Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hello.

Όσοι έχουν ξεκλείδωτο bl μια καλη ρομ βασισμενη σε jb είναι η παρακάτω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=

Βεβαία έχει bugs στην cam & hdmi

Το link σου δε δουλεύει, αλλά μάλλον εννοείς ένα από αυτά:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780338

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844412

Όμως δεν έχει απλώς bugs στην κάμερα και στο hdmi, προς το παρόν δε δουλεύουν καθόλου. Ακούγεται πάντως ότι πολύ σύντομα η sony θα ανοίξει τον κώδικα των drivers της κάμερας και θα υπάρχει σωστή υποστήριξη και στις παραπάνω roms.

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το link σου δε δουλεύει, αλλά μάλλον εννοείς ένα από αυτά:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780338

Όμως δεν έχει απλώς bugs στην κάμερα και στο hdmi, προς το παρόν δε δουλεύουν καθόλου. Ακούγεται πάντως ότι πολύ σύντομα η sony θα ανοίξει τον κώδικα των drivers της κάμερας και θα υπάρχει σωστή υποστήριξη και στις παραπάνω roms.

Οχι δεν εννοω απο fxp team, αλλα αυτην εδω.

[AOKP][JB] Xperia S - KangXperiaProject - [bUILD 2]

Thanks για το λάθος Άλεξ.

Παιδιά πήγα τώρα και ρώτησα για αντικατάσταση οθόνης (πρόβλημα με κιτρινίλες) και μου είπαν ότι θα χαθεί ότι έχω μέσα.υπάρχει τρόπος να πάρω ένα αντίγραφο του τηλεφώνου όπως είναι τώρα και να το επαναφέρω μετά;και εννοώ όλα. Και τις συντομεύσεις και τα widgets και όλα.

Titanium backup ή MyBackup

MyPhoneExplorer

Και αντίγραφο ασφαλείας από τον launcher που έχεις.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Titanium backup ή MyBackup

MyPhoneExplorer

Και αντίγραφο ασφαλείας από τον launcher που έχεις.

Με titanium και MyPhoneExplorer εχω παρει backup.Με τον launcher, πως περνω αντιγραφο ασφαλειας.Εχω τον μαμισιο...

Χμμμ... με τον μαμίσιο δύσκολο να σε βοηθήσω μιας και δεν τον χρησιμοποιώ.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Χμμμ... με τον μαμίσιο δύσκολο να σε βοηθήσω μιας και δεν τον χρησιμοποιώ.

Δεν πειραζει φιλε μου.Σ'ευχαριστω.

η ICS στο xperia s δεν έχει κάποιο file explorer ? ,όσο και εάν έψαξα δεν βρήκα ,απεναντίας βρήκα ένα κάρο άχρηστες εφαρμογές προεγκατεστημενες , εντάξει μικρο το κακό μιας και κυκλοφορούν πολλές στο play , αλλά να μην έχουν προβλέψει για διαχείριση αρχείων ! ?

η ICS στο xperia s δεν έχει κάποιο file explorer ? ,όσο και εάν έψαξα δεν βρήκα ,απεναντίας βρήκα ένα κάρο άχρηστες εφαρμογές προεγκατεστημενες , εντάξει μικρο το κακό μιας και κυκλοφορούν πολλές στο play , αλλά να μην έχουν προβλέψει για διαχείριση αρχείων ! ?

Εχει τον ASTRO File Manager.Για δες καλυτερα.Καπου σου ξεφυγε!

Από μπαταρία πως πάει το τηλέφωνο γενικώς? Την παλεύει καθόλου αν το ζοριζεις με κάνα δίωρο wifi και άλλο τόσο σε ομιλία ή κατά το μεσημέρι θα θέλει φόρτιση?

Επίσης με το θέμα των αναβαθμισεων που είπε η Google τι γίνεται τελικά, ισχύει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

να σας ρωτησω,ξερει κανενας καποιο προγραμμα πλοηγησης που να ειναι ετοιμο και δωρεαν για το ξπιρια ς ολοκληρο με χαρτες και πλοηγηση στο αυτοκινητο,δωρεαν και φουλ δηλαδη.

να σας ρωτησω,ξερει κανενας καποιο προγραμμα πλοηγησης που να ειναι ετοιμο και δωρεαν για το ξπιρια ς ολοκληρο με χαρτες και πλοηγηση στο αυτοκινητο,δωρεαν και φουλ δηλαδη.

το copilot είναι δωρεάν αλλά δεν έχει φωνητικές εντολές και οι χάρτες είναι 2d. Νομίζω πως υπάρχουν και άλλα που τα έχουν αυτά αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει. το copilot πάντως είναι πολύ γρήγορο και ακριβές. Διάβασε και τις κριτικές στο Play store

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

ευχαριστω,υπαρχει κατι και με φωνητικες εντολες;ποιο ολοκληρωμενο;

Aυτο που ζητας δεν θα σου απαντηθει σαυτο το forum καθως τετοια εφαρμογη δωρεαν δεν υπαρχει.

Μπορεις να βρεις "σπασμενη" ή να σε βοηθησει καποιος φιλος με pm αλλα εδω απαγορευονται αυτες οι συζητησεις.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιαα μολιςς το πηρα στα χερια μου, μια ερωτηση, το προβλημα με τις κιτρινιλες ειναι δυο κιτρινες γραμμες δεξια και αριστερα? :(

Επισης στο πληκτρολογιο γιατι οταν παταω το space μου βγαζει ξανα το τελευταιο γραμμα που ειχα πατησειι???

Παιδιαα μολιςς το πηρα στα χερια μου, μια ερωτηση, το προβλημα με τις κιτρινιλες ειναι δυο κιτρινες γραμμες δεξια και αριστερα? :(

Επισης στο πληκτρολογιο γιατι οταν παταω το space μου βγαζει ξανα το τελευταιο γραμμα που ειχα πατησειι???

Ποια εκδοση φοραει ? το αναβαθμισες με το pc companion ?δεν νομιζω οι γραμμες που βλεπεις να αφορουν το προβλημα με τις κιτρινιλες ..απο οτι ειχα δει φωτογραφιες με το προβλημα σαν φοντο κιτρινο ηταν στην οθονη κι εμφανιζοταν μονο οταν το κινητο ζεσταινοτανε πολυ

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Την τελευταια φοραει (Α245) . Το παραξενο ειναι οτι στους browser εμφανιζονται πιο εντονα σε αλλες εφαρμογες ή καθολου η πιο λιγοο... Σιγουρα το εχω ζορισει εδω και κανα τριωρο..θα φυγουν λετε αμα το αφησω λιγοο?

αυτο με το πληκτρολογιο πολυ σπαστικο,καμια λυση?

edit: σαν αυτο ειναι αλλα καθετες

http://www.eve1070.com/sony-xperia-s-users-get-a-problem-with-yellow-spot-on-the-screen/

μαλλον πρεπει να τρεχω ε...

Edited by GaleaNatur

Την τελευταια φοραει (Α245) . Το παραξενο ειναι οτι στους browser εμφανιζονται πιο εντονα σε αλλες εφαρμογες ή καθολου η πιο λιγοο... Σιγουρα το εχω ζορισει εδω και κανα τριωρο..θα φυγουν λετε αμα το αφησω λιγοο?

αυτο με το πληκτρολογιο πολυ σπαστικο,καμια λυση?

edit: σαν αυτο ειναι αλλα καθετες

http://www.eve1070.com/sony-xperia-s-users-get-a-problem-with-yellow-spot-on-the-screen/

μαλλον πρεπει να τρεχω ε...

Απο που το αγορασες;;

Πηγαινε για αντικατασταση doa

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά αν μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποια προβλήματα με την αναβάθμιση και το root...

Όταν προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση από το κινητό μόλις κατεβάζει το αρχείο που μου λέει και πατάω να κάνει εγκατάσταση κάνει κατευθείαν επανεκκίνηση και μόλις ανοίγει και πάλι λέει ότι "δεν ήταν δυνατή η αναβάθμιση".

Προσπάθησα και με το PC Companion και μου βγάζει το εξής:

"Πρόβλημα:
Το τηλέφωνο περιλαμβάνει τροποποιημένο λογισμικό το οποίο δεν είναι δυνατό να ενημερωθεί.
Λεπτομέρειες:
Αποτυχία του μηχανισμού ενημέρωσης της Sony (Σφάλμα 2003)."

Με σπασμένο BL δεν γίνεται η αναβάθμιση;;;; είναι το μόνο που έχω πειράξει στο κινητό.

Επίσης προσπάθησα να κάνω root με το script του Bin4ry και μου βγάζει το εξής (εννοείται πως έχω ICS καθώς είναι το μόνο που χρειάζεται):

Device type:
1) Xperia T
2) Tablet S
3) LT26,LT22 etc.
4) Other
Make a choice: 3

Normal Mode enabled!

Please connect device with ADB-Debugging enabled now....
2833 KB/s (1085140 bytes in 0.374s)
1364 KB/s (22364 bytes in 0.016s)
2665 KB/s (843503 bytes in 0.309s)
Please look at your device and click RESTORE!
If all is successful i will tell you, if not this shell will run forever.
Successful, going to reboot your device!
Waiting for device to show up again....
mount: permission denied (are you root?)
/system/xbin/su: cannot open for write: Read-only file system
Unable to chmod /system/xbin/su: No such file or directory
/system/app/Superuser.apk: cannot open for write: Read-only file system
Unable to chmod /system/app/Superuser.apk: No such file or directory
rm failed for /data/local.prop, No such file or directory
You can close all open command-prompts now!
After reboot all is done! Have fun with Root!
Bin4ry
Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

Μεταχειρισμενο ενους μηνα απο μουλτιραμα... Τεσπα σε οποιο sony center το παω θα ειμαι κομπλε? Εχει ενα εδω ρεθυμνο αλλα δεν ξερω αν λειτουργει και σαν σερβις

Δεν εχει στο Ρεθυμνο σερβις ,ειχε παλια ,αν θες ελα το απογευμα να το δουμε μαζι ,θα σου στειλω π,μ

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Μεταχειρισμενο ενους μηνα απο μουλτιραμα... Τεσπα σε οποιο sony center το παω θα ειμαι κομπλε? Εχει ενα εδω ρεθυμνο αλλα δεν ξερω αν λειτουργει και σαν σερβις

wtf? εχουν τα μουλτιραμα μεταχειρισμενα;; τεσπα..

Ισως να σου το στειλουν σε καποιο κεντρικο.Αν ομως ειναι και σερβις τοτε ΜΗΝ τους αφησεις το κινητο γιατι ειναι αοριστο το ποτε θα στην αντικαταστησουν!Αν δεν εχουν οθονες πες τους να παραγγειλουν και να σε ενημερωσουν ποτε τη φερανε για να τους το πας τοτε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά αν μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποια προβλήματα με την αναβάθμιση και το root...

Όταν προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση από το κινητό μόλις κατεβάζει το αρχείο που μου λέει και πατάω να κάνει εγκατάσταση κάνει κατευθείαν επανεκκίνηση και μόλις ανοίγει και πάλι λέει ότι "δεν ήταν δυνατή η αναβάθμιση".

Προσπάθησα και με το PC Companion και μου βγάζει το εξής:

Με σπασμένο BL δεν γίνεται η αναβάθμιση;;;; είναι το μόνο που έχω πειράξει στο κινητό.

Επίσης προσπάθησα να κάνω root με το script του Bin4ry και μου βγάζει το εξής (εννοείται πως έχω ICS καθώς είναι το μόνο που χρειάζεται):

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εχεις μαμισια ics με ξεκλειδωμενο bootloader, σωστα?

Εχεις χασει τα κλειδια DRM, Νομιζω οτι σε αυτη την περιπτωση δεν μπορεις να κανεις αναβαθμηση.

Στο site της sony γραφει οτι Some customers with unlocked boot loaders have experienced problems when they are accepting over the air upgrades (FOTA - Firmware upgrade Over The Air). For customers that have unlocked the boot loader, please do not accept any over the air upgrades. For additional information, check out the hints and tips from the community on the XDA forum. αλλα γραφει μονο για ota. http://unlockbootloader.sonymobile.com/unlocking-boot-loader

Αν κλειδωσεις παλι το bootloader? Σκεψεις κανω μηπως και βγαλεις ακρη.

Στο ποστ #2014 υπαρχει η Ελληνικη μαμισια ics rom.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καμια ιδεα γιατι δεν μπορει να ολοκληρωθει η δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας με το pc companion? Κολλαει πολυ και κρασαρει ολο το λαπτοπ...

update:

Τελικα μετα απο δυο απεγκαταστασεις και επανεγκαταστασεις του pc companion δεν αλλαξε κατι,αρα εκανα

επιδιορθωση το λογισμικο του κινητου μεσω pc companion (λογο και των αρχικων ασταθειων μετα την τελευταια αναβαθμιση) και επιτελους εκανα και back up απροβληματιστα.

Edited by r31134

Εχεις μαμισια ics με ξεκλειδωμενο bootloader, σωστα?

Εχεις χασει τα κλειδια DRM, Νομιζω οτι σε αυτη την περιπτωση δεν μπορεις να κανεις αναβαθμηση.

Στο site της sony γραφει οτι Some customers with unlocked boot loaders have experienced problems when they are accepting over the air upgrades (FOTA - Firmware upgrade Over The Air). For customers that have unlocked the boot loader, please do not accept any over the air upgrades. For additional information, check out the hints and tips from the community on the XDA forum. αλλα γραφει μονο για ota. http://unlockbootloader.sonymobile.com/unlocking-boot-loader

Αν κλειδωσεις παλι το bootloader? Σκεψεις κανω μηπως και βγαλεις ακρη.

Στο ποστ #2014 υπαρχει η Ελληνικη μαμισια ics rom.

δεν θα μπω στην διαδικασία να τα χάσω πάλι όλα και να μην γίνει τίποτα.. θα κοιτάξω καλύτερα στο xda αλλιώς θα περιμένω cm10 stable και ότι διορθωθεί εκεί!

για το root έχεις καμιά ιδέα;

My History:

Now:

Samsung Galaxy S8

• The title was changed to Sony Xperia S