nick2crete Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 ρε παιδιά όταν το κάνω root στην 55 με τον τρόπο από XDA όταν τελειώνω την διαδικασία και ανοίγω το κινητό μέσα υπάρχει η εφαρμογή superuser? γιατί το έκανα και δεν.......... E αν υπαρχει ο σουπερμαν παει να πει οτι το πετυχες ? που μπερδευεσαι ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 ρε παιδιά όταν το κάνω root στην 55 με τον τρόπο από XDA όταν τελειώνω την διαδικασία και ανοίγω το κινητό μέσα υπάρχει η εφαρμογή superuser? γιατί το έκανα και δεν.......... Εγώ δεν έκανα wipe και όταν άνοιξε το τηλέφωνο τα είχε κρατήσει όλα (και το superuser) όπως πριν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris_oan Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ευχαριστω για τισ απαντησεις.Φοραει την εκδοση 6.1.Α.2.55(αν εννοεις αυτο). Γενικα παιδια μπορω να πω οτι το κινητο ειναι πολυ καλο.Εχω και το iphone 4s και μπορω να τα συγκρινω.Ισως το αιφον ειναι ενα κλικ πιο γρηγορο.Μονο αυτο.Αξιζει το κινητο γενικως.Απλως αυτο με τημ μπαταρια μονο :( και μια αλλη ερωτηση να κανω.Οι εφαρμογες απο που κλεινουν? Απο τισ ρυθμισεις που λεει σε εκτελεση? αλλιως εχω κατεβασει ακι το NQ anroid Booster και παταω ενα κουμπι που εχει κ λεει πως κελεινει αυτο τισ εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 E αν υπαρχει ο σουπερμαν παει να πει οτι το πετυχες ? που μπερδευεσαι ? χαχαχαχαχα σωστος αλλα δεν υπαρχει :( μπερδευομαι σε δυο! αλλα τωρα το παω στην 45 να το κανω root και μετα ξανα απο την αρχη! εκει που λεει Kernel και Baseband, δεν βρησκω το δευτερο και στο flashtool αφου τα κανει ολα, μετα περιμενς να κανει reboot? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Παιδακια να ρωτησω. Ρουτ εχει βγει για ολες τις εκδοσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Παιδακια να ρωτησω. Ρουτ εχει βγει για ολες τις εκδοσεις? ναι για ολες αλλα για την τελευταια πεδευεσαι λιγο!!!!!! σαν και εμενα!χαχαχαχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) χαχαχαχαχα σωστος αλλα δεν υπαρχει :( μπερδευομαι σε δυο! αλλα τωρα το παω στην 45 να το κανω root και μετα ξανα απο την αρχη! εκει που λεει Kernel και Baseband, δεν βρησκω το δευτερο και στο flashtool αφου τα κανει ολα, μετα περιμενς να κανει reboot? Δες τις προηγουμενες σελιδες αναφερονται με λεπτομερεια οι οδηγιες ,βασικα θελει cwm etc.εκει που σου λεει το .flashtool περιμενε το reboot ,δεν γινεται αυτοματα απλα το ανοιγοκλεινεις σε 2' θα σου δωσω τα λινκ Edit.................. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4499528#post4499528 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4501529#post4501529 Edited January 23, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δες τις προηγουμενες σελιδες αναφερονται με λεπτομερεια οι οδηγιες ,βασικα θελει cwm etc.εκει που σου λεει το .flashtool περιμενε το reboot ,δεν γινεται αυτοματα απλα το ανοιγοκλεινεις σε 2' θα σου δωσω τα λινκ Edit.................. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4499528#post4499528 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4501529#post4501529 ok thanks θα δοκιμασω ξανα και ο θεος βοηθος, να σαι καλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 ναι για ολες αλλα για την τελευταια πεδευεσαι λιγο!!!!!! σαν και εμενα!χαχαχαχα Η .55 ειναι η παιδεψιαρικη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris_oan Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 παιδια πως σβηνουμε τις εφαρμογες που ειχε μεσα το κινητο? οπως πχ το google+. την σβηνω κανονικα οπως τις αλλες αλλα την ξαναεμφανιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Είσαι rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris_oan Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Είσαι rooted? οχι δεν ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Πρεπει να κάνεις root στο κινητό σου για να έχεις πρόσβαση στα αρχεία συστήματος και πολύ εύκολα να σβήσεις ότι θες χρησιμοποιώντας root explorer η titanium backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris_oan Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Πρεπει να κάνεις root στο κινητό σου για να έχεις πρόσβαση στα αρχεία συστήματος και πολύ εύκολα να σβήσεις ότι θες χρησιμοποιώντας root explorer η titanium backup α οκ.ευχαριστω! :) αλλα θα το αφησω ετσι προς το παρον αν ειναι. :) απλως στο προγραμμα που εχω που δεχνει ποιες ειναι ανοιχτες μου δειχνει το google+ & facebook συνεχεια ανοιχτα.κ αν τα κλεισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Όπως θέλεις. Να γνωρίζεις πως κάνοντας root στο κινητό σου, χωρίς να ξεκλειδωσεις bootloader , αναίμακτα κάνεις πλέον ότι θέλεις σε αυτό χωρίς να χάνεις ουσιαστικά εγγύηση :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Η .55 ειναι η παιδεψιαρικη? παιδια πως σβηνουμε τις εφαρμογες που ειχε μεσα το κινητο? οπως πχ το google+. την σβηνω κανονικα οπως τις αλλες αλλα την ξαναεμφανιζει. Κωνσταντινε θελει να εχεις ρουτ ηδη για να γινει ευκολοτερο ,το ρουτ δε στην .45&.50 γινεται πανευκολα ,να ειναι καλα ο δικος μας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 ..αλλιως ξαναγυρνας στις .45&.50 κανεις ρουτ κι επαναλαμβανεις .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Κωνσταντινε θελει να εχεις ρουτ ηδη για να γινει ευκολοτερο ,το ρουτ δε στην .45&.50 γινεται πανευκολα ,να ειναι καλα ο δικος μας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 ..αλλιως ξαναγυρνας στις .45&.50 κανεις ρουτ κι επαναλαμβανεις .. Οποτε τι μου προτεινεις με το που σνοιξω τη συσκευη αγαπητε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Οποτε τι μου προτεινεις με το που σνοιξω τη συσκευη αγαπητε; Να παρακολουθεις το τοπικ :) εχουν γραφτει ολα ,τα περισσοτερα σχετικα ενδιαφεροντα πριν μερικα ποστς Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 οκ το πετυχα το root στην 55, να καλα nick2crete για την βοηθεια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Όπως θέλεις. Να γνωρίζεις πως κάνοντας root στο κινητό σου, χωρίς να ξεκλειδωσεις bootloader , αναίμακτα κάνεις πλέον ότι θέλεις σε αυτό χωρίς να χάνεις ουσιαστικά εγγύηση :-) Το πήρα και γω στη γυναίκα... Είναι γερμανικό 2.3.7 και μου βγάζει update για την. 55 Πως θα κάνω root χωρίς να ξεκλειδώνει ο bootloader? Κατεβαζοντας την. 50 μετά root μετά ΟΤΑ Update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Να παρακολουθεις το τοπικ :) εχουν γραφτει ολα ,τα περισσοτερα σχετικα ενδιαφεροντα πριν μερικα ποστς Ναι βρε Νικολα φυσικα και θα το διαβασω. Απλα εχω καιρο να ασχοληθω με την sony και τα χω ξεχασει τα κολπα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Το πήρα και γω στη γυναίκα... Είναι γερμανικό 2.3.7 και μου βγάζει update για την. 55 Πως θα κάνω root χωρίς να ξεκλειδώνει ο bootloader? Κατεβαζοντας την. 50 μετά root μετά ΟΤΑ Update ? Ακριβώς έτσι όπως το λες, αλλα οταν πας στην 50 διαβασε μερικα ποστ ισω που ο nick2crete μου δίνει δυο λινκ. Καλη επιτυχία! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) οκ παρελαβα απο το birdphone, το κινητο ειναι τσεχικο τρεχει αν καταλαβα την 15 και μου εβγαλε ειδοποιηση για την 45. Η εβδομαδα παραγωγης ειναι η 3912, δηλαδη 39η του 2012. Κιτρινιλες δεν ειδα. Αλλη μια φορα αψογο το πουλοφωνο, μπαμ μπαμ. wtf εχει και μια μαυρη θηκη μεσα στη συσκευασια! Edited January 24, 2013 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 wtf εχει και μια μαυρη θηκη μεσα στη συσκευασια! Original Sony ? η απο το καταστημα ? ανεβασε μια φωτο αν θες Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 ρε παιδιά η λυχνία ένδειξης στο κινητό όταν έχετε αναπάντητη ή μήνυμα τι χρώμα ανάβει? εμένα πριν κάτι μέρες αναβόσβηνε μπλε αλλά τώρα αναβοσβήνει πράσινο. είναι λογικό? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts