TSAKALI2 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Παιδιά μία ερώτηση να κανω?Μέχρι τώρα εκανα buck up τις επαφέσ μου στο outlook μεσω android sync.Διαπιστωσα όμωσ ΄΄οτι οι επαφέσ μου που εχουν αρκετά τηλέφωνα , δεν μεταφέρονταν αντίσοιχα στο outlook.Με ποιον τρόπο μπορώ να μεταφέρω αυτούσιες τισ επαφές μου και όπως εγώ τισ χαρακτιρίζω μεσω του κινητού μου?(δηλ. σε μια επαφή μπορεί να έχω πέντε τηλέφωνα και να τις έχω ονομάσει από εργασια 1 εωσ εργασία 5).το outlook εχει συγκεκτριμένες κατηγορίες (εργασία-οικία κ.λ.π):O Η λύση κατά την γνώμη μου είναι μια. . . Gmail . . . Από τότε που τις έστειλα στο Gmail ησύχασα και όλα είναι όπως τα έχεις περάσει Παράθεση Galaxy SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Η λύση κατά την γνώμη μου είναι μια. . . Gmail . . . Από τότε που τις έστειλα στο Gmail ησύχασα και όλα είναι όπως τα έχεις περάσειΕννοείται Gmail! Δεν έχεις λογαριασμό Google;Πως κατεβάζεις εφαρμογές από το market; Και κάτι άλλο. Βρήκα κι άλλη Jellybean 4.2.2 , αλλά , προς το παρόν , είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επίσημη 4.1.2 και βαριέμαι τη διαδικασία της επαναφοράς , αν δε μου αρέσει. Όποιος ενδιαφέρεται όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martselo Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ εχω το galaxy s2 gt-9100G καποια στιγμη ειχα συνδεθει στο kies air και εκανα update και απο την 2.3 εκδοση που ειχα εβαλα την 4.0.4 κι εχω καποια λειτουργικα προβληματα οπως δεν λειτουργει το πληκτρολογειο τις samsung δεν μπορω απο τοτε να συνδεθω με το kies air τι να κανω τι ειναι καλυτερο μπορω να το γυρισω στην παλια εκδοση αν γνωριζει καποιος ας μου ευχαριστω.:D:D Edited March 9, 2013 by martselo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loom_23 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ εχω το galaxy s2 gt-9100G καποια στιγμη ειχα συνδεθει στο kies air και εκανα update και απο την 2.3 εκδοση που ειχα εβαλα την 4.0.4 κι εχω καποια λειτουργικα προβληματα οπως δεν λειτουργει το πληκτρολογειο τις samsung δεν μπορω απο τοτε να συνδεθω με το kies air τι να κανω τι ειναι καλυτερο μπορω να το γυρισω στην παλια εκδοση αν γνωριζει καποιος ας μου ευχαριστω.:D:D Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ από τον Αύγουστο 2012 που πέρασα το 4.0.4 Ολα τα προβλήματά μου λύθηκαν μόλις του πέρασα (με το odin) την Γαλλική 4.1.2 Σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο. Χωρίς factory reset, χωρίς απώλεια δεδομένων σου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Η λύση κατά την γνώμη μου είναι μια. . . Gmail . . . Από τότε που τις έστειλα στο Gmail ησύχασα και όλα είναι όπως τα έχεις περάσει Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THORf Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς γίνεται? Έχουμε ένα oδηγό για εγκατάσταση, μέσω του προγράμματος ODIN, στα αγγλικά: http://www.theandroidsoul.com/android-4-1-2-jelly-bean-update-rollout-begins-for-galaxy-s2-i9100g-guide/ Το γαλλικό λογισμικό, που έχουμε εγκαταστήσει οι πιο πολλοί εδώ μέσα, μπορείς να το κατεβάσεις και από εδώ (είναι το δεύτερο στη λίστα, για το region XEF): http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9100G Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να δεις και 1-2 σελίδες πίσω σε αυτό το thread... Παράθεση Όσο ζω μαθαίνω... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Να σας ρωτήσω... Το έχω root το κινητό και θέλω να απεγκαταστήσω μανίσιες (τηw samsung) εφαρμογες. Πως θα το κάνω? κάποιο link? Νομίζω ότι οι φωνητικές εντολές μου δημηουργούν πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THORf Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Να σας ρωτήσω... Το έχω root το κινητό και θέλω να απεγκαταστήσω μανίσιες (τηw samsung) εφαρμογες. Πως θα το κάνω? κάποιο link? Νομίζω ότι οι φωνητικές εντολές μου δημηουργούν πρόβλημα Αφού είσαι root κατέβασε το Titanium Backup από το Play Store. Κάνε ένα backup όλες τις εφαρμογές στο batch mode για να έχεις ένα αντίγραφο για καλο και για κακό. Και μετά πας σε όποια εφαρμογή θες και κάνεις uninstall.. Πρόσεξε μόνο μη σβήσεις καμιά απαραίτητη για το σύστημα εφαρμογή και το crashαρεις... Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι αλλά εγώ έτσι το κάνω. Άλλωστε για μένα το Titanium Backup είναι ο βασικός λογος που root-άρω το κινητό. :D Παράθεση Όσο ζω μαθαίνω... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THORf Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Να σαι καλά alex_master. Ναι είναι σίγουρα πιο smooth γιατί η 4.1.2 έχει δουλευτεί να είναι και πιο smooth με το Project Butter που περιλαμβάνει.. "Project Butter improvements that make the Android OS experience as smooth as possible, including faster app switching, keyboard movement, browsing, etc." Και εγώ το έχω δει βελτωμένο αρκετά το κινητό και στην ταχύτητα αλλά και στα εφέ που έχει ενσωματωμένα. Βέβαια προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τον ΤW launcher που έχει από τή "μαμά" του αλλά έχω βάλει τον Nova Launcher και έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ταχύτητα και η λειτουργικότητα του κινητού ενώ μου αφήνει και λίγη περισσότερη ελεύθερη μνήμη (το σύνολο είναι πάντα 769Mb)... :D Παράθεση Όσο ζω μαθαίνω... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakis28 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα(που να έχω τις επαφές με φωτογραφίες και ποιο αναλυτικά) που όταν πατάω το κουμπί επαφές να με πηγαίνει κατευθείαν εκεί Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1304 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 άλλαξε η ώρα, άλλαξε αυτόματα στη συσκευή μου, μέχρι εδώ καλά. ...αλλά η ώρα δεν άλλαξε το widget που έχω για τον καιρό και αναφέρομαι σ' αυτό της accuπου έχει η συσκευή. Η έκδοση λογισμικού μου είναι η 4.1.2 official france. Το κακό είναι ότι φαίνεται με μεγαλύτερη γραμματοσειρα η ώρα από τον καιρό, σε σχέση με την ώρα της συσκευής (πάνω δεξιά) Στο amerika δεν αλλάζει η ώρα, είναι ευρωπαϊκή μόδα αυτή. καμιά λύση;λέτε να αλλάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letzi Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Καλησπέρα, προσπαθούσα καιρό να συνδέσω το Kies με το κινητό μου και τελικά το κατάφερα με το να περάσω τους drivers στο pc μονη μου. Και εκεί που λέω ΅ναι τα κατάφερα :w00t:΅ μου έβγαλε ακόμα δύο προβλήματα : 1) η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω kies. 2) Όποτε ανοίγω το Kies, βγαίνει ένα παράθυρο και μου λέει ότι : είναι διαθέσιμη μια νεότερη έκδοση του Samsung Kies (2.5.3.13043_13) (έχω την 2.5.2.13021_10) και όταν πατάω να ενημερωθεί βγάζει το εξής: Δεν είναι δυνατή η διακοπή της διαδικασίας KiesTrayAgent. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή και προσπαθήστε ξανά. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THORf Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Γεια σου Letzi, Βασικα μπορεί όντως να μην υπάρχει νεότερο λογισμικό για το κινητό σου μέσω Kies οπότε το (1) ενδέχεται να είναι σωστό. Ίσως η έκδοση που έχεις στο κινητό σου να είναι κάποια προσαρμοσμένη για ελληνικό πάροχο ή να προέρχεται από χώρα όπου δεν έχει βγει περαιτέρω αναβάθμιση πέρα από αυτό που έχεις. Μπορείς επομένως να περιμένεις μέχρι να βγει η αναβάθμιση ή να περάσεις άλλη Rom μέσω ODIN όπως φαίνεται στις οδηγίες αυτού του thread (για την έκδοση 4.1.2 που είναι και η νεότερη official ROM που έχει βγει). Βέβαια πρέπει να ξέρεις πως σε μια τέτοια περίπτωση λήγει η εγγύηση του κινητού σου (αν είναι ακόμα στην εγγύηση). Πάντως, δεν νομίζω πως το πρόβλημα δημιουργείται από το γεγονός πως το KIES είναι λίγο παλιό. Αν θες να εγκαταστήσεις παρόλα αυτά το πιο καινούριο KIES για να δοκιμάσεις απεγκατέστησε το υπάρχον από το Control Panel -> Add/Remove programs στα Windows και μετά πήγαινε σε αυτό το link: http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/JSP Και πάτα "Λήψη για Windows" για να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά. Παράθεση Όσο ζω μαθαίνω... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letzi Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Γεια σου Letzi, Βασικα μπορεί όντως να μην υπάρχει νεότερο λογισμικό για το κινητό σου μέσω Kies οπότε το (1) ενδέχεται να είναι σωστό. Ίσως η έκδοση που έχεις στο κινητό σου να είναι κάποια προσαρμοσμένη για ελληνικό πάροχο ή να προέρχεται από χώρα όπου δεν έχει βγει περαιτέρω αναβάθμιση πέρα από αυτό που έχεις. Μπορείς επομένως να περιμένεις μέχρι να βγει η αναβάθμιση ή να περάσεις άλλη Rom μέσω ODIN όπως φαίνεται στις οδηγίες αυτού του thread (για την έκδοση 4.1.2 που είναι και η νεότερη official ROM που έχει βγει). Βέβαια πρέπει να ξέρεις πως σε μια τέτοια περίπτωση λήγει η εγγύηση του κινητού σου (αν είναι ακόμα στην εγγύηση). Πάντως, δεν νομίζω πως το πρόβλημα δημιουργείται από το γεγονός πως το KIES είναι λίγο παλιό. Αν θες να εγκαταστήσεις παρόλα αυτά το πιο καινούριο KIES για να δοκιμάσεις απεγκατέστησε το υπάρχον από το Control Panel -> Add/Remove programs στα Windows και μετά πήγαινε σε αυτό το link: http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/JSP Και πάτα "Λήψη για Windows" για να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά. Το πρόβλημα με το Kies το έλυσα. Το απεγκατέστησα και κατέβασα το καινούριο. οκ μέχρι εδώ. Όλα αυτά τα κάνω λοιπόν για να καταφέρω μήπως και το αναβαθμίσω σε jelly bean. Έκδοση Android : 4.0.4 λέει το κινητό και απο τι νομίζω θα το βλέπω για πολύ καιρό αυτό :(. Η εγγύηση του κινητού μου λήγει το Νοέμβριο.. Όπως και να ΄χει, σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yohan Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Να σαι καλά alex_master. Ναι είναι σίγουρα πιο smooth γιατί η 4.1.2 έχει δουλευτεί να είναι και πιο smooth με το Project Butter που περιλαμβάνει.. "Project Butter improvements that make the Android OS experience as smooth as possible, including faster app switching, keyboard movement, browsing, etc." Και εγώ το έχω δει βελτωμένο αρκετά το κινητό και στην ταχύτητα αλλά και στα εφέ που έχει ενσωματωμένα. Βέβαια προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τον ΤW launcher που έχει από τή "μαμά" του αλλά έχω βάλει τον Nova Launcher και έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ταχύτητα και η λειτουργικότητα του κινητού ενώ μου αφήνει και λίγη περισσότερη ελεύθερη μνήμη (το σύνολο είναι πάντα 769Mb)... :D Εγω παλι εγκατεστισα την 4.1.2 αλλα εχω 8εματακι με τον NOVA lancher!!στο notification bar στην home screen κολλαει ενω οποθδηποτε αλλου δν αντιμετωπιζω καπιο 8εμα!κ μαλλον ειμαι ο μοναδικος!!τα φωτα σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THORf Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Βασικα και εμένα το έκανε στην αρχή. Αλλά βρήκα τι έφταιγε. Για να περάσω στην 4.1.2 και ενώ ήμουν στην 4.0.4 έκανα backup όλες τις εφαρμογές μου, τις ρυθμίσεις τους αλλά και τις ρυθμίσεις συστήματος με το Titanium Backup Pro (εννοείται ήμουν root). Έτσι, όταν πέρασα την 4.1.2 εγκατέστησα όπως ήταν όλα τα προγράμματά μου όπως τα είχα στην 4.0.4 και τις ρυθμίσεις συστήματος μέσω του Titanium Backup Pro μέσα σε 2 λεπτά. Αλλά μετά το Nova Launcher εμφάνισε αυτό που λές. Το notification bar όταν ήθελα να το κατεβάσω κολλούσε και εξαφανιζόταν ενώ εμφανιζόταν ολόκληρο ή κατεβασμένο ή κρυμμένο χωρίς να μπορώ να το σύρω κάπου ενδιάμεσα (πχ μέχρι τη μέση τη οθόνης). Μάλιστα επειδή παλαιότερα μου άρεσε πολύ ο Nova είχα αγοράσει τον Pro και είχα αρχίσει να κλαίω τα λεφτά μου γιατί η 4.1.2 ήταν απείρως καλύτερη από την 4.0.4 και δεν θα γύριζα πίσω. Έτσι έσβησα τον Nova και έμεινα με τον μαμίσιο Launcher κανα 2μηνο (αλλά ήμουν πάλι happy αφού ο μαμίσιος της 4.1.2 ήταν απείρως καλύτερος από αυτόν της 4.0.4). Τότε πίστευα πως ο Nova δεν είναι συμβατός με την 4.1.2... :confused: Μετά πρόσεξα πως και στο widget αναζήτησης της Google μου έβγαζε πάντα πως ήμουν εκτός σύνδεσης, τι και αν είχα συνδέσει WiFi ή Mobile Data. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ξανά ένα clean install της 4.1.2 για να διορθώσω κυρίως το θέμα της Google. Τώρα όμως έλεγξα μία μία τις εφαρμογές στο Titanium Backup που εγκαθιστούσα πάλι και πρόσεξα να μην εγκαταστήσω από το Titanium Backup το Nova αλλά ούτε και οποιαδήποτε εφαρμογή και ρύθμιση συστήματος φαινόταν να έχει σχέση με την 4.0.4. Σε πληροφορώ πως το Google widget έφτιαξε αμέσως και μετά από μια βδομάδα που είπα να δοκιμάσω πάλι τον Nova Launcher Pro(αλλά με clean install από το Google Play) ήταν πιο καλό από πριν,το notification bar δούλευε καλύτερα από πριν και έτσι δουλεύει μέχρι σήμερα... Επομένως έφταιγε το γεγονός πως είχα εγκαταστήσει πολλές από τις ρυθμίσεις της 4.0.4 και είχε μπλοκάρει το σύστημα (και στο Google Search Widget και στο Nova Launcher). Επίσης υπάρχει και η πιθανότητα τότε το Nova Launcher να ήταν όντως μη συμβατός με την 4.1.2 και να το έφτιαξαν όταν το ξανακαατέβασα (αν και του δίνω λίγες πιθανότητες). Κατά πάσα πιθανότητα εγκατέστησα μέσω του Titanium Backup και αρχεία της 4.0.4 που έρχονταν σε "σύγκρουση" με το "Butter Project" της 4.1.2 και εμφανιζόταν πρόβλημα και στον Nova Launcher... Με ένα Clean Install όλα έφτιαξαν.. :p:D Παράθεση Όσο ζω μαθαίνω... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Βασικα και εμένα το έκανε στην αρχή. Αλλά βρήκα τι έφταιγε. Για να περάσω στην 4.1.2 και ενώ ήμουν στην 4.0.4 έκανα backup όλες τις εφαρμογές μου, τις ρυθμίσεις τους αλλά και τις ρυθμίσεις συστήματος με το Titanium Backup Pro (εννοείται ήμουν root). Έτσι, όταν πέρασα την 4.1.2 εγκατέστησα όπως ήταν όλα τα προγράμματά μου όπως τα είχα στην 4.0.4 και τις ρυθμίσεις συστήματος μέσω του Titanium Backup Pro μέσα σε 2 λεπτά. Αλλά μετά το Nova Launcher εμφάνισε αυτό που λές. Το notification bar όταν ήθελα να το κατεβάσω κολλούσε και εξαφανιζόταν ενώ εμφανιζόταν ολόκληρο ή κατεβασμένο ή κρυμμένο χωρίς να μπορώ να το σύρω κάπου ενδιάμεσα (πχ μέχρι τη μέση τη οθόνης). Μάλιστα επειδή παλαιότερα μου άρεσε πολύ ο Nova είχα αγοράσει τον Pro και είχα αρχίσει να κλαίω τα λεφτά μου γιατί η 4.1.2 ήταν απείρως καλύτερη από την 4.0.4 και δεν θα γύριζα πίσω. Έτσι έσβησα τον Nova και έμεινα με τον μαμίσιο Launcher κανα 2μηνο (αλλά ήμουν πάλι happy αφού ο μαμίσιος της 4.1.2 ήταν απείρως καλύτερος από αυτόν της 4.0.4). Τότε πίστευα πως ο Nova δεν είναι συμβατός με την 4.1.2... :confused: Μετά πρόσεξα πως και στο widget αναζήτησης της Google μου έβγαζε πάντα πως ήμουν εκτός σύνδεσης, τι και αν είχα συνδέσει WiFi ή Mobile Data. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ξανά ένα clean install της 4.1.2 για να διορθώσω κυρίως το θέμα της Google. Τώρα όμως έλεγξα μία μία τις εφαρμογές στο Titanium Backup που εγκαθιστούσα πάλι και πρόσεξα να μην εγκαταστήσω από το Titanium Backup το Nova αλλά ούτε και οποιαδήποτε εφαρμογή και ρύθμιση συστήματος φαινόταν να έχει σχέση με την 4.0.4. Σε πληροφορώ πως το Google widget έφτιαξε αμέσως και μετά από μια βδομάδα που είπα να δοκιμάσω πάλι τον Nova Launcher Pro(αλλά με clean install από το Google Play) ήταν πιο καλό από πριν,το notification bar δούλευε καλύτερα από πριν και έτσι δουλεύει μέχρι σήμερα... Επομένως έφταιγε το γεγονός πως είχα εγκαταστήσει πολλές από τις ρυθμίσεις της 4.0.4 και είχε μπλοκάρει το σύστημα (και στο Google Search Widget και στο Nova Launcher). Επίσης υπάρχει και η πιθανότητα τότε το Nova Launcher να ήταν όντως μη συμβατός με την 4.1.2 και να το έφτιαξαν όταν το ξανακαατέβασα (αν και του δίνω λίγες πιθανότητες). Κατά πάσα πιθανότητα εγκατέστησα μέσω του Titanium Backup και αρχεία της 4.0.4 που έρχονταν σε "σύγκρουση" με το "Butter Project" της 4.1.2 και εμφανιζόταν πρόβλημα και στον Nova Launcher... Με ένα Clean Install όλα έφτιαξαν.. :p:D Αυτό είναι το μεγάλο λάθος φίλε μου. Με titanium θα κρατάς ΜΟΝΟ τα app data και OXI τα system data, και όλα θα σου δουλεύουν τέλεια... Εγώ επειδή παίζω πολύ με custom roms δεν κρατάω backup και όσες εφαρμογές της Google έχουν αυτή την δυνατότητα (βλέπε Gmail) αλλά τις εγκαθιστώ καθαρές μέσω της ROM ή του Play Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yohan Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) το σκεφτομουν κ εγω to clean install αλλα δεν ηθελα να μπω παλι σε διαδικασιες,παρολο π δεν καταλαβαινω τι ακριβως συμβαινει κ ''κολλιεται'' ετσι αλλα η λυση εβρε8ει!! ενεργοποιωντας την επιλογη Ρυθμισεις\Επιλογες Προγραμματιστη\απενεργοποιηση επικαλυ..\ check!! k vouala!!εξαφανιστηκε το 8εμα με το notificationbar!! ..αλλη μια παρατηρηση π εκανα (αισθητη) ειναι, οταν μπαινω στην επιλογη να επιλεξω οθονη (κινιση σμυκρινσης) η επιλογη ''καταργηση" ειναι σε trasparent ενω αντι8ετα οι οθονες ειναι σε φοντο μπλε (multi screen)...κ κατι τελευταιο στο dialer τα τηλεφωνα χωριζονται σε διαταξη 3-3-4 πχ 694 444 4444 εναντι τ κανονικου 6940000000 !!!συμπασχει κανεις?υπαρχει λυση?? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 15, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Μου έσβησε το κινητό και δεν ξανάνοιξε. Είναι εντός εγγύησης αλλά το είχα πάρει μέσω internet και δεν βρίσκω την απόδειξη θα έχω θέμα με την εγγύηση? Edited May 16, 2013 by Nikro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis13jap Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 παιδια εχει καποιος καποιο κερνελ να κανω το σ2 μου overcloking ton cpu????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Χαιρετώ τη παρέα... Έχω ένα μικρό προβληματάκι αν του έκατσε κανενός άλλου να μου πει. Βγήκα για λίγο εκτός Ελλάδος και όταν μπηκα ξανά δε μου δουλέυουν τα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας. Το απαραίτητο "τικ" υπάρχει αλλά επειμένει να μη δουλεύει. Το έκανα επανεκίνηση, ξανά και ξανά... αλλά εκεινο το εικονιδιάκι για τα δεδομένα της κινητής αρνείται να εμφανιστει. Έχει κανεις κάτι υποψην? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Καλησπερα παιδια,ενας φιλος μου πηρε το κινητο Galaxy S II I9100G και θα ηθελε να μαθει τα εξης: Α) πια ειναι η καλυτερη και πληρεστερη custom rom Β) καλυτερος κερνελ Γ) αν γινετε να βαλουμε καποια ρομ απο τις κατηγοριες Galaxy S II Original Android Development και Galaxy S II Android Development απο το xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Στην υπογραφη σου νομιζω γραφεις ποια ειναι η καλυτερη rom ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Στην υπογραφη σου νομιζω γραφεις ποια ειναι η καλυτερη rom ;) Λιτή αλλά περιεκτική απάντηση!:up: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 4.2.2 για το κινητό μας έχει βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts