argyris21 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) http://www.google.com/search?q=tmosyncservice&ie=utf-8&oe=utf-8 Χμμ, T-Mobile;; Πώς βρέθηκε στο κινητό σου αυτό; Δεν ξερω τι γινεται! Ελα ντε! Μετα το update κουμπωσε και η εφαρμογη tmos sync service,με αποτελεσμα να ειναι στους λογαριασμους μου το my phonebook και να μην λεει να βγει ουτε με τερματισμους που παταω! Και δεν μπορω ουτε να το σβησω σαν εφαρμογη γιατι ειναι του κινητου! Edited August 24, 2012 by argyris21 Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiZGUuajR2ZWxpbi5ub3RpZmljYXRpb25Ub2dnbGUiXQ.. Την είχα δοκιμάσει πριν βάλω αυτό που έχω τώρα και την έβγαλα.... Αν θυμάμαι καλά τράβαγε πολλή μπαταρία. Τέλος πάντων για κάποιο λόγο την έβγαλα. Ευχαριστώ για την πρόταση! Δεν ξερω τι γινεται! Ελα ντε! Μετα το update κουμπωσε και η εφαρμογη tmos sync service,με αποτελεσμα να ειναι στους λογαριασμους μου το my phonebook και να μην λεει να βγει ουτε με τερματισμους που παταω! Και δεν μπορω ουτε να το σβησω σαν εφαρμογη γιατι ειναι του κινητου! Απενεργοποίηση δεν γίνεται? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 καλησπέρα παιδιά , μια ερώτηση επειδή έχω διαβάσει όλα τα sites και άκρη δεν βρίσκω. σήμερα αγόρασα το κινητό και το έκανα κατευθείαν αναβάθμιση σε 4.0.4 τώρα μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω root? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Απενεργοποίηση δεν γίνεται? Δεν γινεται απενεργοποιηση! Ξαναβγαινει μετα απο λιγο το μυνημα οτι πρεπει να ενεργοποιησω το my phonebook. Και η βλακεια ειναι οτι δεν μπορω να το σβησω γιατι ειναι εφαρμογη του κινητου και δεν εχει επιλογη Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Δεν γινεται απενεργοποιηση! Ξαναβγαινει μετα απο λιγο το μυνημα οτι πρεπει να ενεργοποιησω το my phonebook. Και η βλακεια ειναι οτι δεν μπορω να το σβησω γιατι ειναι εφαρμογη του κινητου και δεν εχει επιλογηΜέσω του flashtool εγκατέστησε το ftf που είχα ανεβάσει παλιότερα, το οποίο είναι από το ελληνικό firmware και δεν έχει τέτοια εφαρμογή: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4196642#post4196642 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 εγω δεν μπορω να καταλαβω πως σε απο τοσους που περασαμε το παγωτο μονο σε μενα μου χει βγαλει αυτη την :X:X:X σαν μυνημα! και σε μενα μονο την εφαρμογη tmossync services! δεν ειναι καθολου λογικο! αφου σχεδον ολοι το καναμε με τον ιδιο τροπο εκτος απο καποιους που χρησιμοποιησαν το ftf. Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotoxic Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 εγω δεν μπορω να καταλαβω πως σε απο τοσους που περασαμε το παγωτο μονο σε μενα μου χει βγαλει αυτη την :X:X:X σαν μυνημα! και σε μενα μονο την εφαρμογη tmossync services! δεν ειναι καθολου λογικο! αφου σχεδον ολοι το καναμε με τον ιδιο τροπο εκτος απο καποιους που χρησιμοποιησαν το ftf. Βαλε ftf απο alex και δεν θα υπαρχει προβλημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) Παρατήρησα ένα θέμα και δεν μπορώ να βρω λύση... Χρησιμοποιώντας τα hands free, όσο μιλάς η οθόνη κάποια στιγμή θα σβήσει πολύ λογικά. Όμως το πρόβλημα είναι το πως θα ανοίξει σε περίπτωση που θέλεις για παράδειγμα να χρησιμοποιήσεις το μενού... (ας πούμε τον κατάλογο για παράδειγμα). Εφόσον η οθόνη είναι απενεργοποιημένη ο μόνος τρόπος είναι το power button, όμως εκείνο τερματίζει την κλήση. Τα 3 "κουμπιά" δεν λειτουργούν γιατί φυσικά είναι απενεργοποιημένη η οθόνη, ενώ τα πλήκτρα της έντασης δεν την ενεργοποιούν παρά μόνο... αυξομειώνουν την ένταση (πολύ λογικό ε; :p ). Δεν λειτουργεί όμως ούτε ο proximity sensor όπως λειτουργεί όταν μιλάς χωρίς τα ακουστικά, που αναβοσβήνει την οθόνη όταν απομακρύνεις ή πλησιάζεις το κινητό στο αυτί πχ. Καμιά σκέψη επί του θέματος; Edited August 25, 2012 by giannis_b Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 καλησπέρα παιδιά , μια ερώτηση επειδή έχω διαβάσει όλα τα sites και άκρη δεν βρίσκω. σήμερα αγόρασα το κινητό και το έκανα κατευθείαν αναβάθμιση σε 4.0.4 τώρα μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω root? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.... Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος ακόμα, εκτός αν ξεκλειδώσεις τον bl, και περάσεις preroot custom android version. Στους xda κοιταξες? εγω δεν μπορω να καταλαβω πως σε απο τοσους που περασαμε το παγωτο μονο σε μενα μου χει βγαλει αυτη την :X:X:X σαν μυνημα! και σε μενα μονο την εφαρμογη tmossync services! δεν ειναι καθολου λογικο! αφου σχεδον ολοι το καναμε με τον ιδιο τροπο εκτος απο καποιους που χρησιμοποιησαν το ftf. Μήπως το τηλ σου δεν είναι ελληνικό ? Πέρασε αυτο που έχει ανέβασει ο φίλος, ftf, σε μισό λεπτο Γίνεται!!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) Αγορασμενο απο τον γερμανο ειναι πριν κανα 4 μηνο περιπου. Τεσπα θα κοιταξω μπας και διορθωθει αν ξαναπερασω το update με το pc companion. Αλλιως βλεπουμε... Edited August 26, 2012 by argyris21 Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almalibre21 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Καλησπέρα στην παρέα..Παρακολουθώ καιρό το forum αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω..Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής..Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου δείχνει πόσα εισερχόμενα μηνύματα έχω από κάθε επαφή..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Το handcent σου δείχνει στα εισερχόμενα πόσα sms έχεις ανταλλάξει με τον εκάστοτε συνομιλητή σου. Διαιρείς δια δυο και ξέρεις πόσα σου έχει στείλει ο άλλος (στο περίπου) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Παρατήρησα ένα θέμα και δεν μπορώ να βρω λύση... Χρησιμοποιώντας τα hands free, όσο μιλάς η οθόνη κάποια στιγμή θα σβήσει πολύ λογικά. Όμως το πρόβλημα είναι το πως θα ανοίξει σε περίπτωση που θέλεις για παράδειγμα να χρησιμοποιήσεις το μενού... (ας πούμε τον κατάλογο για παράδειγμα). Εφόσον η οθόνη είναι απενεργοποιημένη ο μόνος τρόπος είναι το power button, όμως εκείνο τερματίζει την κλήση. Τα 3 "κουμπιά" δεν λειτουργούν γιατί φυσικά είναι απενεργοποιημένη η οθόνη, ενώ τα πλήκτρα της έντασης δεν την ενεργοποιούν παρά μόνο... αυξομειώνουν την ένταση (πολύ λογικό ε; :p ). Δεν λειτουργεί όμως ούτε ο proximity sensor όπως λειτουργεί όταν μιλάς χωρίς τα ακουστικά, που αναβοσβήνει την οθόνη όταν απομακρύνεις ή πλησιάζεις το κινητό στο αυτί πχ. Καμιά σκέψη επί του θέματος; καλησπέρα. Κανόνικα δεν πρέπει να τερματίζει η κλήση με το power button. Μαλλον είχες επιλέξει αυτή την λειτουργία. Για να το απανεργοποίησεις, πηγαίνεις στις ρυθμίσεις, προσβασιμότητα, και αποεπιλέγεις την επιλογή " τερματισμός κλήσης με το πλήκτρο λειτουργίας" :happy: Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Όντως. Ήταν από default έτσι μάλλον και δεν το είχα προσέξει! Thanks αδερφέ να'σαι καλά :happy: Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almalibre21 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Το handcent σου δείχνει στα εισερχόμενα πόσα sms έχεις ανταλλάξει με τον εκάστοτε συνομιλητή σου. Διαιρείς δια δυο και ξέρεις πόσα σου έχει στείλει ο άλλος (στο περίπου) Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου..απλά επειδή δεν χρησιμοποιώ καμία εφαρμογή για τα μηνύματα,αναρωτιόμουν αν υπήρχε κάτι εντελώς ξεχωριστό..και μάλλον δεν υπάρχει γιατί έψαξα όλο το play store γι αυτό..ελπίζω να μην μου ξέφυγε κάτι..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Παιδια καλησπερα! Σας ηρθε η νεα αναβαθμηση ονοματι 6.1.A.2.45? Βεβαια δεν κατεβαινει ακομη,αλλα υπομονη!!!Σε λιγο:) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Παιδια καλησπερα! Σας ηρθε η νεα αναβαθμηση ονοματι 6.1.A.2.45? Βεβαια δεν κατεβαινει ακομη,αλλα υπομονη!!!Σε λιγο:) Ώπα!!! είναι σίγουρο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Ώπα!!! είναι σίγουρο? Για συνδεσε μια να δουμε!! Παντως ακομη δεν κατεβαινει.... Μολις ξεκινησε......Τα λεμε σε λιγο Edited August 27, 2012 by sks13sakis Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Παρατηρώ ότι με ics η κατανάλωση με ανοικτά τα δεδομένα είτε σε σκέτο gsm είτε σε gsm/wcdmi είναι τραγική όπως όταν είχε την αρχική ακόμα και σε αναμονή. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα? Έψαξα να δω ποια εφαρμογή τρώει την μπαταρία και είδα ότι ονομάζεται com.Sonyericsson.Android.wakeup. και από αυτά που διάβασα αυτή προκαλεί το πρόβλημα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) μολις περασα την 6.1.A.2.45 . για να δουμε αν διορθωθηκε τιποτα μια χαρα παει , το προβλημα με το κρασαρισμα του bt ειναι παρελθον το πληκτρο των επαφων και του τηλεφωνου αποκρινετε αμεσως και ναι πιανω και το ρουτερ απο τη βεραντα Edited August 27, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Με την 6.1.A.2.45 μικροτερη καταναλωση μπαταριας και καλυτερο σημα στο wifi!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα. Μου εβγαλε και μένα σήμερα την αναβαθμίση, αυτην την στιγμή την περνάει. Τώρα που κατεβάζει το λογισμικό, ξερει κανείς πως θα γίνει να το κρατήσω το tft που κατεβάζει; Σε ποιον φάκελο ειναι, τι μετατροπή χρειάζεται και πως;; ευχαριστώ edit: Λοιπόν την αναβαθμιση την έκανα, βρηκα οδηγό και έκανα το ftf αρχειο. οποιος θέλει μπορέι να το κατεβάσει και να μου πει. Τώρα το κάνω upload στο gdrive σε λίγο θα ειναι uploaded. Λογικά το έκανα σωστά. FIRMWARE 6.1.A.2.45 (με υποστήριξη 160 χαρακτήρων στα SMS) download απο εδώ Edited August 28, 2012 by nondaz Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Παιδιά καλημέρα. Μου εβγαλε και μένα σήμερα την αναβαθμίση, αυτην την στιγμή την περνάει. Τώρα που κατεβάζει το λογισμικό, ξερει κανείς πως θα γίνει να το κρατήσω το tft που κατεβάζει; Σε ποιον φάκελο ειναι, τι μετατροπή χρειάζεται και πως;; ευχαριστώ edit: Λοιπόν την αναβαθμιση την έκανα, βρηκα οδηγό και έκανα το ftf αρχειο. οποιος θέλει μπορέι να το κατεβάσει και να μου πει. Τώρα το κάνω upload στο gdrive σε λίγο θα ειναι uploaded. Λογικά το έκανα σωστά. FIRMWARE 6.1.A.2.45 (με υποστήριξη 160 χαρακτήρων στα SMS) download απο εδώ Χρειάζεται να Κάνουμε back-up ή όχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Πάντα κάνουμε backup. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) μόλις παρέλαβα το κινητό ,στην συσκευασία περιείχε hdmi και μια ζελατίνη σε σακουλάκι με πανάκι και κάτι σαν σπάτουλα για την επικόλληση , η απορία μου είναι ότι το κινητό φαίνεται να φοράει μια ζελατίνη που καλύπτει όλη την οθόνη χωρίς όμως να είμαι σίγουρος ,αυτή που έχει το σακουλάκι είναι έξτρα ,η πρέπει να την αφαιρέσω εάν αφαιρείτε και να βάλω την άλλη ? επίσης αναβαθμίστηκε σε 6.1.A.0.453 μέσω wifi είναι η τελευταία η είναι πολύ πίσω ? τώρα κάνω την αρχή στα android ,μαθαίνω γρήγορα βέβαια ,αλλά τεράστια αυτή η ενότητα για να διαβαστεί όλη σε μια μέρα !! Edited August 28, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts