AlexColt Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 είδες που ήταν εύκολο? καλοφάγοτο! Όντος φίλε μου πολύ απλό ήταν τελικά!!! Παιδιά όσοι δεν έχετε ακόμα ICS περάστε τη με flashtool, τσάμπα περιμένετε τόσο καιρό όπως κ εγώ... Θα ήθελα κ πάλι να ευχαριστήσω τον alex_oz!!! Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα μέχρι ώρας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Σήμερα το αργότερο μέχρι το βράδυ θα παραγγείλω την άσπρη έκδοση από το amazon (αν ξέρει κάποιος κάπου πιο φθηνά ας προσπαθήσει να με προλάβει) και θέλω να πάρω και από το ebay κάποιες θήκες για να έρθουν σχεδόν μαζί. αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει με ένα ναι και ένα όχι αν είναι καλές ή αν αξίζει κάποια άλλη παρόμοια θήκη και όχι πολύ ακριβή πιο πολύ θα το εκτιμούσα . αρχικά ήθελα μια θήκη δερμάτινη χωρίς κουμπί αλλά μαγνητικό το κλείσιμο και είδα αυτό κι αυτό (προτιμώ το άσπρο για να ταιριάζει με την συσκευή αλλά είπα να ρωτήσω). δεύτερον κάποια case και βρήκα αυτήν, αυτήν και αυτήν. τρίτον ένα καλώδιο OΤG έχοντας δει αυτό και αυτό με την τιμή διπλάσια στο πρώτο να με κάνει να διερωτώμαι αν είναι και καλύτερο πέρα από πιο ωραίο. τέλος είδα και αυτόν τον αναπτήρα αυτοκινήτου. κλείνοντας αν μπορούσε κάποιος να μου προτείνει (αν χρειάζεται) κάποιο screen protector. το κινητό που έχω τώρα είναι το htc magic και δεν χρησιμοποίησα ποτέ στα 3 χρόνια και παρόλα αυτά η οθόνη δεν έχει τπτ. χρησιμοποιώ βέβαια pouch και δεν είναι τόσο εκτεθειμένη. και στο sony κατά κύριο λόγο την δερμάτινη θήκη θα χρησιμοποιώ. Γιαυτό αν χρειάζεται θα ήθελα μια φθηνότερη επιλογή και ίσως κάτι λεπτό για να μην υπάρχει φοβερή αίσθηση στο δάχτυλο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις. Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Sg Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Μιας και ηδη αναφερθηκαν amazon, ebay θα μιλησω ελευθερα. Απο το skroutz το βρηκα στο mobilehellas.com στα 398 ευρω σε αποθεμα. Δηλαδη μπορεις και σημερα να το εχεις! Και απο οτι ειδα με καθε αγορα κινητου εχεις 20% εκπτωση σε αξεσουαρ. (Τουλαχιστον εγω κατι παρομοιο εκανα. Ειχα τα λεφτα, εψαχνα, επαιρνα τηλεφωνα σε μαγαζια, και εκει που το βρηκα πηγα κατεθειαν και το τσιμπησα. Που να περιμενω! Βεβαια εφοσον η τιμες ειναι παρομοιες ετσι! Να σου πω την γνωμη μου εγω σε θηκη τυπου πορτοφολι δεν το βαζω. Εχω μια case σιλικονης και παλι ουτε αυτη μαρεσει (Puro)! Πιο ομορφες ειναι οι πλαστικες που εχεις βρει αλλα σε καποιο πεσιμο δν νομιζω να απορροφουν τυχον κραδασμο. Αλλα αν εβαζα μαλλον τελικα τετοια θα επελεγα. Screen protector καλυτερα να βρεις καποιο matte και οχι glossy. Εχει καλυτερη αισθηση. Και αν βαλεις screen protector να βγαλεις το εργοστασιακο που εχει η Sony. Βελτιωση αποκρισης των 3 capasitive κουμπιων στο κατω μερος, λιγοτερες δαχτυλιες, σκονη και καλυτερη αισθηση αφης. Αν το ειχα κρατησει θα στο εδειχνα. Μιλαμε για ενα χοντρο σκληρο φυλλο πλαστικου. 10 φορες χειροτερο απο το καθε after-market screen protector που μπορεις να αγορασεις μονος σου!! Ξεχασα να πω οτι το καλωδιο μαλλον δεν παιζει ρολο αλλα το flashaki που θα βαλεις. Ενα transend δεν μου το αναγνωριζει ενω ενα crucial ναι! Edited July 18, 2012 by Dimitris_Sg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 είμαι από σέρρες όποτε σίγουρα μιλάμε για αποστολή... γιαυτό και προτίμησα το αμαζον. κερδίζω κοντά 20 ευρώ από εκεί... νομίζω πως θέλω πάρα πολύ μια από τις πρώτες θήκες που έδειξα (τις δερμάτινες). και ρώτησα πιο πολύ αν ξέρετε για την ποιότητά τους ή αν έχετε υπόψιν κάποια καλύτερη. για τις άλλες που λες ότι είναι καλύτερες οι σιλικονάτες μπορείς να μου προτείνεις μια; για να ξέρω για τι μιλάμε.... αυτήν ίσως την πάρω για την ομορφιά και αν μπορείς να μου πεις μια σιλικονάτη καλή και όσο γίνεται όμορφη θα το εκτιμούσα... αν κατάλαβα καλά από το * που έβαλες λες πως οι 2 που δεν είναι πλαστικές είναι καλές και μπορώ να πάρω όποια θέλω; για screen protector αυτά που λες μου φαίνονται κινέζικα καθώς δεν έχω ασχοληθεί ποτέ... αν μπορείς (ή κάποιος άλλος) να μου στείλει λινκ με κάποια να πάρω χωρίς να ψάξω γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να βγάλω άκρη... (υπάρχει και κάποιο ψιλοστάνταρ στο πόσο καιρό, κατά μέσο όρο, κρατάει ενα screen protector;) ευχαριστώ Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Sg Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Ωραια θα σου πω εγω τι θα εκανα στη θεση σου να σε ξεμπερδεψω! Θα επαιρνα πρωτα την δερματινη μαυρη ( γιατι εχουμε το ασπρο κινητο μην εχουμε και αγχος για τη θηκη αν θα λερωνει ευκολα). Για τo case: Η σιλικονη απορροφα καλυτερα τους κραδασμους αλλα υστερει σε εμφανιση. Επισης αλλο ενα πλεονεκτημα ειναι οτι δεν αφηνει σημαδια οταν χτυπιεται. Με την πλαστικη αν καπου την χτυπησεις θα σου κανει σημαδι και παλι θα φενεται και θα ξενερωσεις! Για να μην σκεφτεσαι και πολυ εγω σου προτεινω να παρεις την πλαστικη την ασπρη που ειναι συγκονιστικη, παρε και μια φθηνη σιλικονη να εχεις και τα δυο! Η δικη μου: http://img651.imageshack.us/img651/3825/dsc0010gy.th.jpg http://www.multirama.gr/products/product?pid=0683532&catid=100500 Εμενα δεν μου αρεσει αλλα το κινητο προστατευεται. * Στο προηγουμενο post μου μαλλον δεν τα εγραψα σωστα: Το οτι δεν μου αρεσει εμενα εννοω γενικα οτι δεν θελω θηκες στο κινητο. Αυτη ειναι και ημιδιαφανη και φενεται και η φωτιζομενη λωριδα. Κοιταξα πιο καλα τις δικες σου της σιλικονης και δεν μαρεσαν σαν ομορφια! Σου προτεινω την δικη μου! Τελος, αν θες την συμβουλη μου οταν παρεις το κινητο βγαλε την μεμβρανη της Sony. Και σου βαζω λινκ να διαλεξεις μεμβρανη matte και οχι γυαλιστερη. http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Xperia-S-LT26i-MATTE-ANTI-GLARE-screen-protector-x5-5-pack-/190680425734?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item2c65706506 http://www.ebay.co.uk/itm/MATTE-6-screen-cover-guards-film-foil-for-Sony-Ericsson-xperia-S-LT26i-/300709108817?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item4603a8dc51#ht_966wt_1163 http://www.ebay.co.uk/itm/3-x-Matte-Anti-Glare-LCD-Screen-Protector-Film-Guard-Cover-Sony-Xperia-S-LT26i-/320934411961?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item4ab92e7eb9 Edited July 18, 2012 by Dimitris_Sg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου... οπότε θα πάρω την δερμάτινη και την άσπρη την πλαστική και την δικιά σου την σιλικόνη. καλώδιο OTG θα πάρω αυτό που μου άρεσε πιο πολύ εμφανισιακά, και κάποιο από τα screen protectors που έχει πιο πολλά μέσα και σε πιο καλή τιμή... τα screen protectors κάθε πότε τα αλλάζουμε; ανάλογα με την χρήση;; θα το καταλάβω όταν είναι να το αλλάξω;; αν θες στείλε με πμ για να μην γεμίζουμε το φόρουμ... και πάλι σε ευχαριστώ για κάθε απάντηση!! Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Sg Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Κομπλε εισαι. Δεν χρειαζεται να τα αλλαξεις δεν παθαινουν τπτ με τον καιρο! Εκτος αν τους κανεις καμια γρατζουνια και δεν θες να την βλεπεις! Παρε και ενα hdmi καλωδιο! Μπορει να πετυχεις συσκευασια που δεν εχει μεσα. Βαζεις απο τη μια το φλασακι με τις ταινιες σου, συνδεεις απο την αλλη το hdmi στην τηλεοραση και εισαι αρχοντας. Ουτε υπολογιστη δεν θες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου... οπότε θα πάρω την δερμάτινη και την άσπρη την πλαστική και την δικιά σου την σιλικόνη. καλώδιο OTG θα πάρω αυτό που μου άρεσε πιο πολύ εμφανισιακά, και κάποιο από τα screen protectors που έχει πιο πολλά μέσα και σε πιο καλή τιμή... τα screen protectors κάθε πότε τα αλλάζουμε; ανάλογα με την χρήση;; θα το καταλάβω όταν είναι να το αλλάξω;; αν θες στείλε με πμ για να μην γεμίζουμε το φόρουμ... και πάλι σε ευχαριστώ για κάθε απάντηση!! Το usb για φόρτιση στο αυτοκίνητο που έχεις στο πιο πάνω ποστ σου μην το πάρεις, θα σου χαλάσει από την πρώτη μέρα. Έχω αυτά τα δύο, δεν τα έχω πάρει από τους πωλητές που παραθέτω απλά για να δεις http://www.ebay.co.uk/itm/In-Car-Charger-USB-Adapter-for-mobile-phone-mp3-players-Black-/320937479581?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item4ab95d4d9d http://www.ebay.co.uk/itm/Quality-12V-24V-DC-Car-Lighter-Socket-LED-Charger-Adapter-with-2-USB-Serial-Port-/180725462880?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item2a1413b760 απλά να προσέξεις να έχει output 1A (1000 mA) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Σήμερα το αργότερο μέχρι το βράδυ θα παραγγείλω την άσπρη έκδοση από το amazon (αν ξέρει κάποιος κάπου πιο φθηνά ας προσπαθήσει να με προλάβει) και θέλω να πάρω και από το ebay κάποιες θήκες για να έρθουν σχεδόν μαζί. αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει με ένα ναι και ένα όχι αν είναι καλές ή αν αξίζει κάποια άλλη παρόμοια θήκη και όχι πολύ ακριβή πιο πολύ θα το εκτιμούσα . αρχικά ήθελα μια θήκη δερμάτινη χωρίς κουμπί αλλά μαγνητικό το κλείσιμο και είδα αυτό κι αυτό (προτιμώ το άσπρο για να ταιριάζει με την συσκευή αλλά είπα να ρωτήσω). δεύτερον κάποια case και βρήκα αυτήν, αυτήν και αυτήν. τρίτον ένα καλώδιο OΤG έχοντας δει αυτό και αυτό με την τιμή διπλάσια στο πρώτο να με κάνει να διερωτώμαι αν είναι και καλύτερο πέρα από πιο ωραίο. τέλος είδα και αυτόν τον αναπτήρα αυτοκινήτου. κλείνοντας αν μπορούσε κάποιος να μου προτείνει (αν χρειάζεται) κάποιο screen protector. το κινητό που έχω τώρα είναι το htc magic και δεν χρησιμοποίησα ποτέ στα 3 χρόνια και παρόλα αυτά η οθόνη δεν έχει τπτ. χρησιμοποιώ βέβαια pouch και δεν είναι τόσο εκτεθειμένη. και στο sony κατά κύριο λόγο την δερμάτινη θήκη θα χρησιμοποιώ. Γιαυτό αν χρειάζεται θα ήθελα μια φθηνότερη επιλογή και ίσως κάτι λεπτό για να μην υπάρχει φοβερή αίσθηση στο δάχτυλο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις. Εγώ σου προτείνω αυτή την θήκη http://www.ebay.com/itm/Melkco-Black-LEATHER-Slimline-Case-Xperia-S-Arc-HD-LT26i-SCREEN-PROTECTOR-/170830167374?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27c6457d4e . Είναι λίγο ακριβή σχετικά αλλά είναι όμορφη προστατεύει πολύ καλά και είναι αρκετά " μαζεμένη " (δεν έχει το κούμπωμα των μαγνητικών , που είναι αρκετά ογκώδες) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλημερα Θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν ics πως βγαζουμε φωτογραφια απο την μπροστινη καμερα, και αν εχετε τις εφαρμογες 3d camera & 3d album. Σε μενα οι 2 εφαρμογες υπαρχουν στις ρυθμισεις/εφαρμογες, αλλα δεν υπαρχουν τα εικονιδια τους στο app draw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexColt Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Παιδιά καλημέρα! Παρατήρησα με την ICS ότι όταν το έχω σε φόρτιση το menu και οι αρχικές μπορούν να γυρίσουν σε landscape μορφή, αλλά όταν το βγάζω από την φόρτιση δεν το κάνει... Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποια επιλογή ή ρύθμιση να γίνετε κ εκτός φόρτισης αυτή η λειτουργία γιατί με διευκολύνει;;; "να διευκρινίσω πως δεν θέλω να αλλάξω launcher καθώς τις έχω βάλει σχεδόν όλες για δοκιμή αλλά δεν μου άρεσε καμία" Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Παιδιά καλημέρα! Παρατήρησα με την ICS ότι όταν το έχω σε φόρτιση το menu και οι αρχικές μπορούν να γυρίσουν σε landscape μορφή, αλλά όταν το βγάζω από την φόρτιση δεν το κάνει... Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποια επιλογή ή ρύθμιση να γίνετε κ εκτός φόρτισης αυτή η λειτουργία γιατί με διευκολύνει;;; "να διευκρινίσω πως δεν θέλω να αλλάξω launcher καθώς τις έχω βάλει σχεδόν όλες για δοκιμή αλλά δεν μου άρεσε καμία" Ευχαριστώ! Καλημέρα, το δοκίμασα χωρίς φορτιστή και γύρισε σε landscape...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexColt Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Καλημέρα, το δοκίμασα χωρίς φορτιστή και γύρισε σε landscape...!!!! Και εμένα γιατί δε γυρνάει;;; :/ Λίγο που έψαξα βρήκα το παρακάτω κείμενο, άρα πώς γύρισε εσένα φίλε μου bpapad81;;; " the Xperia S home launcher doesn't have landscape mode anytime, only when it's connected to either the USB charger or HDMI" Παράξενα πράγματα.... Edited July 20, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Καλημέρα σε όλους, όντως, και σε εμένα γυρίζει σε landscape όταν το έχω στο αυτοκίνητο και χρησιμοποιώ το gps. Οταν το βγάλω όμως απο το φορτιστή, τότε δεν το κανει. (το Gps γυρίζει, για τις οθόνες του τηλεφώνου μιλάω). Κάτι άλλο να ρωτήσω εάν ξέρει καποιος να βοηθήσει: πριν απο καμιά εβδομάδα, η δεύτερη οθόνη του κινητού εκεί που έχει τις ενημερώσεις απο facebook και linkedIn, με τα μεγάλα icons, εφαγε κολλημα και βγάζει το μήνυμα: "Δυστυχώς η εφαρμογή οθόνη XPeria δεν λειτουργεί" ! και με γυρίζει αυτόματα στην μεσαία οθόνη απο τις 5 αρχικές. Κάτι έκανα τότε και το ξεκόλλησα, (δεν θυμαμαι ακριβως τι) το έπαθε παλι όμως σήμερα όταν του ζήτησα να κάνει ενημέρωση..... Το έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν βρίσκω άκρη. Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω να το ξεκολλήσω? Προσπαθώ να κάνω delete τα εικονίδια του fb k LinkedIn αλλά δεν ανταποκρίνεται, και με πετάει συνέχεια στην μεσαία. Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Και εμένα γιατί δε γυρνάει;;; :/ Λίγο που έψαξα βρήκα το παρακάτω κείμενο, άρα πώς γύρισε εσένα φίλε μου bpapad81;;; " the Xperia S home launcher doesn't have landscape mode anytime, only when it's connected to either the USB charger or HDMI" Παράξενα πράγματα.... Καλημέρα σε όλους, όντως, και σε εμένα γυρίζει σε landscape όταν το έχω στο αυτοκίνητο και χρησιμοποιώ το gps. Οταν το βγάλω όμως απο το φορτιστή, τότε δεν το κανει. (το Gps γυρίζει, για τις οθόνες του τηλεφώνου μιλάω). Κάτι άλλο να ρωτήσω εάν ξέρει καποιος να βοηθήσει: πριν απο καμιά εβδομάδα, η δεύτερη οθόνη του κινητού εκεί που έχει τις ενημερώσεις απο facebook και linkedIn, με τα μεγάλα icons, εφαγε κολλημα και βγάζει το μήνυμα: "Δυστυχώς η εφαρμογή οθόνη XPeria δεν λειτουργεί" ! και με γυρίζει αυτόματα στην μεσαία οθόνη απο τις 5 αρχικές. Κάτι έκανα τότε και το ξεκόλλησα, (δεν θυμαμαι ακριβως τι) το έπαθε παλι όμως σήμερα όταν του ζήτησα να κάνει ενημέρωση..... Το έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν βρίσκω άκρη. Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω να το ξεκολλήσω? Προσπαθώ να κάνω delete τα εικονίδια του fb k LinkedIn αλλά δεν ανταποκρίνεται, και με πετάει συνέχεια στην μεσαία. Ξέρει κανείς? Παραθέτω screen shot , δεν ξερω πως και γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Κάτι άλλο να ρωτήσω εάν ξέρει καποιος να βοηθήσει: πριν απο καμιά εβδομάδα, η δεύτερη οθόνη του κινητού εκεί που έχει τις ενημερώσεις απο facebook και linkedIn, με τα μεγάλα icons, εφαγε κολλημα και βγάζει το μήνυμα: "Δυστυχώς η εφαρμογή οθόνη XPeria δεν λειτουργεί" ! και με γυρίζει αυτόματα στην μεσαία οθόνη απο τις 5 αρχικές. Κάτι έκανα τότε και το ξεκόλλησα, (δεν θυμαμαι ακριβως τι) το έπαθε παλι όμως σήμερα όταν του ζήτησα να κάνει ενημέρωση..... Το έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν βρίσκω άκρη. Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω να το ξεκολλήσω? Προσπαθώ να κάνω delete τα εικονίδια του fb k LinkedIn αλλά δεν ανταποκρίνεται, και με πετάει συνέχεια στην μεσαία. Ξέρει κανείς? Βρήκα τι έφταιγε τελικά και το ξεκολλησα. Το αναφέρω μήπως και συμβεί σε κάποιον άλλον για να το ξέρει να μην ψάχνεται: Ειχε φάει κολλημα το timescape, χωρίς λόγο φυσικά. Πήγα μέσα απο το μενού και του ζήτησα να κάνει update απο εκεί για ολα, και fb και linkedIn (αυτά χρησιμοποιώ) και ως δια μαγείας έστρωσε, και οι οθόνες επανήλθαν στο κανονικό τους. Τρελό κόλλημα!! :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Αυτά τα ρημάδια τα sms πως γίνεται να γράψουμε 160 χαρακτήρες αντί για ελάχιστους που γράφω τώρα; Χαλάω του κόσμου τα μηνύματα άδικα! Έχω γράψει και με κεφαλαία, τίποτε. Τα ίδια. Επίσης, απο android samsung πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου εδώ; Δεν τα έχω καταφέρει ακόμα! :( Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Αυτά τα ρημάδια τα sms πως γίνεται να γράψουμε 160 χαρακτήρες αντί για ελάχιστους που γράφω τώρα; Χαλάω του κόσμου τα μηνύματα άδικα! Έχω γράψει και με κεφαλαία, τίποτε. Τα ίδια. Επίσης, απο android samsung πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου εδώ; Δεν τα έχω καταφέρει ακόμα! :( Μηνύματα, ρυθμίσεις και τσεκάρεις το "εξοικονόμηση κόστους" Στην περιπτώση που δεν εχει αυτή την επιλογή, ή αλλαζεις έκδοση στο κινητό, ή πολύ απλά χρησιμιποιείς άλλη εφαρμογή για τα sms οπως το handcent sms. υπάρχει στο google play δωρεάν. Οσο για τις επαφές καλύτερα ανέβασε τες στην google στο gmail σου και απο εκει το κανεις συγχρονισμό με το xperia σου. Ετσι τις έχεις ταυτόχρονα και backup για οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Επίσης, απο android samsung πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου εδώ; Δεν τα έχω καταφέρει ακόμα! :( Στο παλιό σου κινητό, πήγαινε ρυθμίσεις > λογαριασμοί και συγχρονισμός. Εκεί πήγαινε στο λογαριασμό google που χρησιμοποιείς και μετά επέλεξε συγχρονισμό επαφών. Με αυτό τον τρόπο θα ανεβάσει όλες τις επαφές σου στο λογαριασμό σου, και στο καινούριο κινητό θα τις συγχρονίσεις με τον ίδιο τρόπο. Καλό είναι να ενεργοποιήσεις τον αυτόματο συγχρονισμό για τις επαφές ώστε να είναι πάντα ενημερωμένος ο λογαριασμός σου με τις τελευταίες αλλαγές/προσθήκες που κάνεις στις επαφές του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Στο παλιό σου κινητό, πήγαινε ρυθμίσεις > λογαριασμοί και συγχρονισμός. Εκεί πήγαινε στο λογαριασμό google που χρησιμοποιείς και μετά επέλεξε συγχρονισμό επαφών. Με αυτό τον τρόπο θα ανεβάσει όλες τις επαφές σου στο λογαριασμό σου, και στο καινούριο κινητό θα τις συγχρονίσεις με τον ίδιο τρόπο. Καλό είναι να ενεργοποιήσεις τον αυτόματο συγχρονισμό για τις επαφές ώστε να είναι πάντα ενημερωμένος ο λογαριασμός σου με τις τελευταίες αλλαγές/προσθήκες που κάνεις στις επαφές του κινητού. Ευχαριστώ nontaz και alex. Θα το προσπαθήσω αύριο που θα βρώ τον κωδικό για το ασύρματο ίντερνετ ωστε να συνδεθούν τα κινητά μου. Για τα sms υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσω τα περίπου 1000 της παλιάς συσκευής μου στο pc εαν όχι και στο sony; Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Ευχαριστώ nontaz και alex. Θα το προσπαθήσω αύριο που θα βρώ τον κωδικό για το ασύρματο ίντερνετ ωστε να συνδεθούν τα κινητά μου. Για τα sms υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσω τα περίπου 1000 της παλιάς συσκευής μου στο pc εαν όχι και στο sony; Δοκίμασε το myphone explorer. πολύ καλό Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Μηνύματα, ρυθμίσεις και τσεκάρεις το "εξοικονόμηση κόστους" Στην περιπτώση που δεν εχει αυτή την επιλογή, ή αλλαζεις έκδοση στο κινητό, ή πολύ απλά χρησιμιποιείς άλλη εφαρμογή για τα sms οπως το handcent sms. υπάρχει στο google play δωρεάν. Οσο για τις επαφές καλύτερα ανέβασε τες στην google στο gmail σου και απο εκει το κανεις συγχρονισμό με το xperia σου. Ετσι τις έχεις ταυτόχρονα και backup για οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή. εγώ που έχω περάσει την ελληνική tft γιατί δεν μου την έχει αυτήν την επιλογή?:(:(:(:confused::confused::confused::confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Θέλω μια βοήθεια. Είχα ξανά ρωτήσει ποιο παλιά αλλά δεν μου απάντησε κανείς. Θέλω να συνδεθώ σε δίκτυο ad-hoc που είναι μια συσκευή για το αμάξι αλλά όταν ανοίγω το wifi δεν το βρίσκει γιατί??Με το παλιό μου κινητό νοκια 5800 το βρίσκει και το λαπτοπ. Θέλει κάτι??help!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Ευχαριστώ nontaz και alex. Θα το προσπαθήσω αύριο που θα βρώ τον κωδικό για το ασύρματο ίντερνετ ωστε να συνδεθούν τα κινητά μου. Για τα sms υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσω τα περίπου 1000 της παλιάς συσκευής μου στο pc εαν όχι και στο sony; Εκτός απ'το my phone explorer που είναι πολύ δυνατό και πρακτικό στη χρήση του,αν είναι android και η άλλη σου συσκευή τότε βάλε της την εφαρμογή sms to text η sms backup,πήγαινε μέσα στις ρυθμίσεις τις εφαρμογής και κάνε export τα sms και μετά στείλε το αρχείο με Bluetooth π.χ. στο νέο σου κινητό κ αφού έχεις βάλει και σε αυτό την ίδια εφαρμογή κάνε import και όλα θα'ναι όπως στο άλλο σου τηλέφωνο! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Στο παλιό σου κινητό, πήγαινε ρυθμίσεις > λογαριασμοί και συγχρονισμός. Εκεί πήγαινε στο λογαριασμό google που χρησιμοποιείς και μετά επέλεξε συγχρονισμό επαφών. Με αυτό τον τρόπο θα ανεβάσει όλες τις επαφές σου στο λογαριασμό σου, και στο καινούριο κινητό θα τις συγχρονίσεις με τον ίδιο τρόπο. Καλό είναι να ενεργοποιήσεις τον αυτόματο συγχρονισμό για τις επαφές ώστε να είναι πάντα ενημερωμένος ο λογαριασμός σου με τις τελευταίες αλλαγές/προσθήκες που κάνεις στις επαφές του κινητού. Μόλις το έκανα αλλα δυστυχώς κόλλησα κάπου. Που βρίσκεις το αρχείο επαφών στην συνέχεια ώστε να το ξαναέχεις στο νέο κινητό; Πήγα στην ιστοσελίδα του google λογαριασμού μου απο το pc μου και δεν βρήκα κάτι που να έχει σχέση με το κινητό μου. Μόλις το έκανα αλλα δυστυχώς κόλλησα κάπου. Που βρίσκεις το αρχείο επαφών στην συνέχεια ώστε να το ξαναέχεις στο νέο κινητό; Πήγα στην ιστοσελίδα του google λογαριασμού μου απο το pc μου και δεν βρήκα κάτι που να έχει σχέση με το κινητό μου. Κι όμως έγινε. Μόλις πάτησα τον συγχρονισμό και στο sony και..... έχω όλες τις επαφές μου! Πάω τώρα για το πολύ σημαντικό backup των sms! Eεαν γίνει κι αυτό, τότε το android λειτουργικό θα εξυψωθεί πολύ στα μάτια μου μιας και πλέον θα ξέρω την μεγάλη χρηστικότητά του. Εκτός απ'το my phone explorer που είναι πολύ δυνατό και πρακτικό στη χρήση του,αν είναι android και η άλλη σου συσκευή τότε βάλε της την εφαρμογή sms to text η sms backup,πήγαινε μέσα στις ρυθμίσεις τις εφαρμογής και κάνε export τα sms και μετά στείλε το αρχείο με Bluetooth π.χ. στο νέο σου κινητό κ αφού έχεις βάλει και σε αυτό την ίδια εφαρμογή κάνε import και όλα θα'ναι όπως στο άλλο σου τηλέφωνο! Το αρχείο δεν το βρίσκω. Έκανε backup 2134 μηνύματα αλλα δεν ξέρω που να πάω για να βρώ και να στείλω στο νέο μου κινητό. Edited July 25, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts