egodemis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Α, δεν εχω ιδεα... δεν το κοιταξα καν :/ Περασα το πληκτρολογιο της στοκ jb αλλα εχει ενα θεμα! Δεν φαινονται ολες οι φατσουλες ! :X Για την ακριβεια οι τερμα δεξιες φαινονται μισες και τις πατας δυσκολα ! Γιατι αραγε γινεται αυτο? ktlv σε power save mode είναι τότε εε για πληκτρολόγιο τι να σας πω δεν είναι για το κινητό αυτό δλδ δεν το έκαναν σωστά resize αν θέλει κάποιος ας τεστάρει αυτό https://www.dropbox.com/s/hicx3fx7cl5ahtm/Xperia%20_ZU%20_KEYBOARD%20.zip (πλήρες backup πρώτα σε περίπτωση που δεν ανοίξει καν η συσκευή η κάτι παρομιο) Edited July 24, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Βρήκα διορθωμένο πληκτρολόγιο,σε λίγη ώρα κάνω upload Edit: http://db.tt/HUsFGyFb πάλι με cwm Πρώτη μέρα με dark. Οθόνη το πρωί στο auto κ σπίτι στο χαμηλό. Γενικά είχε λίγο σκάλισμα σήμερα μέχρι να το φέρω εκεί που θέλω Edited July 25, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Τελευταία κάθε φορά που χρησιμοποιώ τη φωτογραφική μηχανή βγάζει "σφάλμα μνήμης". Μπορεί και σώζει τη φωτογραφία αλλά πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να τη ξανανοίξω. Στο παρασκήνιο ΔΕΝ τρέχει τίποτα, καμμιά εφαρμογή, τρέχω ακόμα και το clean master αλλά δε φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο. Εκανα και επανεκκίνηση αλλά εξακολουθεί να το κάνει. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί, αν υπάρχει απάντηση πιο πίσω δωστε μου απλά link (ειμαστε στη 287 σελίδα :wacko:) Το τηλεφωνο έχει 4.1.2 Android και Go Launcher. Edited July 24, 2013 by manoula_2008 λεπτομέρειες Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Πρώτη μέρα με dark. Οθόνη το πρωί στο auto κ σπίτι στο χαμηλό. Γενικά είχε λίγο σκάλισμα σήμερα μέχρι να το φέρω εκεί που θέλω οχι τπτ τρελή αυτονομια....... εκτός και αν ήσουνα όλη μέρα με 3g Τελευταία κάθε φορά που χρησιμοποιώ τη φωτογραφική μηχανή βγάζει "σφάλμα μνήμης". Μπορεί και σώζει τη φωτογραφία αλλά πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να τη ξανανοίξω. Στο παρασκήνιο ΔΕΝ τρέχει τίποτα, καμμιά εφαρμογή, τρέχω ακόμα και το clean master αλλά δε φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο. Εκανα και επανεκκίνηση αλλά εξακολουθεί να το κάνει. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί, αν υπάρχει απάντηση πιο πίσω δωστε μου απλά link (ειμαστε στη 287 σελίδα :wacko:) Το τηλεφωνο έχει 4.1.2 Android και Go Launcher. από οτι θυμάμαι το album ευθύνεται (το είχα και εγώ αυτό όταν είχα μαμά rom) άνοιξε μια την εφαρμογη cameras και αστην 5 λεπτά ανοιχτή Edited July 25, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) οχι τπτ τρελή αυτονομια....... εκτός και αν ήσουνα όλη μέρα με 3g Ναι ήμουν με 3g τη μισή σχεδόν μέρα.Κ WiFi ανοιχτό από τις 3 μέχρι τώρα σχεδόν. Να σημειώσω ότι στο σπίτι το σήμα είναι τραγικοτατο. Ακούω γνώμες για τη θήκη. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=370807221284 Edited July 24, 2013 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msth Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 καλησπέρα σας είμαι κάτοχος του sony expiria P,τον τελευταίο καιρό μου παρουσιάζει αρκετά προβλήματα όπως: α)όταν φορτίζει και μετά το αποσυνδέω από τη πρίζα το λαμπάκι παραμένει με αναμμένο επάνω δεξιά είτε πορτοκαλί όταν έχει φορτίσει έως 89% είτε πράσινό όταν έχει φορτίσει από 90-100% για αρκετή ώρα. β)όταν στέλνω μηνύματα με μέγεθος άνω των 3 μηνυμάτων αυτά δε πηγαίνουν αυθημερόν, έχω παρατηρήσει ότι μπορούν να παραδοθούν και την επόμενη μέρα ενώ εγώ λαμβάνω αναφορά παράδοσης! γ)όταν στέλνω ένα μήνυμα πολλές φορές στέλνει το μισό μήνυμα από αυτό που έχω στείλει και το ενώνει με παλαιά που έχω στείλει. δ)ο αριθμός κέντρου μηνυμάτων παραμένει άγνωστος και δεν αλλάζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 @iliasx8 η θηκη ειναι κατπληκτικη,μου αρεσει πολυ.ειδικα οι μαυρες που εχει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 βγηκε η jb 4.3... θα κυκλοφορησει για το ρημαδι μας?μηπως και φτιαξουν το προβλημα μαζι με την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 καλησπέρα σας είμαι κάτοχος του sony expiria P,τον τελευταίο καιρό μου παρουσιάζει αρκετά προβλήματα όπως: α)όταν φορτίζει και μετά το αποσυνδέω από τη πρίζα το λαμπάκι παραμένει με αναμμένο επάνω δεξιά είτε πορτοκαλί όταν έχει φορτίσει έως 89% είτε πράσινό όταν έχει φορτίσει από 90-100% για αρκετή ώρα. β)όταν στέλνω μηνύματα με μέγεθος άνω των 3 μηνυμάτων αυτά δε πηγαίνουν αυθημερόν, έχω παρατηρήσει ότι μπορούν να παραδοθούν και την επόμενη μέρα ενώ εγώ λαμβάνω αναφορά παράδοσης! γ)όταν στέλνω ένα μήνυμα πολλές φορές στέλνει το μισό μήνυμα από αυτό που έχω στείλει και το ενώνει με παλαιά που έχω στείλει. δ)ο αριθμός κέντρου μηνυμάτων παραμένει άγνωστος και δεν αλλάζει! κανε ένα hard reset (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ) και δεν μας είπες ακομι τι φοράει το κινητό τι έκδοση? βγηκε η jb 4.3... θα κυκλοφορησει για το ρημαδι μας?μηπως και φτιαξουν το προβλημα μαζι με την αναβαθμιση την 4.3 μπορεί να την πάρουμε (κατα 0,0000001%) την διόρθωση bugs ξέχνα το εταιρεία που παράγει novathor έχει κλείσει και κύαθος drivers είναι κλειστού κώδικα............ καταλαβαίνεις λοιπόν.............. ακόμη και η jelly bean έχει ελάχιστο πειραγμένο kernel (για να δουλεύει στην jb) από την ics για αυτό τον λόγο....... εκεί και λα τα προβλήματα που παρουσιάζει ούτε καν με cm 10 η 10.1 h 11 κλπ γιατι kernel της cm ειναι based στα sources της sony και τα sources της sony ειναι προβληματικά και δεν μπορουν ούτε τρίτοι προγραμματιστές να το διορθώσουν γιατί drivers του nova thor έχουν σταματισει να βγαίνουν και είναι και κλειστού κώδικα με λίγα λόγια ξέχνα μια rom της προκοπής πέρα από την ics δεν θα δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Το χει κ σε σένα ε;μάλλον δεν είναι συμβατό με την ανάλυσή μας:confused: Από ήχο πως σου φαίνεται; Ναι αστα να πανε...Το αλλο πληκτρολογιο που ανεβασες δεν εχει αυτο το προβλημα? Οσον αφορα τον ηχο εχει πολλες ρυθμισεις μεσω viper τις οποιες δεν γνωριζω καθολου...Να φανταστεις ζητησε να τικαρω ποιον επεξεργαστη εχω και πατησα στην τυχη ενα Α9 ... Ειχε διαφορες επιλογες. Η αληθεια ειναι οτι μ φαινεται πως παιζει ιδια ποιοτητα με χαμηλοτερη ομως ενταση... Τα ακουστικα δεν τα δοκιμασα ακομα..Αναφερομαι στο ηχειο του κινητου. @egodemis Οταν λες οτι ειναι σε power save mode τι ακριβως εννοεις και πως μπορω να το αλλαξω? Αν αναφερεσαι στην εφαρμογη CPU δεν το χω στο power save mode αλλα στο performance! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ναι αστα να πανε...Το αλλο πληκτρολογιο που ανεβασες δεν εχει αυτο το προβλημα? Οσον αφορα τον ηχο εχει πολλες ρυθμισεις μεσω viper τις οποιες δεν γνωριζω καθολου...Να φανταστεις ζητησε να τικαρω ποιον επεξεργαστη εχω και πατησα στην τυχη ενα Α9 ... Ειχε διαφορες επιλογες. Η αληθεια ειναι οτι μ φαινεται πως παιζει ιδια ποιοτητα με χαμηλοτερη ομως ενταση... Τα ακουστικα δεν τα δοκιμασα ακομα..Αναφερομαι στο ηχειο του κινητου. @egodemis Οταν λες οτι ειναι σε power save mode τι ακριβως εννοεις και πως μπορω να το αλλαξω? Αν αναφερεσαι στην εφαρμογη CPU δεν το χω στο power save mode αλλα στο performance! Καλημέρα Αντώνη,όχι δε το χει είναι κομπλέ! Όταν βρω χρόνο θα ασχοληθώ με τον ήχο! @iliasx8 η θηκη ειναι κατπληκτικη,μου αρεσει πολυ.ειδικα οι μαυρες που εχει :) Εγώ την έχω βάλει στο μάτι καιρό,την ασημί..Με τρώει το χεράκι μου να τη τσιμπησω! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ναι αστα να πανε...Το αλλο πληκτρολογιο που ανεβασες δεν εχει αυτο το προβλημα? Οσον αφορα τον ηχο εχει πολλες ρυθμισεις μεσω viper τις οποιες δεν γνωριζω καθολου...Να φανταστεις ζητησε να τικαρω ποιον επεξεργαστη εχω και πατησα στην τυχη ενα Α9 ... Ειχε διαφορες επιλογες. Η αληθεια ειναι οτι μ φαινεται πως παιζει ιδια ποιοτητα με χαμηλοτερη ομως ενταση... Τα ακουστικα δεν τα δοκιμασα ακομα..Αναφερομαι στο ηχειο του κινητου. @egodemis Οταν λες οτι ειναι σε power save mode τι ακριβως εννοεις και πως μπορω να το αλλαξω? Αν αναφερεσαι στην εφαρμογη CPU δεν το χω στο power save mode αλλα στο performance! από ηχεία δεν μπορούν να γίνουν και πολλά είναι πολύ χάλια σαν hardware στα ακουστικά όμως σηκώνει πολύ βελτίωση τώρα για την οθόνη που λέω λογικά την έχεις σε αυτόματο από θεμα φωτεινότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Παντως το κινητο δυστυχως δεν αξιζει. Απο ποιοτητα βραστα.εχουν ξεβαψει τα πλαστικα μερη και οι γωνιες.το κατω μερος τριζει και κουνιεται περα δωθε. εχει το θεμα με το gps που η καλυτερη ακριβεια που πετυχαινεις ειναι 10 μετρα. Το λειτουργικο οσο παει γινεται και χειροτερο.οσο το χρησιμοποιεις τοσο πιο πολλα προβληματα βγαζει. σκεφτομαι να το δωσω ανταλλαγη με κανενα neo v που το ειχα παλια και παρολο που ηταν πλαστικουρα και με χειροτερα χαρακτηριστικα με ειχε αφησει πολυ ικανοποιημενο. και ολα αυτα με απλη και οχι ιδιαιτερη χρηση. εν ολιγοις καλυτερα να ειχα δωσει κατιτις παραπανω να παιρνα κατι καλυτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Παντως το κινητο δυστυχως δεν αξιζει. Απο ποιοτητα βραστα.εχουν ξεβαψει τα πλαστικα μερη και οι γωνιες.το κατω μερος τριζει και κουνιεται περα δωθε. εχει το θεμα με το gps που η καλυτερη ακριβεια που πετυχαινεις ειναι 10 μετρα. Το λειτουργικο οσο παει γινεται και χειροτερο.οσο το χρησιμοποιεις τοσο πιο πολλα προβληματα βγαζει. σκεφτομαι να το δωσω ανταλλαγη με κανενα neo v που το ειχα παλια και παρολο που ηταν πλαστικουρα και με χειροτερα χαρακτηριστικα με ειχε αφησει πολυ ικανοποιημενο. και ολα αυτα με απλη και οχι ιδιαιτερη χρηση. εν ολιγοις καλυτερα να ειχα δωσει κατιτις παραπανω να παιρνα κατι καλυτερο... το άσπρο είχε θέμα με το ξέβαψε όλα τα άλλα ήταν οκ gps είναι λόγου ότι είναι από αλουμίνιο με λάθος τοποθέτηση καιρεας ......... για λειτουργικό δεν το συζητάω εγώ εβαλα cyanogem mod 9.1 γιατί rom της sony ήταν το λιγότερο για πέταμα................ με λίγα λόγια το ποιο σοβαρό πρόβλημα αυτής της συσκευής είναι μαμά λειτουργικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Προσωπικά εμένα, ποτέ δεν έπιασε δορυφόρους το gps.Οσες προσπάθειες και να έκανα και σε εξωτερικούς χώρους και ώρα πολλή να ψάχνει, τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 από ηχεία δεν μπορούν να γίνουν και πολλά είναι πολύ χάλια σαν hardware στα ακουστικά όμως σηκώνει πολύ βελτίωση τώρα για την οθόνη που λέω λογικά την έχεις σε αυτόματο από θεμα φωτεινότητας ναι egodemis στην εξοικονομηση ενεργειας ειναι η οθονη :) Μια χαρα με καλυπτει οποτε δεν την αλλαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 http://blogs.sonymobile.com/2013/07/25/on-android-jelly-bean-4-3/ Χλωμό το κόβω να παίρνουμε την 4.3. Όχι ότι έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά τουλάχιστον η Sony οφείλει να διορθώσει τα bugs που έχουν εμφανιστεί στην 4.1. Πάντως από θέμα hardware δεν νομίζω ότι το Ρ θα είχε πρόβλημα να σηκώσει την 4.3 ή ακόμα και την 5.0 αργότερα. Το θέμα είναι ότι σταματάει το support πολύ νωρίς. Θα έπρεπε να συνεχίζεται η υποστήριξη σε κάθε συσκευή για τουλάχιστον 2 χρόνια από την κυκλοφορία και καλό θα ήταν να αποφεύγονταν δικαιολογίες τύπου "η καινούργια έκδοση είναι πιο απαιτητική" όταν είναι πασιφανές ότι ένα κινητό μπορεί να τη σηκώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Και η dark έχει το πρόβλημα με τις κλήσεις στο βαθμό που έχει και το firmware της Sony και επειδή χρησιμοποιώ πολύ το τηλέφωνο για κλήσεις ομιλίας και επειδή επίσης το ραδιόφωνο μου είναι απαραίτητο, θα ξαναγυρίσω στην ics. Πάντως γενικά αν εξαιρέσεις μια πολύ μικρή απόκλιση που έχει το κινητό στο GPS, ποτέ δεν είχα προβλήματα με το hardware του. Τόσο στο WiFi όσο και στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, σε οριακές καταστάσεις, έχει σαφώς καλύτερη λήψη από το iPhone 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Και η dark έχει το πρόβλημα με τις κλήσεις στο βαθμό που έχει και το firmware της Sony και επειδή χρησιμοποιώ πολύ το τηλέφωνο για κλήσεις ομιλίας και επειδή επίσης το ραδιόφωνο μου είναι απαραίτητο, θα ξαναγυρίσω στην ics. Πάντως γενικά αν εξαιρέσεις μια πολύ μικρή απόκλιση που έχει το κινητό στο GPS, ποτέ δεν είχα προβλήματα με το hardware του. Τόσο στο WiFi όσο και στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, σε οριακές καταστάσεις, έχει σαφώς καλύτερη λήψη από το iPhone 5. Το διαπίστωσα σήμερα δυστυχώς.. Επόμενο βήμα cm9 αλλά δε ξέρω πότε:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Επιβεβαιωνω και γω το θεμα με τις κλησεις στη dark απλα σε μικροτερο βαθμο :cool: Η ics ειναι μονοδρομος.... Καλα τα χε πει απ την αρχη ο egodemis! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 ναι egodemis στην εξοικονομηση ενεργειας ειναι η οθονη :) Μια χαρα με καλυπτει οποτε δεν την αλλαζω. καλά βρε κουκουβάγια είσαι?:lol: πως βλέπεις με τόσο χαμηλό φωτισμό εγώ αν δεν βάλω 60 65% τουλάχιστον πονάνε τα μάτια Και η dark έχει το πρόβλημα με τις κλήσεις στο βαθμό που έχει και το firmware της Sony και επειδή χρησιμοποιώ πολύ το τηλέφωνο για κλήσεις ομιλίας και επειδή επίσης το ραδιόφωνο μου είναι απαραίτητο, θα ξαναγυρίσω στην ics. Πάντως γενικά αν εξαιρέσεις μια πολύ μικρή απόκλιση που έχει το κινητό στο GPS, ποτέ δεν είχα προβλήματα με το hardware του. Τόσο στο WiFi όσο και στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, σε οριακές καταστάσεις, έχει σαφώς καλύτερη λήψη από το iPhone 5. εγώ τα έλεγα από την αρχη πάντως και ανέλυσα το γιατί gps στους περισσότερους έχει θεματα σε μερικους δεν ποιανει καν...........σε μερικούς χάνει σήμα.............. και στους λίγους τυχερούς ποιανει μεν αλλά με 10 μέτρα απόκλιση στην καλύτερη..... (ευτυχώς ήμουνα τυχερός τουλάχιστον έχω στα 10 μέτρα) στο wifi/2g/3g/ δεν παρατήρησα κάτι περίεργο έχουν άριστο σήμα μόνο gps κάνει λαλακιες Το διαπίστωσα σήμερα δυστυχώς.. Επόμενο βήμα cm9 αλλά δε ξέρω πότε:p :p όταν θα αποφασίσετε εδώ να βάλετε cm πείτε μου να κάνω μια rom της προκοπής για cm 9.1 να την ανεβσω να μην ψάχνεστε πως και γιατί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 καλά βρε κουκουβάγια είσαι?:lol: πως βλέπεις με τόσο χαμηλό φωτισμό εγώ αν δεν βάλω 60 65% τουλάχιστον πονάνε τα μάτια εγώ τα έλεγα από την αρχη πάντως και ανέλυσα το γιατί gps στους περισσότερους έχει θεματα σε μερικους δεν ποιανει καν...........σε μερικούς χάνει σήμα.............. και στους λίγους τυχερούς ποιανει μεν αλλά με 10 μέτρα απόκλιση στην καλύτερη..... (ευτυχώς ήμουνα τυχερός τουλάχιστον έχω στα 10 μέτρα) στο wifi/2g/3g/ δεν παρατήρησα κάτι περίεργο έχουν άριστο σήμα μόνο gps κάνει λαλακιες :p όταν θα αποφασίσετε εδώ να βάλετε cm πείτε μου να κάνω μια rom της προκοπής για cm 9.1 να την ανεβσω να μην ψάχνεστε πως και γιατί Εγώ προτείνω να κάτσεις να φτιάξεις τη διαδικασία για unlock κ flash της rom κ στείλε στο zxr το ποστ σου να το βάλει στη πρώτη σελίδα! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) gps στους περισσότερους έχει θεματα σε μερικους δεν ποιανει καν...........σε μερικούς χάνει σήμα.............. και στους λίγους τυχερούς ποιανει μεν αλλά με 10 μέτρα απόκλιση στην καλύτερη..... (ευτυχώς ήμουνα τυχερός τουλάχιστον έχω στα 10 μέτρα) εγώ δεν έχω θέμα με το gps και κλειδωνει σχετικά γρήγορα και το στίγμα είναι ακριβές και όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει δεν έχανε σημα. μήπως υπάρχει θέμα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε? εγώ έχω το sygic και όλα καλά :):) γενικότερα τα θέματα που έχω είναι το αλμπουμ και μια φορά μόνο το θέμα με τις κλήσεις το έκανα restart και όλα οκ Edited July 25, 2013 by gtse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Εγώ προτείνω να κάτσεις να φτιάξεις τη διαδικασία για unlock κ flash της rom κ στείλε στο zxr το ποστ σου να το βάλει στη πρώτη σελίδα! καλά unlock μια εντολη είναι δεν θέλει και οδηγό......... ζιτας από την sony κωδικό το περνας απο fastboot με μια εντολη και καθάρισες και χάνεις την εγγύηση βεβαία αλλά όποιος έχει xperia p προτιμάει να χάσει την εγγύηση πάρα να βασανιζεται ετσι http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions εγώ δεν έχω θέμα με το gps και κλειδωνει σχετικά γρήγορα και το στίγμα είναι ακριβές και όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει δεν έχανε σημα. μήπως υπάρχει θέμα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε? εγώ έχω το sygic και όλα καλά :):) γενικότερα τα θέματα που έχω είναι το αλμπουμ και μια φορά μόνο το θέμα με τις κλήσεις το έκανα restart και όλα οκ ούτε εγώ κλειδώνει μέσα σε μερικά sec αλλά......... ακριβια στίγματος το πολύ 10 μέτρα που το κάνει άχρηστο για πλοήγηση στην πόλη (χάνεις στενά στροφές κλπ κλπ) (με gps test το τσέκαρα απλός απόκλιση 10 μέτρα που σημαίνει στην πράξη σε πυκνοκατοικημένη περιοχή πλοήγηση με αυτοκίνητο είναι άχρηστη με ότι πρόγραμμα και αν είσαι ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Με βλέπω να γυρνάω σε stock jb.. Γιατί στη dark βαράει πρώτα η δόνηση κ μετά από αρκετά δεύτερα ακούγεται κ ο ήχος κλήσεις;; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts