nick2crete Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Phone software version 1252-0023_6.0.A.3.73 GENERIC - user File system version WORLD_6.0.A.3.73 S1 Boot version 1247-3874 R10CA003 Θαναση οχι αυτα ,αυτα που μου εδειξες στο ss στην πρηγουμενη σελιδα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Εκει που πληκρολογεις ενα νουμερο για να καλεσεις γραψε *#*#7378423#*#* θα σου βγαλει ενα μενου και επιλεγεις service info και μετα software info και θα το δεις Το βρηκα αλλα δεν μπορω να κανω upload απο τo tapatalk τη photo απο το τηλεφωνο....δεν ξερω γιατι, μαλλον επειδή το tapatalk δεν ειναι κατεβασμενο απο αλλού ? Και απο οτι ειδα ο bootloader ειναι unlock Thanks Edited April 21, 2012 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Θαναση οχι αυτα ,αυτα που μου εδειξες στο ss στην πρηγουμενη σελιδα Στην αρχη γραφει αυτα που γραφω στο ποστ σημερα και ποιο κατω αυτα απο το χθεσινο ss. και εμενα το tapatalk δεν με αφηνει να βαλω το ss, του ''εκοψα'' τα κενα για να ειναι ποιο μικρο αλλα παλι τιποτα(αγορασμενο κανονικα απο play):(, στο xda ανεβασα κανονικα ss Edit για δες εδω http://www.4shared.com/photo/sA0w3DMj/screenshot_2012-04-16_1458.html Edited April 21, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 οριστε απο το δικο μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksakis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 καλησπερα σας..ειμαι ενα νεο μελος..και εχω ενα θεμα με το τηλ που αγορασα.. βασικα κατεβασα μια εφαρμογη για media player ενω ειδα στο adroit market οτι ειναι οκ .αλλα μολις εβαλα να παιξει ενα τραγουδι βιντεακι κολλησε. βασικα εμεινε ανοιχτο το κινητο μου ουτε κλεινει ουτε τιποτα τι μπορω να κανω δε ξερω..να περιμενω να σβησει απο μπαταρια?βοηθηστε. xperia s.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Αν πατησεις μαζι power & volume up λογικα θα κανει reboot Edited April 21, 2012 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksakis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλε μου..καλε.και αγιε..το εκανα και εφτιΑΞΕ...και αμεσως διεγραψα την εφαρμογη...καταταλα το κινητο ειναι υπεροχο..μολις ειδα ομως οτι το χπερια u θα εχει 280 τιμη τον μαιο ελλαδα γιατο τοσο φτηνο?σε συκριση με αυτο το ς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Χαιρομαι Δες εδω γιατι http://whos.gr/android/xperia-p-vs-xperia-s-vs-xperia-u-pinakas-haraktiristikon 1249-6690_26 vs 1249-6690_22 1257-4712_R7E vs 1257-4626_R4E 1257-4712_R7E vs 1257-4626_R4E Λοιπον ? μηπως εχω την .73+ και δεν μου το λεει ?:lol: Πως γινεται εγω με την ,67 να εχω μεγαλυτερα νουμερα ..?? Γι αυτο μηπως δεν βρισκει την αναβαθμιση σττην .73 ? Edited April 22, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλε μου..καλε.και αγιε..το εκανα και εφτιΑΞΕ...και αμεσως διεγραψα την εφαρμογη...καταταλα το κινητο ειναι υπεροχο..μολις ειδα ομως οτι το χπερια u θα εχει 280 τιμη τον μαιο ελλαδα γιατο τοσο φτηνο?σε συκριση με αυτο το ς? Kαμμια σχεση δεν εχει το S με το U.To S ειναι πολυ ανωτερο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Παιδια @Karthan7 & kouf , Πως το εξηγειτε το παραπανω? μηπως επειδη προ 3 ημερων που εκανα επανεγκατασταση με το seus περασε τα τελευταια patches χωρις να αλλαξει την εκδοση ?? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Παιδια @Karthan7 & kouf , Πως το εξηγειτε το παραπανω? μηπως επειδη προ 3 ημερων που εκανα επανεγκατασταση με το seus περασε τα τελευταια patches χωρις να αλλαξει την εκδοση ?? εσενα τι δεν σου κανει τωρα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) καλημερα παιδια ειμαι καινουργιος στο forum! ειμαι κατοχος του xperia s και μεχρι στιγμης το μονο θεμα που εχω αντιμετωπισει στις 2,5 εβδομαδες που το χω ειναι η μπαταρια-αυτονομια. περιμενω και γω οπως και αλλος κοσμος οπως διαβασα για να παρουν το update(73), εγω εχω το 67 ακομα:( αντε να δω και γω τι γινεται με το θεμα τις μπαταριας μετα το update!!! να προσθεσω πως εχω αλλαξει τον launcher τις sony με τον go, δεν ξερω κατα ποσο εχει διαφορα στην μπαταρια αλλα λεμε τωρα Edited April 22, 2012 by argyris21 Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 καλημερα παιδια ειμαι καινουργιος στο forum! ειμαι κατοχος του xperia s και μεχρι στιγμης το μονο θεμα που εχω αντιμετωπισει στις 2,5 εβδομαδες που το χω ειναι η μπαταρια-αυτονομια. περιμενω και γω οπως και αλλος κοσμος οπως διαβασα για να παρουν το update(73), εγω εχω το 67 ακομα:( αντε να δω και γω τι γινεται με το θεμα τις μπαταριας μετα το update!!! δεν σου δείχνει να έχεις update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 δεν μου δειχνει update και το χω προσπαθησει και σημερα αλλα τζιφος! το τηλ ειναι αγορασμενο απο γερμανο. Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Ουτε σε μενα δουλεψε..βαλε το accuweather Αυτό το widget σε μένα δουλεύει. Δεν είναι του accuweather?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 δεν μου δειχνει update και το χω προσπαθησει και σημερα αλλα τζιφος! το τηλ ειναι αγορασμενο απο γερμανο. πολύ περίεργο, κλείσε και άνοιξε το μήπως γίνει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Αυτό το widget σε μένα δουλεύει. Δεν είναι του accuweather?? Οχι,ποια περιοχη εχει βαλει & πως ακριβως την εχεις γραψει?. πχ.ουτε athens δεν βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Οχι,ποια περιοχη εχει βαλει & πως ακριβως την εχεις γραψει?. πχ.ουτε athens δεν βγαζει είναι λίγο μ.. αυτός ο καιρός, βάλε αθηνα/Ελλάδα να το βρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 είναι λίγο μ.. αυτός ο καιρός, βάλε αθηνα/Ελλάδα να το βρει.. Δεν ψηνετε ουτε ετσι:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Οχι,ποια περιοχη εχει βαλει & πως ακριβως την εχεις γραψει?. πχ.ουτε athens δεν βγαζει Σέρρες έβαλα. Αλλά όταν το πατάω και "ξεδιπλώνεται" γράφει στο τέλος του παραθύρου 15ημερη πρόβλεψη από Accuweather. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 εσενα τι δεν σου κανει τωρα? Απλα μου φαινεται παραξενο πως εγω με την ,67 εχω νεοτερες εκδοσεις απο σενα με την ,73 στα ETS Software Version ,Customization Version & Active Customization ,ολα τα αλλα ειναι ιδια εκτος File System Version που εσυ εχεις την ,73 κι εγω την ,67 Δεν ειναι παραξενο ..? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4078220#post4078220 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Τελικά άλλαξε κανείς την οθόνη χωρίς να έχει κιτρινίλες και καμένα πίξελ η καινούργια που του έβαλαν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 ουτε με ανοιξε-κλεισε γινεται δουλεια παλι δεν βρισκει update:wacko: παιζει να ειναι random η κατασταση και να ειμαι απο τους τελευταιους που θα το παρουν! ελπιζω! Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Τελικά άλλαξε κανείς την οθόνη χωρίς να έχει κιτρινίλες και καμένα πίξελ η καινούργια που του έβαλαν; Θα σου πω όταν πάρω πίσω το δικό μου από το service. offtopic: ωραία υπογραφή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Θα σου πω όταν πάρω πίσω το δικό μου από το service. offtopic: ωραία υπογραφή :p αγαπημενα service :cry::cry: Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts