Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την πηρα τη συσκευη τελικα οπως φοβηθηκα ειχαν περασει το παγωτο...........ηταν μες τη ζελατινες οθονη και γυρω-γυρω εντελως αφορτιστη την εβαλα να φορτισει στο service για κανα δεκαλεπτο μπας και δοκιμασω και τιποτα και δω λιγο........απο τα λιγα που ειδα το μονο που παρατηρησα ηταν ψιλο λαγκαρισματα και τα capactive κουμπια σαν να μην λειτουργουσαν μαυρα χαλια 3 και 4 φορες για να ανταποκριθουν:worry:

Για την οθονη δεν εχω να πω κατι θα το δω στη πορεια τι να προλαβω να δω με 2% μπαταρια που φορτισε στο 10λεπτο.

Καπου ειχε αναφερθει ενα τροπος να κοιταξω τον αριθμο παρτιδας της οθονης.........για να το τσεκαρω σε σχεση με αυτη που φορουσε.

Θαναση δεν τους πηρα τηλ διοτι ελεγα αν μεχρι και αυτη την εβδομαδα δεν παραλαβω τη συσκευη θα τους επαιρνα τοτε.......αρα δεν χρειαστηκε.......αλλα χρησιμο θα ειναι για μελλοντικη επικοινωνια.

Μαλλον θα κανω επαναφορα της συσκευης και ισως επιδιωρθωση απο την αρχη την ics (clean install)

Απο το pc companion θα μπορεσω ετσι?

Εντυπωσεις τις επομενες ημερες......να ελπιζω να μην εχω αλλα θεματακια.

Όταν το παρέλαβα και είδα την ics το επεξεργάστηκα λίγο και όταν πηγα στο σπίτι μου του έκανα πάλι εγκατάσταση την ics με το pc companion.

έχω την εντύπωση ότι τα πλήκτρα αφής έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια απόκρισης με την ics.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όταν το παρέλαβα και είδα την ics το επεξεργάστηκα λίγο και όταν πηγα στο σπίτι μου του έκανα πάλι εγκατάσταση την ics με το pc companion.

έχω την εντύπωση ότι τα πλήκτρα αφής έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια απόκρισης με την ics.

Αστο φιλε Θαναση την εφαγα την κρυαδα τωρα μολις που το φορτισα στο σπιτι και αφου του εκανα επαναφορα ρυθμισεων εντοπισα ενα καμμενο pixel κατω-κατω αριστερα μικροσκοπικο βεβαια αλλα φαινεται σε μαυρο φοντο:(

Και τωρα παλι service και ξανα τα ιδια αναμονες:mad:

Παντως καμια ωρα που το παιδεψα λιγο κιτρινιλα δεν παρατηρησα

Αλλα τι να το κανω

Δεν ξερω τι να κανω να το αφησω ετσι η' να το στειλω παλι στη Sony:(:confused:

Edit:Εβαλα αυτο το προγραμμα να τρεξει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5odGMuY2hyaXMuYmxhY2tzcG90ZGV0ZWN0Il0

Για να δουμε αν θα κανει κατι.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αστο φιλε Θαναση την εφαγα την κρυαδα τωρα μολις που το φορτισα στο σπιτι και αφου του εκανα επαναφορα ρυθμισεων εντοπισα ενα καμμενο pixel κατω-κατω αριστερα μικροσκοπικο βεβαια αλλα φαινεται σε μαυρο φοντο:(

Και τωρα παλι service και ξανα τα ιδια αναμονες:mad:

Παντως καμια ωρα που το παιδεψα λιγο κιτρινιλα δεν παρατηρησα

Αλλα τι να το κανω

Δεν ξερω τι να κανω να το αφησω ετσι η' να το στειλω παλι στη Sony:(:confused:

Ωχ ρε Άλεξ....

Δεν ξέρω από πόσα καμένα πιξελ δικαιολογεί αντικατάσταση οθόνης η Sony. Ας μας πει κάποιος που να ξέρει.

Να τους πάρεις τηλέφωνο ή στείλε mail και να τους κραξεις ότι έχεις δώσει ένα σκασμό χρήματα, 1 μήνα δεν είχες τηλέφωνο και σου το παρέδωσαν πίσω χωρίς να ελέγξουν αν δουλεύει όπως πρέπει.

Εγώ θα περιμένω μέχρι δευτέρα - τρίτη να με πάρουν τηλέφωνο, αν δεν με πάρουν θα στείλω mail σε όλους τους αρμόδιους.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Ωχ ρε Άλεξ....

Δεν ξέρω από πόσα καμένα πιξελ δικαιολογεί αντικατάσταση οθόνης η Sony. Ας μας πει κάποιος που να ξέρει.

Να τους πάρεις τηλέφωνο ή στείλε mail και να τους κραξεις ότι έχεις δώσει ένα σκασμό χρήματα, 1 μήνα δεν είχες τηλέφωνο και σου το παρέδωσαν πίσω χωρίς να ελέγξουν αν δουλεύει όπως πρέπει.

Εγώ θα περιμένω μέχρι δευτέρα - τρίτη να με πάρουν τηλέφωνο, αν δεν με πάρουν θα στείλω mail σε όλους τους αρμόδιους.

Θα το αφησω το προγραμματακι λιγο να δουλεψει μπας και κανει κατι,αλλιωε αυριο θα παρω τα κεντρικα της Sony

Τελη Απριλιου το πηρα το κινητο,αρχες Ιουνιου το εδωσα για service στην ουσια 1 μηνα και 10 ημερες το χρησιμοποιησα το κινητο.

Να ελπιζω να γινει κατι θα το κυνηγησω παντως δεν θα το αφησω ετσι.

Τωρα που μπηκαμε στη πριζα θα το υποστουμε και αυτο :(

Ερχεται και το καινουργιο update..

http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=20799

Πιστοποιηθηκαν 2 νεες εκδοσεις η 6.1.A.0.453 και η 6.1.A.1.58

Αντε να δουμε τι θα δουμε...

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή...

Μωρό μου....

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Προσπαθώ να περάσω τις επαφές στο κινητό από το λογαριασμό google χωρίς να περάσουν και οι επαφές του κινητού αλλά δεν μπορώ. Δηλαδή κάνοντας συγχρονισμό με το google , μετά στο μενού επαφών βλέπω διπλοπερασμένες επαφές γιατί υπάρχουν και από το κινητό και από το google. Ξέρει κανείς?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Tελικα την ξαναπηγα τη συσκευη στο service για αντικατασταση εκ νεου της οθονης πηρα τηλ κεντρικα και τους εκανε εντυπωση που δεν ειδαν και δεν εκαναν τον απαραιτητο ελεγχο στην οθονη πριν μου τη δωσουν!!!

Εγω τους τονισα οτι δεν θα δεχθω τη συσκευη με κιτρινιλες η'καμμενα pixel.

Αναμονη 10 ημερες μου ειπαν.

Για να δουμε.

Παντως τελευταια φορα μετα η Sony στη black list.

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Προσπαθώ να περάσω τις επαφές στο κινητό από το λογαριασμό google χωρίς να περάσουν και οι επαφές του κινητού αλλά δεν μπορώ. Δηλαδή κάνοντας συγχρονισμό με το google , μετά στο μενού επαφών βλέπω διπλοπερασμένες επαφές γιατί υπάρχουν και από το κινητό και από το google. Ξέρει κανείς?

Αν καταλαβα καλα, οι επαφες που θες βρισκονται ηδη στο gmail. Υπαρχουν 2 επιλογες. Α) Στις ρυθμισεις των επαφων ,ξε-τσεκαρε τις επαφες κινητου, ωστε να μη φαινονται. Β) Στισ ρυθμισεις επαφων παλι, υπαρχει επιλογη για διαγραφη επαφων απο το κινητο, οπου στο μενου που βγαζει εχει επιλογη να σβησεις και της sim ;) οποτε σβηνεις τα παντα και μετα κανεις εκ νεου συγχρονισμο με το gmail.

Αν θες απλως να μη φαινονται διπλες οι επαφες κανε το Α, διαφορετικα το Β. ελπιζω να σε βοηθησα.

Ερχεται και το καινουργιο update..

http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=20799

Πιστοποιηθηκαν 2 νεες εκδοσεις η 6.1.A.0.453 και η * 6.1.A.1.58

Αντε να δουμε τι θα δουμε...

Για οσους φλασαραν καποια φτφ, μπορουν να ξαναφλασαρουν σε GB LT26I_6.0.A.3.75_CE1 (central europe) και στη συνεχεια μεσω αναβαθμισης θα παρουν την "ντοπια". Το εκανα χτες και λειτουργει αφου μου εβγαλε το sim toolkit της wind και 160 χαρακτηρες στο μνμ . Σε σχεση με την CH που ειχα νωριτερα αυτη εχει καποια θεματακια οπως εχετε προαναφερει οι περισσοτεροι. ΣΤα xda-fora προτεινουν σαν τη πιο καθαρη και ομαλη την NCB εκδοση, ωστοσο περιμενω τα update αυτα.

Αν καποιος θελει μπορω να φτιαξω σε ftf την υπαρχουσα που εχω και εγω, σε περιπτωση που βαριεται να επιστρεψει σε gb κ μετα αναβαθμιση, αρκει να μου το ζητησει :P

Edited by jotoxic

Αν καταλαβα καλα, οι επαφες που θες βρισκονται ηδη στο gmail. Υπαρχουν 2 επιλογες. Α) Στις ρυθμισεις των επαφων ,ξε-τσεκαρε τις επαφες κινητου, ωστε να μη φαινονται. Β) Στισ ρυθμισεις επαφων παλι, υπαρχει επιλογη για διαγραφη επαφων απο το κινητο, οπου στο μενου που βγαζει εχει επιλογη να σβησεις και της sim ;) οποτε σβηνεις τα παντα και μετα κανεις εκ νεου συγχρονισμο με το gmail.

Αν θες απλως να μη φαινονται διπλες οι επαφες κανε το Α, διαφορετικα το Β. ελπιζω να σε βοηθησα

To α βρήκα να το κάνω. Το Β πώς γίνεται?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Αν καποιος θελει μπορω να φτιαξω σε ftf την υπαρχουσα που εχω και εγω, σε περιπτωση που βαριεται να επιστρεψει σε gb κ μετα αναβαθμιση, αρκει να μου το ζητησει :P
Έχω φτιάξει και ανεβάσει το ftf της ελληνικής ICS (6.1.Α.0.452). Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να το κατεβάσει από εδώ: http://bit.ly/NHV38V

Έχω φτιάξει και ανεβάσει το ftf της ελληνικής ICS (6.1.Α.0.452). Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να το κατεβάσει από εδώ: http://bit.ly/NHV38V

Ωραίος, ευχαριστούμε!

Παιδιά μπορώ να πω πλέον μετά από 2 περίπου μήνες ότι είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ,

και δεν θέλω τίποτα άλλο από ένα τηλέφωνο, μόνο λίγο πιο μικρό να ήταν με την ίδια όμως οθόνη.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

σε ευχαριστώ φίλε!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας... μηπςσ μπορει να μου πει καποιος γτ δν εχω παρει αναβαθμιση στην ICS ακομη?? εχω SI 1257-3113... στο πισω μερος της συσκευης οταν αφαιρω το καπακι... :wacko:

Έχει κανείς την ελληνική Gingerbread; Βρήκα έναν τρόπο για root με Locked Bootloader αλλά πρέπει να έχεις Gingerbread ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1742992 ). Υπάρχει ποιο εύκολος τρόπος ; ψήνομαι για root αλλά φαίνεται κάπως περίπλοκο και κολλάω !

Έχει κανείς την ελληνική Gingerbread; Βρήκα έναν τρόπο για root με Locked Bootloader αλλά πρέπει να έχεις Gingerbread ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1742992 ). Υπάρχει ποιο εύκολος τρόπος ; ψήνομαι για root αλλά φαίνεται κάπως περίπλοκο και κολλάω !
Μπορείς να φλασάρεις μια gingerbread από xda, έτσι κι αλλιώς ο οδηγός μετά σου λέει να βάλεις ics, οπότε φαντάζομαι δε θα υπάρχει πρόβλημα αν βάλεις την ελληνική ics...

Δε τον έχω δοκιμάσει τον οδηγό, εγώ έχω ξεκλειδώσει τον bootloader.

Στις τελευταίες σελίδες έχει βιντεάκι με την διαδικασία.

@alex_oz είσαι πρώτος (για το ftf).

Το θεμα ειναι οτι με αυτον τον τροπο μπορει να καψεις το τηλεφωνο... οπως την επαθε αυτος εδω :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28749444#post28749444

Καλυτερα με ξεκλειδωμενο booloader και να ρισκαρω την εγγυησει παρα να το καψω....

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή...

Μωρό μου....

Το θεμα ειναι οτι με αυτον τον τροπο μπορει να καψεις το τηλεφωνο... οπως την επαθε αυτος εδω :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28749444#post28749444

Καλυτερα με ξεκλειδωμενο booloader και να ρισκαρω την εγγυησει παρα να το καψω....

Απο τα λιγα που ξερω για τα s(e) ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο να γινει τουβλο.

Καποιος που να ξερει να μας πει για αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1754429

γεια σας... μηπςσ μπορει να μου πει καποιος γτ δν εχω παρει αναβαθμιση στην ICS ακομη?? εχω SI 1257-3113... στο πισω μερος της συσκευης οταν αφαιρω το καπακι... :wacko:

δεν εισαι ο μονος βαγγελη!!! περιμενουν και αλλοι στην σειρα!!

the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

δεν εισαι ο μονος βαγγελη!!! περιμενουν και αλλοι στην σειρα!!

Γιατί δεν την περνάτε με ftf? Δεν παθαίνει τίποτα το κινητό. Ενας φιλος ανεβασε την ελληνικη ftf, ενα ποστ πιο πισω. Ειναι εύκολο σαν διαδικασία

Γιατί δεν την περνάτε με ftf? Δεν παθαίνει τίποτα το κινητό. Ενας φιλος ανεβασε την ελληνικη ftf, ενα ποστ πιο πισω. Ειναι εύκολο σαν διαδικασία

θύμισε μου λίγο, γιατί εγώ δεν θυμάμαι!!!χανοντε όλα με το flasharisma?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαθηκε η επεξεργασια του βιντεο με την ice η' τα εχω μπερδεψει με το arc και το s δεν ειχε?.:worry:

Καποια καλη εφαρμογη για επεξεργασια στα 1080p βιντεο?

θύμισε μου λίγο, γιατί εγώ δεν θυμάμαι!!!χανοντε όλα με το flasharisma?
Μπορείς να επιλέξεις από το flashtool αν θα κάνεις wipe ή όχι. Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να τα σβήσει κάποιος όλα σε μια τέτοια αναβάθμιση.

Χαθηκε η επεξεργασια του βιντεο με την ice η' τα εχω μπερδεψει με το arc και το s δεν ειχε?.:worry:

Καποια καλη εφαρμογη για επεξεργασια στα 1080p βιντεο?

Στην 2.3 είχε τη δυνατότητα επεξεργασίας βίντεο 720p (όχι 1080 όμως). Στην ics δε βρίσκω τέτοια επιλογή.

συγνωμη που μπαίνω στο thread, μόλις πήρα το xperia s και καθώς το μυαλό μου δεν έχει πιά την νιότη να ψάχνω επί ωρες στο κινητό μου σκέφτηκα να ζητήσω την βοήθειά σας. Λϊγες ημέρες αφ'ότου άρχισα να το χρησιμοποιώ, παρουσιάζει προβλήματα όπως να μην βγαινει η δόνηση ή να χαμηλώνει από μόνος του ο ήχος της κλήσης και ψαχνω να βρώ ένα σέρβις (όχι της Σόνυ, ασχολούμαι με βίντεο για όσους ξέρουν) που προσφέρει τα αυτονόητα δηλ. να αφήνεις το κινητό σου σε κάποιον που τον βλέπεις και αυτός σε ακούει, σου βάζει apps, σου απαντάει σε ερωτήσεις και στο φτιάχνει σε ένα λογικό χρονικό διάστημα. Είναι τόσο σπάνιο αυτό που ζητάω;

• The title was changed to Sony Xperia S