σαν τα μάτια μου,δεν ξέρω πώς έγινε.(φοράει την εργοστασιακή μεμβράνη)

να βάλω άλλο screen protector απο πάνω?

Samsung Note 9 Black

έχω και εγώ παρόμιο πρόβλημα έχει μια γρατζουνιά λίγο μεγάλη και φαίνεται συνήθως άμα έχει άσπρο φόντο η οθόνη και είναι πολύ άσχημο ρε γαμότο!

τι να κάνω? 1.5 μήνα το έχω και το προσέχω σαν τα μάτια μου,δεν ξέρω πώς έγινε.(φοράει την εργοστασιακή μεμβράνη)

να βάλω άλλο screen protector απο πάνω?

Όχι. Να βγάλεις την εργοστασιακή και να βάλεις δικιά σου. (άποψη)

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Δεν νομιζω ο προηγουμενος να το χε βγαλει. Οποτε το πιθανοτερο ειναι οι γρατζουνιες να ειναι στην εργοστασιακη μεμβρανη. Δες στα τελειωματα της οθονης στο φως. Φαινεται αν φοραει προστατευτικο

Σα να έχεις δίκαιο.Οπότε θα πάρω μια και θα αλλάξω αυτήν.Σε ευχαριστώ.Απλά την τραβάω και την βγάζω έτσι?

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Σα να έχεις δίκαιο.Οπότε θα πάρω μια και θα αλλάξω αυτήν.Σε ευχαριστώ.Απλά την τραβάω και την βγάζω έτσι?

Απο εμπειριες παιδιων εδω μεσα ισως δυσκολευτεις να την βγαλεις. Ισως σου αφησει και κολλες οι οποιες καθαριζονται. Οποτε καθαρισε καλα την οθονη και περνα μια νεα μεμβρανη απο πανω.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω εδω και 3 εβδομαδες το xperia s.χωρις να ασχολουμαι ιδιαιτερα με τα κινητα το πηρα γιατι το θεωρησα καλο value for money.στο θεμα μας τωρα.εχω προβλημα στην συνδεση μεσω της καρτας μου στο ιντερνετ.μεσω wi-fi συνδεομαι κανονικα.αλλα εβαλα προχθες mb στην καρτα μου και δεν μπορω να βρω απο που πρεπει να το ρυθμισω ωστε να συνδεεται.ευχαριστω προκαταβολικα οποιον μπει στον κοπο να με βοηθησει

Απο εμπειριες παιδιων εδω μεσα ισως δυσκολευτεις να την βγαλεις. Ισως σου αφησει και κολλες οι οποιες καθαριζονται. Οποτε καθαρισε καλα την οθονη και περνα μια νεα μεμβρανη απο πανω.:)

Με τι να βγάλω τις κόλλες ξέρουμε?Γιατί φαντάζομαι με οινόπνευμα δεν κάνει.

Μην νομιζεις οτι θα δεις κολλες-κολλες, απλα θα υπαρχει μια αισθηση στο δακτυλο.

Να πω οτι το ειχα χωρις κανενα screen protector για περιπου 1,5 μηνα, τα δακτυλα στην οθονη δεν ειχαν καθολου καλη αισθηση, μου το ειπαν και δυο φιλαρακια ασχετα με την τεχνολογια(εδω γελαμε :lol: ;) :)). Απεκτησα και μια γρατσουνια.

Εβαλα ενα sceen protector που ειχε ερθει μαζι με την αγορα μια θηκης jekod και ειναι πολυ καλυτερο και απο το εργοστασιακο.

Καθαρισε την οθονη με λιγο οινοπνευμα, μην το φοβασαι.

Πριν βαλεις το sceen protector σιγουρεψου οτι δεν υπαρχει κανενα ιχνος απο χνουδια κτλ για να μην σου κανει φουσκαλες. Δες και κανα βιντεακι στο internet για να δεις πως να την τοποθετησεις.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

εχω εδω και 3 εβδομαδες το xperia s.χωρις να ασχολουμαι ιδιαιτερα με τα κινητα το πηρα γιατι το θεωρησα καλο value for money.στο θεμα μας τωρα.εχω προβλημα στην συνδεση μεσω της καρτας μου στο ιντερνετ.μεσω wi-fi συνδεομαι κανονικα.αλλα εβαλα προχθες mb στην καρτα μου και δεν μπορω να βρω απο που πρεπει να το ρυθμισω ωστε να συνδεεται.ευχαριστω προκαταβολικα οποιον μπει στον κοπο να με βοηθησει

Αρχικά βεβαιώσου ότι έχει τις ρυθμίσεις του παρόχου (cosmote-vodafone-wind) έπειτα, αν όλα είναι εντάξει, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις τα δεδομένα είτε από το widget, είτε πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις-> χρήση δεδομένων και εκεί πάνω πάνω θα δεις το "δεδομένα κινητής τηλεφωνίας" να είναι στο 0. Πατώντας το θα σου ανοίξει τα δεδομένα και είσαι κομπλέ. Κλείνοντας τα ξανά δεν τραβάει από αυτά για κανέναν λόγο, Οπότε ανοιγόκλεινε όποτε βολεύεσαι. Αν δεν έχουν έρθει οι ρυθμίσεις του παρόχου, στην καρτέλα xperia (πάλι στις ρυθμίσεις) θα βρεις μια επιλογή "ρυθμίσεις internet" η οποία θα σου στείλει αυτά που χρειάζεται.

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Μην νομιζεις οτι θα δεις κολλες-κολλες, απλα θα υπαρχει μια αισθηση στο δακτυλο.

Να πω οτι το ειχα χωρις κανενα screen protector για περιπου 1,5 μηνα, τα δακτυλα στην οθονη δεν ειχαν καθολου καλη αισθηση, μου το ειπαν και δυο φιλαρακια ασχετα με την τεχνολογια(εδω γελαμε :lol: ;) :)). Απεκτησα και μια γρατσουνια.

Εβαλα ενα sceen protector που ειχε ερθει μαζι με την αγορα μια θηκης jekod και ειναι πολυ καλυτερο και απο το εργοστασιακο.

Καθαρισε την οθονη με λιγο οινοπνευμα, μην το φοβασαι.

Πριν βαλεις το sceen protector σιγουρεψου οτι δεν υπαρχει κανενα ιχνος απο χνουδια κτλ για να μην σου κανει φουσκαλες. Δες και κανα βιντεακι στο internet για να δεις πως να την τοποθετησεις.

Πολύ καλές οδηγίες σε ευχαριστώ.Απλά τραβάω την προστασία έτσι δεν κάνω κάτι άλλο?Φυσικά και θα βάλω άλλη απλά αυτή πάνω έχει παρά πολλά και είναι κουραστικό.

Πολύ καλές οδηγίες σε ευχαριστώ.Απλά τραβάω την προστασία έτσι δεν κάνω κάτι άλλο?Φυσικά και θα βάλω άλλη απλά αυτή πάνω έχει παρά πολλά και είναι κουραστικό.

Πάρε μια καρφίτσα και σε μια από της επάνω γωνίες της οθόνης προσπάθησε να ξεκολλησεις το screen protector με προσοχή, όταν πάρει αέρα πιάσε με τα δάκτυλά σου και τράβηξε την σιγά-σιγά.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ρε παιδιά κάπου είχα ακούσει οτι δεν είναι απλά ένα screen protector και οτι δεν κάνει να το αφαιρέσουμε!

γιαυτό φοβάμαι να το βγάλω, ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω?

Samsung Note 9 Black

ρε παιδιά κάπου είχα ακούσει οτι δεν είναι απλά ένα screen protector και οτι δεν κάνει να το αφαιρέσουμε!

γιαυτό φοβάμαι να το βγάλω, ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω?

Αν ρωτήσεις τη Sony θα σου πει ότι χρησιμοποιείται ώστε αν σπάσει η οθόνη να μην τραυματιστεί κανείς από τα γυαλιά. Μπούρδες δηλαδή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ ωραίο το multitasking και από αυτά που λέει βελτιώνει και την μπαταρία και την κάμερα.. Άντε να δούμε.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Άντε άντε ρε Sony.. Ελπίζω να αξίζει με το παραπάνω όλη αυτή η αναμονή.. :)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Μιας και τα λαμε ολα ... μηπως ειναι ευκολο σε καποιον να δωσει οδηγιες για το πως θα βγαλουμε off μερικες (και ποιες) εφαρμογες για να μειωσουμε λιγο την καταναλωση μπαταριας αλλα και μνημης?

Δηλαδη με ποιο προγραμμα και πως μεσα απο το προγραμμα...φυσικα και τις εφαρμογες που ειναι "αχρηστες" στο να τρεχουν.

Οχι απεγκατασταση ετσι απλα παγωμα.

Αλλα και ποιες ...χεχε

Ειμαι ρουτ γιαυτο ρωταω...

Ευχαριστω

Titanium back-up pro. Μπενεις μέσα και αρχίζεις τα freeze και τα uninstall ;-)

Με προσοχή, αφού πάρεις τα κατάλληλα back-ups πρώτα για να μην σβήσεις τίποτα χρήσιμο και μετά κλαις το κινητό.:p:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ακούς τον Κωσταντινο. Σε όλα τα threads τα ίδια λέει. Έχει καταντήσει γραφικός :-P

Εχω σωσει κοσμο ομως...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοιτα δεν ξερω καλα απο αυτα...Δεν υπαρχουν καποια προγραμματα που εχετε δοκιμασει οτι αν παγωσουν η σβηστουν δεν θα εχουν καμια επίπτωση στο κινητο?

Κοιτα δεν ξερω καλα απο αυτα...Δεν υπαρχουν καποια προγραμματα που εχετε δοκιμασει οτι αν παγωσουν η σβηστουν δεν θα εχουν καμια επίπτωση στο κινητο?

Ο zxr δουλεύει για σένα.:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092792#post4092792

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο zxr δουλεύει για σένα.:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092792#post4092792

Φοβερος...Το Neo V Που εχω μαζι το φτιαξαμε...τελειος...Σε ευχαριστω

παιδιά να ρωτήσω κάτι? Εχω φαγώσει την πάνω δεξιά γωνιά του κινητού πάνω απο την οθόνη και θέλω να αντικαταστήσω αυτό το τμήμα του πλαστικού γίνεται και πόσο κοστίζει?

• The title was changed to Sony Xperia S