Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα την αναβαθμιση προχτες και απ' οτι βλεπω ολα πανε καλα κανενα προβλημα στο σημα και απο ταχυτητα και ομαλοτητα. Αν εγινε κατι στην αυτονομια θα το δω σε κανα δυο μερες.
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1η παρατήρηση για την αναβάθμιση ... αισθητά χειρότερη αυτονομία. Η μπαταρία πέφτει με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς. Χτες μετά την αναβάθμιση μέσω pc companion το φόρτισα στο 100%... Αποτέλεσμα , 9 ώρες μετά και με μικρή χρήση (1 ώρα και 10 λεπτά ενεργή η οθόνη - κυρίως μηνύματα στο Whatsapp και χαζεμα στη συλλογή) η μπαταρία στο 19%... Σήμερα το έβγαλα στις 7.30 το πρωί και μετά από 5 λεπτά ομιλίας, κανα 20λεπτο συλλογή και κανά 10λεπτο Whatsapp η μπαταρία είναι στο 77% ...

2η Παρατήρηση : Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με σήμερα (το έχω μόνιμα στο 3G

3η Παρατήρηση : Την κύλιση και την μεταβίβαση στα μενού την βρίσκω αισθητά βελτιωμένη.

Το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα κάνω ένα Reset Να δω μήπως στρώσει το θέμα μπαταρία.

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Καλημερα καλη εβδομαδα και καλο μηνα

για πια αναβαθμηση μιλατε?

Γι'αυτη που περιμεναμε? την ICS?

Η ICS θα αργήσει λογικά κανα μήνα + . Στην Gingerbread βγήκε αναβάθμιση από το 154 στην 162.

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Νομιζω οτι ειναι σοφο να περιμενουμε καλυτερα για το ICS 4.0 και γενικοτερα οποιος δεν θελει να πειραματιστει με build-beta εκδοσεις

154 --> [162]. Φυσικα εχει και το ενδιαφερον του το ολο upgrade (προγραμματιστικα-πειραματικα) αλλα μετα απο σκεψη αυτη την φορα θα περιμενω το τελικο παγωτο :p εξαλου δεν αποκλειω να πρεπει να γινει πρωτα αυτο το update για να "πατησει" πανω το ICS. Ας περιμενουμε και θα δουμε πως θα παει. Παντως εγω πιστευω οτι θα ερθει μεχρι το τελος Σεπτεμβριου και οχι νωριτερα και για αυτο τον λογο η Sony εστειλε αυτο το notification για upgrade. Μακαρι να κανω λαθος και να εχουμε παγωτακι και εμεις μεσα στο καλοκαιρι :rolleyes:

Νομιζω οτι ειναι σοφο να περιμενουμε καλυτερα για το ICS 4.0 και γενικοτερα οποιος δεν θελει να πειραματιστει με build-beta εκδοσεις

154 --> [162]. Φυσικα εχει και το ενδιαφερον του το ολο upgrade (προγραμματιστικα-πειραματικα) αλλα μετα απο σκεψη αυτη την φορα θα περιμενω το τελικο παγωτο :p εξαλου δεν αποκλειω να πρεπει να γινει πρωτα αυτο το update για να "πατησει" πανω το ICS. Ας περιμενουμε και θα δουμε πως θα παει. Παντως εγω πιστευω οτι θα ερθει μεχρι το τελος Σεπτεμβριου και οχι νωριτερα και για αυτο τον λογο η Sony εστειλε αυτο το notification για upgrade. Μακαρι να κανω λαθος και να εχουμε παγωτακι και εμεις μεσα στο καλοκαιρι :rolleyes:

Ποιος μίλησε για Beta Εκδόσεις ? Official Upgrafe είναι στην 2.3.7 δεν είναι beta.

όσο για το παγωτό αν είναι να έρθει τέλος Σεπτεμβρίου τότε καλύτερα να το κλείσει το μαγαζί η Sony ... Εδώ θα έχουμε πάει στην 4.1 κι εμείς ακόμα ούτε την 4 δεν θα έχουμε. Τράτζικ.

ΥΓ: πραγνατικά Τραγική η μπαταρία μετά το updaτe ... Σε 8 ώρες έχει πέσει στο 26% με την ίδια χρήση που πριν το Update θα ήταν στο 55%-60%

Edited by DuAl_SuN

καλισπερα σιμερα καταφερα και το τεντοσα 8 ωρες ασταματητα...και πηγε 10% η μπαταρια... λοιπον πριν λιγο βρηκα σε ενα σιτε μπαταρια της σονυ η οποια λεει οτι ειναι 1500mah!!!

καλισπερα σιμερα καταφερα και το τεντοσα 8 ωρες ασταματητα...και πηγε 10% η μπαταρια... λοιπον πριν λιγο βρηκα σε ενα σιτε μπαταρια της σονυ η οποια λεει οτι ειναι 1500mah!!!

Μπορείς να μας δώσεις Link ?

Λάθος του Site . Η μπαταρία αυτή είναι για το Xperia S

Λάθος του Site . Η μπαταρία αυτή είναι για το Xperia S

http://www.sonymobile.com/cws/corporate/products/accessoryportfolio/specification/ba600 και για το Xperia U (αλήθεια είναι αφερουμενη η μπαταρία του U?)

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

http://www.sonymobile.com/cws/corporate/products/accessoryportfolio/specification/ba600 και για το Xperia U (αλήθεια είναι αφερουμενη η μπαταρία του U?)

Ναι είναι.

Ξεβιδωσε κανεις το καπακι απο πισω να δει τι εχει?

μεσα?

Ένα χαμστεράκι που κάνει ποδήλατο συνδεδεμένο με ένα δυναμό

Α καταλαβα γι αυτο δεν κραταει η μπαταρια πολυ

μετα τον πολυ τροχο κουραζετε ζεστενετε

και πεφτει η αποδοση της μπαταριας

οποιος θελει ας μου φερει το κινητο του να το ανοιξω να δουμε το δικο μου δεν το πειραζω:lol:

http://www.mobiletor.com/2012/05/28/sony-xperia-ics-update-plans-announced-xperia-play-not-in-the-race/

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Α καταλαβα γι αυτο δεν κραταει η μπαταρια πολυ

μετα τον πολυ τροχο κουραζετε ζεστενετε

και πεφτει η αποδοση της μπαταριας

οποιος θελει ας μου φερει το κινητο του να το ανοιξω να δουμε το δικο μου δεν το πειραζω:lol:

εγω λεω να μαζευτουμε ολοι σπιτι σου να μας κερασεις κ καφε, να σε δεσουμε να μην μπορεις να κουνηθεις κ να ανοιξουμε το δικο σου μπροστα στα ματια σου, να δουμε τι μπαταρια κουβαλαει :lol:

Ποιος μίλησε για Beta Εκδόσεις ? Official Upgrafe είναι στην 2.3.7 δεν είναι beta.

όσο για το παγωτό αν είναι να έρθει τέλος Σεπτεμβρίου τότε καλύτερα να το κλείσει το μαγαζί η Sony ... Εδώ θα έχουμε πάει στην 4.1 κι εμείς ακόμα ούτε την 4 δεν θα έχουμε. Τράτζικ.

ΥΓ: πραγνατικά Τραγική η μπαταρία μετά το updaτe ... Σε 8 ώρες έχει πέσει στο 26% με την ίδια χρήση που πριν το Update θα ήταν στο 55%-60%

Φιλε μου DuAl_SuN προφανως σε μπερδεψα με την ενοια του beta αλλα προγραμματιστικα δεν απεχει πολυ απο το build. Τι ενοώ; :blink: Συνθως πριν απο οποιοδηποτε τελικο προιον το επισημα γνωστο "final version" υπαρχει παντα το beta αλλα χρησημοποιειται η ενοια "build" σαν interchangeable (ενναλαξιμη) εκδοση και αυτο δουλευει και απο τις δυο πλευρες. Οταν ξεκινάει να γινει ενα Development Βuild π.χ. απο 154 --> στο [162] αυτο που πραγματικα συμβαινει ειναι οτι η κατασκευαστικη εταιρια (Sony) εφοσον εχει φτιαξει ενα σημαντικο αριθμο απο bugs (valid) η ομαδα του development οριζει την εκδοση του λογισμικου (release) σαν build.

-> Η ενοια του Build: A complete setup package (or update) which is developed for QA purposes.

-> Η ενοια του Version: The proper number-release given for the final package after fixing all (build) issues.

Tωρα αν υπαρχουν προβληματα που πρεπει να διορθωθουν ένας νεος αριθμος δινεται στο νεο "πακετο". Το σημαντικο ειναι οτι απο την φυση τους τα development builds ειναι λιγοτερα αξιοπιστα απο οτι τα stable - final versions και χρησημοποιουνται με την δικια μας ευθυνη. Ενοειται φυσικα οτι εχουν τεσταριστει αρκετετες φορες πριν προσθετουν στον υπαρχον "αποθηκευτικο κωδικα" ωστοσο δεν εγγυουνται καμια σταθεροτητα. Εδω βεβαια αξιζει να σημειωθει οτι πολλες φορες το build και το version δινονται μαζι για να εξασφαλισουν (απο πλευρα software-marketing) μια ομαλη εκδοση του προιοντος, αλλα παντα στην τελικη φαση.

Kαι οπως συμβαινεια με την καθε προγραμματιτικη εταιρια, ο πιο ευκολος-φτηνος τροπος να τεσταρεις κατι ειναι να δωσεις μια beta-build εκδοση στον χρηστη και απο εκει "δια μαγειας" να συλλεγεις πληροφοριες για την εκδοση του επομενου build η final version. :happy: Ενοειται οτι ολα τα παραπανω τα παραθετω βαση προσωπικης (επαγγελματικης) εμπειριας και αποτελουν μια προσωπικη αποψη στο θεμα. Χιλια σορρυ αν σας ζαλισα, ελπιζω τουλαχιστον να δημιουργηθηκε ενα ενδιαφερον κλιμα στο συγκεκριμενο μηνυμα :O

Υ.Γ: το "Τράτζικ" σχολιο τα σπαει, δεν υπηρχε καλυτερο για την συγκεκριμενη κατασταση :lol:

εγω λεω να μαζευτουμε ολοι σπιτι σου να μας κερασεις κ καφε, να σε δεσουμε να μην μπορεις να κουνηθεις κ να ανοιξουμε το δικο σου μπροστα στα ματια σου, να δουμε τι μπαταρια κουβαλαει :lol:

Δεχωμε ελατε και βλεπουμε

εως να ερθετε θα εχει βγει και το παγωτο

τελικα το κινητακι ειναι υπεροχο εμεις χρειαζομαστε αναβαθμιση :lol:

Δυστυχώς επανέρχομαι γιατί το πρόβλημα επιμένει και από ότι φαίνεται είναι γενικευμένο.

Μετά την τελευταία αναβάθμιση το κινητό εχει σοβαρό πρόβλημα αποσύνδεσης από το δίκτυο GSM καθώς και αυθόρμητα restart τα οποία συμβαίνουν σε ανύποπτες στιγμές (τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα σε στιγμές που το είδα - ποιος ξέρει πόσες άλλες).

Φαίνεται ότι συμβαίνει όταν το κινητό είναι σε GSM (πάντα το έχω 3G preferred - αλλά σε πολλές περιοχές γυρνάει φυσικά σε GSM).

ΔΕΝ βοηθάει το hard reset και η καθαρή εγκατάσταση προγραμμάτων όπως φαίνεται από άλλους που το δοκίμασαν.

Προσωπικά συστήνω να ΜΗΝ κάνετε την παραπάνω αναβάθμιση - δυστυχώς το τηλέφωνο έγινε παντελώς αναξιόπιστο καθώς δεν ξέρεις πότε θα χάσει το δίκτυο και πόση ώρα θα είναι έτσι (μόνο με restart επανέρχεται).

Ήδη είναι πολλές οι αναφορές σε όλο τον κόσμο - περισσότερα θα δείτε και εδώ

http://talk.sonymobile.com/thread/43345

Απο εγκυρη πηγη Γερμανια καποιος μου ειπε οτι η αναβαθμηση ειναι ετοιμη αλλα ειναι υπο δοκιμην,

την τωρινη αναβαθμιση που φερει τοσα προβληματα δεν την τεσταρανε?

δεν επιτρεπετε αυτο απο την ΣΟΝΥ

Δυστυχώς επανέρχομαι γιατί το πρόβλημα επιμένει και από ότι φαίνεται είναι γενικευμένο.

Μετά την τελευταία αναβάθμιση το κινητό εχει σοβαρό πρόβλημα αποσύνδεσης από το δίκτυο GSM καθώς και αυθόρμητα restart τα οποία συμβαίνουν σε ανύποπτες στιγμές (τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα σε στιγμές που το είδα - ποιος ξέρει πόσες άλλες).

Φαίνεται ότι συμβαίνει όταν το κινητό είναι σε GSM (πάντα το έχω 3G preferred - αλλά σε πολλές περιοχές γυρνάει φυσικά σε GSM).

ΔΕΝ βοηθάει το hard reset και η καθαρή εγκατάσταση προγραμμάτων όπως φαίνεται από άλλους που το δοκίμασαν.

Προσωπικά συστήνω να ΜΗΝ κάνετε την παραπάνω αναβάθμιση - δυστυχώς το τηλέφωνο έγινε παντελώς αναξιόπιστο καθώς δεν ξέρεις πότε θα χάσει το δίκτυο και πόση ώρα θα είναι έτσι (μόνο με restart επανέρχεται).

Ήδη είναι πολλές οι αναφορές σε όλο τον κόσμο - περισσότερα θα δείτε και εδώ

http://talk.sonymobile.com/thread/43345

Προσωπικά δεν αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα με το δίκτυο παρόλο που έκανα την αναβάθμιση. Δοκίμασες να το έχεις μόνο σε 3G ή μόνο σε GSM να δεις αν έχεις πρόβλημα τότε με το δίκτυο ? Στο λέω αυτό γιατί πολλές ROM της Sony Ericsson στο ARC και στο ARC S είχαν θέμα με το δίκτυο όταν τα κινητά ήταν στην επιλογή "WCDMA/GSM" ενώ αν ήταν στην επιλόγή "Μόνο WCDMA" ή "Μόνο GSM" δεν είχαν κανένα θέμα απολύτως.

Αντίθετα εγώ με την αναβάθμιση έχασα 3-4 ώρες από την αυτονομία ...

@Frogus ποιον παροχο εχεις ? wind, cosmote, vodafone?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Προσωπικά δεν αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα με το δίκτυο παρόλο που έκανα την αναβάθμιση. Δοκίμασες να το έχεις μόνο σε 3G ή μόνο σε GSM να δεις αν έχεις πρόβλημα τότε με το δίκτυο ? Στο λέω αυτό γιατί πολλές ROM της Sony Ericsson στο ARC και στο ARC S είχαν θέμα με το δίκτυο όταν τα κινητά ήταν στην επιλογή "WCDMA/GSM" ενώ αν ήταν στην επιλόγή "Μόνο WCDMA" ή "Μόνο GSM" δεν είχαν κανένα θέμα απολύτως.

Αντίθετα εγώ με την αναβάθμιση έχασα 3-4 ώρες από την αυτονομία ...

Στο U που υπαρχει το ιδιο προβλημα, εχω δοκιμασει και τις 3 επιλογες αλλα και στις 3 εμφανιζει προβλημα. Καποιος εκανε μεγαλη πατατα. Δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχει θεμα με το σημα στις συσκευες (P-U-Sole) που πηραν το ιδιο update. Το γιατι δεν εμφανιζεται σε ολες ομως (εσυ πχ δεν εχεις προβλημα) δεν μπορω να το ξερω.

Εγω εχω Vodafone.

Εγώ έχω wind, το έχω σε GSM μόνο και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σήμα.

• The title was changed to Sony Xperia P