nondaz Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Καλημέρα στην παρέα. Θελω να βγάλω το creen protector που είχε απο το εργοστάσιο εχω ακούσει οτι δε βγαίνει ευκολα και αφήνει κόλλα στην οθόνη. το δοκίμασε κανείς; και αν ναι πως το εβγαλε, απλα το τράβηξε; ευχαριστώ πολυ edit. Την εβγαλα οκ. Με παίδεψε λιγο θέλει αρκετη δύναμη. Πηρα ενα σετ με 3 ζελατίνες σε ματ. Δεν μου άρεσαν οι συγκεκριμένες διότι στο πάνω μέρος κανουν μια κούρμπα για την κάμερα και για το λεντάκι, με αποτέλεσμα να ειναι εντελώς ευδιάκριτη η ζελατίνα. Τώρα θα δω να παρώ κάποια η οποία θα ειναι μονοκόματη για να μην φαινεται. δεν ξέρω γιατί μου εβγαλε το μηνυμα 2 φορές. Καταραμένε firefox:X Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Πηρα ενα σετ με 3 ζελατίνες σε ματ. Δεν μου άρεσαν οι συγκεκριμένες διότι στο πάνω μέρος κανουν μια κούρμπα για την κάμερα και για το λεντάκι, με αποτέλεσμα να ειναι εντελώς ευδιάκριτη η ζελατίνα. Τώρα θα δω να παρώ κάποια η οποία θα ειναι μονοκόματη για να μην φαινεται. Αφού είναι matte, καλύτερα που δε σκεπάζει κάμερα και led/αισθητήρες, γιατί μπορεί να θολώνει την εικόνα της κάμερας και να επηρεάζει τη λειτουργία των αισθητήρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Καλησπερα παιδια. Το προβλημα ειναι οτι κολανε τα widget(be weather,elixir) με ics,και δεν ξεκολανε ουτε με επανεκκινηση ουτε με τιποτα:mad:,οποτε τους ερθει ξεκολανε(μετα απο πολλες η λιγες επανεκκινησεις),οποτε τους ερθει:mad::mad: Βεβαια αυτο το προβλημα το ειχα και με το arc s,και το εχουμε ακομη με το arc της γυναικας μου,και με τα neo,mini των γιων μου,με ΟΛΑ:mad::cry:Α..ολα με ics. Ε λοιπον για να ειναι οοοολα τα δικα μου ετσι,δεν μπορει ολο και καποιος αλλος θα τραβαει το συγκεκριμενο ζορι:O Ξερουμε τιποτα,καμια λυση? γιατι ειναι πολλα για να αρχισω να τα πεταω:confused: Ics σου λεει μετα...:X Ευχαριστω πολυ Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Καλησπερα παιδια. Το προβλημα ειναι οτι κολανε τα widget(be weather,elixir) με ics,και δεν ξεκολανε ουτε με επανεκκινηση ουτε με τιποτα:mad:,οποτε τους ερθει ξεκολανε(μετα απο πολλες η λιγες επανεκκινησεις),οποτε τους ερθει:mad::mad: Βεβαια αυτο το προβλημα το ειχα και με το arc s,και το εχουμε ακομη με το arc της γυναικας μου,και με τα neo,mini των γιων μου,με ΟΛΑ:mad::cry:Α..ολα με ics. Ε λοιπον για να ειναι οοοολα τα δικα μου ετσι,δεν μπορει ολο και καποιος αλλος θα τραβαει το συγκεκριμενο ζορι:O Ξερουμε τιποτα,καμια λυση? γιατι ειναι πολλα για να αρχισω να τα πεταω:confused: Ics σου λεει μετα...:X Ευχαριστω πολυ δοκιμασε να κανεις επιδιορθωση με το SEUS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 το ιδιο προβλημα [[και αρκετα αλλα εχω και εγω με το παγωτο]] εχω παρατησει το s και δουλευω το arc s αρκετο καιρο που το ειχα κρατησει χωρις αναβαθμιση ευτηχως.εχτες ηρθε αναβαθμιση στο arc τις γυναικας μου που φοραει παγωτο ,αρκετα προβληματα λυθηκαν για δοκιμασε να την περασεις στο arc συγουρα θα δουλεψει καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 το ιδιο προβλημα [[και αρκετα αλλα εχω και εγω με το παγωτο]] εχω παρατησει το s και δουλευω το arc s αρκετο καιρο που το ειχα κρατησει χωρις αναβαθμιση ευτηχως.εχτες ηρθε αναβαθμιση στο arc τις γυναικας μου που φοραει παγωτο ,αρκετα προβληματα λυθηκαν για δοκιμασε να την περασεις στο arc συγουρα θα δουλεψει καλυτερα Μπα φιλε...η αναβαθμιση ελυσε αρκετα προβληματα,αλλα οχι αυτο:wacko:(δουλεψε καλα μια ημερα και μετα τα ιδια) Με το s τωρα τι γινεται...ουτε sus πιανει ουτε τιποτα:( Καλα εσεις δεν εχετε τετοιο προβλημα? Και σε μενα ολα μα οοοοοολα? Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 εγω εχω περισοτερα απο εσενα εχω βαρεθει να τα γραφω εκανα 3 φορες επιδιορθωση και με seus και παλι τα ιδια εχω γυρισει στο arc s με την παλια και εχω υσηχασει ,οσο για το s αφου το παω για αλλαγη οθονης [[ναι εχω και κιτρινηλες απο πανω ]] θα κοιταξω να το γυρισω στην παλια η το πιο πιθανο να το σουταρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Εχει κανεις ιδεα ποσο καιρο κανουν στο service για αλλαγη οθονης?? το εχω ηδη 10 μερες στην arvato και τιποτα ακομη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Εχει κανεις ιδεα ποσο καιρο κανουν στο service για αλλαγη οθονης?? το εχω ηδη 10 μερες στην arvato και τιποτα ακομη!! Αν το παρεις μεσα στις επομενες ημερες θα ειναι θαυμα πραγματικα.......εγω περιμενω 2.5 μηνες απο αρχες Ιουνιου και μου λενε απο μερα σε μερα ενω εχει ολοκληρωθει η αντικατασταση της οθονης........μου λενε ειναι τα μεταφορικα!!! για να το παρω απο εκει που το αφησα ενω απο τις 16 ειναι ετοιμο. Sony το μεγαλειο σου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 υπαρχει κανεις που μετα την αναβαθμιση να του βγαζει συνεχεια το μυνημα για να ενεργοποιηση το phonebook και αν ναι πως το ακυρωνουμε? αφου οι επαφες ειναι συγχρονισμενες μεσω gmail. Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 υπαρχει κανεις που μετα την αναβαθμιση να του βγαζει συνεχεια το μυνημα για να ενεργοποιηση το phonebook και αν ναι πως το ακυρωνουμε? αφου οι επαφες ειναι συγχρονισμενες μεσω gmail. Δεν εχω τέτοιο θεμα. Μήπως εχεις καμια εφαρμογή η οποια σου δημιουργεί το πρόβλημα αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Καλησπερα παιδια. Το προβλημα ειναι οτι κολανε τα widget(be weather,elixir) με ics,και δεν ξεκολανε ουτε με επανεκκινηση ουτε με τιποτα:mad:,οποτε τους ερθει ξεκολανε(μετα απο πολλες η λιγες επανεκκινησεις),οποτε τους ερθει:mad::mad: Βεβαια αυτο το προβλημα το ειχα και με το arc s,και το εχουμε ακομη με το arc της γυναικας μου,και με τα neo,mini των γιων μου,με ΟΛΑ:mad::cry:Α..ολα με ics. Ε λοιπον για να ειναι οοοολα τα δικα μου ετσι,δεν μπορει ολο και καποιος αλλος θα τραβαει το συγκεκριμενο ζορι:O Ξερουμε τιποτα,καμια λυση? γιατι ειναι πολλα για να αρχισω να τα πεταω:confused: Ics σου λεει μετα...:X Ευχαριστω πολυ Πιστεύω ότι κάποια εφαρμογη που χρησιμοποιεις σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Δεν γίνεται σε ολα τα τηλ που έχεις να έχεις το ίδιο πρόβλημα. Αρα κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεις και στα 3 τηλ. :-) Επίσης καλό θα είναι να μην ειναι γεμάτη η κάρτα μνήμης... Αλλά ούτε και του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Δεν εχω τέτοιο θεμα. Μήπως εχεις καμια εφαρμογή η οποια σου δημιουργεί το πρόβλημα αυτό ? μετα το update συνεχεια εβγαινε αυτη η εδοποιηση! με το που ανοιγα τα δεδομενα εβγαινε και το μυνημα αυτο. ειναι στους λογαριασμους μαζι με το gmail και λεγετε my phonebook Edited August 23, 2012 by argyris21 Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 μετα το update συνεχεια εβγαινε αυτη η εδοποιηση! με το που ανοιγα τα δεδομενα εβγαινε και το μυνημα αυτο. ειναι στους λογαριασμους μαζι με το gmail και λεγετε my phonebook Δεν μπορείς να το σβήσεις απο κει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Δεν μπορείς να το σβήσεις απο κει? δεν σβηνει αν κανω καταργηση!ξαναβγαινει μετα απο λιγο! εκτος και αν το σβησω απο τις εφαρμογες που εχει την ονομασια tmos sync. αλλα μου γραφει πως αν το απεγκαταστησω θα χει επιπτωση σε αλλες εφαρμογες! Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Για το xperia s υπαρχει καποιος τροπος ετσι ωστε οταν τραβαω κατω την notification bar να εμφανιζονται τα toggle buttons (π.χ wifi, gps, bluetooth, αθορυβο) οπως ειναι στα samsung και LG; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Για το xperia s υπαρχει καποιος τροπος ετσι ωστε οταν τραβαω κατω την notification bar να εμφανιζονται τα toggle buttons (π.χ wifi, gps, bluetooth, αθορυβο) οπως ειναι στα samsung και LG; Εχω το power Toggles για αυτη την κατασταση και δεν τρωει μπαταρια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYWlubGVzcy5wYyJd http://www.4shared.com/photo/P2livMCl/Screenshot_2012-08-23-01-45-53.html? edit για το gps σε παει στις ρυθμισεις gps του τηλεφωνου, το wi-fi και το bluetooth ανοιγουν με ενα πατημα απο το power Toggles, για το αθορυβο δεν ξερω... Edited August 23, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 δεν σβηνει αν κανω καταργηση!ξαναβγαινει μετα απο λιγο! εκτος και αν το σβησω απο τις εφαρμογες που εχει την ονομασια tmos sync. αλλα μου γραφει πως αν το απεγκαταστησω θα χει επιπτωση σε αλλες εφαρμογες! σβήσε και ξαναπερασε τους λογαριασμους σου.. Εγω δεν εχω κατι τετοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλημερες...για οσους ρωτανε ποσο καιρο θελει η αλλαγη οθονης εγω που πηγα και το αφησα στις 27 Ιουλιου (χωρις να εχω παραγγειλει οθονη) πηρα το τηλεφωνο μολις σημερα...Ενας μηνας παρα 3 μερες. Τραγικα πραγματα. Οσοι θελουν αλλαγη οθονης κατ ευθειαν στην Arvato γιατι ετσι κι αλλιως εκει θα παει το κινητο. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλημερες...για οσους ρωτανε ποσο καιρο θελει η αλλαγη οθονης εγω που πηγα και το αφησα στις 27 Ιουλιου (χωρις να εχω παραγγειλει οθονη) πηρα το τηλεφωνο μολις σημερα...Ενας μηνας παρα 3 μερες. Τραγικα πραγματα. Οσοι θελουν αλλαγη οθονης κατ ευθειαν στην Arvato γιατι ετσι κι αλλιως εκει θα παει το κινητο. Εγω στην arvato το πηγα, και εμενα σημερα το εφτιαξαν (10 μερες) ..Αλλα δεν με πηραν τηλεφωνο να μου πουν οτι ειναι ετοιμο το κινητο..Τους πηρα εγω και μου λενε ετοιμο ειναι αλλα δεν προλαβα να παω να το παρω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Να φανταστώ ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποιος απλός τρόπος για να γίνει root το κινητό μας ε? Κανά προγραμματάκι που να κόβει τις διαφημίσεις και να μη θέλει root, παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotoxic Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Εχω το power Toggles για αυτη την κατασταση και δεν τρωει μπαταρια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYWlubGVzcy5wYyJd http://www.4shared.com/photo/P2livMCl/Screenshot_2012-08-23-01-45-53.html? edit για το gps σε παει στις ρυθμισεις gps του τηλεφωνου, το wi-fi και το bluetooth ανοιγουν με ενα πατημα απο το power Toggles, για το αθορυβο δεν ξερω... https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiZGUuajR2ZWxpbi5ub3RpZmljYXRpb25Ub2dnbGUiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 σβήσε και ξαναπερασε τους λογαριασμους σου.. Εγω δεν εχω κατι τετοιο.. Δες αν θες αν υπαρχει στις εφαρμογες σου στο ολα, η εφαρμογη tmos sync. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου βγαινει συνεχεια αυτη η βλακεια. Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Δες αν θες αν υπαρχει στις εφαρμογες σου στο ολα, η εφαρμογη tmos sync. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου βγαινει συνεχεια αυτη η βλακεια.http://www.google.com/search?q=tmosyncservice&ie=utf-8&oe=utf-8 Χμμ, T-Mobile;; Πώς βρέθηκε στο κινητό σου αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Δες αν θες αν υπαρχει στις εφαρμογες σου στο ολα, η εφαρμογη tmos sync. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου βγαινει συνεχεια αυτη η βλακεια. Δεν υπαρχει....!!! http://www.google.com/search?q=tmosyncservice&ie=utf-8&oe=utf-8 Χμμ, T-Mobile;; Πώς βρέθηκε στο κινητό σου αυτό; Σωστός...αρα κατι παιζει με το κινητο? Η κάποια εφαρμογή... Περίεργη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts