strver Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Καλημέρα παιδιά . Έχω αγοράσει το τηλεφωνο εδώ και ένα μηνα και έχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα το οποίο σημειωτέον δεν υπάρχει σε κανένα γνωστό μου με Android είτε Sony είτε Samsung. Όταν είμαι σε μια σελίδα η οποία έχει μέσα κάποιο Flash Video (έχω εγκαταστήσει το Adobe Flash) όπως πχ http://www.sportygossip.com/ta-kalytera-gkol-tis-ebdomadas-binteo , ή σε καποιο site με live streaming δε μπορώ στην ουσία να το δω. Το Internet της Sony δείχνει μαυρο παράθυρο . Στο Firefox αναβοσβήνει το βίντεο και μπορείς να το δεις μόνο αν καταφέρεις να πατησεις το κουμπί και να το δεις σε πλήρη οθόνη αλλα με τεράστια σπασίματα στην κίνηση. Στον Opera παίζει μόνο αν το βίντεο είναι από Youtube και όχι αν είναι Live Streaming. Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , επανεγκατάσταση Firmware από το SEUS , uninstall και install το Flash και τα Browser , έβαλα παλιότερες εκδόσεις του Flash αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα που θα βοηθούσε ? Κανείς άλλος με κάτι αντίστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Για δες αυτον https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1vYmkubWdlZWsuVHVubnlCcm93c2VyIl0. αν σου δουλευει. κατεβασε και το Jetpack του dolphin. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dolphin.browser.engine&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmRvbHBoaW4uYnJvd3Nlci5lbmdpbmUiXQ.. Στο δικο μου με αυτα που σου γραφω(dolphin) δουλευει κανονικα το site που εγραψες. κατεβασε το flash player Flash Player for Android 4.0 archives Flash Player 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.27) απο εδω http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Edited November 15, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strver Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ευχαριστώ. Με το εντελώς τελαυταιο Flash δούλεψε. Να σαι καλά φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Καλησπέρα φίλοι μου.....! Ανοίγω αυτό το θέμα για να σας ενημερόσω σχετικά με μια σιγκρισή που έκανα ανάμεσα στο S και στο Τ και να μου πείτε και έσεις την άποψη σας....! Λοιπόν εχω απο το πρωί που πήγα και είδα απο κοντα το Τ μιας και το S to έχω, διάβασα λεπτόμερη χαρακτηριστίκα στο ιντερνετ και είδα και διαφόρα σιγκριτικά βίντεο....! Sony Xperia S Οθόνη 4.3" HD Reality (1280 x 720, 342ppi) Bravia Engine Επεξεργαστής dual-core Qualcomm Snapdragon MSM8260 1.5GHz Κάμερα 12MP Exmor R f/2.4 (1080p), λήψη σε μόλις 1.5sec Εμπρόσθια κάμερα 1.3MP (720p) Αποθηκευτικός χώρος 32GB Υποδοχή HDMI NFC chip PlayStation Certified Λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread (update σε Android 4.0 ICS) Μπαταρία 1750mAh Διαστάσεις 128 x 64 x 10.6mm Βάρος 144gr Sony Xperia T Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon MSM8260A Krait 1.5GHz διπύρηνος Adreno: 225 Μνήμη RAM: 1GB 3G/ HSDPA Οθόνη: 4.6 ίντσες, LCD, Mobile Bravia Engine, 1280×720 pixels Κάμερα: 13 Megapixel, LED Flash, Full HD video 1920×1080 pixels Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB) Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio, NFC Μπαταρία: 1850 mAh Διαστάσεις: 129.4×67.3×9.4 χλστ. Βάρος: 139 γρ. Αποψή μου.....! 1.Αν εξερέσεις τα διάφορα τρικ που κάνουν οι εταιρίες για να παρουσίασουν κάτι καινουργείο τα κινήτα ειναι ίδια... 2. Οι μεγαλήτερες διαφορές που έχουν είναι στην μνήμη (το Τ πέρνει micro sd και εχει ενσωματωμέτη 32gb) και στη όθονη που εχει 4 ιντσες μεγαλίτερη..... 3. Διάβασα κάποια benchmarks επεξεργαστή ανάμεσα στο Xperia Τ το SG3 και η γενική εικόνα είναι οτι μπορούν να σταθούν διίπλα σε δύναμη(άσχετα που το ενα ειναι διπίρινο και το άλλο τετραπύρινο) αρα και το Χperia S άνετα συγκρουέται με το SG3 μιας και φόραει τον ίδιο επεξεργαστή με το Τ. Επίλογος!!! Εγω εκανα αυτες της παρατηρησεις και σας της εγραψα, αν εκανα καποιο σιμαντικο λαθος παρακαλω διορθωστε με!!!! Παρατήρηση....! Πιστευω θα ειναι πολυ κακο απο την Sony αν φτασει σε σημειο να ενημερωσει το Τ με νεα εκδοση και να αφησει το S μιας και τα κινητα εχουν της ιδιες δινατότητες.... Ευχαριστω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δεν ειναι ο ιδιος επεξεργαστης φιλε μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 παιδια επειδη ειχα την εντυπωση οτι το πλαστικο κατω απο τα led μπορει να αφαιρεθει ισχυει? εχει κατι σημαδακια εκει και ελεγα να το αλλαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δεν ειναι ο ιδιος επεξεργαστης φιλε μου. Κάθησα και διάβασα για τον επεξεργάτη που φοράει και κατέληξα στο ότι αν σιγκρίνεις τον επέξεργαστη σε επίπεδο ενός δύσκολου benchmark θα βρείς κάποιες διαφορές στα νούμερα, αλλά σε επίπεδο χρίστη οτι και να κάνει δεν πρόκειτε να βρεί! διαφόρα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά της σίγκρισεις....! Ειναι σαν να σιγκρίνεις εναν επεξεργαστή που τρέχει στα 1.5 με εναν που τρέχει στα 1.7....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Κάθησα και διάβασα για τον επεξεργάτη που φοράει και κατέληξα στο ότι αν σιγκρίνεις τον επέξεργαστη σε επίπεδο ενός δύσκολου benchmark θα βρείς κάποιες διαφορές στα νούμερα, αλλά σε επίπεδο χρίστη οτι και να κάνει δεν πρόκειτε να βρεί! διαφόρα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά της σίγκρισεις....! Ειναι σαν να σιγκρίνεις εναν επεξεργαστή που τρέχει στα 1.5 με εναν που τρέχει στα 1.7....! Μην το παμε εκει... γιατι αν το θετεις ετσι, παρε το xperia p που με ενα γιγα ραμ και ενα γιγα dual core σε καθημερινη χρησξ θα δεις ελαχιστη διαφορα απο το S. Εκτος και αν εισαι power user. Σημασια εχει, λοιπον, οτι ο διπυρηνος krait ειναι πιο καινουριος και καλυτερος απο τον επεξεργαστη του S. Και ο μονος αρκετα καλυτερος απο τον dual krait ειναι ο quad core krait. Χοντρικα στα λεω. Επισης μην ξεχνας ποσο εκανε το S οταν βγηκε! Ναι στην καθημερινη χρηση δεν θα δεις διαφορα αλλα στα χαρτια δεν παυει ο krait να ειναι απο τους καλυτερους επεξεεγαστες εκει εξω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μην το παμε εκει... γιατι αν το θετεις ετσι, παρε το xperia p που με ενα γιγα ραμ και ενα γιγα dual core σε καθημερινη χρησξ θα δεις ελαχιστη διαφορα απο το S. Εκτος και αν εισαι power user. Σημασια εχει, λοιπον, οτι ο διπυρηνος krait ειναι πιο καινουριος και καλυτερος απο τον επεξεργαστη του S. Και ο μονος αρκετα καλυτερος απο τον dual krait ειναι ο quad core krait. Χοντρικα στα λεω. Επισης μην ξεχνας ποσο εκανε το S οταν βγηκε! Ναι στην καθημερινη χρηση δεν θα δεις διαφορα αλλα στα χαρτια δεν παυει ο krait να ειναι απο τους καλυτερους επεξεεγαστες εκει εξω. Ναι φιλε μου συμφωνω σε αυτο που λες....! Αλλα εσυ κρινεις τοσο μεγαλη την διαφορα που εχουν ετσι ωστε η Sony καποια στιγμη να αναβαθμισει το Τ και να αφησει το S? Τουλαχιστον για τεχνικους λογους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ναι φιλε μου συμφωνω σε αυτο που λες....! Αλλα εσυ κρινεις τοσο μεγαλη την διαφορα που εχουν ετσι ωστε η Sony καποια στιγμη να αναβαθμισει το Τ και να αφησει το S? Τουλαχιστον για τεχνικους λογους? Παλι θελει μεγαλη συζητηση φιλτατε. Η google απεδειξε με το nexus s οτι οσα λενε οι κατασκευαστες για μη αναβαθμιση των κινητων με χαμηλοτερα σπεκς (πχ 512 ραμ) επειδη δεν θα τρεχουν οι αναβαθμισεις ομαλα,ειναι αρλουμπες. Φυσικα θα σου πει ο κατασκευαστης οτι δεν ειναι το ιδιο γιατι η google με τα nexus εχει pure android χωρις bloatware. Ενω οι εταιριες εχουν sense,touchwiz,timescape που απο μονα τους χρειαζονται αρκετους πορους να τρεξουν. Επισης, αν αναβαθμιζει το S για 3 χρονια πχ, ποιος ο λογος ο αλλος να αλλαξει συσκευη? Η εταιρια κοιταει το κερδος της. Και σε αναγκαζει να προβεις σε αγορα νεας συσκευης οταν δεν σου αναβαθμιζει αυτη που εχεις. Βεβαια το Xperia S ειναι πλεον σε αλλη κατηγορια. Αφου ειναι πλεον κινητο το οποιο θα δοκιμαζεται και θα τρεχει pure android. Οποτε ειναι ουσιαστικα στην οικογενεια των nexus. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Τι ειναι αυτο το pure android που θα παρει το S?:worry: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Τι ειναι αυτο το pure android που θα παρει το S?:worry: Το pure android ειναι το λειτουργικο που ξερεις χωρις να εχει βαλει το χερακι της η SONY. Οπως το δινει η μαμα Google. Πριν μερικες σελιδες εχω ανεβασει ενα βιντεακι. Τσεκαρε το Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Αφου ειναι πλεον κινητο το οποιο θα δοκιμαζεται και θα τρεχει pure android. Οποτε ειναι ουσιαστικα στην οικογενεια των nexus. Τι είναι pure android ξέρουμε αλλά κάπου σε χάνω ωστόσο. Από το εργοστάσιο το S βγαίνει με φλασαρισμένο το λειτουργικό χωρίς bloatware της Sony; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klitos Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 χαιρετω τα μελη του SONY Xperia S. Ειμαι και εγω κατοχος του τηλεφωνου, εκμεταλευομενος την μειωση τιμης τουΠλαισιου (400 από 500€). διαβαζοντας τα σχολια των μελων, εχω μια απορια: το δικο μου τηλεφωνο εχει εγκατεστιομενη την εκδοση Android4.0.4 το προβλημα μου ειναι οτι το λειτουργικο ΔΕΝ υποστηριζει βιντεο εικονα απο τηλεοπτικους σταθμους (πχ ΝΕΤ live) μου αναφερει οτι δεν υποστηριζει flash υπαρχει εναλλακτικη λύση; eyxaristv 8eoklitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Δεν υποστηρίζεται πλέον το flash στις νεες εκδόσεις του android. Κάνε μια αναζήτηση στο forum γιατί κάποιος είχε ανεβάσει το .apk ώστε να μπορέσεις να το εγκαταστήσεις στο κινητό σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 χαιρετω τα μελη του SONY Xperia S. Ειμαι και εγω κατοχος του τηλεφωνου, εκμεταλευομενος την μειωση τιμης τουΠλαισιου (400 από 500€). διαβαζοντας τα σχολια των μελων, εχω μια απορια: το δικο μου τηλεφωνο εχει εγκατεστιομενη την εκδοση Android4.0.4 το προβλημα μου ειναι οτι το λειτουργικο ΔΕΝ υποστηριζει βιντεο εικονα απο τηλεοπτικους σταθμους (πχ ΝΕΤ live) μου αναφερει οτι δεν υποστηριζει flash υπαρχει εναλλακτικη λύση; eyxaristv 8eoklitos Δες εδω..... Κατεβασε το Flash Player for Android 4.0 archives Flash Player 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.27) απο εδω http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Παλι θελει μεγαλη συζητηση φιλτατε. Η google απεδειξε με το nexus s οτι οσα λενε οι κατασκευαστες για μη αναβαθμιση των κινητων με χαμηλοτερα σπεκς (πχ 512 ραμ) επειδη δεν θα τρεχουν οι αναβαθμισεις ομαλα,ειναι αρλουμπες. . δυστυχώς όμως το nexus s δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση. το ότι θα πάρει pure android το xperia s είναι πολύ καλή φάση. σίγουρα θα τρέχει πολύ πιο γρήγορα. ξέρεις πότε θα γίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klitos Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Η adobe αναφερει οτι: Flash Player for Android 4.1 Devices that do not have Flash Player already installed are increasingly likely to be incompatible with Flash Player and will no longer be able to install it from the Google Play Store after August 15th. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Η adobe αναφερει οτι: Flash Player for Android 4.1 Devices that do not have Flash Player already installed are increasingly likely to be incompatible with Flash Player and will no longer be able to install it from the Google Play Store after August 15th. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=341203&highlight=Adobe+Flash+Player http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=338140 Παντος σε 4.0.4 και σε 4.1 παιζει ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Παιδιά σκέφτομαι αυτήν την προσφορά και αναρωτιέμαι αν μπορεί το κινητό να συνδεθεί με το USB stick κανονικά για ίντερνετ. Επίσης αν γίνεται ξέρετε αν θα υπάρχει πρόβλημα που η σύνδεσή μου είναι Cosmote ενώ αυτή η προσφορά από την vodafone; Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Android 4.2 SDK Released http://developer.android.com/sdk/index.html :D:D:D New roms....!!!! Σε λιγο καιροοοο :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Παιδιά σκέφτομαι αυτήν την προσφορά και αναρωτιέμαι αν μπορεί το κινητό να συνδεθεί με το USB stick κανονικά για ίντερνετ. Επίσης αν γίνεται ξέρετε αν θα υπάρχει πρόβλημα που η σύνδεσή μου είναι Cosmote ενώ αυτή η προσφορά από την vodafone;Όχι δε μπορεί να συνδεθεί με 3g dongle, το έψαχνα κι εγώ, μόνο σε tablets που δεν έχουν ενσωματωμένο Modem γίνεται. Εγώ πάντως την έκανα τη συνδρομή αυτή και απλώς έβαλα την κάρτα της vodafone στο παλιό μου κινητό (zte blade) το οποίο χρησιμοποιώ ως wifi hotspot και μοιράζω το 3g internet στις άλλες συσκευές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitz750 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 καλησπερα παιδια..!!θελω να παρω smartphone αλλα δε μπορω να αποφασισω..ειμαι αναμεσα σε xperia s και p..θελω να μου πειτε εντυπωσεις για το s..μπαταρια, προβληματα κ.α...ειναι αξιοπιστω ή θα το παρω και θα το στελνω συνεχεια για σερβισ??επισης συγκριτικα με το xperia p ποια ειναι καλυτερη επιλογη??γιατι διαβασα οτι το p ειναι χαλια σε μπαταρια...και κατι τελευταιο..αν προτεινετε κατι αλλο σε αυτη τη κατηγορια..διαθετω μεχρι 350..ευχαριστω εκ των προτερων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 καλησπερα μολις πηρα στα χερια μου ενα xperia S με εκδοση 4,0,4 πως το κανω root?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 εγω το εκανα με αυτον τον τροπο την προηγουμενη εβδομαδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 εχω 4.0.4 , αριθμος εκδοσης 6.1.Α.0.453 δεν ξερω αν παιζουν αυτα ρολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts