Jump to content

iPad (3rd & 4th Gen - 2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσο περνάν οι μέρες και το γνωρίζεις καλύτερα τόσο πιο πολύ καταλαβαίνεις πόσο τρομερό μηχανάκι είναι το ipda3!!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιρνω λοιπον το νεο ipad 3g 32gb την προηγουμενη παρασκευη και βαζω μια καρτουλα vodafone οπου ειχα 300 ΜΒ. Αλλαζω το ΑΡΝ σε webonly.vodafone.gr απο internet και ειχα μια χαρα συνδεση. Καποια στιγμη μεσα στη μερα, παω να φορτωσω μια σελιδα, φουλ σημα 3g, καμια αποκριση. Το βαζω εκτος συνδεσης και παλι εντος, παλι τιποτα. Κανω ενα reset και δουλεψε παλι ομως αργοτερα ξανα τα ιδια:worry:

Λεω φταει η καρτουλα, παω χτες στη voda και βγαζω μια καρτουλα 2gb με συνδεση οπου δουλευε κανονικα μετα απο reset στις ρυθμισεις δυκτιου. Λεω οκ, εδω ειμαστε.... Και σημερα παλι τα ιδια:ninja:!!!

Παιρνω τη vodafone, μου λενε ολα ειναι καλα δεν τρεχει κατι με τη συνδεση. Ψαχνω αποψε λιγο στο φορουμ της apple και βρισκω πως πιθανοτατα ειναι bug: https://discussions.apple.com/thread/3816436?start=0&tstart=0

Και φταιει η ταμπλετα, οχι ο παροχος.... Το εχει παθει κανεις αλλος;;;;:mad:

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Όσο περνάν οι μέρες και το γνωρίζεις καλύτερα τόσο πιο πολύ καταλαβαίνεις πόσο τρομερό μηχανάκι είναι το ipda3!!!!

Επειδή έχω και asus transformer με ICS έχω να πω, ότι ωραία η ανοιχτή φιλοσοφία του android, σου λύνει τα χέρια πολλές φορές, ωραία τα widget και θα μου λείψουν στο iPad, αλλά η εμπειρία χρήσης του iPad με την retina display οθόνη και το απίστευτα ομαλό και γρήγορο λειτουργικό είναι "αλλού". Επιτέλους χαίρομαι web browsing και χαλάλι που κάποιες στιγμές θα μου λήψει το flash. Η οθόνη είναι απο "άλλο πλανήτη", πριν την δώ απο κοντά ήμουν απο αυτούς που πίστευαν ότι είναι πιο πολύ κόλπο μάρκετινγκ παρά ότι θα δεις κάποια βελτίωση ορατή στο μάτι, αυτό βέβαια μέχρι να δώ το καινούργιο iPad απο κοντά, δεν γίνεται να μην ερωτευτεις αυτό το tablet με αυτή την οθόνη.

Έτσι λοιπόν σήμερα έγινα και εγώ κάτοχος ενός μαύρου wifi 4G 64gb.

Επειδή είχα και iPad 1 το οποίο έδωσα σήμερα, έχω να πω στους κατόχους iPad 1 που σκέφτονται εάν αξίζει να αναβαθμίσουν, αξίζει με χίλια μην το σκέφτεστε κάν.

Η οθόνη είναι απο "άλλο πλανήτη", πριν την δώ απο κοντά ήμουν απο αυτούς που πίστευαν ότι είναι πιο πολύ κόλπο μάρκετινγκ παρά ότι θα δεις κάποια βελτίωση ορατή στο μάτι, αυτό βέβαια μέχρι να δώ το καινούργιο iPad απο κοντά, δεν γίνεται να μην ερωτευτεις αυτό το tablet με αυτή την οθόνη.

Κιτρινίλα στην οθόνη παρατήρησες όπως ανέφεραν κάποιοι άλλοι?

Εγω δεν βλέπω καμια κιτρινίλα

Καλό αυτό.Πάντως απ΄ότι φαίνεται τα μαύρα πιο σπάνια είναι.Παντού όπου ρώτησα(επαρχία) μου είπαν ότι πρώτα λευκά θα φέρουν...

Όχι δεν παρατήρησα κάποια κιτρινιλα, ούτε bleeding.

Επειδή ακόμα βρίσκομαι στην πρώτη φόρτιση, τι είναι καλύτερο να το αφήσω να αποφορτίσει τελείως και μετά να φορτίσεις ή να το αποφορτίσω μεχρί το 15% περίπου και μετα να φορτίσω; Νομίζω στην πρώτη φόρτιση - αποφόρτιση είναι καλύτερα να αποφόρτιση τελείως και μετά καλό είναι να το φορτίζεις όταν φτάνει γύρω στο 15 - 20% . Σωστά;

Ειμαι στην παραλια Νεας Μακρης με εξωτερικη θερμοκρασια 20 βαθμους.

Ειμαι με ανοιχτο 3g και η κοπελα παιζει angry birds space και το iPad ζεματαει!

Και το εχω γυμνο, μονο με smart cover

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ειμαι στην παραλια Νεας Μακρης με εξωτερικη θερμοκρασια 20 βαθμους.

Ειμαι με ανοιχτο 3g και η κοπελα παιζει angry birds space και το iPad ζεματαει!

Και το εχω γυμνο, μονο με smart cover

Φίλε μου μάλλον εχει θέμα το δικο σου ipad γιατί και εγω είμαι έξω με 3g ανοιχτό και παίζω εδώ και 2 ώρες MC3 και έχει ζεσταθεί ελάχιστα ,και είμαι χωρίς κανένα cover ;)

giphy.gif

Επειδή έχω και asus transformer με ICS έχω να πω, ότι ωραία η ανοιχτή φιλοσοφία του android, σου λύνει τα χέρια πολλές φορές, ωραία τα widget και θα μου λείψουν στο iPad, αλλά η εμπειρία χρήσης του iPad με την retina display οθόνη και το απίστευτα ομαλό και γρήγορο λειτουργικό είναι "αλλού".

Συνολικά προτιμάς το Ιpad 3 ή το transformer;

Θέλω να παρω και εγώ ένα tablet και είμαι ανάμεσα στο ipad 3 και στο να περιμένω το infinity 700..

Βασικά με στεναχωρεί η έλειψη flash και η αδυναμία επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου στο ipad.

Sorry για το διπλο ποστ, μπορει καποιος με 3g μοντελο εστω να επιβεβαιωσει εαν το δικο του δουλευει σωστα;
Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Συνολικά προτιμάς το Ιpad 3 ή το transformer;

Θέλω να παρω και εγώ ένα tablet και είμαι ανάμεσα στο ipad 3 και στο να περιμένω το infinity 700..

Βασικά με στεναχωρεί η έλειψη flash και η αδυναμία επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου στο ipad.

Θεωρώ ότι είναι υποκειμενικό το θέμα και έχει να κάνει με τις προτεραιότητες που βάζει κανείς. Πάντως γενικά το iPad το θεωρώ το πιο ολοκληρωμένο και με την καλύτερη εμπειρία χρήσης συνολικά. Επίσης εμένα προσωπικά μου αρέσει το from factor που έχει με την αναλογία οθόνης 4:3, το κάνει ιδανικό να το χρησιμοποιείς σε portrait mode (κρατώντας το σαν βιβλίο) για διάβασμα βιβλίων φυσικά:rolleyes: και για web browsing.Μπαταρία επίσης τρελλή αυτονομία, το αφήσα χθες βράδυ με 15% σε standby με wifi και ολους τους συγχρονισμούς ανοικτούς και σήμερα μετά από 8 ώρες περίπου είναι κολημένο εκεί! Αυτό σε tablet android δεν παίζει με τίποτα. Τέλος υποκειμενικά πάντα, το λάτρευω.:p

Edit: Μόλις τώρα πήγα να ανοίξω το transformer αλλά δεν...μετά απο 2,5 ημέρες περίπου σε standby έχει μείνει απο μπαταρία.

Edited by vfragos

Θεωρώ ότι είναι υποκειμενικό το θέμα και έχει να κάνει με τις προτεραιότητες που βάζει κανείς. Πάντως γενικά το iPad το θεωρώ το πιο ολοκληρωμένο και με την καλύτερη εμπειρία χρήσης συνολικά. Επίσης εμένα προσωπικά μου αρέσει το from factor που έχει με την αναλογία οθόνης 4:3, το κάνει ιδανικό να το χρησιμοποιείς σε portrait mode (κρατώντας το σαν βιβλίο) για διάβασμα βιβλίων φυσικά:rolleyes: και για web browsing.Μπαταρία επίσης τρελλή αυτονομία, το αφήσα χθες βράδυ με 15% σε standby με wifi και ολους τους συγχρονισμούς ανοικτούς και σήμερα μετά από 8 ώρες περίπου είναι κολημένο εκεί! Αυτό σε tablet android δεν παίζει με τίποτα. Τέλος υποκειμενικά πάντα, το λάτρευω.:p

Edit: Μόλις τώρα πήγα να ανοίξω το transformer αλλά δεν...μετά απο 2,5 ημέρες περίπου σε standby έχει μείνει απο μπαταρία.

Αυτα που περιγραφεις ειναι αυτα που εχω ανακαλυψει κι εγω, πειραματιζομενος με ολα τα δημοφιλη android tablets (με τελευταιο το transformer prime).

Οπως ειχα γραψει και σε αλλο νημα, καλως η κακως το ipad 3 παιζει μονο του στην κατηγορια.

Αποφάσισα να αγοράσω το ipad 3 αλλά βλέπω παντού "διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας"(multirama, plaisio) ξέρει κανείς πόσες μέρες θα είμαι στο περίμενε;;

Αποφάσισα να αγοράσω το ipad 3 αλλά βλέπω παντού "διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας"(multirama, plaisio) ξέρει κανείς πόσες μέρες θα είμαι στο περίμενε;;

Δεν ξέρω για πιο μοντέλο ενδιαφέρεσαι, αλλά το public δείχνει να έχει ετοιμοπαράδοτα κάποια.

αυτή τη βδομάδα θα γίνουν παραλαβές, αλλα επειδή ο αριθμός κομματιών είναι άγνωστος ως συνήθως, κάνε μια κράτηση να σαι σίγουρος αν το βιάζεσαι!

This world sucks... Have your own bpm...

Σκεφτομαι να αγορασω και γω το ipad(16αρι wifi) και μαλλον θα μου το φερει ενας φιλος απο Αμερικη και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για να σιγουρευτω...

1) Επειδη μερικοι απο σας εχετε καποια προβληματα(με το ipad) ,με αποδειξη Αμερικης θα μπορει να γινει τυχον αντικατασταση εδω?

2)Θα εχει καποιο προβλημα με τελωνεια κλπ? Θα πρεπει να το ανοιξει , να μην το εχει σφραγισμενο στη συσκευασια δηλαδη ή θα πρεπει να το ανοιξει ωστε να δειξει οτι ειναι δικο του κ καλα?

και τελος ..εχω κατεβασει στο iphone απτο installous διαφορες εφαρμογες,θα "αναγνωρισθουν" και θα μπορω να τις ξανακατεβασω (τις universal) και στο ipad ή οχι ?

:w00t:

Σκεφτομαι να αγορασω και γω το ipad(16αρι wifi) και μαλλον θα μου το φερει ενας φιλος απο Αμερικη και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για να σιγουρευτω...

1) Επειδη μερικοι απο σας εχετε καποια προβληματα(με το ipad) ,με αποδειξη Αμερικης θα μπορει να γινει τυχον αντικατασταση εδω?

2)Θα εχει καποιο προβλημα με τελωνεια κλπ? Θα πρεπει να το ανοιξει , να μην το εχει σφραγισμενο στη συσκευασια δηλαδη ή θα πρεπει να το ανοιξει ωστε να δειξει οτι ειναι δικο του κ καλα?

και τελος ..εχω κατεβασει στο iphone απτο installous διαφορες εφαρμογες,θα "αναγνωρισθουν" και θα μπορω να τις ξανακατεβασω (τις universal) και στο ipad ή οχι ?

1) Αντικατάσταση όχι καθώς το DOA ισχύσει για το μαγαζί όπου αγοράστηκε! Θα μπορεί όμως να γίνει επισκευή καθώς η εγγύηση ισχύσει κανονικά!

2) Δεν θα χει πρόβλημα

3) οταν βγει το jailbreak!

1) Αντικατάσταση όχι καθώς το DOA ισχύσει για το μαγαζί όπου αγοράστηκε! Θα μπορεί όμως να γίνει επισκευή καθώς η εγγύηση ισχύσει κανονικά!

2) Δεν θα χει πρόβλημα

3) οταν βγει το jailbreak!

Δηλαδη ΑΝ εχει κιτρινιλα στην οθονη οπως ειπαν καποιοι ή καποιο καμενο πιξελ το παω στο istorm και θα το φτιαξουν απλα δεν θα αντικατασταθει ??

Eπισης απτο icloud δεν θα μεταφερονται οι εφαρμογες που κατεβαζω στο ipohne και στο ipad εφοσον υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ή θα καταλβαινει οτι δεν τις εχω πληρωσει ?

Δηλαδη ΑΝ εχει κιτρινιλα στην οθονη οπως ειπαν καποιοι ή καποιο καμενο πιξελ το παω στο istorm και θα το φτιαξουν απλα δεν θα αντικατασταθει ??

Eπισης απτο icloud δεν θα μεταφερονται οι εφαρμογες που κατεβαζω στο ipohne και στο ipad εφοσον υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ή θα καταλβαινει οτι δεν τις εχω πληρωσει ?

1) ναι θα το στειλουν για σερβις!

2) αυτο δεν το ξερω να σου πω την αληθεια, αλλα μπορεις να το διαπιστωσεις ευκολα: πας στο pc σου, ανοιγεις το itunes store και πατας δεξια το purchased, οτι εχει εκει ως Purchased apps θα μπορεις να τα βαλεις στο ipad, τα υπολοιπα οχι (και μαλλον η απαντηση στην περιπτωση σου εφοσον οι εφαρμογες δεν κατεβηκαν μεσω app store ειναι οχι).

1) ναι θα το στειλουν για σερβις!

2) αυτο δεν το ξερω να σου πω την αληθεια, αλλα μπορεις να το διαπιστωσεις ευκολα: πας στο pc σου, ανοιγεις το itunes store και πατας δεξια το purchased, οτι εχει εκει ως Purchased apps θα μπορεις να τα βαλεις στο ipad, τα υπολοιπα οχι (και μαλλον η απαντηση στην περιπτωση σου εφοσον οι εφαρμογες δεν κατεβηκαν μεσω app store ειναι οχι).

Ναι μολις το ειδα και εχει μονο αυτες που κατεβασα απτο appstore...Σευχαριστω πολυ :D

παιδια μια ερωτιση θελω να κανω λιγο χαζη...μολις πιρα απο ιντερνετ το καινουργιο ιπαντ.πως θα καλαταβω οτι ειναι το 3 και οχι το 2?ειμαι καινουργιος στα ιπαντ και δεν εχο ξαναπιασει ποτε μου καποιο απο τα αλλα δυο μοντελα.βοηθιστε παρακαλω...

παιδια μια ερωτιση θελω να κανω λιγο χαζη...μολις πιρα απο ιντερνετ το καινουργιο ιπαντ.πως θα καλαταβω οτι ειναι το 3 και οχι το 2?ειμαι καινουργιος στα ιπαντ και δεν εχο ξαναπιασει ποτε μου καποιο απο τα αλλα δυο μοντελα.βοηθιστε παρακαλω...

1) το κουτι στην μια πλευρα θα εχει σημα icloud

2)το ipad στο κουτι θα εχει φοντο ενα μπλε σκουρο με θαλασσα (αν ειναι το 2 θα εχει το φοντο με τις φυσαλιδες)

3) πισω στο κουτι θα λεει 2012 και οχι 2011.

4) αφου ανοιξεις το ipad στο αγγλικο πληκτρολογιο θα βγαζει το μικροφωνακι για voice dictation διπλα απο το space!

Θέλεις και άλλα;:rolleyes:

• The title was changed to iPad (3rd & 4th Gen - 2012)
  • The topic was unpinned