Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η αποκριση του s σε σχεση με το htc evo3d που εχω ειναι 2 φορες καλυτερη, για αλλα δεν ξερω.
All it takes is a swipe...

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αχ βρε ανδρέα, αμα το ήξερα οτι θέλει ξεκλείδωμα το bootloader δεν θα το έκανα :(

Τώρα μπορώ να το φλασάρω με μια .45 Rom που εχω βρεί ή επειδή εχει μπεί .55 δεν φλασάρετε χωρίς να ξεκλειδωθεί το bootloader?

Οτι εγραψα το εγραψα για locked bootloader. Μη σε πιανει πανικος. Οι πιο πολλοι απο εδω το εχουμε κανει με Locked bootloader. Απλα ακολουθησε τις οδηγιες. Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω !

Ρε παιδιά έχει τύχει κανείς να κάθεται σε κάποιο κοινό wifi καφετέριας ή οτιδήποτε άλλο και το κινητό να μην βρίσκει το δίκτυο? Ετυχε σε μένα χθές και η κοπέλα μου που έχει ένα HTC το έβρισκε και το σήμα ήταν 4 γραμμές..Τι μπορεί να συμβαίνει?

Εφταιγε το καναλι του ρουτερ.:-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο sole, που επίσης δεν βγαίνει η μπαταρία πατώντας power + volume down για 5-6 δευτερόλεπτα κάνει reboot το κινητό. Λογικά κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και στο δικό σου, δοκίμασε το ή googlαρε Sony s reboot

να ρωτησω κατι αλλο, ειχα διαβασει κατα αυγουστο μερια οτι το s θα επαιρνε AOSP ξερο οπως πχ τα νεξους, πηγα στο repositories της google αλλα δεν βρηκα καμμια ρομ για το S. Το προτζεκτ αυτο εγκαταλειφθηκε?

Εφταιγε το καναλι του ρουτερ.:-)

Ακριβώς! Άμα είναι παραφορτωμένο το κανάλι μπορεί να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους προβλήματα δηλαδή άλλες συσκευές να το βλέπουν και άλλες όχι. Το S από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου δυσκολεύεται λιγάκι παραπάνω στα μπουκωμένα κανάλια από όσο άλλες συσκευές.

Με τα πολλα ανοιξε και δοκιμασα να κανω μερικα πραγματα.Αργει αρκετα.Το εκλεισα και το ξανανοιξα το διπλασιο χρονο απο οτι ηθελε θελει τωρα για ενεργοποιηση

παιδια HELPPPPP!!

ξεκίνησα την αναβάθμιση απο 2,3,7 σε ,55 μέσο pc companion...

ολα προχωρούσαν κανονικά, κατέβασε το firmware, μετα κάνει μονο του shutdown, και μετα μου ζητα να το συνδέσω παλι,κρατώντας το volume down πατημένο...

ελα όμως που το κινητο δεν ανοίγει....ουτε πατώντας το Power button γίνεται κατι, οταν το βάζω στην μπριζα, τιποτα...

το εχω brickαρει για τα καλά..

υπαρχει καπου κανενας οδηγος, για να το αναστησω?? ή παω για service??

edit.. flashtool δεν το βλεπει...βγαζει

Device connected with USB debugging off

- For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode

Edited by nikosnt74

παιδια HELPPPPP!!

ολα προχωρούσαν κανονικά, κατέβασε το firmware, μετα κάνει μονο του shutdown, και μετα μου ζητα να το συνδέσω παλι,κρατώντας το volume down πατημένο...

ελα όμως που το κινητο δεν ανοίγει....ουτε πατώντας το Power button γίνεται κατι, οταν το βάζω στην μπριζα, τιποτα...

υπαρχει καπου κανενας οδηγος, για να το αναστησω?? ή παω φια service??

Κατεβασε το seus και κανε ξανα την εγκατασταση/επιδιορθωση

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια HELPPPPP!!

Δεν ξέρω να σου απαντήσω ακριβώς σε αυτό που ρωτάς,,ΑΛΛΑ επαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα 5 φορές που προσπάθησα να κάνω μια απλή αναβάθμιση και τελικά τα πήρα τόσο πολύ που το έκανα απο το κινητό.Τι να πω..Πάντως δεν είσαι ο μόνος που το έπαθε..

Carpe diem...

παιδια HELPPPPP!!

υπαρχει καπου κανενας οδηγος, για να το αναστησω?? ή παω για service??

edit.. flashtool δεν το βλεπει...βγαζει

Device connected with USB debugging off

- For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode

Εκει που σου ειπε να το συνδεσεις κρατώντας το volume down πατημένο πηγες να το ανοιξεις ? αφησες το pcc να ολοκληρωσει την διαδικασια ? υπ'οψιν στο 1ο ανοιγμα μετα απο αναβαθμιση καθυστερει να μπουταρει ..

Χωρις πανικο προσπαθησε να επαναλαβεις την διαδικασια με pcc or seus ,θα φτιαξει

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Ο screen protector που ερχεται απο το εργοστασιο ειναι θερμοκολλημενος στην οθονη. Η διαδικασια για να βγει ειναι λιγο δυσκολη, κ δεν ξερω αν θα προσφερει καποια βελτιωση στην αισθηση σε αντισταθμιση με τα αρνητικα της αφαιρεσης του. Εγω αυτο που εκανα ηταν να βαλω ενα καλης ποιοτητας protector πανω απο το εργοστασιακο. Η διαφορα στην αισθηση ηταν η μερα με τη νυχτα... Τωρα για τα touch buttons ειναι θεμα συνηθειας. Υπαρχει κ καποιο Mod για να βελτιωνεται η αποκριση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2040927 προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει αλλα λενε οτι βλεπουν βελτιωση.

για την εργοαστασικη ζελατινα αρκει να σηκωσετε μια γωνια της, μετα βγαινει αμεσως.

Καλήμέρα να ρωτήσω κάτι..(συγχωρέστε με αν είναι βλακεία :) )

Στην αρχική οθόνη πριν το ξεκλειδώσω, έχει 2 επίλογές. Η μία να το ξεκλειδώσω και η άλλη να βάλω κάμερα. Υπάρχει η δυνατότητα αυτό να αλλάξει,,δηλαδή αντί για κάμερα να έχει κάποια άλλη επιλογή; Ευχαριστώ!

Carpe diem...

Μήπως έβαλες κάποια εφαρμογή τελευταία και τα κάνει όλα αυτά; γιατί από την μία στιγμή στην άλλη μου φαίνεται περίεργο να σκαλώνει έτσι το κινητό.. Ειδικά εφόσον είσαι με stock rom...

Αν δεν βρεις ποια εφαρμογή ευθύνεται κάνε επιδιόρθωση με το pc companion.. Πρόσεχε όμως, θα χάσεις τα πάντα από το κινητό, γι αυτό πάρε backup σε ότι θες..

Βασικά αν γίνεται να μεταφερθεί στο thread του κινητού για να το δουν και χρήστες που έχουν το κινητό για να σου δώσουν συμβουλές, μήπως είναι κάποιο συνηθισμένο πρόβλημα..

για την εργοαστασικη ζελατινα αρκει να σηκωσετε μια γωνια της, μετα βγαινει αμεσως.

Εισαι σιγουρος? Κ αυτα που λενε οτι ειναι θερμοκολλημενη? Εχω δει τα βιντεο στο you tube κ δεν νομιζω οτι ειναι κ τοσο ευκολο.....:confused:

Κατεβασε το seus και κανε ξανα την εγκατασταση/επιδιορθωση

δυστυχώς, οταν μου ζηταει να το συνδεσω με τον υπολογιστη, κρατωντας το volume down, δεν το βλεπει καν...

δυστυχώς, οταν μου ζηταει να το συνδεσω με τον υπολογιστη, κρατωντας το volume down, δεν το βλεπει καν...

Μου εχει συμβει με το neo v ,ασε το λιγη ωρα και ξανα προσπαθησε ..θα το δει και θα φτιαξει

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Εκει που σου ειπε να το συνδεσεις κρατώντας το volume down πατημένο πηγες να το ανοιξεις ? αφησες το pcc να ολοκληρωσει την διαδικασια ? υπ'οψιν στο 1ο ανοιγμα μετα απο αναβαθμιση καθυστερει να μπουταρει ..

Χωρις πανικο προσπαθησε να επαναλαβεις την διαδικασια με pcc or seus ,θα φτιαξει

ξερεις, το προβλημα ειναι, οτι δεν αναγνωριζει με τιποτα το pc οτι εχω συνδεσει το κινητο...οπότε δεν μπορω να προχωρήσω..

ξερεις, το προβλημα ειναι, οτι δεν αναγνωριζει με τιποτα το pc οτι εχω συνδεσει το κινητο...οπότε δεν μπορω να προχωρήσω..

Ok ασε το λιγο οπως σου ειπα και ξανα ξεκινα ,κανε κι ενα ρισταρτ στο πισι ,και σε μενα ετσι ηταν ,καποια στιγμη το ειδε και συνεχισε ..προσπαθησες να το ανοιξεις ξανα ? σου εμφανιζει κιτρινο τριγωνο η δεν ξεκιναει καθολου ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Ok ασε το λιγο οπως σου ειπα και ξανα ξεκινα ,κανε κι ενα ρισταρτ στο πισι ,και σε μενα ετσι ηταν ,καποια στιγμη το ειδε και συνεχισε ..προσπαθησες να το ανοιξεις ξανα ? σου εμφανιζει κιτρινο τριγωνο η δεν ξεκιναει καθολου ?

δεν ξεκιναει καθολου..ειναι τελειως νεκρο... δεν μπορω λοιπον να το βαλω με τιποτα σε flash mode (πατωντας το volume down), δηλ. οταν το συνδεω στο pc, ακουω απο το pc το χαρακτηριτικο ηχο (ενα ντιν) δηλ οτι κατι συνδεθηκε με το pc, αλλα το xperia...μαυρη μαυριλα...

σαν να μην εφταναν αυτα, πρεπει το κινητο,πριν μου σβησει, να ηταν σε mtp mode, οποτε το flashtool δεν το δεχεται...

αστα,γκαντεμια τεραστια...

Edited by nikosnt74

Μονο το sus αν κανει δουλεια ,ξαναπροσπαθησε αλλιως ..service ..το θεμα ειναι ομως γιατι ? τι εκανες λαθος ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

• The title was changed to Sony Xperia S