Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφου έχει κιτρινωπη οθονη τι το ψάχνεις περισσοτερο,η αγγελία η service.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

η τιμη του κατρακυλά....δλδ εφτασε 460 στο birdphone ενω το samsung galaxy sII ειναι ακομα στα 410......

γιατι τετοια μικρη διαφορα ενω το xperia s ειναι μακραν καλυτερο σε ΟΛΑ...??????κατι χανω. μου φαινεται....:p

Προφανώς κατι χάνεις.το sgs2 ειναι το καλύτερο κινητό του 2011 και ακομα πουλάει σαν τρελό..;):sly:

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι,αλλα εχει παλιωσει σε σχεση με το xperia s.....χειροτερη οθονη,καμερα,ηχος.

τι αλλο να πω...επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω κινητο(υστερα απο 2 χρονια με το lg arena:cry: ) και ενδιαφερομαι να αγορασω το xperia s αλλα ολο βλεπω να κατεβαινει η τιμη του και να εχουν παραπονα οι αγοραστες...τι λετε?? :(

η τιμη του κατρακυλά....δλδ εφτασε 460 στο birdphone ενω το samsung galaxy sII ειναι ακομα στα 410......

γιατι τετοια μικρη διαφορα ενω το xperia s ειναι μακραν καλυτερο σε ΟΛΑ...??????κατι χανω. μου φαινεται....:p

Το s2 ακόμη και για ενός χρόνου στέκεται καλά στην αγορά συν ότι κανονικά η τιμή του xperia s δεν είναι τα 600 που ζητάνε τα μεγάλα καταστήματα εδώ. 450 είχαν πει ότι θα στοίχιζε από την sony. Τέλος, δες πόσο δίνουν το galaxy ace και πόσο το neo v και το ray....

Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει το Sony Xperia S Black GR προς 535,00 € και το Sony Xperia S Black προς 460,00 €!

Η διαφορά είναι ότι το δεύτερο δεν έχει ελληνικό μενού ή ότι δε είναι ελληνικής αντιπροσωπείας αλλά με ελληνικό μενού?

Edited by SERS1612

Δυσκολα θα βρεθεί Xperia δίχως πρόβλημα,πολυ δυσκολα.:X

Και το πρώτο μου είχε αλλα και το δεύτερο.

Στο πρώτο ήταν πιο έντονο,τουλάχιστον φαινόταν μονο στο λευκο φόντο.

Μηπως υπερβαλεις ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

καλο ειναι να πεφτει η τιμη. να κατρακυλαει ακομα καλυτερα.

ρε παιδια πειτε μου κατι, καταναλωτες ειμαστε πρωτιστως ή επενδυτες και πωλητες?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Μηπως υπερβαλεις ?

Δεν νομίζω,καποια στιγμη θα ακουστεί ποσά κινητα πηραν τον δρόμο του service,το θέμα ειναι οτι πολλοι ισως να μην το έχουν προσέξει κάν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Σημερα ηρθε το καλωδιο OTG και συνδεσα το 16αρι στικακι μου.Μονο fat 32 ανοιξα και δεν νομιζω να ανοιγει ntfs.

Πρωτο βιντεο ενα HD αγωνα f1 ου ειχα αποθηκευμενο.Αψογα ολα...

mnt/usbdisk μεσα στο Astro και βλεπεις τα αρχεια σου απ οπου και επιλεγεις.

Βαζεις και να ανοιγει το Astro με καθε συνδεση usb και κατευθειαν ο σκληρος σου δισκος αυξηθηκε.Καλο και χρησιμο για μενα,ουτε ενα ευρω δεν εκνε το καλωδιο απο ΕΒΑΥ.

Στο θεμα κιτρινιλας.Κατω κατω μονο σε ενα συγκεκριμενο ασπρο χρωμα των browsers βλεπεις καμια φορα και υπο γωνια κατι σαν πολυ ελαφρια σκια.Εγω αυτο βλεπω τουλαχιστον,οχι αυτα τα χαλια των βιντεο.Αν αυξησω φωτεινοτητα δεν φαινεται τιποτα.Στα service tests το λευκο το δειχνει ΑΨΟΓΑ σε καθε γωνια.

Κουσουρι ναι σε καποιες συσκευες,προβλημα λειτουργικο να κολλαει ή σβηνει το τηλεφωνο δεν ειναι επι της ουσιας και μπραβο στη Sony που το ανακοινωσε αμεσως.

Αυριο εχει test με τον obd2 ανταπτορα με bluetooth με το οποιο μεσω του torque βλεπεις τον εγγεφαλο του αυτοκινητου σου.Περισσοτερα στο αντιστοιχο τοπικ με εφαρμογες ομως.

Η μπαταρια ειναι σε πολυ καλα επιπεδα.Απο 94 το πρωι και κανονικη τυπικη καθημερινη χρηση επεσε στο 68 τωρα.Με τα παιχνιδια ναι,κατεβαινει σχετικα γρηγορα.Με το internet οχι τοσο. Παντως καμια σχεση με τους πρωτους κυκλους φορτισεων (περασαν 3 εβδομαδες απο την αγορα του)

ναι,αλλα εχει παλιωσει σε σχεση με το xperia s.....χειροτερη οθονη,καμερα,ηχος.

τι αλλο να πω...επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω κινητο(υστερα απο 2 χρονια με το lg arena:cry: ) και ενδιαφερομαι να αγορασω το xperia s αλλα ολο βλεπω να κατεβαινει η τιμη του και να εχουν παραπονα οι αγοραστες...τι λετε?? :(

Προτεινω να περιμενεις λιγο καιρο, ουτως ωστε να ερθει η δευτερη παρτιδα, μηπως και λυθει το συγκεκριμενο προβλημα!

Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει το Sony Xperia S Black GR προς 535,00 € και το Sony Xperia S Black προς 460,00 €!

Η διαφορά είναι ότι το δεύτερο δεν έχει ελληνικό μενού ή ότι δε είναι ελληνικής αντιπροσωπείας αλλά με ελληνικό μενού?

Αφου ειναι android, δε γινεται να μην εχει ελληνικο μενου. Ισως το δευτερο ειναι παραεισαγωγης..

Tα παρα-εισαγωγη πεφτουν ,τα της Ελλ. αντιπροσωπειας ανεβαινουν ..

Στο Αρμαο απο 486 περιπου ανεβηκε στα 520-539 μαυρο-ασπρο ,τι γινεται ?:worry:

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Το μεσημέρι το έφτασα στους 44 βαθμούς κελσίου για να ξανακάνω το τεστ με την οθόνη και δεν είδα κανένα πρόβλημα. Θα το ξανακάνω της επόμενες ημέρες μήπως και δω κάτι.

Η Sony όταν περάσει το doa κάνει αντικατάσταση τηλεφώνου η μόνο της οθόνης? Δεν ξέρουν ποιες παρτίδες έχουν πρόβλημα για να ενημερώσουν? Δηλαδή όσοι δεν ασχολούνται και δεν ψάχνουν μπορεί να έχουν πρόβλημα και να μην το ξέρουν....

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αλλαζει κανονικοτατα συσκευη και οχι μονο την οθονη..

Δηλαδή θα μπορεί κάποιος να πάει μετά από έξι μήνες ένα χρόνο και να του αλλάξουν τη συσκευή? Θέλω να πω υπάρχει χρονικός περιορισμός?

Όπως έγραψε και κάποιο άλλο παιδί πιστεύω ότι επειδή είναι πλέων μόνη της η Sony για αυτό κάνει αυτή την κίνηση, θέλει να κάνει καλύτερο όνομα με ευχαριστημένους πελάτες. O χρόνος θα δείξει....

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Σημερα ηρθε το καλωδιο OTG και συνδεσα το 16αρι στικακι μου.Μονο fat 32 ανοιξα και δεν νομιζω να ανοιγει ntfs.

Πρωτο βιντεο ενα HD αγωνα f1 ου ειχα αποθηκευμενο.Αψογα ολα...

mnt/usbdisk μεσα στο Astro και βλεπεις τα αρχεια σου απ οπου και επιλεγεις.

Βαζεις και να ανοιγει το Astro με καθε συνδεση usb και κατευθειαν ο σκληρος σου δισκος αυξηθηκε.Καλο και χρησιμο για μενα,ουτε ενα ευρω δεν εκνε το καλωδιο απο ΕΒΑΥ.

Στο θεμα κιτρινιλας.Κατω κατω μονο σε ενα συγκεκριμενο ασπρο χρωμα των browsers βλεπεις καμια φορα και υπο γωνια κατι σαν πολυ ελαφρια σκια.Εγω αυτο βλεπω τουλαχιστον,οχι αυτα τα χαλια των βιντεο.Αν αυξησω φωτεινοτητα δεν φαινεται τιποτα.Στα service tests το λευκο το δειχνει ΑΨΟΓΑ σε καθε γωνια.

Κουσουρι ναι σε καποιες συσκευες,προβλημα λειτουργικο να κολλαει ή σβηνει το τηλεφωνο δεν ειναι επι της ουσιας και μπραβο στη Sony που το ανακοινωσε αμεσως.

Αυριο εχει test με τον obd2 ανταπτορα με bluetooth με το οποιο μεσω του torque βλεπεις τον εγγεφαλο του αυτοκινητου σου.Περισσοτερα στο αντιστοιχο τοπικ με εφαρμογες ομως.

Η μπαταρια ειναι σε πολυ καλα επιπεδα.Απο 94 το πρωι και κανονικη τυπικη καθημερινη χρηση επεσε στο 68 τωρα.Με τα παιχνιδια ναι,κατεβαινει σχετικα γρηγορα.Με το internet οχι τοσο. Παντως καμια σχεση με τους πρωτους κυκλους φορτισεων (περασαν 3 εβδομαδες απο την αγορα του)

Για να αντιγράψουμε αρχείο στο κινητό πάνω από 4 gb μπορούμε??

Διάβασα στο xda ότι παίρνεις ή refurbished ή πάει για repair. Εσεις ξέρετε κάτι άλλο?

Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ολα καλα και με τη δικη μου οθονη. Αγορα απο expansys.com.gr.

Το τηλεφωνο ειναι πραγματικα πολυ γρηγορο και ομορφο (εχω το λευκο).

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Δηλαδή θα μπορεί κάποιος να πάει μετά από έξι μήνες ένα χρόνο και να του αλλάξουν τη συσκευή? Θέλω να πω υπάρχει χρονικός περιορισμός?

Όπως έγραψε και κάποιο άλλο παιδί πιστεύω ότι επειδή είναι πλέων μόνη της η Sony για αυτό κάνει αυτή την κίνηση, θέλει να κάνει καλύτερο όνομα με ευχαριστημένους πελάτες. O χρόνος θα δείξει....

Εφοσον εχεις εγγυηση, οποιαδηποτε στιγμη παρουσιαστει το προβλημα, ειναι υποχρεωμενοι να σου αλλαξουν το κινητο μιας και οι ιδιοι παραδεχτηκαν το προβλημα. Στην ανακοινωση τους δεν ειπαν κατι για χρονικο οριο..

Έβαλα χθες βράδυ το κινητό για φόρτιση και το έβγαλα 00:45. Άναψα το κινητό να δω την μπαταρία και ηταν στο 100%.Ενεργοποιήθηκε η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (το έχω βάλει να γίνεται κάθε βράδυ από12 έως 7 το πρωί). Μετά από μια ώρα στις 1.45 είδα την μπαταρία στο 96%. Αυτή την ώρα (8.00) έχω 94%. Δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται ?? Σε 1 ώρα έπεσε 4% και σε 6 ώρες και κάτι έπεσε μόλις 2%. Ξέρει κανείς έχει παρατηρήσει κανείς πτώση της μπαταρίας στην αρχή λειτουργίας του κινητού? Είναι δυνατόν η εξοικονόμηση ενέργειας να μου "'εφαγε" 4%??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Σωστά νομίζεις

Για να αντιγράψουμε αρχείο στο κινητό πάνω από 4 gb μπορούμε??

Όχι

Έβαλα χθες βράδυ το κινητό για φόρτιση και το έβγαλα 00:45. Άναψα το κινητό να δω την μπαταρία και ηταν στο 100%.Ενεργοποιήθηκε η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (το έχω βάλει να γίνεται κάθε βράδυ από12 έως 7 το πρωί). Μετά από μια ώρα στις 1.45 είδα την μπαταρία στο 96%. Αυτή την ώρα (8.00) έχω 94%. Δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται ?? Σε 1 ώρα έπεσε 4% και σε 6 ώρες και κάτι έπεσε μόλις 2%. Ξέρει κανείς έχει παρατηρήσει κανείς πτώση της μπαταρίας στην αρχή λειτουργίας του κινητού? Είναι δυνατόν η εξοικονόμηση ενέργειας να μου "'εφαγε" 4%??

Η αλήθεια είναι ότι η διαφορα των ποσοστών δεν είναι τραγική. Το τι κάνει το κινητό στο παρασκήνιο και τι καταναλώνει την κάθε φορά λίγο δύσκολο να το ξέρεις. Προς το παρόν θα έλεγα να μην σε απασχολει.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

παιδια εχω την 62 και μου έβγαλε διαθέσιμη την 67!!!!

Απο που το εχεις αγορασει?

απο expansys

οποτε ναι λογικο :)

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1518

• The title was changed to Sony Xperia S