Jump to content

strver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About strver

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

strver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To θέμα είναι αν κατι τέτοιο μπορεί να επισκευαστεί εδώ χωρίς να χρειαστεί να το στείλω. Στο minideal μου είπαν να το επιστρέψω να το επισκευάσουν. Ξέρει κανείς πόσο κοστιζει tracked γράμμα με το κουτι του κινητου προς την Κινα?
  2. Γεια σας. Ηρθε σήμερα το MI 3 16GB από minideal και έχω τεράστιο πρόβλημα. Ενώ δούλευε άψογα και είχα εντυπωσιαστεί έπρεπε να βγάλω τη micro sim με τον αντάπτορα για να βάλω μία κανονική που πήρα από το Γερμανό. Τη στιγμή που την έβγαζα ήταν σα να μάγκωσε και δεν έβγαινε. Τη γύρισα μέσα και μετά βγήκε κανονικά. Από τη στιγμή όμως που έβαλα την καινούρια το τηλέφωνο λέει συνεχώς no sim. Έχω δοκιμάσει διάφορες φίλων μου αλλά τζίφος. Και άλλη micro με τον αντάπτορα πάλι τίποτα. Το τηλέφωνο πλέον δεν αναγνωρίζει καμία sim. Ποιά η γνώμη σας επί του θέματος? Να το πάω σε ηλεκτρονικό φίλο μου ή να το στείλω Κίνα. Τι πιθανολογείτε οτι μπορεί να έπαθε?
  3. Φίλε μου στο speemall ζήτησες root και play store ? Αν ναι πως ? Στα comments της παραγγελίας?
  4. Παιδιά καλημέρα. Πήρε το τηλ. ένας φιλος μου και με ρωτάει πως θα το συνδέσει στην τηλεόραση. Με RCA γίνεται ή με HDMI ? Ή δεν γινεται?
  5. strver

    Sony Xperia S

    Ευχαριστώ. Με το εντελώς τελαυταιο Flash δούλεψε. Να σαι καλά φίλε μου
  6. strver

    Sony Xperia S

    Καλημέρα παιδιά . Έχω αγοράσει το τηλεφωνο εδώ και ένα μηνα και έχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα το οποίο σημειωτέον δεν υπάρχει σε κανένα γνωστό μου με Android είτε Sony είτε Samsung. Όταν είμαι σε μια σελίδα η οποία έχει μέσα κάποιο Flash Video (έχω εγκαταστήσει το Adobe Flash) όπως πχ http://www.sportygossip.com/ta-kalytera-gkol-tis-ebdomadas-binteo , ή σε καποιο site με live streaming δε μπορώ στην ουσία να το δω. Το Internet της Sony δείχνει μαυρο παράθυρο . Στο Firefox αναβοσβήνει το βίντεο και μπορείς να το δεις μόνο αν καταφέρεις να πατησεις το κουμπί και να το δεις σε πλήρη οθόνη αλλα με τεράστια σπασίματα στην κίνηση. Στον Opera παίζει μόνο αν το βίντεο είναι από Youtube και όχι αν είναι Live Streaming. Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , επανεγκατάσταση Firmware από το SEUS , uninstall και install το Flash και τα Browser , έβαλα παλιότερες εκδόσεις του Flash αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα που θα βοηθούσε ? Κανείς άλλος με κάτι αντίστοιχο?
×
×
  • Create New...