Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμασε να το απενεργοποιησεις τελειως δηλ vol up + power για 10 sec μεχρι να κανει 3 δονησεις. Δοκιμασες υποθετω το restart vol up + power για 5 sec.

Ειναι φορτισμενο? Συνηθως τετοια στοκαρισματα συμβαινουν σε unlocked bootloaders... δεν ξερω κ εγω τι αλλο να σκεφτω

Edited by andreaspe

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκιμασε να το απενεργοποιησεις τελειως δηλ vol up + power για 10 sec μεχρι να κανει 3 δονησεις. Δοκιμασες υποθετω το restart vol up + power για 5 sec.

Ειναι φορτισμενο? Συνηθως τετοια στοκαρισματα συμβαινουν σε unlocked bootloaders... δεν ξερω κ εγω τι αλλο να σκεφτω

Καλη ιδεα ,μακαρι να πιασει ,επισης ας το βαλει για φορτιση μπας και ..

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Δοκιμασε να το απενεργοποιησεις τελειως δηλ vol up + power για 10 sec μεχρι να κανει 3 δονησεις.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!! αυτο ήταν....ειχε κολλησει εκει....ΟΥΦΦ...νομιζα οτι ειχα καψει καποια πλακετα....

τωρα??? εχω κατεβασει την .55 απο xda...

να την περασω με flashtool??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!! αυτο ήταν....ειχε κολλησει εκει....ΟΥΦΦ...νομιζα οτι ειχα καψει καποια πλακετα....

Τωρα ηρεμησε και αστο ..αυριο παλι..

Μπραβο Ανδρεα εγραψες ..και παλι !:)

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτή την περίπτωση? Εδώ είχα ενα Lg optimus 2x και δεν μου είχε συμβεί ποτέ αυτό,αφήστε που είχε και δυνατό wifi..

Το μόνο που γίνεται είναι αλλαγή στο κανάλι του router κατά προτίμηση στο 12 ή 13 καθώς όλα τα router είναι ρυθμισμένα από το εργοστάσιο σε auto channel και χρησιμοποιούν συνήθως το 1. Αν δεν το κάνουν ή δεν ξέρουν πως δοκίμασε με ένα κινητό που συνδέεται να μπεις να το κάνεις μόνος σου. Το έχω κάνει πολάκις :whistle: μιας και τις περισσότερες φορές το αίτημά μου δεν αντιμετωπιζόταν θετικά, κυρίως λόγω του ότι οι περισσότεροι αγνοούσαν τη διαδικασία και αντί να ρωτήσουν πως γίνεται πετόύσαν το γνωστό "δε μας επιτρέπουν" και ξεμπέρδευαν.

Τέλεια !!! Τωρα το θεμα ειναι τι ακριβως θες. Stock χωρις ροοτ ? Πηγαινε με SUS. Θες την τελευταια με ροοτ? Λιγο πιο πολυπλοκο (οχι οσο φαινεται αρχικα ομως :) ) , ακολουθεις τα βηματα που εχουμε γραψει πιο πριν. Παντως αν το SUS σου δινει την .45 ή την .50 εγω θα το αναβαθμιζα με το SUS , καθαρο install clear data κλπ, κ μετα ροοτ με τη μεθοδο του binary.

για την εργοαστασικη ζελατινα αρκει να σηκωσετε μια γωνια της, μετα βγαινει αμεσως.

Φίλε εσύ την έβγαλες? Γιατί μου φαίνεται δύσκολο να βγει.. Λέω να το πάω στη Sony να μου την αλλάξουν. Πήρε ο αδερφός μου το Xperia T και έχει πιο λεπτή μεμβράνη από το εργοστάσιο κολλημένη και το δάχτυλο έχει λιγότερη τριβή πάνω της. Μάλλον στο s έκαναν τσιγκουνιες

Το μόνο που γίνεται είναι αλλαγή στο κανάλι του router κατά προτίμηση στο 12 ή 13 καθώς όλα τα router είναι ρυθμισμένα από το εργοστάσιο σε auto channel και χρησιμοποιούν συνήθως το 1. Αν δεν το κάνουν ή δεν ξέρουν πως δοκίμασε με ένα κινητό που συνδέεται να μπεις να το κάνεις μόνος σου. Το έχω κάνει πολάκις :whistle: μιας και τις περισσότερες φορές το αίτημά μου δεν αντιμετωπιζόταν θετικά, κυρίως λόγω του ότι οι περισσότεροι αγνοούσαν τη διαδικασία και αντί να ρωτήσουν πως γίνεται πετόύσαν το γνωστό "δε μας επιτρέπουν" και ξεμπέρδευαν.

Υπαρχει εφαρμογη κινητου που σου επιτρεπει να αλλαξεις τις ρυθμισεις του ρουτερ εξαποστασεως?? Πες μας και μας!! :-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τέλεια !!! Τωρα το θεμα ειναι τι ακριβως θες. Stock χωρις ροοτ ? Πηγαινε με SUS. Θες την τελευταια με ροοτ? Λιγο πιο πολυπλοκο (οχι οσο φαινεται αρχικα ομως :) ) , ακολουθεις τα βηματα που εχουμε γραψει πιο πριν. Παντως αν το SUS σου δινει την .45 ή την .50 εγω θα το αναβαθμιζα με το SUS , καθαρο install clear data κλπ, κ μετα ροοτ με τη μεθοδο του binary.

αντρεα ευχαριστω.

περασα μεσω pc companion την ,55

τωρα που υπαρχει το carbon στο play, το οποιο περνει backup και τα data χωρις root, ο μονος λογος να το ρουταρω, θα ηταν οι διαφημίσεις...

αλλα το κινητο ειναι της γυναικας μου ,οποτε οι απαιτησεις αμελητέες:rolleyes:

θα περιμενω jb με καποιο ευκολο τροπο root.

αντρεα ευχαριστω.

περασα μεσω pc companion την ,55

τωρα που υπαρχει το carbon στο play, το οποιο περνει backup και τα data χωρις root, ο μονος λογος να το ρουταρω, θα ηταν οι διαφημίσεις...

αλλα το κινητο ειναι της γυναικας μου ,οποτε οι απαιτησεις αμελητέες:rolleyes:

θα περιμενω jb με καποιο ευκολο τροπο root.

Πολυ ωραια! Χαιρομαι που τελικα τα καταφερες. Να σαι καλα :)

ουτε ενα μηνα δεν το εχω! ναι χρησιμοποιω mobile internet και οι εφαρμογες μου ειναι λιγες ειναι οι εξης! : my vodafone,flashlight,opera mini,dropbox,facebook,messenger fb,skype,foursquare,shazam,whatsapp,viber,instagram,youtube,pixlr express και οτι αλλο ειχε μεσα το κινητο οπως twitter google+ κλπ

Υπαρχει εφαρμογη κινητου που σου επιτρεπει να αλλαξεις τις ρυθμισεις του ρουτερ εξαποστασεως?? Πες μας και μας!! :-P

Όχι, δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποια εφαρμογη. Από τον browser του κινητού μπαίνεις στη σελίδα του router (οι IP είναι πλέον πασίγνωστες) και από τη στιγμή που δεν έχουν αλλάξει τα εργοστασιακά username και password (και πιστέψτε με 9 στους 10 δεν τα αλλάζουν και είναι και αυτά λίγο πολύ γνωστά για κάθε εταιρία) μπαίνεις και κάνεις ότι θέλεις.

Οκ πες οτι βαζουμε πανω απο την εργοστασιακη καποια αλλη μεμβρανη και εχει καλυτερη αισθηση + οτι δεν κολαει!

Η φωτεινοτητα ομως του κινητου δεν θα μειωθει?

Δεν ειναι λογικο να <<πνιγοντε>> τα χρωματα?

ποια η διαφορά σε αυτά που έχουν κλειδωμένο bootloader και σε ξεκλείδωτο ?

μπορεις να βαλεις custom kernel, recovery etc

All it takes is a swipe...

στο service menu -- configuration εχει rooting status: bootloader unlock allowed:yes

Αυτή η ένδειξη σημαίνει οτι είναι κλειδωμένος αλλά υπάρχει η δυνατότητα να τον ξεκλειδωσεις. Αν θυμάμαι καλά όταν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος τότε γράφει "bootloader unlocked:yes" δεν έχει δηλαδή το allowed. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος πιο έμπειρος.

δεν μπορω να μεταφερω ενα αρχειο mkv, 8γιγα στο τηλεφωνο. Κολλαει το τηλεφωνο. Καμμια ιδεα?

Μονο μη μου πειτε οτι ειναι fat32 για αυτο δεν αντιγραφει..

All it takes is a swipe...

Οκ πες οτι βαζουμε πανω απο την εργοστασιακη καποια αλλη μεμβρανη και εχει καλυτερη αισθηση + οτι δεν κολαει!

Η φωτεινοτητα ομως του κινητου δεν θα μειωθει?

Δεν ειναι λογικο να <<πνιγοντε>> τα χρωματα?

Συμφωνώ απόλυτα.. Πρέπει να βγει η εργοστασιακή οποιασδήποτε. Όσο καιρό μείνει το κινητό στα χέρια μου θέλω να το χαρώ. Απο εδώ δεν την έχει βγάλει κάποιος ?? Μου κάνει εντύπωση.

Να' μαι κι εγώ με το πρώτο μου προβληματάκι...

Μου βγήκε ειδοποίηση σήμερα για OTA update για την .55. Αλλά όταν κατέβει, και κάνει restart για install, σταματάει σαν την κάνει και όταν ανάβει ξανά το κινητό γράφει could not install update. Please try again..

Δοκιμασα 2 3 φορές αλλά τα ίδια.

Usb debugging και unknown sources disabled.

Any ideas boys and girls? :-)

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Να' μαι κι εγώ με το πρώτο μου προβληματάκι...

Μου βγήκε ειδοποίηση σήμερα για OTA update για την .55. Αλλά όταν κατέβει, και κάνει restart για install, σταματάει σαν την κάνει και όταν ανάβει ξανά το κινητό γράφει could not install update. Please try again..

Δοκιμασα 2 3 φορές αλλά τα ίδια.

Usb debugging και unknown sources disabled.

Any ideas boys and girls? :-)

Με wifi προσπάθησες? Δε νομιζω να τα εχει καταφερει καποιος με wifi.

Εχεις αρκετη μπαταρία ?? εγω το αναβάθμισα μεσω pc companion χωρις προβληματα..

Σχετικά με την προεγκατεστημενη μεμβράνη ,μπήκα στο support forum της sony και κάποιος παραπονέθηκε για γρατζουνιες και η επισημη απαντηση ηταν αυτη:

there's a shatter proof sheet mounted on the display from factory and this is not scratch resistant like the glass. You can remove the shatter proof sheet and put on a new screen protector.

Απλα μετά θέλει καθάρισμα απο τα υπολειμματα κολλας που θα μεινουν. Τι τους έπιασε και το κόλλησαν τόσο καλα δεν μπορω να καταλάβω

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παιδιά καλημέρα. Το κινητό μου βράχηκε λιγάκι. (δεν έπεσε μέσα σε νερό, πήρε λίγη βροχούλα) Επανήλθε αλλα όχι πλήρες σε λειτουργία. Γράφει κάτω κάτω safe mode η μάλλον, Ασφαλής λειτουργία. Τις εφαρμογές δεν τις βλέπει αλλά είναι εγκατεστημένες. Ούτε απεγκατάσταση και εγκατάσταση μπορώ να κάνω. Αλλα και νέες εφαρμογές να βάλω δεν τις ανοίγει. Μόνο εγκατάσταση κάνει και... τίποτ'άλλο.:cool:

Κατα τ'άλλα, όλα τα βασικά τα κάνει. Και κάμερα έχει κλπ! Πέρασαν 2 εβδομάδες αλλά τίποτε δεν έχει αλλάξει.

Τι λέτε να κάνω; (το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να το συνδέσω με pc να δω εαν εκεί βρώ τα αρχεία που είχα κάνει κρυφά όπως κάποιες φώτος μου και άλλα τα οποία έχω χασει)

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

• The title was changed to Sony Xperia S