Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο scroutz παιζει στα 350e.

Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα με μεγαλα καταστηματα που το εχουν στα 500e?

Υπαρχει προβλημα αν ειναι εισαγωγης?

Θα εχει ελληνικο μενου?

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο scroutz παιζει στα 350e.

Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα με μεγαλα καταστηματα που το εχουν στα 500e?

Υπαρχει προβλημα αν ειναι εισαγωγης?

Θα εχει ελληνικο μενου?

Θεωρούνται παραεισαγωγή (όχι επίσημης αντιπροσωπίας). Από τη στιγμή που καλύπτεσαι από πανευρωπαϊκή εγγύηση δεν έχεις πρόβλημα, απευθύνεσαι κανονικά στην αντιπροσωπία της sony. Φυσικά και θα έχει ελληνικό μενού.

Μπορει καποιος να ανεβασει καπου το APK της εξοικονομησης ενεργειας ?

Ο αισθητήρας φωτεινότητας με την ics δουλεύει σε εσάς? Το έχω παρατηρήσει με τον dolphin browser....

Με την τελευταία ενημέρωση .50 υπαρχει καλύτερη αυτονομία σε sleep με τα δεδομένα στο on?

Ευχαριστω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

παιδια το πήρα τελικα!!! λευκο τουμπανο :lol:

Προς το παρόν το φορτίζω, και θα περάσω το τελευταιο official update.

Ερώτηση. Αν ξεκλειδώσω το bootloader, χάνω εγγύηση ετσι?

Μπορώ να το ξανακλειδώσω?

Αν ναι βαλτε ενα λινκ ρε παιδες!

ευχαριστώ

ευχαριστώ

Καλορίζικο το S είναι απλά τούμπανο.. Κι αν δεν είχε αδικηθεί απο την μαμά Sony με τις κιτρινιλες στην αρχή θα ειχε πουλήσει πολλαπλάσια

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

ευχαριστώ

λευκό ε?! δεν νομίζω να το έχω δει από κοντά. τουμπανάκι θα είναι :p

νομίζω την χάνεις την εγγύηση αλλά μπορείς να το κλειδώσεις και πάλι

να σας ρωτησω,οταν καποιος με καλει ,βγαζει την φωτο του πολυ μικρη,προηγουμενως ομως πριν την 50,το εζησα να την βγαζει σε ολη την οθονη.μηπως ξερει κανεις πως αλλαζει αυτο;

να σας ρωτησω,οταν καποιος με καλει ,βγαζει την φωτο του πολυ μικρη,προηγουμενως ομως πριν την 50,το εζησα να την βγαζει σε ολη την οθονη.μηπως ξερει κανεις πως αλλαζει αυτο;

πας στην επεγεργασία επαφής και ξαναεπιλέγεις την φωτό(το κομμάτι της φωτο που θέλεις) πατάς περικοπή και είσαι έτοιμος.Πλέον θα εμφανίζεται μεγάλη

ευχαριστώ

για ξεκλείδωμα και ξανακλείδωμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1527159

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

ναι μου περιεγραψες τον τροπο που μπαινει η φωτο στην επαφη,προφανως ετσι το εκανα μια και μονο ετσι γινεται.καποιος να ξερει πως εμφανιζεται η φωτο επαφης σε ολη την οθονη;

σε ευχαριστώ.

Εκανα ενα πιο εντατικό ψάξιμο και το βρήκα αυτο που λές, απλα με αυτον τον τροπο διαβασα χάνεις την εγγύηση, διοτι χανεις τα DRM keys, και με αυτα κατι εφαρμογές της SONY.

Καπου διαβασα λοιπόν για ενα service point καπου, απλα νυσταξα και την επεσα, οπου με αυτον το τροπο δεν τα χανεις. απλα πρεπει να ανοιξεις το κινητο, και να μπλεξεις με καλωδια και pins.

Παντως με εχει στεναχωρήσει που ειναι γεμάτο ΣΑΒΟΥΡΑ απο cosmote και το κινητό κολλάει χειρότερα απο οτι το galaxy s plus...

Eκανα επαναφορα εργοστασιακών δεδομένων αλλα μάλλον δεν ειναι το ιδιο με το φορματ...

Φορμάτ χωρίς CWM μπορεις να κανεις απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου?

@panaua13 ,

root εκανες ? αν οχι γιατι ?ειναι πανευκολο και θα ξεφορτωθεις αρκετη σαβουρα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

εσβησα τα περισσότερα, και μου εμεινε το cosmote menu.

Αυτη τη στιγμη το κανω ροοτ για να σβησω και αυτο.

ηδη παει καλύτερα.

ναι μου περιεγραψες τον τροπο που μπαινει η φωτο στην επαφη,προφανως ετσι το εκανα μια και μονο ετσι γινεται.καποιος να ξερει πως εμφανιζεται η φωτο επαφης σε ολη την οθονη;

δεν ξέρω αν εννοείς αυτό αλλά δες το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1861102

δηλαδή δοκίμασες να ξαναβάλεις τις φώτο αφού πέρασες την .50 και δεν σου τις έβγαζε σε όλη την οθόνη όταν σε καλούσαν?

Edited by piterphone68

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

Όταν βάζεις μια φωτογραφία σε επαφή κατευθείαν από το κινητό, πιάνει όλη την οθόνη. Όταν όμως η επαφή αυτή περάσει από συγχρονισμό μέσω του gmail και κατέβει στο κινητό, τότε η φωτογραφία είναι μικρή.

Κάποια στιγμή λέει η Google ότι θα φτιαχτεί και αυτό.

Η λύση είναι να ξανάπεράσεις τη φωτογραφία στην επαφή που θέλεις από το κινητό σου

Κανενας ευκολος οδηγος για ρουτ σε Ics για το κινητο μας υπαρχει?Ευχαριστω :)
Δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460

Ευχαριστω αλλα δεν εχει καποιο αρχειο βοηθειας για το πως το συνδεω κ φοβαμαι μην κανω καμμια πατατα...:O

Poco X3 nfc 6/128

Ευχαριστω αλλα δεν εχει καποιο αρχειο βοηθειας για το πως το συνδεω κ φοβαμαι μην κανω καμμια πατατα...:O

Θα κατεβασεις το αρχειο V15, και θα ακολουθησεις τις οδιγείς απο το .bat αρχειο που θα τρεξεις.

Δεν ειναι τιποτα και δεν παθαινει κατι το κινητο

Μα το bat δεν εχει οδηγιες..Απλως σου ανοιγει ενα μαυρο παραθυρο με πρασινα γραμματα κ οταν πατας το 1 (normal) κατι γραφει κ δεν συνδεεται με το κινητο κ ας εχω ενεργο usb debug....
Poco X3 nfc 6/128

Μα το bat δεν εχει οδηγιες..Απλως σου ανοιγει ενα μαυρο παραθυρο με πρασινα γραμματα κ οταν πατας το 1 (normal) κατι γραφει κ δεν συνδεεται με το κινητο κ ας εχω ενεργο usb debug....
Μήπως πέρα από το Νormal έχει και option για LT26; LT26 == Xperia S

Οχι,μονο για Tablet S κ η 3η επιλογη unroot...
Δε ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει τότε, αν έχεις την εφαρμογή backup & restore στο κινητό σου και adb drivers στο pc θα έπρεπε να δουλεύει. Δες στη διαχείριση συσκευών αν υπάρχει συσκευή sony ericsson sa0103 όταν συνδέεις το κινητό (με usb debugging ενεργοποιημένο). Αν όχι, τότε ίσως δεν έχεις adb drivers εγκατεστημένους.

To back up& restore πρέπει να είναι default, νομίζω. Οι drivers πρέπει να περαστουν.

Επίσης δοκίμασε και την v13-14, εγω το έκανε με την 13 και δεν ειχα πρόβλημα.

Η ρομ που έχεις ειναι στοκ, η έχεις περάσει άλλη? Εγω εχω βάλει την .50

Edited by bpapad81

Σορυ ρε παιδες αλλα για να καταλαβω...Οταν παω να συνδεσω το καλωδιο για το ρουταρισμα παταω κ κανενα πληκτρο μαζι ή απλως συνδεω το καλωδιο??
Poco X3 nfc 6/128

...........

Καπου διαβασα λοιπόν για ενα service point καπου, απλα νυσταξα και την επεσα, οπου με αυτον το τροπο δεν τα χανεις. απλα πρεπει να ανοιξεις το κινητο, και να μπλεξεις με καλωδια και pins.

..................

Παντως με εχει στεναχωρήσει που ειναι γεμάτο ΣΑΒΟΥΡΑ απο cosmote και το κινητό κολλάει χειρότερα απο οτι το galaxy s plus...

Eκανα επαναφορα εργοστασιακών δεδομένων αλλα μάλλον δεν ειναι το ιδιο με το φορματ...

Φορμάτ χωρίς CWM μπορεις να κανεις απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου?

Λοιπόν έψαξα όσο μπορούσα, unlock μέσω test points ωστε να μην χάσεις τα DRM keys για το xperia s (lt26i) δεν υπάρχει δυστυχώς.

Θα το ξεκλειδώσω και εγώ αργότερα μεσω του επίσημου τρόπου της Sony, αφου το δουλεψω κανα μήνα και δεν μου παρουσιασει τπτ, και χρειαστώ εγγύηση.

Πάντως μετα απο το σβήσιμο της σαβούρας το κινητό φυσάει.

Αναρωτιέμαι, αν περάσω αλλο kernel θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα? :D

Και μερικά ασχετα πραγματάκια.

1)Με την στοκ .45 έκδοση μπορώ να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ την εμφάνιση της μπαταρίας με το γράφημα της+ποσοστό οπως στις Cm9 πχ?

Δεν θέλω να προσθέσω και αλλο αριστερά πανω στην μπάρα

2) μπορώ να βάλω με κάποιον τρόπο, πάλι στην στοκ ,45 εκδοση το, animation οταν κλειδώνω το τηλέφωνο, σαν να σβήνει παλιά τηλεόραση?

Σορυ ρε παιδες αλλα για να καταλαβω...Οταν παω να συνδεσω το καλωδιο για το ρουταρισμα παταω κ κανενα πληκτρο μαζι ή απλως συνδεω το καλωδιο??

Να στα συνοψίσω, γιατι το εκανα χτες.

Οδηγός Root Xperia S

Εδώ βλέπεις τις οδηγίες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460

Απο εκει θα κατεβάσεις το ζιπ. (Κατέβασε το τελευταίο Root_with_Restore_by_Bin4ry_v15.7z )

Βαλτο σε ενα φάκελο στον υπολογιστή σου, και πάτα δεξί κλικ και extract here.

Διπλό κλίκ στο RunMe (στο type γράφει windows batch file)

Ανοίγει έτοιμο το cmd. Δεν πατάς ακομα τπτ.

Συνδέεις το κινητό σου στον υπολογιστή ( εμένα στον υπολογιστή μου με το που συνδέεται ανοίγει στην κάτω μπάρα εικονίδιο του κινητού, που αν το πατήσεις ανοίγει παράθυρο με διάφορες λειτουργίες του κινητού. πχ browse files, manage media on your device, phone support, software update κτλ.

Αλλιώς μπορείς να ελέγξεις στο κινητό σου αν γράφει στην μπάρα, η εσωτερική μνήμη συνδέθηκε ΚΑΙ συνδέθηκε ο εντοπισμός σφαλμ. USB.)

Στο cmd που σου εχει ανοίξει πατα την επιλογή 1.

Επειτα στο λέει, κοιτα το κινητό σου. Σου εχει ανοίξει την εφαρμογή restore.

Επιλέγεις να κανεις restore το back up με ονομα"ROOT ME" , και λίγο πιο κάτω πατας το κουμπί RESTORE.

Αν ολα πάνε καλά βγάζει μήνυμα οτι ολα πήγαν οκ. Πάτα οποιδήποτε κουμπί για να κλείσει το cmd. Ταυτόχρονα το κινητό κάνει restart μόνο του και ειναι ήδη rooted.

Αν θες να το επιεβαιώσεις κατεβάζεις μια εφαρμογή απο το play store, ή αλλιώς οταν το συνδέσεις στον υπολογιστή και δεις τα περιεχόμενα της εσωτερικής κάρτας του τηλεφώνου σου, θα δεις περισσότερους φακέλους.

Ελπίζω να βοήθησα

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• The title was changed to Sony Xperia S