Theodore41 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Χαιρετω. Θα ηθελα να ρωτησω,αν μπορω να καταργησω τη λειτουργια του iPad 4,να προσπαθει να μαντεψει τι γραφω και να βαζει τις δικες του βλακειες,παντελως ασχετες μ αυτα που θελω να γραψω εγω,γιατι εχω φτασει στα ορια μου. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Χαιρετω. Θα ηθελα να ρωτησω,αν μπορω να καταργησω τη λειτουργια του iPad 4,να προσπαθει να μαντεψει τι γραφω και να βαζει τις δικες του βλακειες,παντελως ασχετες μ αυτα που θελω να γραψω εγω,γιατι εχω φτασει στα ορια μου. Ρυθμισεις>γενικα>πληκτρολογιο και εκει απενεργοποιησε οσα δεν θελεις, (την αυτοματη διορθωση βασικα). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Ρυθμισεις>γενικα>πληκτρολογιο και εκει απενεργοποιησε οσα δεν θελεις, (την αυτοματη διορθωση βασικα). Σ ευχαριστω πααρα πολυ.Με ανακουφισες.Ξερεις ποσες βλακειες ειχα γραψει οταν καμια φορα αφηρημενος,δεν προσεχα καλα τι εγραφε το μηχανημα ερημην μου; Νασαι καλα.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Σ ευχαριστω πααρα πολυ.Με ανακουφισες.Ξερεις ποσες βλακειες ειχα γραψει οταν καμια φορα αφηρημενος,δεν προσεχα καλα τι εγραφε το μηχανημα ερημην μου; Νασαι καλα.:) :happy: ευχαριστω Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Δηλαδή;:worry: Εγώ επειδή το έχω αποκλειστικά για χρήση στο σπίτι, δεν έχω βάλει καμία προστασία, ούτε μεβράνη ούτε θήκη και ενώ γίνεται απίστευτη χρήση από τα παιδιά μου (7 και 5 ετών), δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εγώ επειδή το έχω αποκλειστικά για χρήση στο σπίτι, δεν έχω βάλει καμία προστασία, ούτε μεβράνη ούτε θήκη και ενώ γίνεται απίστευτη χρήση από τα παιδιά μου (7 και 5 ετών), δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα. Εισαι σιγουρος? κατω απο καμια λαμπα το εβαλες να το δεις? Δεν λεω, καλη η προστασια που εχει, αλλα δεν ειναι πανακεια! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εγώ επειδή το έχω αποκλειστικά για χρήση στο σπίτι, δεν έχω βάλει καμία προστασία, ούτε μεβράνη ούτε θήκη και ενώ γίνεται απίστευτη χρήση από τα παιδιά μου (7 και 5 ετών), δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα. Εισαι σιγουρος? κατω απο καμια λαμπα το εβαλες να το δεις? Δεν λεω, καλη η προστασια που εχει, αλλα δεν ειναι πανακεια! Εγώ ευτυχώς στον 6χρονο γιο μου, δίνω το "παλιό" ipad2:p Ενώ έχω μεμβράνη στο iphone5, στο τάμπλετ παλαιότερα που το δοκίμασα πιστεύω ότι χαλάει πολύ την εμπειρία χρήσης... Άσε που πρέπει να είσαι και μάστορας για να τοποθετήσεις τη ζελατίνα σωστά, χωρίς φυσαλίδες/σκόνες! εντιτ το 2άρι και κάτω από λάμπα που το έβαλα, αλλά και με φακό υπό γωνία που το έκανα, δεν έχει τίποτα:happy: Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εισαι σιγουρος? κατω απο καμια λαμπα το εβαλες να το δεις? Δεν λεω, καλη η προστασια που εχει, αλλα δεν ειναι πανακεια! :):):):):) Δεν μπήκα ακόμα σε αυτή τη διαδικασία και καλύτερα να μη μπω γιατί αλλιώς χάθηκα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 :):):):):) Δεν μπήκα ακόμα σε αυτή τη διαδικασία και καλύτερα να μη μπω γιατί αλλιώς χάθηκα:lol: Α μπραβο! Αυτο θα σου λεγα. Μην μπεις, δεν κανουν καλο αυτα τα πραγματα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Βαζω κι εδω,ενα σαιτ Γαλλικο,το Price Minister High Tech,που μου στελνει καθε τοσο ενημερωτικα,οτι σημερα μου εστειλε ενα,με ειδη για το iPad. Ειδικα τα ακουστικα για το iPod,αυτα με τους μαγνητες Νεοδυμιου,που τα εχει μονον 10€,ειναι ευκαιρια. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα σε όλους Εχω ένα θέμα με το iPad 3. Εχω θήκη που κλειδώνει-ξεκλειδώνει το iPad όταν κλείσω-ανοίγω το κάλυμμα της οθόνης και πλέον δε λειτουργεί. Δοκίμασα και με άλλη θήκη που πιο παλιά λειτουργούσε το κλείδωμα-ξεκλείδωμα αλλά πάλι δεν. Να το πάω κάπου; Από πλαίσιο το είχα πάρει κ με καλύπτει ακόμα η εγγύηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα σε όλους Εχω ένα θέμα με το iPad 3. Εχω θήκη που κλειδώνει-ξεκλειδώνει το iPad όταν κλείσω-ανοίγω το κάλυμμα της οθόνης και πλέον δε λειτουργεί. Δοκίμασα και με άλλη θήκη που πιο παλιά λειτουργούσε το κλείδωμα-ξεκλείδωμα αλλά πάλι δεν. Να το πάω κάπου; Από πλαίσιο το είχα πάρει κ με καλύπτει ακόμα η εγγύηση.... Για πήγαινε πρώτα ρυθμίσεις γενικά κάλυμμα κλείδωμα ξεκλείδωμα και βάλτο στο on μήπως το έκλεισες κατά λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Για πήγαινε πρώτα ρυθμίσεις γενικά κάλυμμα κλείδωμα ξεκλείδωμα και βάλτο στο on μήπως το έκλεισες κατά λάθος. Ναι αυτό ήταν. Σ'ευχαριστώ πολύ!! Δεν το είχα σκεφτεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά.Πως μπορώ οταν μπαίνω internet απο wi-fi να μην μπαίνει απο την cosmote καρτο-internet που έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά.Πως μπορώ οταν μπαίνω internet απο wi-fi να μην μπαίνει απο την cosmote καρτο-internet που έχω? Βάλτο σε λειτουργία πτήσης και ενεργοποίησε μετά το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Χαιρετω. Επειδη εχω ενα προβλημα με το πληκτρολογιο ,το οποιο μπερδευει τις λεξεις ,κολλαει γραμματα που δεν εχω πατησει,και ενωνει τις έξεις,το πηγα στο σερβις στη Μεσογειων,αλλα δεν ειχα καμια βοηθεια,διοτι θεωρησαν οτι ειναι ενταξει. Συνηθως,οταν παταω το space,βαζει το γραμμα μ στο τελος,και ετσι,ενωνει την επομενη λεξη,και μπορει και την τριτη,μιας και δεν γραφω τυφλο,ωστε να βλεπω συνεχεια εκει που γραφω,αλλα το πληκτρολογιο. Ενας πελατης που ηταν εκει,μου ειπε οτι ειχε κι αυτος το ιδιο προβλημα και οτι το space ειναι διπλα στο μ,γι αυτο πατιεται κατα λαθος,αλλα προσεχοντας το,ειδα οτι δεν ειναι ετσι,μονο του μπαινει το μ. Τελικα,μου ειπε να αγορασω ενα πληκτρολογιο Logitech με ΒΤ,και θα λυσω το προβλημα.Κανα 100άρι δηλαδη μεσ' το νερο,αλλα το θεμα ειναι οτι και βαρος θα προσθεσω,αλλα και δεν θα μπορω να γραφω τοσο ομαλα,οπως στο εικονικο πληκτρολογιο του iPad. Kαποια βοηθεια;Υποδειξη; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Χαιρετω. Επειδη εχω ενα προβλημα με το πληκτρολογιο ,το οποιο μπερδευει τις λεξεις ,κολλαει γραμματα που δεν εχω πατησει,και ενωνει τις έξεις,το πηγα στο σερβις στη Μεσογειων,αλλα δεν ειχα καμια βοηθεια,διοτι θεωρησαν οτι ειναι ενταξει. Συνηθως,οταν παταω το space,βαζει το γραμμα μ στο τελος,και ετσι,ενωνει την επομενη λεξη,και μπορει και την τριτη,μιας και δεν γραφω τυφλο,ωστε να βλεπω συνεχεια εκει που γραφω,αλλα το πληκτρολογιο. Ενας πελατης που ηταν εκει,μου ειπε οτι ειχε κι αυτος το ιδιο προβλημα και οτι το space ειναι διπλα στο μ,γι αυτο πατιεται κατα λαθος,αλλα προσεχοντας το,ειδα οτι δεν ειναι ετσι,μονο του μπαινει το μ. Τελικα,μου ειπε να αγορασω ενα πληκτρολογιο Logitech με ΒΤ,και θα λυσω το προβλημα.Κανα 100άρι δηλαδη μεσ' το νερο,αλλα το θεμα ειναι οτι και βαρος θα προσθεσω,αλλα και δεν θα μπορω να γραφω τοσο ομαλα,οπως στο εικονικο πληκτρολογιο του iPad. Kαποια βοηθεια;Υποδειξη; Κάνε restore και εγκατάσταση σαν νέο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Κάνε restore και εγκατάσταση σαν νέο Αφου σε ευχαριστησω,θα σε ρωτησω αν μπορουσες να μου πεις πως θα το κανω. Εκανα την αναβαθμιση σημερα,και βελτιωθηκε η κατασταση,αλλα δεν εξαλειφθηκε το προβλημα. Και ενα ακομα ερωτημα. Αξιζει τον κοπο,να βαλω ενα πληκτρολογιο με ΒΤ;Βρηκα ενα με 45€ απο την Κινα.Ειναι μαζι με θηκη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Ρε παιδιά πήρα το ipad 4 και στην κάτω δεξιά γωνία έχει μια φυσαλίδα μεσα στην οθόνη. Δεν είναι πολύ μεγάλη αλλά φαίνεται κανονικά.. Θα μου το αλλάξουν? Από τον Γερμανό το πήρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 δεύτερα πρωί πρωί τους το πας ... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Και ενα ακομα ερωτημα. Αξιζει τον κοπο,να βαλω ενα πληκτρολογιο με ΒΤ;Βρηκα ενα με 45€ απο την Κινα.Ειναι μαζι με θηκη. Θοδωρή άμα είναι να γράφεις συχνά και μεγάλα κείμενα γιατί όχι? Για στείλε link με την θήκη..! Έχω δει κι εγώ αρκετές αυτές τις μέρες θήκες με πληκτρολόγια, που κάνουν το iPad σαν MacBook Pro/Air. Ρε παιδιά πήρα το ipad 4 και στην κάτω δεξιά γωνία έχει μια φυσαλίδα μεσα στην οθόνη. Δεν είναι πολύ μεγάλη αλλά φαίνεται κανονικά.. Θα μου το αλλάξουν? Από τον Γερμανό το πήρα.. Προφανώς και θα στο αλλάξουν. Dead On Arrival νομίζω θα πιάνεται. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) Απορια ψαλτου,βηξ. Χαιρετω. Σημερα,διαπιστωσα οτι ενω δεν μπορουσα να στειλω ενα σχολιο στο Βημα.gr,οταν ειχα το Dolphin,τα εστελνα μια χαρα με το Σαφαρι.Με το iPad 4 εγραφα. (Φαινεται οτι υπαρχει προβλημα με το σαιτ τους,γιατι ουτε με το λαπτοπ και τον FF μπορουσα να στειλω,ενω με τον Chrome,συνηθως ναι,αλλα σημερα,ουτε και μ´αυτον). Τη θηκη,θα τη βρω στο λαπτοπ,και θα τη βαλω,γιατι δεν εχω το λινκ στο iPad. Edited March 1, 2013 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Απορια ψαλτου,βηξ. Χαιρετω. Σημερα,διαπιστωσα οτι ενω δεν μπορουσα να στειλω ενα σχολιο στο Βημα.gr,οταν ειχα το Dolphin,τα εστελνα μια χαρα με το Σαφαρι. (Φαινεται οτι υπαρχει προβλημα με το σαιτ τους,γιατι ουτε με το λαπτοπ και τον FF μπορουσα να στειλω,ενω με τον Chrome,συνηθως ναι,αλλα σημερα,ουτε και μ´αυτον). Η απορία ποιά είναι φίλε Ψάλτη? :lol::lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Η απορία ποιά είναι φίλε Ψάλτη? :lol::lol: Γιατι να αρνειται το Δελφινι,ενω δεχεται το Σαφαρι; (Αν υπαρχει κατι που να μπορω να το καταλαβω βεβαια). Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Γιατι να αρνειται το Δελφινι,ενω δεχεται το Σαφαρι; (Αν υπαρχει κατι που να μπορω να το καταλαβω βεβαια). Κάποια ασυμβατότητα θα είναι. Μη δίνεις σημασία. Και προσωπική μου άποψη, μόνο 2 browsers αξίζουν. Ο σαφάρι (κατά κύριο λόγο) και ο chrome, μόνο για λόγους συγχρονισμού των σελιδοδεικτών με τον επιτραπέζιο chrome. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts