Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν καταλαβαίνω σε τι είναι καλύτερο το gs2 ίσως σε αυτονομία αλλά μετά το update έχει βελτιωθεί η μπαταρία. σε οθόνη που είναι καλύτερο; πιο ελαφρύ αλλά παντόφλα.

Αν δωσεις 1200Ε και τα εχεις για 10 ημερες απανω σου θα καταλαβεις πιο ειναι καλυτερο.

Τωρα μεσω Ιντερνετ και χωρις να δωσεις ΦΡΑΓΚΟ δεν θα καταλαβεις ΠΟΤΕ !

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατι το GS 2 εχει καλυτερη οθονη,καλυτερη αυτονομια ( στην χρηση που του κανω εγω-Επαγγελματικη οχι παιχνιδακια).

Επισης ειναι πιο ελαφρυ ΒΑΣΙΚΟ για εμενα.

Το Sony απλα τραβαει καλυτερες ΦΩΤΟ τιποτα παραπανω . Μην σου πω οτι στο βιντεο χανει απο το GS 2 χαλαρα..

Μεχρι να βγει κατι ΤΡΟΜΕΡΟ το GS 2 ειναι το καλυτερο για γενικη χρηση. Τι να σου πω...Τσιμπα το Οπως εγω και μου λες εντυπωσεις μετα απο 3-4 ημερες ! :)

Καλά ολα τα άλλα, να τα συζητήσουμε.

Αλλά αυτό για την οθόνη τι το ήθελες ? :)

Αν δωσεις 1200Ε και τα εχεις για 10 ημερες απανω σου θα καταλαβεις πιο ειναι καλυτερο.

Τωρα μεσω Ιντερνετ και χωρις να δωσεις ΦΡΑΓΚΟ δεν θα καταλαβεις ΠΟΤΕ !

η καλύτερη απάντηση μακράν

Καλά ολα τα άλλα, να τα συζητήσουμε.

Αλλά αυτό για την οθόνη τι το ήθελες ? :)

Επειδη τα ιδια ελεγα και εγω σε αλλο νημα πιο παλλια οταν ειχα το RAZR- υποστιρηζα οτι το RAZ εχει καλυτερη οθονη απο το GS 2 .

ΜΑλωσα με 100 ατομα αλλα και με εναν Σαλονικιο τον γνωστο απο εδω μεσα.

Πηγα σε φιλο που ειχε τοτε GS 2 εβαλα διπλα διπλα το RAZR και εγινα Ρομπα !

Φιλε Super Amoled Plus λογικα δεν εχεις ΙΔΕΑ τι ειναι...και τι ακριβως κατεφερε η Samsung .

Οποτε δεν θελω να το συνεχισω γιατι θα πεις οτι το ΣΟΝΥ εχει HD Αναλυση κτλ κτλ. ( τα ιδια εγραψα και σε αυτο το νημα οταν αγορασα το ΣΟΝΥ (γυρνα σελιδες να διαβασεις) Οσο ζουμε μαθαινουμε .

Οποιος καταλαβε-καταλαβε.

Edited by vairas5770

Παιδια δεν χρειάζεται να χαλατε τις καρδιές σας.γούστα ειναι αυτα.σε άλλους αρέσει η κάμερα του ενός,σε άλλους η οθόνη του άλλου και παει λέγοντας.

Καλυτερα μην ρωτάτε εδω μεσα και να πάτε να δείτε από κοντά το κινητό.ο,τι και να σας πουμε εδω...

Επίσης,μην ρωτάτε την ελληνική se για τίποτα!οι τύποι ειναι αστοιχειωτοι.κάποτε είχα παρει να τους ρωτήσω πως βγαίνει η δόνηση απο τα πλήκτρα και μου χαν πει δεν βγαίνει..:eek:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε δεν καταλαβες...ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ με ρωταει και του απανταω γιατι εχω αγορασει τα παντα.

ΕΠειτα ειναι θεμα και γουστου. Παντως οπως και να εχει δεν αξιζει η αλλαγη απο GS 2 σε SONY S .

Ελπιζω να συμφωνεις σε αυτο.

εχω βαρεθει να κοιταω αντιπαραθεσεις αναμεσα στο xperia s και sg2, πιο πολυ κοιταω την λεξη "sg2" παρα xperia s.αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν μπηκα στο σωστο topic. Αν θελετε να τα συγκρινετε ταπεινη μου αποψη ειναι να ανοιξε ενα topic στους "τεχνολογικους διαξιφισμους" να τα λετε απο εκει. Εδω ειναι καθαρα του"xperia s" topic.πλεον εχει καταντησει κουραστικο σε μενα, και οπως ειπες καποιος πιο πανω πηγαινετε σε ενα μαγαζι και βαλτε τα διπλα διπλα και διαλεξτε, ο καθενας εχει διαφορετικα "θελω" και γουστα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδη τα ιδια ελεγα και εγω σε αλλο νημα πιο παλλια οταν ειχα το RAZR- υποστιρηζα οτι το RAZ εχει καλυτερη οθονη απο το GS 2 .

ΜΑλωσα με 100 ατομα αλλα και με εναν Σαλονικιο τον γνωστο απο εδω μεσα.

Πηγα σε φιλο που ειχε τοτε GS 2 εβαλα διπλα διπλα το RAZR και εγινα Ρομπα !

Φιλε Super Amoled Plus λογικα δεν εχεις ΙΔΕΑ τι ειναι...και τι ακριβως κατεφερε η Samsung .

Οποτε δεν θελω να το συνεχισω γιατι θα πεις οτι το ΣΟΝΥ εχει HD Αναλυση κτλ κτλ. ( τα ιδια εγραψα και σε αυτο το νημα οταν αγορασα το ΣΟΝΥ (γυρνα σελιδες να διαβασεις) Οσο ζουμε μαθαινουμε .

Οποιος καταλαβε-καταλαβε.

Κοίτα.Το "είναι καλύτερη", απο τη μια είναι απόλυτο κι απο την άλλη παρουσιάζεται ως "αντικειμενικό" το οποίο πρέπει να βασίζεται κάπου.

Αν θες να μιλήσουμε "αντικειμενικά" λοιπόν, πρέπει να μιλήσουμε με νούμερα.

Αν μιλήσουμε με νούμερα λοιπόν, έχουμε για το SONY :

Μεγαλύτερη ανάλυση

Μεγαλύτερο ppi

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε με νούμερα και για επίπεδα φωτεινότητας και μαύρων, αλλά δεν έχω δει κάπου κάποιες τέτοιες μετρήσεις.

Απο την άλλη μιλάμε για κινητά σε 4 ιντσες κι οχι για βιντεοπροβολείς.

Aυτά είναι "αντικειμενικά" νούμερα που δεν χωράνε συζήτηση.Σε αυτά λοιπόν τα "αντικειμενικά" νούμερα, το SONY είναι καλύτερο.

Απο την άλλη αν μιλήσουμε για το τι σου φαίνεται ΕΣΕΝΑ καλύτερο και τι προτιμάς, προφανώς περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :)

Εκει δεν μπορώ να σου πω τίποτα.Οτι αρέσει στον καθένα και τον βολευει για τη δουλειά του.

Εμένα π.χ. το πολύ χαμηλο βάρος δεν το έχω για πλεονέκτημα, διότι μου φαίνεται εύθραυστο και παιχνιδάκι.Αλλος μπορεί να κουράζεται με κάποιο πιο βαρυ, κλπ, κλπ

Οταν έπρεπε να αποφασίσω πιο απο τα 2 θα πάρω, χαλάστηκα π.χ. πάρα πολύ απο το φτηνιάρικο της κατασκευής του samsung.

Οχι οτι το sony είναι η επιτομή της ποιοτικής κατασκευής, αλλά συγκριτικά μου φάνηκε καλύτερο και σε αυτόν τον τομέα.

Εν κατακλείδι, κουβέντα να γίνεται.Σημερα sony, την άλλη φορά samsung, κ.ο.κ.Οτι μας βολεύει τον καιρό της αγοράς.

Υ.Γ. Εχει φιλος το samsung, οπως κι ο αδερφός μου το ιphone, οπότε μπορώ κι εγώ να κάνω άμεσες συγκρίσεις.

EDIT : Εχει δικιο ο φίλος πιο πάνω.Σορυ για το offtopic.Ας γυρίσουμε στα του SONY

δεν καταλαβαίνω σε τι είναι καλύτερο το gs2 ίσως σε αυτονομία αλλά μετά το update έχει βελτιωθεί η μπαταρία. σε οθόνη που είναι καλύτερο; πιο ελαφρύ αλλά παντόφλα.

Να σταθώ μόνο σε αυτό. Έχεις δει τις διαστάσεις και των 2 πιστεύω.

Φιλε δεν καταλαβες...ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ με ρωταει και του απανταω γιατι εχω αγορασει τα παντα.

ΕΠειτα ειναι θεμα και γουστου. Παντως οπως και να εχει δεν αξιζει η αλλαγη απο GS 2 σε SONY S .

Ελπιζω να συμφωνεις σε αυτο.

Το ότι κάποιος έχει αγοράσει όλες τις συσκευές δεν μου λέει κάτι από μόνο του. Υπάρχουν άλλοι που έχουν αγοράσει τα πάντα και δεν ξέρουν τα βασικά γύρω από τις συσκευές τους. Το αποκορύφωμα είναι όταν αγοράζουν μια συσκευή, ενθουσιάζονται, μετά ξενερώνουν και την πουλάνε. Έλα όμως μετά που οι άλλοι χρήστες λένε ότι η συσκευή είναι μια χαρά, την ξαναγοράζουν, την ξαναβλέπουν τέλεια, ξαναξενερώνουν και την ξαναπουλάνε...

Συνεπώς ναι μεν όταν κάποιος έχει δώσει κάποια λεφτά έχει μια Α γνώμη με ένα κάποιο βάρος, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα.

Και για μένα η αλλαγή από s2 σε xperia s δεν αξίζει μιας και το s2 στέκεται πάνω από άξια ακόμη και τώρα. Αν ήταν όμως να επιλέξω μια συσκευή τότε μπορεί να πήγαινα στο xperia s για τα 460 που έχει κανονικά. Όσο για τα vs ήδη έχουν γίνει από sites.

Edited by enigma84

Κοίτα.Το "είναι καλύτερη", απο τη μια είναι απόλυτο κι απο την άλλη παρουσιάζεται ως "αντικειμενικό" το οποίο πρέπει να βασίζεται κάπου.

Αν θες να μιλήσουμε "αντικειμενικά" λοιπόν, πρέπει να μιλήσουμε με νούμερα.

Αν μιλήσουμε με νούμερα λοιπόν, έχουμε για το SONY :

Μεγαλύτερη ανάλυση

Μεγαλύτερο ppi

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε με νούμερα και για επίπεδα φωτεινότητας και μαύρων, αλλά δεν έχω δει κάπου κάποιες τέτοιες μετρήσεις.

Απο την άλλη μιλάμε για κινητά σε 4 ιντσες κι οχι για βιντεοπροβολείς.

Aυτά είναι "αντικειμενικά" νούμερα που δεν χωράνε συζήτηση.Σε αυτά λοιπόν τα "αντικειμενικά" νούμερα, το SONY είναι καλύτερο.

Απο την άλλη αν μιλήσουμε για το τι σου φαίνεται ΕΣΕΝΑ καλύτερο και τι προτιμάς, προφανώς περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :)

Εκει δεν μπορώ να σου πω τίποτα.Οτι αρέσει στον καθένα και τον βολευει για τη δουλειά του.

Εμένα π.χ. το πολύ χαμηλο βάρος δεν το έχω για πλεονέκτημα, διότι μου φαίνεται εύθραυστο και παιχνιδάκι.Αλλος μπορεί να κουράζεται με κάποιο πιο βαρυ, κλπ, κλπ

Οταν έπρεπε να αποφασίσω πιο απο τα 2 θα πάρω, χαλάστηκα π.χ. πάρα πολύ απο το φτηνιάρικο της κατασκευής του samsung.

Οχι οτι το sony είναι η επιτομή της ποιοτικής κατασκευής, αλλά συγκριτικά μου φάνηκε καλύτερο και σε αυτόν τον τομέα.

Εν κατακλείδι, κουβέντα να γίνεται.Σημερα sony, την άλλη φορά samsung, κ.ο.κ.Οτι μας βολεύει τον καιρό της αγοράς.

Υ.Γ. Εχει φιλος το samsung, οπως κι ο αδερφός μου το ιphone, οπότε μπορώ κι εγώ να κάνω άμεσες συγκρίσεις.

EDIT : Εχει δικιο ο φίλος πιο πάνω.Σορυ για το offtopic.Ας γυρίσουμε στα του SONY

Να παρακαλας ΑΥΤΟΙ που θα διαβασουν το ΠΟΣΤ σου και θα παρουν το ΣΟΝΥ να ειναι ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ γιατι αλλιως...

Βλεπω να σε βριζει πολυς κοσμος ! :D

Οσο για το Σημερα Sony,αυριο Samsung εννοειται !! Εγω εχω το χρημα και ΕΓΩ θα αποφασισω ποια θα το παρει και γιατι !

Αν βγαλει κατι καλο και η HTC π.χ. αμεσως θα το παρω-μεχρι στιγμης ομως ΟΛΕΣ οι αλλες εκτος Samsung απλα " παιζουν" με τα λεφτα μας !!

Να σταθώ μόνο σε αυτό. Έχεις δει τις διαστάσεις και των 2 πιστεύω.

όχι δεν τις είχα δει τώρα τις είδα. Στο χέρι μου και εμένα αλλά και τα δύο ξαδέρφια μου που το έχουν μας φαινόταν πιο μαζεμένο :wacko: .

Συγνώμη για το άκυρο λοιπόν. ορίστε και μια σύγκριση http://geekaphone.com/compare/Sony-Xperia-S-vs-Samsung-Galaxy-S-II

Δεν νομίζω να χρειάζεται να πω ότι είστε off-topic κι ότι η κουβέντα που κάνετε (σύγκριση SG2 vs Sony S) αφορά άλλο forum της ιστοσελίδας.

Ας επανέλθουμε λοιπόν στο θέμα μας. Ευχαριστώ! :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Έχει στείλει κανείς το κινητό για service λόγω κίτρινης απόχρωσης στην οθόνη για να μας πει τι αντιμετώπιση είχε; Εγώ το έστειλα σήμερα στο μαγαζί από το οποίο το αγόρασα και θα το στείλουν αυτοί στο service. Ελπίζω να μην είναι στον κόσμο της η εδώ αντιπροσωπεία και να έχει γνώση του προβλήματος...

Έχει στείλει κανείς το κινητό για service λόγω κίτρινης απόχρωσης στην οθόνη για να μας πει τι αντιμετώπιση είχε; Εγώ το έστειλα σήμερα στο μαγαζί από το οποίο το αγόρασα και θα το στείλουν αυτοί στο service. Ελπίζω να μην είναι στον κόσμο της η εδώ αντιπροσωπεία και να έχει γνώση του προβλήματος...

Ναι η αντιπροσωπία εδώ δεν έχει ιδέα, αναγκάστηκα να στείλω mail με αποδείξεις πως η ίδια η εταιρία παραδέχθηκε το σφάλμα της για να μου το δεχτούν στο σέρβις! :mad:

Φυσικά δεν το έστειλα ακόμη γιατί δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνουν να μου το αλλάξουν και δεν θέλω να μείνω μια βδομάδα χωρίς κινητό!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι η αντιπροσωπία εδώ δεν έχει ιδέα, αναγκάστηκα να στείλω mail με αποδείξεις πως η ίδια η εταιρία παραδέχθηκε το σφάλμα της για να μου το δεχτούν στο σέρβις! :mad:

Φυσικά δεν το έστειλα ακόμη γιατί δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνουν να μου το αλλάξουν και δεν θέλω να μείνω μια βδομάδα χωρίς κινητό!

Μακάρι να μείνεις ΜΌΝΟ καμία βδομάδα. . .

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Σαν τα μικρά παιδιά περνούν ένα γλειφιτζούρι όχι το δικό μου έχει ποιο ωραία χρώματα όχι το δικό μου έχει ποιο ωραία γεύση και είναι κ ποιο μεγάλο όλα είναι υποκειμενικά και όλα εξαρτώνται από το γούστο του καθενός για μένα η sony μετράει και εμπιστεύομαι με κλειστά ματιά τα specs μιλάνε από μονά τούς όλα τα αλλά είναι αερολογίες άσε που από θέμα εμφανίσεις είναι πολύ ποιο όμορφο το sony ενώ το σαμυ ένα απλό τηλεφωνώ

Περίεργο μου φαίνεται να μην έχει ιδέα η Sony Hellas! Μήπως αφορούσε κάποιο κατάστημα σέρβις franchise??

Εννοείτε πως περίοδο εορτών δεν πλησιάζουμε τα σέρβις γιατί μεγαλώνει ο χρόνος αντικατάστασης/επισκευής.

Τις συσκευές σας της πήρατε από Ελλάδα ή εξωτερικό???

Περίεργο μου φαίνεται να μην έχει ιδέα η Sony Hellas! Μήπως αφορούσε κάποιο κατάστημα σέρβις franchise??

Εννοείτε πως περίοδο εορτών δεν πλησιάζουμε τα σέρβις γιατί μεγαλώνει ο χρόνος αντικατάστασης/επισκευής.

Τις συσκευές σας της πήρατε από Ελλάδα ή εξωτερικό???

Από Ελλάδα, είναι ελληνικής αντιπροσωπείας το δικό μου.

Να γυρίσω το θέμα πάλι πίσω στο χρώμα του κινητού? :rolleyes: :worry:

Στην αρχή (όταν ακόμα δεν το είχα δει από κοντά) ήθελα το μαύρο. Όταν πήγα και το είδα όμως αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το μαύρο πλαίσιο κάτω που λέει xperia. μου φάνηκε λίγο πολύ "πλαστικούρα" (σε σύγκριση με την οθόνη που είναι ακριβώς από πάνω βέβαια...!!) και οτι δεν ταίριαζε πολύ με το υπόλοιπο μέρος του κινητού.

Το άσπρο πάλι αναδεικνύει πολύ την οθόνη με το άσπρο περίγραμμα γύρω γύρω, αλλά αν δεις το κινητό από τα πλάγια-γύρω γύρω- φεύγει μετά, είναι πολυυυ άσπρο....!!!

Κάτι ενδιάμεσο....?!?!?!?!

Υ.Γ. Το ξέρω οτι το θέμα είναι τελείως υποκειμενικό, αλλά θέλω να το παραγγείλω και έχει καμιά βδομάδα έχω κολλήσει στο χρώμα...!!! :(

Οταν λες κατι ενδιαμεσο;;θες γκρι; :p

Την οθόνη με το άσπρο περίγραμμα, το μαύρο πίσω καπάκι-σώμα, και το "xperia" μαύροοο....?? :worry:

Δεν ξέρω....!!!! :( τι θα κάνω....?!?!

Την οθόνη με το άσπρο περίγραμμα, το μαύρο πίσω καπάκι-σώμα, και το "xperia" μαύροοο....?? :worry:

Δεν ξέρω....!!!! :( τι θα κάνω....?!?!

Πιστεύω το μαύρο ταιριάζει πιο πολύ στους αναποφάσιστους, είναι μικρότερο το ρίσκο :p

Πάρε 3 κινητά και κάνε αυτή τη σύνθεση... :p

Δεν βοηθάς....... :p :wacko:

μάλλον θα κάνω αμπεμπαμπλομ.....? :lol:

• The title was changed to Sony Xperia S