chris7_ Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 μπαα....κ ο Σουφλιάς αν βγήκε (αν) που λέει ο φίλος , δε συγκρίνεται με Βαγενά-Λαζόπουλο..:D:D:p:lol: Σωστο και αυτο!!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 μπαα....κ ο Σουφλιάς αν βγήκε (αν) που λέει ο φίλος , δε συγκρίνεται με Βαγενά-Λαζόπουλο..:D:p:lol: Μα γιατί το λες αυτό?:confused: Έχεις δει τι παράσταση δίνει κάθε φορά που δεν ακούει τι του λένε? :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Μα γιατί το λες αυτό?:confused: Έχεις δει τι παράσταση δίνει κάθε φορά που δεν ακούει τι του λένε? :p :lol: σωστό κι αυτό !!:lol: Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Αποτι ειδα αρκετοι αποφιτισαν απο κει που θα αποφοιτισω κ γω...απο ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb_papi Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Αρσάκειο Γυμνάσιο Πατρών Γ'1 (ήμουν και στο δημοτικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tokio_hotel Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 2ο Λύκειο Κέρκυρας!!!!!!!! Παράθεση sophieth.hi5.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva_bitch Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 yparxei kapoios-a pou na einai ap'to 14 lukeio peristeriou?????????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 απο το δικο μας ειχε βγει μια playmate αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της..καπου στο 97-98 πρεπει να ειχε βγει. zafos90 μηπως ξερεις εσυ? Μπα δε θυμάμαι κάτι.:rolleyes: Αλλά μου έχει πει η μητέρα μου για μια μαθήτρια που είχε η οποία έγινε μοντέλο.Έπαιζε και σε μια διαφήμιση και μου την είχε δείξει.Καλή ήτανε:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Μπα δε θυμάμαι κάτι.:rolleyes: Αλλά μου έχει πει η μητέρα μου για μια μαθήτρια που είχε η οποία έγινε μοντέλο.Έπαιζε και σε μια διαφήμιση και μου την είχε δείξει.Καλή ήτανε:Oe thn idia leme.. μετα πηγε για πλει μειτ...ή ειχε κανει φωτογραφιση στο πλει μποι..δεν θυμαμαι... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 e thn idia leme.. μετα πηγε για πλει μειτ...ή ειχε κανει φωτογραφιση στο πλει μποι..δεν θυμαμαι... Άτσα διάκριση το σχολείο μας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Εγώ γύρισα πολλά... 6ο Δημοτικό Χίου 42ο Γυμνάσιο Αθηνών & 3ο Λύκειο Χαϊδαρίου Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 καλά,έχω περάσει απο 10000 σχολεία... Α λυκείου 4 αγίας παρασκευής , Β λυκείου 1 χολαργού, Γ λυκείου εκπαιδευτήρια Καντά... Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 1ο γυμνασιο κ λυκειο πολυκαστρου.:p:p:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 :Εγώ γύρισα πολλά... 6ο Δημοτικό Χίου 42ο Γυμνάσιο Αθηνών & 3ο Λύκειο Χαϊδαρίου 3ο Λύκειο Χαιδαρίου? Έλα πες μου ότι είχε και τον Παγώνη???? :lol: Την Αδάμου ??? Την Τσαντίλα?? Την Μπατσούλη? Την Ευαγγελίδου? Τον Δαραβίγκα? Την Φευγαλά? και όλους τους παλάβρες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥΜΠΑΣ....ΟΟΟΛΕΕ.... 20ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥΜΠΑΣ(μεχρι την δευτερα)...ΟΟΟΛΕΕ... ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ....ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΕΕΕΕΕΕ.... :D:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis64 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 5o δημοτικο αιγαλεω,,, στην ΚΟΡΥΤΣΑΣ.... ΧΑΡΟΥΛΑ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥ τωρα ειναι καταστημα ενδυματων.. ( α-γ δημοτικου) 1ο δημοτικο ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ (παπαφλεσσα και στεφανου σαραφη) 1ο γυμνασιο αγ. βαρβαρας ( κοιλαρα) τελος στην ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ ΣΧΟΛΗ σαν ηλετρονικος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mela Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 ΄και εγώ από ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ είμαι ,όπως ο αδελφός ,τα ξαδέλφια μου και ............:lol: έτος αποφοίτησης :σε έναν χρόνο (ελπίζω).:worry::rolleyes:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna_ Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 καλησπερα!Γνωριζει καποιος πως μπορω να βρω καταλογο με αποφοιτους (λυκειου)απο το αρσακειο ψυχικου γύρω στο 1973..?ευχαριστω! Παράθεση ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Μεταφορά από Computing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 22ο Λυκειο Αθηνων... στην Γκραβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 στο ένδοξο 2 Λύκειο Βούλας! χαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adelita Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Πήγαινα στο Γυμνάσιο Καμινίων :) Τωρα θα πάω Γενικό Λύκειο Καμινίων:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 καλησπερα!Γνωριζει καποιος πως μπορω να βρω καταλογο με αποφοιτους (λυκειου)απο το αρσακειο ψυχικου γύρω στο 1973..?ευχαριστω! στο σχολείο σου ή στη σελίδα http://www.proin-simathites.com/ Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Φετος αποφοιτησα απο το μεγαλυτερο λυκειο της πολης μου... Το 2ο λυκειο Λαρισας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Τοτε ...υπηρχε μονο ενα Λυκειο στο Μαρουσι...Λυκειο Αρενων Αμαρουσιου.Επανω στην Κηφισιας απεναντι απο το κτημα Συγγρου.:D:D:D:D:D Λειτουργουσε και σαν Θηλεων τις ωρες που δεν ηταν Αρρενων. Αν θυμαμαι καλα Δευτερα , Τριτη, Τεταρτη πρωι και Πεμπτη , Παρασκευη , Σαββατο απογευμα και την επομενη βδομαδα αντιστροφα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts