sercreep Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) Τι είναι το NFC ? Επίσης, απο τα 32 gb , πόσα είναι διαθέσιμα ? Edited March 24, 2012 by sercreep Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Τι είναι το NFC ? Δες εδώ Δες και για βιντεακια στο Υoutube. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgeorgeg7 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Φιλε μου μια ζωη αγοραζα μαυρα και σκουροχρωμα(το μοναδικο λευκο μου ηταν το s.e w800i) και το s ελεγα οτι θα το παρω σε μαυρο. Αφου ειδα πολλα βιντεακια στο internet με το τηλεφωνο οταν πηγα να το παρω και με ρωτησαν τι χρωμα το θελω τους ειπα χωρις σκεψη το λευκο και δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη. Το γουστο ειναι υποκειμενικο και η αποφαση δικη σου :) Κοίτα έτσι όπως το βλέπω πιστεύω πως το άσπρο θα λερώνει, και ψιλοβαριέμαι να έχω ένα πανάκι να το καθαρίζω συνέχεια... Επίσης δεν μου αρέσει που δίπλα από την οθόνη έχει μαύρο πλαίσιο και μετά αρχίζει το άσπρο. Θα ήθελα να είναι και εκείνο το σημείο άσπρο. Τέλος πάντων το μαύρο μου αρέσει πιό πολύ στα κινητά. Το μόνο άσπρο που έχω δει και μου αρέσει είναι το SGS2 Το έφερε :) Μόλις το παρήγγειλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Κοίτα έτσι όπως το βλέπω πιστεύω πως το άσπρο θα λερώνει, και ψιλοβαριέμαι να έχω ένα πανάκι να το καθαρίζω συνέχεια... Επίσης δεν μου αρέσει που δίπλα από την οθόνη έχει μαύρο πλαίσιο και μετά αρχίζει το άσπρο. Θα ήθελα να είναι και εκείνο το σημείο άσπρο. Τέλος πάντων το μαύρο μου αρέσει πιό πολύ στα κινητά. Το μόνο άσπρο που έχω δει και μου αρέσει είναι το SGS2 Μόλις το παρήγγειλα Θα λερώνει αλλα εντάξει δε θα εισαι και μια ζωη με το πανακι. Απο κοντα το λευκο τα σπάει αν τα βάλεις δίπλα. Όπως και να χέι όμως,καλοριζικο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Sorry που ρωταω εδω αλλα θελω να παρω μια θηκη απο αυτο το site http://www.obostore.com/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=1&categories_id=216&keyword=case&page=1&pagesize=48 , ερωτηση(για δεν ξερω καλα): πρεπει να κανω εγγραφη στο site για να κανω αγορα ή μπορω να πληρωσω με PayPal κατευθειαν και να μου τη στειλουν? Ευχαριστω Φιλε μου επειδη παρηγγειλα απο εκει την λευκη δερματινη θηκη Νillkin,κανε ενα account,δοκιμασε να πληρωσεις με paypal αλλα οχι απευθειας.Με proceed to check out πανε βημα βημα. Ειχα βαλει τα στοιχεια μου και διευθυνση μου αλλα πληρωμη με paypal κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) Μου ήρθε σήμερα και μένα. Πρώτη εντύπωση μου φάνηκε μεγάλο όντως. Βασικά λίγο μακρύ.Το sg2 που το είχα πιάσει ήταν μικρότερο αλλά πλατύτερο. Το άσπρο πήρα και εγώ.Απλά τα σπάει!! Ίσα-ίσα που αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω ότι δεν του αρέσει το μάυρο δίπλα στην οθόνη και μετά άσπρο - αυτό είναι όλη η ομορφιά. Κάνει αντίθεση και το ομορφαίνει!!! Και το πλαίσιο γύρω γύρω είναι λεπτό σε άσπρο.Απλά τα σπάει !!! Επίσης κάτι άλλο που μου ξένισε ήταν το μέγεθος των εικονιδίων και της γραμματοσειράς στα εικονίδια. Λόγω της ανάλυσης είναι λίγο μικρά και λόγω και της μικρής μυωπίας μου :) αναγκαζόμουν να κολλάω το πρόσωπό μου στην οθόνη. Αλλά αυτό στην αρχή τα πρώτα λεπτά. Τώρα το συνήθισα. Η οθόνη απλά τέλεια. Οι εξωτερικές φώτο και βίντεο εξαιρετικές!! Στην οθόνη φαίνονται λες και είναι τα θέματα ζωντανά. Από μπαταρία δεν ξέρω ακόμα. Και αρνητικό για μένα είναι τα 3 κουμπάκια τα οποία θέλει καιρό μάλλον να τα συνηθίσω γιατί δεν πιάνει η αφή με την πρώτη. Θα επανέλθω. Θήκη παρήγγειλα αυτήν σε άσπρο. http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Tough-Shield-Hard-Case-Cover-for-Sony-Xperia-S-LT26i-Colourful-lt26iG-/300678589533?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item4601d72c5d Παιδιά και κάτι άλλο. Καταναλώνω πρώτα την μπαταρία που έχει και μετά το φορτίζω? Η κατευθείαν για φόρτιση? Και πόση ώρα η πρώτη φόρτιση? Και μετά το αφήνω πλήρως να αποφορτιστεί ή στο 10% το ξαναφορτίζω και δεν το αφήνω ποτέ να αποφορτίζεται πλήρως?? Edited March 24, 2012 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Eαν θέλει κανείς το Ελληνικό manual είναι εδω παρεμπιπτόντως http://www.mediafire.com/?ba7r55u5bwyhrae Για τη μπαταρία λεει οτι δεν εχει σημασία τι θα κάνεις.Ποσο θα το φορτίσεις ή αν το έχεις ολη μερα στην μπρίζα, κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Επίσης το adw launcher πως το βάζουμε?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Για την μπαταρια μου ειπε ο πωλητης στο public (φαινοταν πολυ διαβασμενος σε ολα) οτι επρεπε να το αφησω να πεσει στο 10% και να το βαλω 6-8 ωρες να φορτισει την πρωτη φορα.Τις επομενες 2-3 φορες να το ξεφορτιζω πληρως και απο εκει και περα οχι κατι ιδαιτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (φαινοταν πολυ διαβασμενος σε ολα) Εδω γελαμε...:p Οι μπαταριες αυτες δεν εχουν θεμα..τις φορτιζετε οσο θελετε, οποτε θελετε.. Η πρωτη φορτιση δεν χρειαζεται να ειναι 10 ωρες.αρκει να φορτισει πληρως..και προς θεου μην αφηνετε το κινητο σας να κλειναι απο μπαταρια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Κι ομως τα ιδια διαβασα και εδω μεσα στο θεμα της πρωτης αποφορτισης και πρωτων φορτισεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Εδω γελαμε...:p Οι μπαταριες αυτες δεν εχουν θεμα..τις φορτιζετε οσο θελετε, οποτε θελετε.. Η πρωτη φορτιση δεν χρειαζεται να ειναι 10 ωρες.αρκει να φορτισει πληρως..και προς θεου μην αφηνετε το κινητο σας να κλειναι απο μπαταρια.. Κωνσταντινε εισαι λιγο λαθος! Διαβασε τον οδηγο στην υπογραφη σου!!:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) Κωνσταντινε εισαι λιγο λαθος! Διαβασε τον οδηγο στην υπογραφη σου!!:p:p που ειμαι λαθος? "Συνοψίζοντας: ΟΧΙ πολύωρη πρώτη φόρτιση ΟΧΙ μέχρι να σβήσει η συσκευή από μπαταρία ΝΑΙ σε τρεις αρχικούς κύκλους πλήρους φόρτισης-αποφόρτισης ΝΑΙ σε φορτίσεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα" το μονο που πετυχε ο τυπος στα παμπλικ ειναι το 10% Edited March 24, 2012 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) Kαι σε δυο καταστηματα σε αγορες iphone το ιδιο ειπανε. Διαφωνουμε στην πολυωρη πρωτη φορτιση. Μονος σου λες οχι σε πληρη αποφορτιση και απο κατω λες σε 3 κυκλους πληρους φορτισης-αποφορτισης.Πληρη αποφορτιση χωρις να κλεισει πως γινεται? Μια χαρα τα ειπε και με βαση και τον εδω τον οδηγο για τις μπαταριες τα τηρησα κατα γραμμα.Διαφημιση δεν θελω να γινεται αλλα το σωστο ή δικαιο να λεγεται καμια φορα.Οπου αλλου ρωταγα,δεν ηξεραν πως ειναι το κινητο οπτικα και δεν ηξεραν καν για το Android 4 ICS. Μονο το παληκαρι εκει ανεφερε καποια πραγματα. Ουτε οπως κατι παιδακια σε αλλο καταστημα που ελεγαν μονο ενα:"Ειναι πολυ καλο και ομορφο". Στις οδηγιες του κινητου δεν αναφερει κατι για τις πρωτες φορτισεις. Παρεπιμπτωντος, εκλεισα 22 ωρες με πολυ παιχνδι,ρυθμισεις,download και ιντερνετ και με παροχο και με wifi,λιγες κλησεις και λιγα sms.Aπο 96% που το βγαλα απο φορτιστη μεχρι τωρα στο 33% ,πιστευω πολυ καλα.Και αμα ειχα τελειο σημα της wind μεσα στο σπιτι θα βοηθουσε και αλλο. Εκλεισα και το NFC,ασχετα ποσο τραβαει ή οχι. Edited March 24, 2012 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Επίσης το adw launcher πως το βάζουμε?? Ξέρει κανείς γι'αυτό που ρωτάω?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Ξέρει κανείς γι'αυτό που ρωτάω?? Τον κατεβάσεις από το play store, πατάς το home και θα σου βγάλει επιλογή για να τον επιλέξεις. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) Κάτι άλλο που παρατήρησα και θέλω και τις δικές σας απόψεις. Στην αρχική οθόνη , στην οθόνη με το ρολόι, όταν σκρολάρω δεξιά ή αριστερά(ή συνεχόμενα γρήγορα δεξιά-αριστερά μην αφήνοντας το δάχτυλο από την οθόνη) ελαφρώς λαγκάρει. Το έχετε παρατηρήσει? Το κάνει σε σας? Στο κουτί υπήρχε και ζελατίνα για την οθόνη με πανάκι??? Edited March 25, 2012 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Kαι σε δυο καταστηματα σε αγορες iphone το ιδιο ειπανε. Διαφωνουμε στην πολυωρη πρωτη φορτιση. Μονος σου λες οχι σε πληρη αποφορτιση και απο κατω λες σε 3 κυκλους πληρους φορτισης-αποφορτισης.Πληρη αποφορτιση χωρις να κλεισει πως γινεται? Μια χαρα τα ειπε και με βαση και τον εδω τον οδηγο για τις μπαταριες τα τηρησα κατα γραμμα.Διαφημιση δεν θελω να γινεται αλλα το σωστο ή δικαιο να λεγεται καμια φορα.Οπου αλλου ρωταγα,δεν ηξεραν πως ειναι το κινητο οπτικα και δεν ηξεραν καν για το Android 4 ICS. Μονο το παληκαρι εκει ανεφερε καποια πραγματα. Ουτε οπως κατι παιδακια σε αλλο καταστημα που ελεγαν μονο ενα:"Ειναι πολυ καλο και ομορφο". Στις οδηγιες του κινητου δεν αναφερει κατι για τις πρωτες φορτισεις. Παρεπιμπτωντος, εκλεισα 22 ωρες με πολυ παιχνδι,ρυθμισεις,download και ιντερνετ και με παροχο και με wifi,λιγες κλησεις και λιγα sms.Aπο 96% που το βγαλα απο φορτιστη μεχρι τωρα στο 33% ,πιστευω πολυ καλα.Και αμα ειχα τελειο σημα της wind μεσα στο σπιτι θα βοηθουσε και αλλο. Εκλεισα και το NFC,ασχετα ποσο τραβαει ή οχι. φιλε μου Δημητρη δεν θελω να μονοπωλησουμε το 8ρεντ.ειναι κουραστικο για τα παιδια. απλα εγω σου λεω τι λεει ο οδηγος τα οποια δεν συμβαδιζουν με αυτα που λεει ο πωλητης. σου ειπε για την πρωτη φορτιση.εκανε λαθος. σου ειπε για τις επομενες 2-3 φορτισεις να το αφησεις να κλεισει.παλι λαθος. Εγω οπως και ο οδηγος,οταν λεμε για πληρη φορτιση-αποφορτιση δεν εννοουμε να κλεισει τελειως το κινητο.αλλα να φτασει σε ενα 10% και να κλεισεις εσυ το κινητο και να το φορτισεις.το λεει ξεκαθαρα και με λογια. "Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν ώστε να έχουμε τη μέγιστη απόδοση καθώς και μεγάλυτερη διάρκεια ζωής;Το καλύτερο λοιπόν είναι, αφού την τοποθετήσουμε στο κινητό, να φροντίσουμε να την αδειάσουμε μέχρι το 10% περίπου.Κατόπιν κλείνουμε το κινητό και το αφήνουμε να φορτίσει μέχρι να φτάσει στο 100%. Το αφήνουμε δυο επιπλέον ώρες περίπου κι αυτό ήταν.Για τις επόμενες δυο φορτίσεις καλό είναι να κάνουμε το ίδιο (πτώση μέχρι το 10%, φόρτιση κλειστό μέχρι το 100% και ενεργοποίηση - δεν χρειάζεται να το αφήσουμε ξανά δυο ώρες επιπλέον) " νομιζω το εξαντλησαμε το θεμα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 (edited) Τον κατεβάσεις από το play store, πατάς το home και θα σου βγάλει επιλογή για να τον επιλέξεις. Και πως τον αφαιρώ ?? :) Επίσης όταν μπαίνετε πχ. στο μενού ρυθμίσεις και έχει μαύρο φόντο (πχ στο galaxy s+ που είχα), σε αυτό έχει γκρι, έτσι??? Και όχι σε όλη την οθόνη αλλά έχει ένα μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω.Έτσι είναι και σε εσάς? Ή έχω bleeding? Τέλος αρκετές εφαρμογές δεν μπορώ να τις βρω στο Playstore. Γιατί??? πχ.εορτολόγιο,vodaphone phone, mxm player κ.α που τις είχα στο galaxy. Επίσης η ανοιχτή ακρόαση που δοκίμασα πριν λίγο δεν με ενθουσίασε από πλευράς έντασης. Δεν ακούγεται πολύ δυνατά. Σε εσάς?? Edited March 25, 2012 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Σε οσους το εχουν στο youtube σας παρουσιαζει προβλημα στην αναπαραγωγη βιντεο οταν ειναι σε wifi εμενα με εχει σπασει τα νευρα και μετα αναγκαστικο κλεισιμο εφαρμογης.Α απο χθες μου εχει σβησει και κανει επανακινηση μετα απο λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Σε οσους το εχουν στο youtube σας παρουσιαζει προβλημα στην αναπαραγωγη βιντεο οταν ειναι σε wifi εμενα με εχει σπασει τα νευρα και μετα αναγκαστικο κλεισιμο εφαρμογης.Α απο χθες μου εχει σβησει και κανει επανακινηση μετα απο λιγο Βασικα εγω το πουλησα χτες-αλλα ναι μου εκανε τα ιδια. Ισως στρωσει με καποιο update . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Εμένα παντως αναγκαστικο κλείσιμο η επανεκιννηση δεν έχει κανει ακομα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Βασικα εγω το πουλησα χτεςΓιατί αν επιτρέπεται; Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω σύντομα αλλά δε το παίρνω απόφαση γιατί διαβάζω στο xda ότι αρκετός κόσμος έχει προβλήματα με την οθόνη (καμένα pixels, κίτρινη απόχρωση σε συγκεκριμένα σημεία, backlight bleeding), τριξίματα στο πλαστικό κάτω από τη διάφανη λωρίδα, κακή εφαρμογή στο πίσω καπάκι, κτλ. Αν το πάρω σκέφτομαι να το πάρω από armaos telecom επειδή το παίρνει από την ελληνική αντιπροσωπεία, έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα, ειδικά σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση λόγω ελαττώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Γιατί αν επιτρέπεται; Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω σύντομα αλλά δε το παίρνω απόφαση γιατί διαβάζω στο xda ότι αρκετός κόσμος έχει προβλήματα με την οθόνη (καμένα pixels, κίτρινη απόχρωση σε συγκεκριμένα σημεία, backlight bleeding), τριξίματα στο πλαστικό κάτω από τη διάφανη λωρίδα, κακή εφαρμογή στο πίσω καπάκι, κτλ. Αν το πάρω σκέφτομαι να το πάρω από armaos telecom επειδή το παίρνει από την ελληνική αντιπροσωπεία, έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα, ειδικά σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση λόγω ελαττώματος; Κίτρινη απόχρωση μπορει και να σου τύχει φίλε μου,κάτι που μπορει να βελτιωθεί στο μέλλον,πολλές συσκευές όπως Iphone 4s είχαν κίτρινη απόχρωση που βελτιώθηκε στην πορεία. Τριξιμο στα πλαστικα δεν έχω προς το παρόν,ούτε και τα υπόλοιπα προβλήματα. Και να στο θέσω κι αλλιως,πιο smartphone αυτη την στιγμη της ταξης των 500+ ευρω δεν έχει πρόβλημα με την οθονη,κανένα. Άλλοι ζουν με ροζ,μπλε και τιρκουαζ οθόνες,τουλάχιστον στο Xperia s αυτα δεν τα αντιμετωπιζω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgeorgeg7 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Μπορεί να μου πει κάποιος που αγόρασε απο Expansys, τι είχε μέσα το πακέτο; Είχε καλώδιο HDMI; ή smart-tags; ή τίποτα από τα 2; Το καλώδιο hdmi με ενδιαφέρει πιό πολύ από τα smart tags. Αν δεν έχει η συσκευασία που βρίσκω; (κατά προτίμηση Ελλάδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts