Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αφου εκανες που εκανες το ΤΕΣΤ κανε και ενα την ημερα να δουμε τι γινεται εκει χωρις φλας ! :)

Μάλλον αύριο θα το κάνω

:)

Το ασπρο παιδια σας παραμενει ασπρο η μαυριζει;;

διάβαζα εφημερίδα και όταν το έπιασα άφησα τα αποτύπωμα μου, το καθάρισα με τα δάκτυλα μου.

Ε μια φορά το μήνα ένα καλό καθάρισμα θα το θέλει.

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ε μια φορά το μήνα ένα καλό καθάρισμα θα το θέλει.

στα βιντεακια που εχω δει το υλικο του καθαριζει πολυ ευκολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το κινητο εχει κανονικα gps η μονο a-gps κανενα free προγραμμα gps σκετο υπαρχει???(να μην χρησιμοποιει ιντερνετ καθως ειναι ακριβο !!!!!:lol: )

το κινητο εχει κανονικα gps η μονο a-gps κανενα free προγραμμα gps σκετο υπαρχει???(να μην χρησιμοποιει ιντερνετ καθως ειναι ακριβο !!!!!:lol: )

φυσικα!! :) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορει καποιος να κανει upload τα 3 arxia FILE_xxxxxxxxx μesa ston fakelo blob_fs του PC Companion?

To path ειναι το παρακατω

Sony Ericsson->Update Service->db->xxxxxx (ke mesa eki enas fakelos me arithmous0->blob_fs

.

Μπορει καποιος να κανει upload τα 3 arxia FILE_xxxxxxxxx μesa ston fakelo blob_fs του PC Companion?

To path ειναι το παρακατω

Sony Ericsson->Update Service->db->xxxxxx (ke mesa eki enas fakelos me arithmous0->blob_fs

.

γιατι τα θες αυτα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερώτηση : συνδέω το τηλέφωνο με το PC, στο seus μου το δείχνει κανονικά όμως με το PC companion δεν μπορώ-ξερω να το ρυθμίσω να μου το εμφανίσει και μου δείχνει συνέχεια το satio, έψαξα να το αλλάξω αλλά δεν μπόρεσα να το βρω, το έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα.

Αν ξέρει κάποιος....

Sorry αν είναι εκτός θέματος. Δεν βρήκα κάποιο θέμα που να αφορά το pc companion.

Ευχαριστώ.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Για όποιον ασχολείται με custom roms....

http://developer.sonymobile.com/wportal/devworld/downloads/download/60a362tarbz2?cc=gb&lc=en

Και ένα σχετικό thread για όσους ασχολούνται από το developer's section της sony...

http://developer.sonymobile.com/wp/2012/03/20/xperia-s-open-source-archive-released-with-building-instructions/

Αν θυμάμαι καλά, κάπου είχα δει σε αυτό το thread και μία αναδημοσίευση αυτού στα ελληνικά, αλλά δεν πρέπει να σχολιάστηκε καθόλου, αν και κατά τη γνώμη μου το θεωρώ εφάμιλλη (σε σημαντικότητα) είδηση με αυτή (όταν συμβεί) της έλευσης του ICS στο Xperia S...

-- Nikpet --

Για όποιον ασχολείται με custom roms....

http://developer.sonymobile.com/wportal/devworld/downloads/download/60a362tarbz2?cc=gb&lc=en

Και ένα σχετικό thread για όσους ασχολούνται από το developer's section της sony...

http://developer.sonymobile.com/wp/2012/03/20/xperia-s-open-source-archive-released-with-building-instructions/

Αν θυμάμαι καλά, κάπου είχα δει σε αυτό το thread και μία αναδημοσίευση αυτού στα ελληνικά, αλλά δεν πρέπει να σχολιάστηκε καθόλου, αν και κατά τη γνώμη μου το θεωρώ εφάμιλλη (σε σημαντικότητα) είδηση με αυτή (όταν συμβεί) της έλευσης του ICS στο Xperia S...

Θα συμφωνήσω φίλτατε!πολύ σημαντικό!

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλο θα ηταν να μη χρειαζεται καθολου.ακομα δεν εχω αποφασισει χρωμα..

Το λευκό είναι πολύ όμορφο. Κάνει ωραία αντίθεση με την οθόνη, ειδικά όταν είναι αναμμένη:) Δεν λερώνει καθόλου μην το φοβάσαι.

Έκανα την δεύτερη φόρτιση χθες το βράδυ , το έβγαλα από την πρίζα κατά τις 230 και το άφησα κλειστό. Σήμερα το πρωί στις 8.15 που το άνοιξα είχα 97% μπαταρία. Είναι φυσιολογικό να έχει χάσει 3% ενώ είναι κλειστό??? Ξέρει κανείς? Όταν το φορτίζετε, φορτίζει μέχρι το 100%?

Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Γεια να δημιουργηθει rooted ROM με το Ελληνικο customazation

εσυ δεν τα εχεις αυτα?ξανακατεβασε το seus και παρτα απο εσενα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το λευκό είναι πολύ όμορφο. Κάνει ωραία αντίθεση με την οθόνη, ειδικά όταν είναι αναμμένη Δεν λερώνει καθόλου μην το φοβάσαι.

και εγώ πιστεύω πως σε λευκό με συνδυασμό με την οθονάρα που έχει πιστεύω πως είναι καλός συνδυασμός.

εσυ δεν τα εχεις αυτα?ξανακατεβασε το seus και παρτα απο εσενα.

Οχι δεν τα εχω γιατι κανοντας δοκιμες αλαξα το Customazation και δεν εχω κανει backup

για 160 χαρακτηρες δοκιμασε το go keyboard ειναι πολυ καλο και με πολλες δυνατοτητες.η μπαταρια με τον καιρο θα στρωσει και μην ξεχνας οτι ειναι και με δυο πηρυνες το εργαλειο, φυσιολογικο να τρωει λιγο παραπανω.οσο για το facebook δεν γνωριζω.

Δεν μπορεσα να βρω πως γίνεται με 160 χαρακτήρες. Μπορείς να με βοηθήσεις?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

επισης με πρβληματιζει οτι αργει να αναβαθμιστει σε 4.0... η sony φαινεται λιγο αργη......

Λογικά μεσα στον Απρίλη θα την πάρουμε την αναβαθμιση

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εμενα εχει πολλα μεσα γινεται της ποπης, δυσκολα να σε βοηθησω :(

Δεν μπορεσα να βρω πως γίνεται με 160 χαρακτήρες. Μπορείς να με βοηθήσεις?

κατεβασες αυτο που σε ειπα?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
[sIGPIC][/sIGPIC]

κατεβασες αυτο που σε ειπα?

Ναι αλλά δεν μπορεσα να βρω πως γινεται με 160 χαρακτήρες. Όταν γράφω πάλι 70 μου βγάζει.

Το λευκό είναι πολύ όμορφο. Κάνει ωραία αντίθεση με την οθόνη, ειδικά όταν είναι αναμμένη:) Δεν λερώνει καθόλου μην το φοβάσαι.

Έκανα την δεύτερη φόρτιση χθες το βράδυ , το έβγαλα από την πρίζα κατά τις 230 και το άφησα κλειστό. Σήμερα το πρωί στις 8.15 που το άνοιξα είχα 97% μπαταρία. Είναι φυσιολογικό να έχει χάσει 3% ενώ είναι κλειστό??? Ξέρει κανείς? Όταν το φορτίζετε, φορτίζει μέχρι το 100%?

απο όσα ξέρω, γιατί και σε εγώ που έχω το Arc, αλλά θα πάρω το S σε λιγες μέρες, μόλις παει 100%, και το αφήνεις πέφτει, και μετά παλι ανεβαίνει.

Μαλλον κόλλημα του android.

Μετά απο λιγο καιρο χρήσης δεν το εμφανιζει αυτο.

Μπορεί να κανω και λάθος, αν το έχει παρατηρησει κανεις αυτο, ας απαντησει

Ναι αλλά δεν μπορεσα να βρω πως γινεται με 160 χαρακτήρες. Όταν γράφω πάλι 70 μου βγάζει.

ωχ! λαθος μου, λοιπον κατεβασε το ''go sms pro '' και εισαι οκ! σορυ και παλι!

απο όσα ξέρω, γιατί και σε εγώ που έχω το Arc, αλλά θα πάρω το S σε λιγες μέρες, μόλις παει 100%, και το αφήνεις πέφτει, και μετά παλι ανεβαίνει.

εγω και το arc που ειχα αλλα και το s που εχω τωρα δεν μου το εκανε ποτε!!!!! η το εκανε και δεν το ειδα, αλλα και παλι δεν νομιζω να μην το προσεξα.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισχυει αυτο.αφενος γιατι οταν φτασει στο 100% σταματαει να φορτιζει και αφεταιρου γιατι οταν ανοιγουμε το κινητο το μπουταρισμα παντα καταναλωνει μπαταρια..

Εγω αυτο που κανω ειναι να το αφηνω να παει 100%,να το βγαζω απο την πριζα και να το ξαναβαζω για κανα δεκαλεπτο.και τοτε το ανοιγω και ειτε ειναι 100% ειτε 99%.

σε οσα αντροιντ ειχα αυτο μου εκανε

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωχ! λαθος μου, λοιπον κατεβασε το ''go sms pro '' και εισαι οκ! σορυ και παλι!

Αυτό είχα πριν. Αλλά και πάλι όταν πληκτρολογούσα γράμματα που υπάρχουν και στο Λατινικό αλφάβητο από 160 μου γυρνάει στα 70. Ρίξε μια βοήθεια. Ευχαριστώ.

Ps. Kαι κάτι άλλο που θυμήθηκα. Πόση μνήμη σας εμφανίζει ότι έχετε το τηλ??Εμένα 640+ απ'οτι θυμάμαι . Δεν είναι 1gb η μνήμη??? και πώς ελευθερώνουμε μνήμη.Δεν μπόρεσα να το βρώ.

Edited by geornirv

• The title was changed to Sony Xperia S