Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είδα ότι το συγκεκριμένο κινητό δεν έρχεται με επικάλυψη Gorilla Glass, αλλά anti-scrats ressist..

Μέσα στο κουτί έρχεται με προστατευτική μεμβράνη για την οθόνη και την βάζουμε εμείς?

Ή είναι ήδη τοποθετημένη από το εργοστάσιο?

Είμαι στα πρόθυρα στο να αποκτήσω το Xperia P , απλά περιμένω να έρθει το ICS... (^_^)

(^_^)

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είδα ότι το συγκεκριμένο κινητό δεν έρχεται με επικάλυψη Gorilla Glass, αλλά anti-scrats ressist..

Μέσα στο κουτί έρχεται με προστατευτική μεμβράνη για την οθόνη και την βάζουμε εμείς?

Ή είναι ήδη τοποθετημένη από το εργοστάσιο?

Είμαι στα πρόθυρα στο να αποκτήσω το Xperia P , απλά περιμένω να έρθει το ICS... (^_^)

Η μεβρανη δεν κανει χανει η οθονη φωτεινοτητα

γιατι περιμενεις την ICS το δοκιμασες ετσι? παρτο και περιεργασουτο κανα 2 μηνες ειναι τελειο

παρτο να ζεσταθεις και περιμενε και εσυ το παγωτο

δεν νομίζω να σε απογοητεύσει το συγκεκριμένο κινητό. σίγουρα με ics θα πετάει αλλά και τώρα που το έχω δει γίνονται πολύ smooth οι λειτουργίες του

Κι εγώ δε βρίσκω λόγο να περιμένεις την ICS. Όταν έρθει (που νόμιζα ότι είχε έρθει) θα περαστεί. Έχε το νου σου για καμια προσφορά και χτύπα το στην πρώτη ευκαιρία.
Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα…

Όσοι σκοπεύεται να αγοράσετε το κινητό ΠΑΝΤΑ να έχετε υπόψη σας τα εξής :

1ον Η μπαταρία του έχει πολύ μικρότερη αυτονομία από την πλειοψηφία των άλλων κινητών

2ον Γενικά μέχρι στιγμής δεν υποστηρίζεται από την κοινότητα των Custom Roms οπότε δύσκολα θα μπορέσετε να βρείτε σοβαρές και σωστές Custom Roms

3ον Η αναβάθμιση σε icecream sandwitch μπορεί να έρθει σε 2 εβδομάδες μπορεί και σε 2 με 3 μήνες ...

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Samsung S Plus i9001 η μπαταρια του κρατουσε το ιδιο με το Σονυ

πολυ καλο κινητο αλλα πλυ πλαστικο φυσικα φθηνοτερο

το σονακι δεν το αλλαζω γενικα στα Android η μπαταριες δεν κρατανε πολυ καταναλωνουνε πολυ ενεργεια

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645025#post3645025

Τα μειονεκτήματα των Custom ROMs

Κάτι μπορεί να πάει στραβά

Πρώτα απ' όλα κάτι μπορεί να πάει στραβά κατά την διαδικασία εγκατάστασης της ROM, με αποτέλεσμα το τηλέφωνό σου να καταστεί μια αδύναμη συσκευή που παύει να λειτουργεί. Και σε αυτή την περίπτωση ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να επαναφέρεις την συσκευή σου στην κανονική της κατάσταση. Είτε μέσω του Recovery, είτε μέσω του υπολογιστή! Αυτό αποφεύγεται εύκολα αν διαβάσεις προσεκτικά τους αντίστοιχους οδηγούς.

Πιθανά προβλήματα

Οι Developers είναι άνθρωποι και φυσικά κάνουν και αυτοί λάθη. Αρκετές φορές τυχαίνει μια Custom να παρουσιάζει διάφορα λάθη είτε από απροσεξία είτε από ελαττώματα στην κατασκευή της. Συνιστάται να ρίχνεις διάβασμα στο αντίστοιχο θέμα της ROM που συνήθως αναφέρονται όλα τα προβλήματα που προκύπτουν!

Ακυρώνεις την εγγύηση σου!

Είναι δεδομένο, έπειτα από την εγκατάσταση μιας Custom ROM, να χάσεις την επίσημη εγγύηση που σου παρέχει αρχικά ο κατασκευαστής. Όμως, στην συντριπτική πλειοψηφία android συσκευών η εγγύηση μπορεί εύκολα να ξανά-αποκτηθεί με το πέρασμα μιας επίσημης ROM.

Αξίζει;

Προσωπικά έχω περάσει 10άδες Custom ROMs εκατοντάδες φορές, μερικές φορές αντιμετώπισα προβλήματα, άλλες όχι.

Είναι στην κρίση σου. Πριν όμως προβείς σε οποιεσδήποτε ενέργειες σιγουρέψου οτι έχεις ρίξει καλό διάβασμα και οτι αυτή που θα βάλεις έχει καλές κριτικές.

Sony Xperia P: ICS will arrive in August

Sony Xperia P

Sony Xperia P is actually smartphone surely one intriguing, finally bringing about a sharp lower price by Mediaworld it has provided momentarily of your time to 199 € on-line. A lot of have benefit of (by the way anyone came up?) Now will come a lot more nice thing about it. Sony Croatia offers in fact validated, in response to some user, that ICS may get to September:

The particular SW for ICS tend to be designed with regard to early on August

Therefore of a calendar month regarding waiting around to see the most up-to-date syndication regarding ICS furthermore Sony Xperia P. Anyone who has squeezed the idea update pertaining to Sony Xperia P on offer offers undoubtedly received a good deal.

Και το αλλο.....................

Xperia P ICS update to drop in early August

Under: Phone Software, Sony

Date: July 6th, 2012

We’ve been bringing readers all the news on Android 4.0 ICS updates for various devices as Ice Cream Sandwich continues its slow rollout. We have good news today for Sony Xperia P owners as it seems that it’s next in the Sony line of devices that will receive ICS and it should begin rolling out in early August.

Only earlier today we told how the Sony Xperia S ICS upgrade that had been interrupted because of issues was now back on track again and no doubt Xperia P owners will be pleased to learn they will receive their taste of ICS quite soon, considering this is one of Sony’s latest devices and didn’t release until May.

News that the Xperia P ICS update will release in early August came to us from Phone Arena, sourced from the Xperia Blog, and first came in news from Italy. Apparently Sony Mobile in Italy posted on its Facebook page to tell customers that Ice Cream Sandwich was on the way in response to a customer asking when it would appear for the Xperia P. The message read, “software for ICS is planned for early August” (translated), which is good enough for us.

Of course this doesn’t necessarily mean that all regions will receive the ICS update at exactly the same time, but once the rollout starts it shouldn’t take too long to reach everywhere. Are you the owner of a Sony Xperia P? Many manufacturers and carriers have come in for criticism concerning the long times that people are waiting for the ICS update to hit their devices, so how do you feel about Sony seemingly pushing out ICS for the Xperia P so promptly? Let us know with your comments.

http://www.phonesreview.co.uk/2012/07/06/xperia-p-ics-update-to-drop-in-early-august/

http://www.phonesreview.co.uk/wp-content/phoneimages/xperia-p-ics-updates1.jpg

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Sony Xperia P: ICS will arrive in August

Sony Xperia P

Sony Xperia P is actually smartphone surely one intriguing, finally bringing about a sharp lower price by Mediaworld it has provided momentarily of your time to 199 € on-line. A lot of have benefit of (by the way anyone came up?) Now will come a lot more nice thing about it. Sony Croatia offers in fact validated, in response to some user, that ICS may get to September:

The particular SW for ICS tend to be designed with regard to early on August

Therefore of a calendar month regarding waiting around to see the most up-to-date syndication regarding ICS furthermore Sony Xperia P. Anyone who has squeezed the idea update pertaining to Sony Xperia P on offer offers undoubtedly received a good deal.

Μακάρι απλά να σου θυμίσω πως στην αρχή ήταν να έρθει με ICS out of the box ... μετά η αναβάθμιση πήγε για τέλος πρώτου εξαμήνου, μετά πήγε για αρχές τρίτου τριμήνου .... τώρα πήγε για Αύγουστο ! και είναι επίσημη ανακοίνωση της SoNy ?

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

καποιος εργαζετε για την ΣΟΝΥ και μου το ειπε

καλυτερα τον Αυγουστο και που το προβλημα το κινητο ειναι και ετσι τελειο

κοσμημα,

ειναι ας αργησει λιγο δεν πειραζη η αναβαθμηση βγαζουνε πολλα μοντελα και μετα χανουνε την μπαλα

εεεε μααααα... φαγωθηκατε ολοι με την ICS... ειπαμε θα ερθει.... μην σκατε ρεεεεε!!!!

Όταν δίνεις τόσα λεφτά για ένα καινούργιο κινητό απαιτείς σαν καταναλωτής να παίρνεις και την ανάλογη "ποιότητα".... Δεν γίνεται να τρέχεις λογισμικό 2 εκδόσεις πίσω...

Ε ναι, ετσι ειναι,

εχεις δικιο και εγω ειπα ας αργηση, αλλα για τα χρηματα του πρεπει να εχει και το καλο λογισμικο

εγω θα κρατησω το τωρινο λογισμικο και θα βλεπω στα δικα σας τα κολιματα του κανουργιου :lol:

Παιδιά, που πηγαίνω για να μετατρέψω την απλή sim σε micro sim?

και κάτι ακόμα...γίνετε να κρατήσω την απλή sim και να την έχω στο x10 mini pro να το χρησιμοποιώ

που και που?(Μόνο όταν είναι απενεργοποιημένο το Xperia P)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σήμερα επεξεργάστηκα το Xperia P από κοντά, είναι Katana το άτιμο...<3

Japanese style...

(^_^)

ΠΙστεύω ότι αν πας σε κάποιο κατάστημα σχετικό με κινητή τηλεφωνία σου κάνουν την μετατροπή.

Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει adaptor για να κάνεις την micro sim κανονική sim.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Παιδιά, που πηγαίνω για να μετατρέψω την απλή sim σε micro sim?

και κάτι ακόμα...γίνετε να κρατήσω την απλή sim και να την έχω στο x10 mini pro να το χρησιμοποιώ

που και που?(Μόνο όταν είναι απενεργοποιημένο το Xperia P)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σήμερα επεξεργάστηκα το Xperia P από κοντά, είναι Katana το άτιμο...<3

Japanese style...

εχω εγω ενα μηχανημα που κοβει τη sim σε micro sim

σαν συρραπτικο ειναι, απλα την κοβεις :P

τωρα για το αν γίνεται να κρατήσεις την απλή sim κανε πατεντα με χαρτοταινια :P :P :P

Απο την Vodafone το πηρα εγω 2 ευρω

για ενα απλο κοψιμο? κλεψια

εχω εγω ενα μηχανημα που κοβει τη sim σε micro sim

σαν συρραπτικο ειναι, απλα την κοβεις :P

τωρα για το αν γίνεται να κρατήσεις την απλή sim κανε πατεντα με χαρτοταινια :P :P :P

για ενα απλο κοψιμο? κλεψια

:lol::lol::lol:

οχι ρε φιλε μου για τον adaptor 2 ευρω :lol::lol:

με εκανες και εσκασα στα γελια συγνωμη τελικα το κινητο σε κανει και ευδιαθετο? :D

http://www.micro-sim-adapter-producer.com/pictures/micro-sim-adapter-2.jpg

https://www.google.gr/search?q=microsim+adapter&hl=el&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ZG_8T4PVL6qN0wWUrtWaBw&sqi=2&ved=0CFIQsAQ&biw=1280&bih=866

Την καρτα μπορεις να την κοψεις

προτιμησα να παρω αλλη 5 ευρω και γινεται ενεργοποιηση της μιας και απενεργοποιηση της αλλης

Edited by Dimis39

οχι ρε φιλε μου για τον adaptor 2 ευρω :lol::lol:

με εκανες και εσκασα στα γελια συγνωμη τελικα το κινητο σε κανει και ευδιαθετο? :D

:lol: :lol: :lol:

ναι το κινητό είναι απλά το καλύτερο που είχα ποτέ.....

μου εχει παρει τα μυαλα

Τέλεια, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Επίσης διάβασα άλλο ένα θετικό στοιχείο, ότι υποστηρίζει usb to go!Οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα

με την 13GB διαθέσιμη μνήμη του τηλεφώνου.Ένα στικάκι 4GB και είμαστε κομπλέ, για να δούμε καμιά ταινία στο λεωφορείο :happy:

(^_^)

Επίσης διάβασα άλλο ένα θετικό στοιχείο, ότι υποστηρίζει usb to go!Οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα

με την 13GB διαθέσιμη μνήμη του τηλεφώνου.Ένα στικάκι 4GB και είμαστε κομπλέ, για να δούμε καμιά ταινία στο λεωφορείο :happy:

κοιτα να δεις συμπτωση

και εγω το ειχα διαβασει εδω το εχω το καλωδιο και μολις ξεφορτωσα λιγο το κινητο στο στικακι:rolleyes:

εχω παλι 10GB ελευθερα για οικογενειακες στιγμες κλπ κλπ

ειναι καλυτερα απο το να εχεις microsd εκει θελεις δεν θελεις το εχεις παντα φορτωμενο και αργει γενικα πιο πολυ

κανεις αν θελεις και κατευθειαν απο το κινητο στο στικακι διχως να εχεις PC copy paste

Ακριβώς όπως τα λές φίλε μου! Το OTG works like α charm! Είναι απιστευτα πρακτικο και λειτουργει με πολλη καλη ταχυτητα στο buffer.

και απο την αλλη γιατί να πάρεις ένα 4GB. Πηγαινεις Πλαισιο και με 13.99 Ευρω παιρνεις ενα 16GB οπως και εκανα και ξενοιαζεις μια για παντα. Επισης να σημειωθει οτι δοκιμασα και επαιξε απευθειας απο το stick .avi αρχειο. Δεν το περιμενα! Γενικά καθε μερα βλεπω ποσο πολυ τα σπαει σαν κινητο! :happy:

Έχετε φορτώσει κανένα χάρτη στο κινητό εκτός από Google maps όπου μέχτι τώρα δεν παίζει η φωνητική πλοήγηση; Έχετε να προτείνετε κάτι ενδιαφέρον; Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Navigon αλλά δεν τα κατάφερα. Θα έπρεπε να αναγνωρίσει τη συσκευή μόνο ως μέσο αποθήκευσης.

Έχετε φορτώσει κανένα χάρτη στο κινητό εκτός από Google maps όπου μέχτι τώρα δεν παίζει η φωνητική πλοήγηση; Έχετε να προτείνετε κάτι ενδιαφέρον; Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Navigon αλλά δεν τα κατάφερα. Θα έπρεπε να αναγνωρίσει τη συσκευή μόνο ως μέσο αποθήκευσης.

Καλημέρα. Έχω χρησιμοποιήσει τα Navigon - Dont Panic - NDrive 11 και το Aura ... Μακράν καλύτερο το Aura αν και για την ώρα έχω το Dont Panic μέσα.

Απο το κινητο στο στικακι παει σφαιρα

να ειστε ετοιμοι σε 4 με 5 εβδομαδες περιπου δροσιζομαστε

αν αληθευουνε αυτα που ψιθηριζονται

καπου διαβασα οτι μετα τη αναβαθμηση παγωτο το κινητο

xperia p μονο αυτο ,

μπορεις να το χρεισιμοποιησεις και για κλιματιστηκο

εως και 60 τ.μ θα δουμε :D

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλημέρα. Έχω χρησιμοποιήσει τα Navigon - Dont Panic - NDrive 11 και το Aura ... Μακράν καλύτερο το Aura αν και για την ώρα έχω το Dont Panic μέσα.

Φιλε Dual_Sun Aura να υποθεσω οτι ενοεις το Sygic; Και επειδη οπως και εσυ χρησημοποιω Navigon (Navteq Maps) προτινεις καλυτερα Sygic. Απλα ρωταω γιατι δεν το εχω δοκιμασει ποτε και γενικοτερα ειχα ακουσει οτι δεν εχει και την καλυτερη γεωγραφικη καλυψη. Μηπως γνωριζεις τις χαρτες κανει compile; σε ευχαριστω προκαταβολικα!

Φιλε καλησπερα! Απλα ειδα οτι ειχες ενα προβλημα με τα google-offline maps. Προσωπικα και εγω δεν εχω χρησημοποιησει και δεν γνωρίζω, απλα σαν πρωτη αποψη και γνωρίζοντας καποια basics για τις προγραμματιτικες consoles που τρεχουν, συνηθως η ενεργοποιηση ηχου γινεται (μερικες φορες) μονο με καποιο triger-user δηλαδη απο τον χρηστη [Τι ενοώ;]*. Απο την αλλη πλευρά το Navigon γιατι δεν σου δουλεψε; Τι ενοείς οταν λες - [Θα έπρεπε να αναγνωρίσει τη συσκευή μόνο ως μέσο αποθήκευσης]. Να υποθεσω οτι προσπαθησες να κατεβασεις χαρτες χρησημοποιωντας το Nav-Fresh; και προφανως το harware του κινητου δεν αναγνωριζοταν; Καλυτερα προσπαθησε να κατεβασεις χαρτες μεσω Wi-fi! για ευνοητους λογους......

*Σου στελνω την υπολοιπη εξηγηση σε μηνυμα για να μην γεμισω ολη την σελιδα με ενα κειμενο. Τσεκαρε το inbox σου οποτε μπορεις.

Edited by zxr

Φιλε Dual_Sun Aura να υποθεσω οτι ενοεις το Sygic; Και επειδη οπως και εσυ χρησημοποιω Navigon (Navteq Maps) προτινεις καλυτερα Sygic. Απλα ρωταω γιατι δεν το εχω δοκιμασει ποτε και γενικοτερα ειχα ακουσει οτι δεν εχει και την καλυτερη γεωγραφικη καλυψη. Μηπως γνωριζεις τις χαρτες κανει compile; σε ευχαριστω προκαταβολικα!

Καλημέρα. Ναι το Avra Sygic εννοώ . Καλύτερο Interface απ όλα και περισσότερες επιλογές. Το Navigon έχει καλύτερους χάρτες αλλά δεν μου άρεσε καθόλου σαν UI.

• The title was changed to Sony Xperia P