ntisco Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Θα περιμενω να κανω την αναβαθμιση και αν δεν εχει κατι το σοβαρο παραπανω θα μπω και εγω σε ρουτ αλλα και αλλαγης ρομ. Ερωτηση. Αλλαζει και ο κερνελ μαζι στις φτιαχτες ρομ?Και αν ναι παιρνει overclock? Κατι ακουσα οτι με την νεα αναβαθμιση που θα βγει θα αλλαξει και ο κερνελ μαζι...Οποτε λογικα θα δουμε καποια διαφορα! Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 καλησπέρα παιδια. Θα ηθελα να αγορασω το xperia s. Το βρηκα στα 280. αξιζει γενικα το κινητο η βγαζει προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 καλησπέρα παιδια. Θα ηθελα να αγορασω το xperia s. Το βρηκα στα 280. αξιζει γενικα το κινητο η βγαζει προβληματα? http://www.skroutz.gr/s/432348/Sony-Xperia-S.html Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Θα περιμενω να κανω την αναβαθμιση και αν δεν εχει κατι το σοβαρο παραπανω θα μπω και εγω σε ρουτ αλλα και αλλαγης ρομ. Ερωτηση. Αλλαζει και ο κερνελ μαζι στις φτιαχτες ρομ?Και αν ναι παιρνει overclock? Κατι ακουσα οτι με την νεα αναβαθμιση που θα βγει θα αλλαξει και ο κερνελ μαζι...Οποτε λογικα θα δουμε καποια διαφορα! Υπάρχουν kernels που μπορείς να κάνεις oc μέχρι 1.9ghz. Αλλά στα 1.7 είναι το ιδανικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 http://www.skroutz.gr/s/432348/Sony-Xperia-S.html αξιζει παιδες;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 αξιζει παιδες;;;; Αναλογα την χρηση που θα του κανεις.Ειναι δυνατο οπως και να το κανεις με πολυ καλη καμερα αλλα και λειτουργιες. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Αναλογα την χρηση που θα του κανεις.Ειναι δυνατο οπως και να το κανεις με πολυ καλη καμερα αλλα και λειτουργιες. απο οτι ειδα δν υπαρχει κατι αναλογο σε αυτα τα λεφτα στην αγορα. αλλα απο την αλλη δν μπορς να το βρω καπου να το πιασω στα χερια μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Στην Αθηνα στα καταστηματα με τα κινητα μπορεις να τα δεις.Ειτε καινουρια ειτε μεταχειρισμενα! Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Στην Αθηνα στα καταστηματα με τα κινητα μπορεις να τα δεις.Ειτε καινουρια ειτε μεταχειρισμενα! ξερει κανεις για θεσσαλονίκη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 ξερει κανεις για θεσσαλονίκη;;; θεσσαλονίκη δύσκολα εώς καθόλου. πάρε κανα μεταχείρα με εγγύηση και είσαι οκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 θεσσαλονίκη δύσκολα εώς καθόλου. πάρε κανα μεταχείρα με εγγύηση και είσαι οκ :) προτιμω να δωσςω 280 για καινουργιο παρα 230 για μεταχειρο.. απλα ρωτουσα αν ειστε ικανποιημενοι οσοι το χρεισιμοποιειτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 προτιμω να δωσςω 280 για καινουργιο παρα 230 για μεταχειρο.. απλα ρωτουσα αν ειστε ικανποιημενοι οσοι το χρεισιμοποιειτε μην περιμένεις να κάνει και παπάδες. αλλά είναι τίμιο για τα λεφτά που δίνεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Πηγα να βαλω cm στο κινητο..Μετα το install το τηλεφωνο νεκρωσε και δεν κανει τιποτα..Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 να υποθέσω ότι είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 ναι..θελω να γλιτωσω την επαναφορα με seus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 γιατί seus? εγώ ότι επαναφορά έκανα, έγινε με το flashtool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 γιατί seus? εγώ ότι επαναφορά έκανα, έγινε με το flashtool. Δεν μπορω να το κανω απο εκει γτ μου λεει οτι δεν βρεθηκε συσκευη.Τεσπα θα το κανω παλι ολα απο την αρχη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Δεν μπορω να το κανω απο εκει γτ μου λεει οτι δεν βρεθηκε συσκευη.Τεσπα θα το κανω παλι ολα απο την αρχη!! μέσα στο flashtool έχει ένα φάκελο που λέει drivers νομίζω. κλικάρεις εκεί ποια συσκευή έχεις, κλείνεις το antivirus και λειτουργεί κανονικά και μπορείς να φλασάρεις μετά ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 παιδια ξερετε οταν με το καλο ερθει η jellybean αν θα χρειαστει να κανω unroot το κινητο? Υ.Γ. Το εχω απλα ροοταρισμενο με κλειδωμενο ακομα το bootloader και με official rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Δεν θα χρειαστεί απ'όσο ξέρω, απλά θα σβηστεί με το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Eμένα προσωπικά μου έγινε unrooted και με την προηγούμενη αναβάθμιση και το χειρότερο είναι ότι δοκιμάζοντας να το ξανακάνω δεν τα κατάφερα αφού πλέον το interface της εφαρμογής σταματάει στο rooting... Anyway, προς το παρόν περιμένω jb και όταν με το καλό έρθει θα αδειάσω όλο το κινητό και θα το ξαναστήσω από την αρχή και θα περιμένω έπειτα έναν εύκολο τρόπο rootaρίσματος :p Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Και εγώ αυτό θα κανω.Μου σπάει τα νεύρα που το βράδυ δεν βλέπω τα κουμπιά του πίσω home και το αλλο, Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 καλημέρες. πήγα να κάνω εγκατάσταση miui rom και βγάζει error 7 κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά. ξέρει κάποιο παιδί τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Δύο ερωτήσεις... Παλιότερα, όταν άλλαζα ένα wallpaper, αυτόματα το έδειχνε και στην οθόνη κλειδώματος λίγο πιο σκούρο.. Τώρα που άλλαζα wallpaper και στην οθόνη κλειδώματος, πως γίνεται να το κάνω ξανά να δείχνει αυτό της αρχικής οθόνης μου; Κι επίσης, στα mail, όταν έρχεται ένα νέο, μου βγάζει στην οθόνη κλειδώματος ότι έχω 5-6 καινούρια.. Ενώ έχω μόνο ένα.. και μου δείχνει τα στοιχεία προηγούμενων αποστολέων.. Και στους φακέλους μου τα διαγράφω τα προηγούμενα.. Δεν ξέρω τι γίνεται.. Edit: Το πρώτο το βρήκα.. Άλλαξα θέμα, και επανήλθε όπως το ήθελα... Edited April 16, 2013 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Πάμε για Μάιο? Άντε να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts