klit Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Όταν το συνδέεις σε fastboot, στη διαχείριση συσκευών σου βγάζει κίτρινο θαυμαστικό στη συσκευή? Ναι βεβαια μου βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. March 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Πήγαινε ο υπολογιστής μου--->διαχείριση συσκευών---> δεξί κλικ στη συσκευή που έχει κίτρινο θαυμαστικό δίπλα της ---> ενημέρωση προγράμματος οδήγησης ---> αναζήτηση προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου ---> επιλογή από μια λίστα προγραμμάτων οδήγησης συσκευών στον υπολογιστή μου ---> επέλεξε το android phone και πάτα επόμενο ---> επέλεξε το android bootloader interface και πάτα επόμενο, πες μου τι σου βγάζει Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Αυτο προσθέτει: [ATTACH]24309[/ATTACH] edit: LOL Δοκιμασα τωρα και περασε το kernel, το λογοτυπο free xperia αλλα δεν περνει μπρος το τηλεφωνο μενει στην μαυρη οθονη Edited March 9, 2012 by klit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. March 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Ωραία, για προσπάθησε τώρα από πάνω του να του περάσεις τους drivers fastboot, από ο υπολογιστής μου--->διαχείριση συσκευών---> δεξί κλικ στη συσκευή που έχει κίτρινο θαυμαστικό δίπλα της ---> ενημέρωση προγράμματος οδήγησης ---> αναζήτηση προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου ---> επέλεξε τους drivers που βρίσκονται στο φάκελο fastboot_with_Android_USB_file Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Ωραία, για προσπάθησε τώρα από πάνω του να του περάσεις τους drivers fastboot, από ο υπολογιστής μου--->διαχείριση συσκευών---> δεξί κλικ στη συσκευή που έχει κίτρινο θαυμαστικό δίπλα της ---> ενημέρωση προγράμματος οδήγησης ---> αναζήτηση προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου ---> επέλεξε τους drivers που βρίσκονται στο φάκελο fastboot_with_Android_USB_file οχι δεν περνανε. Λοιπον περασα το Kernel πλεον τωρα εχω προσβαση μονο στο CWM. Να περάσω την ROM τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. March 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ? Πως πέρασες τον kernel χωρίς τους drivers fastboot? Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ? Πως πέρασες τον kernel χωρίς τους drivers fastboot? μετα απαυτο που μου ειπες να κανω : Πήγαινε ο υπολογιστής μου--->διαχείριση συσκευών---> δεξί κλικ στη συσκευή που έχει κίτρινο θαυμαστικό δίπλα της ---> ενημέρωση προγράμματος οδήγησης ---> αναζήτηση προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου ---> επιλογή από μια λίστα προγραμμάτων οδήγησης συσκευών στον υπολογιστή μου ---> επέλεξε το android phone και πάτα επόμενο ---> επέλεξε το android bootloader interface και πάτα επόμενο, πες μου τι σου βγάζει δοκιμασα να περασω το kernel και περασε :lol: και το cwm τωρα δεν ειναι αυτο που ειχα ειναι το v5.5.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. March 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Χαχαχαχα! Η δουλειά να γίνεται... Για πέρνα και τη ρομ να δούμε, θα ανοίξει? Ποιον kernel/rom περνάς? Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Χαχαχαχα! Η δουλειά να γίνεται... Για πέρνα και τη ρομ να δούμε, θα ανοίξει? Ποιον kernel/rom περνάς? FXP kernel και MIUI αυτα που μας προτεινες καιιιιι μολις εκανε boot ολα ok :thanks: εισαι πρωτος φιλε νασαι καλα γιατι ειχα τρελαθει. Επιτελους ΜΙUI :lol::D:D:D σευχαριστω πολυ για την υπομονη σου εισαι πρωτος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. March 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Ωραίος ρε φίλε, μπράβο σου, καλή ενασχόληση εύχομαι, και... καλορίζικο!!! Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Ευχαριστώ φιλε. Ευτυχός δεν πηγε χαμένο το unlocking. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παιδια οταν περασατε το driver απο το s1tool στη διαχειριση συσκευων με ποιο ονομα αναγνωρισε τη συσκευη?γιατι εμενα γραφει zeus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παιδια οταν περασατε το driver απο το s1tool στη διαχειριση συσκευων με ποιο ονομα αναγνωρισε τη συσκευη?γιατι εμενα γραφει zeus Αν και πρόσφατα έκανα το unlocking δε θυμάμαι με τι όνομα περάσανε, αυτό που έχει σημασία παντός είναι να μην σου βγάλει θαυμαστικό όταν συνδέσεις την συσκευή σου μετά προχωράς κανονικά για unlocking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. March 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Haida έπρεπε να σου βγάζει. Άσχετα με αυτό, μπορείς να φλασάρεις kernel? Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. March 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 φλασαρα το kernel που μου εδωσες και μετα πηγα να μπω cmw για να βαλω τη rom αλλα το κινητο ανοιγε αλλα στην οθονη δεν εδειχνε τιποτα... τωρα που εχουν περαστει οι drivres και το αναγνωριζει σαν zeus πως θα τους βγαλω για να τους ξαναπερασω? ΤΟ φλάσαρες ενώ στο έδειχνε σαν zeus? Γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα τη διαδικασία που ακολούθησες. Γράψε ακριβώς τι έκανες βήμα βήμα, για να δούμε. Για να βγάλεις τους παλιούς drivers, πας δεξί κλικ στο υπολογιστής μου--->διαχείριση συσκευών---> δεξί κλικ στη συσκευή---> Ιδιότητες---> Επιλέγεις την καρτέλα Πρόγραμμα οδήγησης--->Κατάργηση (τελευταία επιλογή) Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. March 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Λοιπον.... 1.εβαλα το καλωδιο και παταω το menu(ειδοποιησει για driver) περναω χειροκινητα τον driver απο το φακελο s1tool,κανω restart στο pc,ανοιγω 2.ανοιγω το s1tool παταω secmpatch,βαζω το καλωδιο το testpoint και συνδεω με pc παταω ready και μου βγαζει R+r(ειδα και αλλους να εχουν το ιδιο προβλημα)λεω θα εγιναν το unlock 3.περνω το kernel boot.img και το βαζω στο φακελο fbusbdrivers3264/fastboot ανοιγω το dos και δεινω τις εντολες και τελειωνει οπως λες 3-4 δευτ. 4.παταω το κουμπι να ανοιξω το κινητο(για να περασω τη rom απο cwm) κανει τη δονηση αλλα στην οθονη τιποτα και μενει εκει σαν να δουλευει αλλα στη οθονη να μην δειχνει τιποτα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ,SIM,SD Έχεις κάνει τελείως λάθος τα βήματα, και πιθανόν να έχεις τώρα κλειδωμένο bootloader με άλλο kernel. Το πρώτο που έπρεπε να κάνεις ήταν να χρησιμοποιήσεις τη μέθοδο test point, και μετά όλα τα υπόλοιπα. Δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή να κάνεις τα βήματα από την αρχή, αλλά πρώτα δοκίμασε επαναφορά με SEUS. Ελπίζω να μην έγινε hard brick... Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Έχεις κάνει τελείως λάθος τα βήματα, και πιθανόν να έχεις τώρα κλειδωμένο bootloader με άλλο kernel. Το πρώτο που έπρεπε να κάνεις ήταν να χρησιμοποιήσεις τη μέθοδο test point, και μετά όλα τα υπόλοιπα. Δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή να κάνεις τα βήματα από την αρχή, αλλά πρώτα δοκίμασε επαναφορά με SEUS. Ελπίζω να μην έγινε hard brick... απλα δεν ανεφερα στην αρχη οτι το εχω βαλει το testpoint και μετα πεταει την ειδοποιησει....και περναω το driver απο s1tool δοκιμασα και σε αλλο pc και οτι drivres και να περασω σαν zeus το αναγνωριζει....τι αλλο μπορω να κανω..Με flashtool μπορουμε να κανουμε τιποτα? Edited March 13, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. March 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 δοκιμασα και σε αλλο pc και οτι drivres και να περασω σαν zeus το αναγνωριζει....τι αλλο μπορω να κανω..Με flashtool μπορουμε να κανουμε τιποτα? Για ανέβασε μια φωτογραφία να δούμε, τι driver αναγνωρίζει... Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) http://img705.imageshack.us/img705/9056/capture1ln.jpg By devill0 at 2012-03-13 http://img43.imageshack.us/img43/3550/capturedde.jpg By devill0 at 2012-03-13 Edited March 13, 2012 by devill0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. March 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Σωστοί είναι οι drivers, τώρα γιατί σου το δείχνει zeus όπως λες, δε ξέρω να σου πω. Δοκίμασες να φλασάρεις πάλι? Δοκίμασε αν είναι και πες μας Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Σωστοί είναι οι drivers, τώρα γιατί σου το δείχνει zeus όπως λες, δε ξέρω να σου πω. Δοκίμασες να φλασάρεις πάλι? Δοκίμασε αν είναι και πες μας Ερωτηση:Στην εγκατασταση kernel μπαταρια,sim και sd ειναι πανω στο κινητο?δλδ μετα το unlock τα ξαναβαζουμε πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. March 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ναι, όλα επάνω κανονικά. Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) %5Bimg%5Dhttp%3A//img825.imageshack.us/img825/533/capturedwjs.jpg By devill0 at 2012-03-13[/img] αυτο μου εβγαλε..συνεχιζω...ή δεν εγινε unlock γιατι βλεπω R+r Edited March 13, 2012 by devill0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. March 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Όχι, δε συνεχίζεις, είναι κλειδωμένος ακόμα. Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Όχι, δε συνεχίζεις, είναι κλειδωμένος ακόμα. να το ξανακανω απο την αρχη ή κατευθειαν ανοιγω setool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts