philipBRAZIL Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Ευχαριστώ και τους 2 σας καθώς και όλη την κοινότητα του myphone για τις βοήθειες. Και ένα ερώτημα απλό ίσως που όμως δεν έχω βρεί λύση εγώ. Στις επιλογές πατάμε τσεκάρισμα στην αναφορά παράδοσης sms. Όμως ούτε ηχητική ειδοποίηση μου έρχεται, ούτε γραπτή, ούτε φωτεινή. Κάνω κάποιο λάθος; Ευχαριστώ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Ευχαριστώ και τους 2 σας καθώς και όλη την κοινότητα του myphone για τις βοήθειες. Και ένα ερώτημα απλό ίσως που όμως δεν έχω βρεί λύση εγώ. Στις επιλογές πατάμε τσεκάρισμα στην αναφορά παράδοσης sms. Όμως ούτε ηχητική ειδοποίηση μου έρχεται, ούτε γραπτή, ούτε φωτεινή. Κάνω κάποιο λάθος; Ευχαριστώ. Η μαμα εφαρμογη δεν εχει ειδοποιηση με ηχο για αναφορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Η μαμα εφαρμογη δεν εχει ειδοποιηση με ηχο για αναφορα Έχω εγκαταστήσει και το go sms pro. Αλλά..... :O Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Η μαμα εφαρμογη δεν εχει ειδοποιηση με ηχο για αναφορα Επαιξες με τις ρυθμισεις του?? Εγω χδησιμοποιω το handcent Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Την δευτερα 13/8 πηγα στην Sony για το γνωστο προβλημα οθονης (κιτρινιλες)..Μου ειπαν οτι θα μου εχουν απαντησει μεχρι την πεπμτη..Μηπως ξερει κανεις ποσο καιρο θα περιμενω για την αντικατασταση??? Γιατι εκανα το λαθος και αφησα το κινητο μου εκει για ελεγχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Την δευτερα 13/8 πηγα στην Sony για το γνωστο προβλημα οθονης (κιτρινιλες)..Μου ειπαν οτι θα μου εχουν απαντησει μεχρι την πεπμτη..Μηπως ξερει κανεις ποσο καιρο θα περιμενω για την αντικατασταση??? Γιατι εκανα το λαθος και αφησα το κινητο μου εκει για ελεγχο! Την Πέμπτη που θα σου απαντήσουν αν σου που ότι θέλει αλλαγή να τους πεις ότι θες το τηλέφωνο στα χέρια σου. Να παραγγέλλουν την οθόνη και όταν έρθει να σε ειδοποιήσουν για να το πας να την αλλάξουν. Εγώ έτσι έκανα και όταν ήρθε μου την άλλαξαν σε 2ώρες! Είμαι και στην επαρχεία. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Την Πέμπτη που θα σου απαντήσουν αν σου που ότι θέλει αλλαγή να τους πεις ότι θες το τηλέφωνο στα χέρια σου. Να παραγγέλλουν την οθόνη και όταν έρθει να σε ειδοποιήσουν για να το πας να την αλλάξουν. Εγώ έτσι έκανα και όταν ήρθε μου την άλλαξαν σε 2ώρες! Είμαι και στην επαρχεία. Σε ευχαριστω για την απαντηση..Μολις επικοινωνησα μαζι τους, και μου ειπαν οτι εχει μπει σε σειρα αναμονης για το ανταλακτικο (ευτυχως εντος εγγυησης). Αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορει η συσκευη να βγει απο το service για κανενα λογο!! Και αν γινει κατι τετοιο χανεται η σειρα προτεραιοτητας για την επισκευη μου..Με βλεπω να μην εχω κινητο για κανενα 15ημερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Στο σέρβις για να αλλάξουν την οθόνη αλλάζουν όλο το μπροστά πλαίσιο. Αυτό που γράφεις δεν γίνεται στο σερβις, δηλαδή να σου αλλάξουν μόνο την οθόνη χωρίς να αλλάξουν το τζαμακι. Από τη στιγμή που η οθόνη σου έχει κιτρινιλες δεν νομίζω να μπορούν να σου που ότι είναι εκτός εγγύησης λόγο σπασμένου τζαμιού, άλλο πράγμα η οθόνη και άλλο πράγμα το τζαμακι στην προκειμένη περίπτωση. Πήγανε σε κάποιο σέρβις και πες τους ότι έχεις το γνωστό πρόβλημα με την οθόνη και αν σου πουν ότι έχεις σπασμένο τζαμακι κτλ κάνε τον κινέζο ότι το πρόβλημα σου είναι η κιτρινιλες. Α η οθόνη ανταποκρίνεται τώρα που έχει σπάσει το τζαμακι? Μα αυτό ακριβώς λέω και εγώ!!!! Ξέρω ότι η οθόνη έρχεται ολόκληρη αλλά εγώ θα τους πω αν αρχισουν τα χαζά ότι θελω αλλαγή οθόνης και όχι το τζαμάκι να δούμε τι θα κάνουν!!! Η οθόνη αποκρίνεται άψογα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Μα αυτό ακριβώς λέω και εγώ!!!! Ξέρω ότι η οθόνη έρχεται ολόκληρη αλλά εγώ θα τους πω αν αρχισουν τα χαζά ότι θελω αλλαγή οθόνης και όχι το τζαμάκι να δούμε τι θα κάνουν!!! Η οθόνη αποκρίνεται άψογα κανένα πρόβλημα. Μην τους πεις ότι ξέρεις ότι έρχεται όλο το μπροστά κομμάτι. Να επιμένεις ότι το πρόβλημα σου είναι η οθόνη και ότι με τι τζαμακι δεν έχεις πρόβλημα αφού λειτουργεί κανονικά. Περιμένουμε νέα σου (τι θα σου πούνε?). Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 (edited) Έχω εγκαταστήσει και το go sms pro. Αλλά..... :O Φίλε είναι πολύ απλό: GosmsPro > Ρυθμίσεις > Βασικό (Καρτέλα) > Αναφορά SMS/MMS > Τικάρεις > Done! Όποτε έχεις χρόνο κοιταξέ το! Υ.Γ.: αν βρίσκεσαι εξωτερικό και συγκεκριμένα σε δίκτυο Ο2 - οι αναφορές παράδοσης δεν υποστηρίζονται. Υ.Γ2.: H ηχητικη ειδοποιηση δεν είναι απο default σε ειδοποίηση για αυτό δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.droida.deliveryreports&feature=search_result Edited August 16, 2012 by Programmer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Καλημερα στα παιδια! Εσκασε ευκαιρια για τεραπυρηνο htc one x και με βλεπω να πηγαινω προς τα εκει!!! Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaka22_ Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδιά γεια σας . Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και θέλω να σας ρωτήσω : αξίζει να αγοράσω το xperia S ή να περιμένω ? Το βρήκα στα 300 μεταχειρισμένο.. αυτός που το έχει το χρησιμοποιούσε μόνο για internet... είναι 2 μηνών και από οτι μου ειπε δεν εχει πρόβλημα ι οθόνη του. Τι λέτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Sony Xperia S will get vanilla Android as a Google experiment All the fans of Sony Xperia S have a darn good reason to smile today. Google has launched an experiment to bring plain vanilla Android to Sony's top shelf smartphone. Jean-Baptiste Query (JBQ), Google's Technical Lead of the Android Open Source Project delivered the good news. The reason for selecting the Sony Xperia S was simple according to JBQ: "it's a powerful current GSM device, with an unlockable bootloader, from a manufacturer that has always been very friendly to AOSP." Sony of course will have to play a role in the project as well, but given the company's good record with AOSP involvement, we doubt it will be an issue. Google's project will essentially bring the Sony Xperia S into the privileged fold of the Nexus family of devices - a mighty great perspective, which is bound to make the handset a lot more attractive. Αρκετά ενθαρρυντικά νέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Καλημερα στα παιδια! Εσκασε ευκαιρια για τεραπυρηνο htc one x και με βλεπω να πηγαινω προς τα εκει!!! Να πας,μακράν καλύτερη επιλογή Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Να πας,μακράν καλύτερη επιλογή Καλυτερη επιλογη ειναι οντως! Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει root την συσκευή;ποιος είναι ο ποιο εύκολος τρόπος;με icecream γίνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 επειδη ακουω πολυ μουσικη οταν βρισκομαι εκτος σπιτιου με τα ακουστικα, ποια ειναι η ποιοτητα ηχου και η ενταση; για παραδειγμα, θεωρω το αρχαιο πλεον W800i πολυ καλο σε ποιοτητα και αρκετα δυνατο σε ενταση ηχου. επισης, η ποιοτητα των φωτογραφιων σε χαμηλο φωτισμο πως ειναι; αν εχει καποιος τετοιου ειδους φωτογραφιες και μπορει να τις ανεβασει, θα βοηθουσε πολυ. το φλας του ειναι δυνατο και αποχρωσης ασπρο του παγου, ή κιτρινιζει καπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Η ενταση του ηχειου για μενα ειναι χαμηλη. Περιμενα να ειχε πιο πολυ επειδη μονο και μονο ειναι σονυ! Οσο αφορα τις φωτογραφιες εμενα φαινονται μια χαρα στα χρωματα. Αλλα αν γνωριζει καποιος με το που εβαλα ics εμφανιζεται συνεχεια το μυνημα my phonebook και οτι δεν το εχω ενεργοποιηση, πως γινεται να το βγαλω τελειως? Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 η ενταση του ηχειου δε με ενοχλει τοσο. για την ακροαση με ακουστικα ενδιαφερομαι περισσοτερο, για την ενταση και την ποιοτητα του ηχου. επισης, για τις φωτογραφιες στο σκοταδι, μιας και τη μερα φανταζομαι πως θα τραβαει πολυ καλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 αν ακους πολυ μουσικη τοτε το W800i ειναι μια χαρα οσο για τις φωτο το βραδυ ξεχασετο ,κανενα κινητο δεν ειναι φωτογραφικη μηχανη και παρα τις υποσχεσεις η σονυ με απογοητευσε σε αυτο το θεμα . αν εισαι μουσικοφιλος και να τραβας και καμια φωτο που και που υπαρχουν πιο φτηνες και καλητερες επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 σιγουρα δεν θα ειναι μονο αυτη η χρηση του, απλα εστιαζω εκει, γιατι δε με ενδιαφερει τοσο αν ειναι λιγο πιο αργο η λιγο πιο γρηγορο απο αλλα κινητα. για παραδειγμα, εχω δει φωτογραφιες και βιντεο σε φως και σκοτεινους χωρους, απο το galaxy s ii ενος φιλου μου, και για κινητο με ικανοποιησε. αν ειναι στα ιδια, ή σε καλυτερα επιπεδα η καμερα του, τοτε ειναι μια χαρα για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 σιγουρα δεν θα ειναι μονο αυτη η χρηση του, απλα εστιαζω εκει, γιατι δε με ενδιαφερει τοσο αν ειναι λιγο πιο αργο η λιγο πιο γρηγορο απο αλλα κινητα. για παραδειγμα, εχω δει φωτογραφιες και βιντεο σε φως και σκοτεινους χωρους, απο το galaxy s ii ενος φιλου μου, και για κινητο με ικανοποιησε. αν ειναι στα ιδια, ή σε καλυτερα επιπεδα η καμερα του, τοτε ειναι μια χαρα για μενα. επειδη ειχα galaxy s2 οι φωτο ειναι καλυτερες στο χperia s και βραδυ και μερα εξισου και το βιντεο. πιστευω να σε ικανοποιησει πληρως Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 επειδη ειχα galaxy s2 οι φωτο ειναι καλυτερες στο χperia s και βραδυ και μερα εξισου και το βιντεο. πιστευω να σε ικανοποιησει πληρως σ ευχαριστω για την απαντηση. αν ειναι οπως τα λες, τοτε σιγουρα απο θεμα φωτογραφικης δεν θα εχω παραπονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 σ ευχαριστω για την απαντηση. αν ειναι οπως τα λες, τοτε σιγουρα απο θεμα φωτογραφικης δεν θα εχω παραπονο. Κανε μια αναζητηση στο google και θα δεις πολλα samples και συγκριτικα για την καμερα του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 μετα το update σε ics οταν εχω ανοιχτα τα δεδομενα μου ζηταει συνεχεια να ενεργοποιησω το my phonebook ενω εχω ηδη το gmail με το οποιο εχω συγχρονισει τις επαφες! εχετε καμια ιδεα πως μπορω να το κανω να μην βγαινει γιατι εχει γινει κουραστικο? Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts