Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, νομίζω πως έγινε το root (με μέθοδο DooMLoRD) και έχει ξεκλειδώσει ο bootloader.

Το "Flash a custom kernel. I prefer Nemesis Kernel which you can find here" - κατέβασα το Nemesis Kernel.

Το περνάω με το Flashtool;

Ναι με το flashtool. Σύνδεσε το τηλ σε fastboot και πάτα το κουμπί με τον κεραυνό, επέλεξε fastboot και μετά

flash kernel.

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω ρίξει διάβασμα του κερατά - μόνο μπερδεύτηκα περισσότερο!

Και την πρώτη σελίδα του θέματος μελέτησα, και αυτό, που πρότεινες...

Π.χ. λέει "Flash a custom kernel." Πως; Με ποιο πρόγραμμα; Φαντάζομαι με το Flashtool... άλλα... :wacko:

Δεν μας λες όμως ποια βήματα καταλαβαίνεις και ποιά όχι.

Το λίνκ που σου έδωσε ο φίλος @MAGOS_MERLIN περιέχει απόλυτα κατανοητές οδηγίες για κάποιος που γνωρίζει τι κάνει.

Spend time to think before you do...

Δεν μας λες όμως ποια βήματα καταλαβαίνεις και ποιά όχι.

Το λίνκ που σου έδωσε ο φίλος @MAGOS_MERLIN περιέχει απόλυτα κατανοητές οδηγίες για κάποιος που γνωρίζει τι κάνει.

Το ζουμί είναι εδώ " για κάποιος που γνωρίζει τι κάνει."!!!! :)

Πάντως σας ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές! Ειδικά τον MAGOS_MERLIN!

Τελικά τον Nemesis Kernel έβαλα με το Fastboot... :ninja::X

Τώρα που έφτασα σχεδόν στο τέλος έχω 2 θέματα ..

1. Το PC δεν το βλέπει πια σαν USB για να αντιγράψω μέσα στην κάρτα το Enigma_v6.3_XP_Revision.zip

Κάτι μάλλον έκανα έχω με τις αλλαγές τον adb driver

2. Πως μπαίνω (τι πατάω) στο CWM; (Έλεγε πως τον έχει μέσα ο Nemesis )

Το ζουμί είναι εδώ " για κάποιος που γνωρίζει τι κάνει."!!!! :)

Πάντως σας ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές! Ειδικά τον MAGOS_MERLIN!

Τελικά τον Nemesis Kernel έβαλα με το Fastboot... :ninja::X

Τώρα που έφτασα σχεδόν στο τέλος έχω 2 θέματα ..

1. Το PC δεν το βλέπει πια σαν USB για να αντιγράψω μέσα στην κάρτα το Enigma_v6.3_XP_Revision.zip

Κάτι μάλλον έκανα έχω με τις αλλαγές τον adb driver

2. Πως μπαίνω (τι πατάω) στο CWM; (Έλεγε πως τον έχει μέσα ο Nemesis )

Έχεις ενεργοποιημένο το usb debbuging? και το MTC mode?

Στο CWM μπαίνεις πατώντας vol down μερικές φορές όταν ανοίγεις το τηλ και βλέπεις το Logo της SONY.

I will NOT fix your pc!

Έχεις ενεργοποιημένο το usb debbuging? και το MTC mode?

Δε σε πρόλαβα - το MTC mode το βρήκα εκει ... που δεν περίμενα να είναι!

Στο CWM μπαίνεις πατώντας vol down μερικές φορές όταν ανοίγεις το τηλ και βλέπεις το Logo της SONY.

Thanks! Μόλις τελειώσει η αντιγραφή θα το δοκιμάσω!

Edit

Δεν μπαίνει ...

Edited by iant

Thanks! Μόλις τελειώσει η αντιγραφή θα το δοκιμάσω!

Edit

Δεν μπαίνει ...

Και σε εμένα ο nemesis 6.3 δεν μπαίνει. Γι αυτό χρησιμοποιώ τον 5.1

Βρες τον εδώ.

Πιο παλιός αλλά τρέχει μια χαρά με την ρομ 6.3 και λειτουργεί το CWM.

Θα κάνεις έναν κόπο απλά να τον φλασάρεις πάλι.

I will NOT fix your pc!

Και σε εμένα ο nemesis 6.3 δεν μπαίνει. Γι αυτό χρησιμοποιώ τον 5.1

Βρες τον εδώ.

Πιο παλιός αλλά τρέχει μια χαρά με την ρομ 6.3 και λειτουργεί το CWM.

Θα κάνεις έναν κόπο απλά να τον φλασάρεις πάλι.

Βρήκα πως μπαίνεις με το τελευταίο nemesis στο CWM - πολλές φορές πατάς το On/Off !!!!

Βρήκα πως μπαίνεις με το τελευταίο nemesis στο CWM - πολλές φορές πατάς το On/Off !!!!

Εσύ είσαι ωραίος!!!

:D :D

I will NOT fix your pc!

παιδια μια ερωτηση απο παλιο κατοχο του κινητου αλλα ασχετου με ξεκλειδωματα και φλασαρισματα...

μεχρι τωρα κατεβαζα τις εφαρμογες απο το anroid market ,εκανανα εγκατασταση και ξεκινουσαν μονες τους ολα οκ...

τωρα θελω να περασω δικα μου προγραμματα μπορω ? δεν ξερω σε ποιο φακελο να τα βαλω για να τα βρω ,να τα ανοιξω και να τα τρεξω... μονο τα βιντεο βρισκω και τα μουσικα κομματια ,εχω προγραμμα gps αλλα δεν το βρισκω στο κινητο ενα το περασα απο το pc στο κινητο,δεν ειναι καπου οπως π.χ. σε καποιο φακελο να το δω για να το ανοιξω ? χρειαζεται ξεκλειδωμα της συσκευης για να βλεπω τι υπαρχει στην εσωτερικη μνημη της καρτας ? ευχαριστω για τον χρονο σας ;)

Samsung Wave - Όχι απλά κύμα...Τσουνάμι !

για αυτο τρεξτε να σωθητε !!!................... :lol:

παιδια μια ερωτηση απο παλιο κατοχο του κινητου αλλα ασχετου με ξεκλειδωματα και φλασαρισματα...

μεχρι τωρα κατεβαζα τις εφαρμογες απο το anroid market ,εκανανα εγκατασταση και ξεκινουσαν μονες τους ολα οκ...

τωρα θελω να περασω δικα μου προγραμματα μπορω ? δεν ξερω σε ποιο φακελο να τα βαλω για να τα βρω ,να τα ανοιξω και να τα τρεξω... μονο τα βιντεο βρισκω και τα μουσικα κομματια ,εχω προγραμμα gps αλλα δεν το βρισκω στο κινητο ενα το περασα απο το pc στο κινητο,δεν ειναι καπου οπως π.χ. σε καποιο φακελο να το δω για να το ανοιξω ? χρειαζεται ξεκλειδωμα της συσκευης για να βλεπω τι υπαρχει στην εσωτερικη μνημη της καρτας ? ευχαριστω για τον χρονο σας ;)

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω το χρειάζεσαι να κατεβάσεις εναν file manager από το play store.

Υπάρχουν αρκετοι καλοί. Astro, ES FIle Manager κτλ.

Επίσης θα πρέπει να πας Ρυθμίσεις ----> Ασφάλεια και να ενεργοποιήσεις την επιλογή άγνωστες πηγές

ώστε να μπορείς να εγκαταστείς προγράμματα εκτός μάρκετ.

I will NOT fix your pc!

Και τα αρχεία.exe δεν νομίζω να τρέχουν ... ;)

Ποιος μίλησε για αρχεία .exe;

I will NOT fix your pc!

Ποιος μίλησε για αρχεία .exe;

Κανείς! Απλά έχω ακούσει αρκετές φορές το "γιατί το τάδε.exe δεν τρέχει στο ubuntu"...

Κανείς! Απλά έχω ακούσει αρκετές φορές το "γιατί το τάδε.exe δεν τρέχει στο ubuntu"...

Δεν σχολιάζω άλλο!!!

:X :X

I will NOT fix your pc!

ευχαριστω πολυ φιλε ...

το κατεβασα και τα βλεπω ολα οσα βαζω στον φακελο...πιο πριν με εξωτερικη καρτα δεν ειχα τετοιο προβλημα...:)

MAGOS ευχαριστω και για αυτο "Επίσης θα πρέπει να πας Ρυθμίσεις ----> Ασφάλεια και να ενεργοποιήσεις την επιλογή άγνωστες πηγές

ώστε να μπορείς να εγκαταστείς προγράμματα εκτός μάρκες "

μολις το κοιτουσα και το ειχα βρει ιατι δεν με αφηνε να τρεξω το αρχειο...

ευχαριστω και παλι....

Edited by beman

Samsung Wave - Όχι απλά κύμα...Τσουνάμι !

για αυτο τρεξτε να σωθητε !!!................... :lol:

Μπαταρία με τη moonwalker v8.

Επειδή είναι λίγο πιο χαμηλός ο ήχος του κινητού σε σχέση με την enigma μπορώ να πειράξω τίποτα μέσω root explorer να τον δυναμώσω; Έβαλα ένα πρόγραμμα από το market κ είχε τεράστια διαφορά σε σημείο να παραμορφώνει ο ήχος του κινητού.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Πήγα να κατεβάσω ένα αρχείο κ ξαφνικά μου έβγαλε μήνυμα ότι μπήκε ιός Trojan στον browser! Δε θυμάμαι αν το βγάλε πριν ή μετά τη λήψη του αρχείου. Το κατέβασα αφού δε πρόλαβα να ακυρώσω τη λήψη, δεν έκανα εγκατάσταση το αρχείο, έτσι κι αλλιώς τα τελευταία γράμματα του αρχείου ήταν apk.html.

Έβαλα ίσα με 5-6 antivirus, έκανα scan όλο το κινητό αλλά και το αρχείο που κατέβασα κ κανένα δε μου βγάλε απειλή. Είμαι καλυμμένος ή να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή; :confused:

Το τηλέφωνο δε παρουσιάζει κανένα κόλλημα ενημερωτικά.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Πήγα να κατεβάσω ένα αρχείο κ ξαφνικά μου έβγαλε μήνυμα ότι μπήκε ιός Trojan στον browser! Δε θυμάμαι αν το βγάλε πριν ή μετά τη λήψη του αρχείου. Το κατέβασα αφού δε πρόλαβα να ακυρώσω τη λήψη, δεν έκανα εγκατάσταση το αρχείο, έτσι κι αλλιώς τα τελευταία γράμματα του αρχείου ήταν apk.html.

Έβαλα ίσα με 5-6 antivirus, έκανα scan όλο το κινητό αλλά και το αρχείο που κατέβασα κ κανένα δε μου βγάλε απειλή. Είμαι καλυμμένος ή να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή; :confused:

Το τηλέφωνο δε παρουσιάζει κανένα κόλλημα ενημερωτικά.

Έχει αναφερθεί απο πολλούς οτι όχι μόνο στον browser αλλά γενικά στις εφαρμογές εμφανίζονται τέτοια εκφοβιστικά μηνύματα.

Στην ουσία είναι διαφημίσεις ή φάρσες και όχι ιοι. Και φαίνεται απο τα γεγονότα ότι:

• Εμφανίζονται μόνο όταν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ
  • Κανείς δεν μπορεί να σου πει τόσο άμεσα αν έχεις ιο πόσο μάλλον μέσα απο κάποια τρίτη εφαρμογή ή browser να σκανάρει όλα τα .apk που έχεις εγκατεστημένα
  • Η κατάληξη .html αποδεικνύει οτι είναι απλά μια ιστοσελίδα και όχι πρόγραμμα. Δηλαδή ανοίγεις το φαινομενικά .apk (που έχει και .html στο τέλος) και σου ανοίγει μια σελίδα στον browser που δείχνει αυτό το μήνυμα

Επίσης το android είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε πρόγραμμα να τρέχει sandboxed έχοντας πρόσβαση μόνο στους δικούς του πόρους. Δηλαδή πες έχεις ανοιχτό ένα πρόγραμμα για e-banking, δεν γίνεται άλλη εφαρμογή να σου κλέψει τα στοιχεία ενώ τα πληκτρολογείς (keylogger). Επιπρόσθετα, απο το android 4.2 και πάνω, υπάρχει η λειτουργία αποκλεισμού αποστολής sms απο τρίτες εφαρμογές. Αυτοί ήταν οι κύριοι "ιοί" του android που έστελναν sms σε αριθμούς υψηλής χρέωσης. Άρα με το android 4.2+ δεν κινδυνεύει κανείς απο τέτοια προγράμματα αφού έχει πλήρη έλεγχο της αποστολής sms.

Το πιο σημαντικό είναι που δεν παρατήρησες κολλήματα ή γενικά παράξενη συμπεριφορά στο κινητό καθώς και τα αποτελέσματα των antivirus δεν έδειξαν κάτι. Οπότε είσαι καθαρός μη φοβάσαι ;)

Ωραία ανάλυση σε ευχαριστώ!

Δημήτρη κ με τρωγε το χέρι μου να κάνω factory reset να είμαι ήσυχος!

Καλησπέρα παιδιά. Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για να κάνουμε calibration στη μπαταρία;

Ξέρετε μπας και λυθεί το πρόβλημα με το ξαφνικό κλείσιμο.

Και μια τελευταία ερώτηση αν διαγράψουμε το φάκελο battery stats, πρέπει να το κάνουμε εφόσον έχει φορτίσει το κινητό ή δεν έχει σημασία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό βράδυ να έχουμε.

Συμφωνώ με τον jim. Δεν χρειάζεται να ψαρώνουμε σαν μικρά παιδιά. ;)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπερα!

Γνωριζει κανεις αν γλινεται να αλλαξω το πλαίσιο της οθονης απο το xperia p?

Εχει γεμισει σπασιματα! Εχω βρει ανταλλακτικα στο ebay αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να γινει αλλαγη. Σ'ενα σημειο σερβις θα μπορουσαν να μου το κανουν??

Καλησπερα!

Γνωριζει κανεις αν γλινεται να αλλαξω το πλαίσιο της οθονης απο το xperia p?

Εχει γεμισει σπασιματα! Εχω βρει ανταλλακτικα στο ebay αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να γινει αλλαγη. Σ'ενα σημειο σερβις θα μπορουσαν να μου το κανουν??

Έχω αλλάξει τα πάντα. Δεν είναι κάτι δύσκολο αν έχεις βασικές γνώσεις. Το θέμα είναι ότι πρέπει να

ξεκολλήσεις την οθόνη κι εκεί είναι η μόνη δυσκολία. Αν έχεις ξαναλλάξει οθόνες δε θα έχεις θέμα.

I will NOT fix your pc!

• The title was changed to Sony Xperia P