vairas5770 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Γιατί το λές αυτό?? Απλα γιατι μερικοι ρωταν πιο ειναι καλυτερο απανταω. Τα ειχα και τα 2 οποτε εχω αποψη. Τωρα εχω GS 2 μεχρι να παρω το GS 3 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Λοιπόν ενα προβληματάκι που προέκυψε ξαφνικά και είμαι σχεδόν βέβαιος οτι δημιουργήθηκε απο κάποια ρύθμιση (εκτός αν εχει πρόβλημα η voda απο χθες). Μετά την απεγκατάσταση 2 launcher, ξαφνικά δεν μπορώ να λειτουργήσω τα data. Ενεργοποιώ τα data, ενεργοποιώ και το 3g αλλά δεν μπορεί να μπεί internet. Δεν εμφανίζεται καν το σχετικό εικονίδιο πάνω πάνω. Εχει κανείς καμιά υποψία τι μπορεί να φταίει ? Με wifi μπαινει κανονικά βέβαια. Για κάποιο λόγο είχαν χαθεί οι παράμετροι σύνδεσης στο internet. Ξαναέκανα λήψη αυτων κι έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totalcmdext Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Γεια σας Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα τις κιτρινίλες στο κάτω μέρος της οθόνης. Έχει κάποιος κοιτάξει εάν σε αυτά που υπάρχουν στην Ελλάδα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Εγώ παντός έχω είδη επίστεψη για αντικατάσταση 2 συσκευές με το ίδιο πρόβλημα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Γεια σας Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα τις κιτρινίλες στο κάτω μέρος της οθόνης. Έχει κάποιος κοιτάξει εάν σε αυτά που υπάρχουν στην Ελλάδα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Εγώ παντός έχω είδη επίστεψη για αντικατάσταση 2 συσκευές με το ίδιο πρόβλημα. ΕυχαριστώΑπό πού ήταν αγορασμένα αυτά που είχαν το πρόβλημα; Είχα ρωτήσει παλιότερα στο παρόν thread αλλά κανείς δεν ανέφερε ότι συνάντησε αυτό το πρόβλημα. Πάντως σε ξένα forums αρκετοί από hong kong αλλά και uk το αναφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 αυτο με τις κιτρινιλες ειναι οντως ενα προβλημα αλλα η SONY εβγαλε ανακοινωση: Sony Mobile Communications has identified that the display on a limited number of Xperia S smartphones may show a slight yellow tint if exposed to temperatures above 40 degrees Celsius. This is limited to a small number of units and the cause of this has been corrected. Any consumer observing this slight yellow tint on the display of their Xperia S is welcome to contact their local customer service centre and Sony Mobile Communications will resolve this at no cost to the consumer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totalcmdext Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Ειναι αγορασμενα απο την Cosmote οποτε δεν γνωριζω εαν ειναι απο SONY Hellas ή παρα-εισαγωγη της. Το μεγαλο θεμα ειναι πως μπορουμε να ειμαστε σιγουρη οτι δεν εχει κιτρινιλες στο σημειο ειδικοτερα ων πληκτρων αφης. Σε αυτη που εχω τωρα μου φενεται οτι υπαρχει μια αλιωση του λευκου σε σχεση με το πανω μερος..... Edited April 1, 2012 by totalcmdext Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Ειναι αγορασμενα απο την Cosmote οποτε δεν γνωριζω εαν ειναι απο SONY Hellas ή παρα-εισαγωγη της τη κιτρινιλα που τη βλεπεις ακριβως?για να το δουμε κ μεις αν ειναι κ υπαρχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totalcmdext Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Το μεγαλο θεμα ειναι πως μπορουμε να ειμαστε σιγουρη οτι δεν εχει κιτρινιλες στο σημειο ειδικοτερα ων πληκτρων αφης, σε λευκο φοντο φυσικα. *#*#SERVICE#*#* και στα τεστ διαλεκσε display Test. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 στα ποσα πιξελ εχουμε αντικατασταση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totalcmdext Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Απο οτι γνωριζω και στο 1pixel μπορεις να κανεις αντικατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 τελικα δνε μου ειπατε,ο σονυ υποστηριζει τις συσκευες τις σε θεμα hardware?????βαζει καλουδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Και εγώ αυτήν την κιτρινίλα δεν μπορώ να την καταλάβω. Έβαλα και το τεστ αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχει. Όταν το βλέπω το κινητό απευθείας στην οθόνη δεν βλέπω κάτι. Αν το γυρίσω σε κάθετα βλέπω μια αλλοίωση του άσπρου αλλά δεν είναι έντονο κίτρινο απλά όπως στις LCD τηλεοράσεις βλέπεις από τα πλάγια και ξεπερνάς την γωνία θέασης και ξεθωριάζει, κάπως έτσι. Απο οτι γνωριζω και στο 1pixel μπορεις να κανεις αντικατασταση. Δε νομίζω. Πρέπει να είναι 4-5 pixel. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 1, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totalcmdext Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Δοκιμασε γιατι η πολιτικη στα κινητα ειναι διαφορετικη!!!! Δεν εχεις να χασεις τιποτα. Και εγώ αυτήν την κιτρινίλα δεν μπορώ να την καταλάβω. Έβαλα και το τεστ αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχει. Όταν το βλέπω το κινητό απευθείας στην οθόνη δεν βλέπω κάτι. Αν το γυρίσω σε κάθετα βλέπω μια αλλοίωση του άσπρου αλλά δεν είναι έντονο κίτρινο απλά όπως στις LCD τηλεοράσεις βλέπεις από τα πλάγια και ξεπερνάς την γωνία θέασης και ξεθωριάζει, κάπως έτσι. Αυτο το προβλημα εχω και εγω. Αναλογα με τον φωτισμο του δωματιου και την γωνια θεασης το βλεπω στα πλαγια κε μερικες φορες και στην κανονικη θεση. Απο την SONY Hellas δεν υπαρχη φυσικα καμια γνωση γι'αυτο το θεμα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 1, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 μπορει να μου απαντησει κανεις?? σορρυ για το SPAM..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrAndreas Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 εχω και εγω προβλημα,στην αρχικη οθονη γυρω απο το τετραφωνακι του υπαρχει κιτρινιλα η οποια μολις ανοιξεις το μενου εξαφανιζεται.τι ειναι αυτο δεν καταλαβαινω,εαν ειχε ζημια η οθονη η λογικη λεει οτι δεν θα εφευγε ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 μπορει να μου απαντησει κανεις?? σορρυ για το SPAM..:O Τι εννοείς ακριβως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) ενοω η σονυ δινει software καλουδια δικα τις apps και γενικα ασχολειται η τζαμπα αργει τοσο το 4.0 φοβαμαι μηπως η σονυ δεν ασχολειται τοσο πολυ οσο π.χ samsung για αυτο αργει τοσο και το 4.0 Edited April 1, 2012 by vulkan007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Την κιτρινιλα την εμφανίζει στην κάτω πλευρά της οθόνης έτσι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totalcmdext Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 ακριβως εκει εστιασε χωρις ομως να υπαρχουν κε σε αλλα σημεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 ενοω η σονυ δινει software καλουδια δικα τις apps και γενικα ασχολειται η τζαμπα αργει τοσο το 4.0 φοβαμαι μηπως η σονυ δεν ασχολειται τοσο πολυ οσο π.χ samsung για αυτο αργει τοσο και το 4.0 ολα τα δινει απλα για να αργει το ice cream κατι θα ξερουν αυτοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 ακριβως εκει εστιασε χωρις ομως να υπαρχουν κε σε αλλα σημεια Μάλιστα,κι αν λοιπόν έχει κιτρινιλα στη κάτω μεριά,σαν γραμμή θα πρέπει να πάρει τον δρόμο του service κι αναμονή κανένα μήνα,σωστά? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billyboba Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 γιατι εγινε διαγραφη της δημοσιευσης μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrAndreas Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 ναι,κατω,γυρω απο το τετραγωνακι του μενου και επεκτεινεται λιγο στα πλαγια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 γιατι εγινε διαγραφη της δημοσιευσης μου; Απαγορεύονται οποιουδήποτε είδους αγγελίες δημόσια στο forum εκτός του buy&sell στο οποίο για να έχεις πρόσβαση απαιτούνται τουλάχιστον 150 post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Εσείς που είχατε hdmi καλώδιο στο κουτί, τι μοντέλο φορτιστή έχετε; EP800 ή EP850; hdmi με ep850. Όταν λες διαγραφή δεδομένων πώς το κάνεις? Και το restart είναι το ίδιο με το κλείσιμο του κινητού και άνοιγμα απο το poweron/off? Ποια 2 μηχσνάκια? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Ρυθμησεις > εφαρμογες > διαχειριση εφαρμογων > βρισκεις την εφαρμογη που θες να διαγραψεις, πατας επανω της και επιλεγεις πρωτα το ''εκαθαριση δεδομενω και μετα καταργηση εγκαταστασης restart κλείσιμο και άνοιγμα απο το poweron/off? > Ναι αυτο. Γεια σας Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα τις κιτρινίλες στο κάτω μέρος της οθόνης. Έχει κάποιος κοιτάξει εάν σε αυτά που υπάρχουν στην Ελλάδα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Εγώ παντός έχω είδη επίστεψη για αντικατάσταση 2 συσκευές με το ίδιο πρόβλημα. Ευχαριστώ Σου εδωσαν νεα τηλεφωνο με doa? Edited April 1, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts