JimmyTrelas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 εγώ θα μαγειρέψω δικιά μου rom για της ανάγκες μου γιατι όσο πάει jb αχρηστεύετε μόνο μπαταρία είναι πολύ καλά γινεται να κανω και εγω κατι τετοιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 γινεται να κανω και εγω κατι τετοιο?? Αν έχεις γνώσεις προγραμματισμού ναι αλλιώς άστο:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Αν έχεις γνώσεις προγραμματισμού ναι αλλιώς άστο:p μαλλον οχι...!!! :D :p βρηκα αυτο ομως(http://www.doctorandroid.gr/2013/01/build-youw-own-custom-rom-1.html) παλι τις χρειαζομαι αυτες τις γνωσεις?? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 μαλλον οχι...!!! :D :p βρηκα αυτο ομως(http://www.doctorandroid.gr/2013/01/build-youw-own-custom-rom-1.html) παλι τις χρειαζομαι αυτες τις γνωσεις?? :happy: ολο και κάτι χρειαζεσε και εδώ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) ολο και κάτι χρειαζεσε και εδώ :p οκ...μια αλλη ερωτηση...τι ρομ προτεινετε χωρις πολλα bugs?? (αν γινεται να μην εχει και καθολου)..θα ηθελα να μου κραταει η μπαταρια και να τρεχει το κινητο (αυτα μου ερχονται τωρα στο μυαλο...δεν θυμαμαι κατι αλλο που να ηθελα)... :) :happy: Edited May 29, 2013 by JimmyTrelas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Θα το παραγγείλω για την αδερφή μου την Παρασκευή. Ροοτ για την τελευταία jelly bean υπάρχει ς Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Λοιπον επειδη ειδα φωτογραφιες απο το camera mod 4.7.2/5.7.2(αρρωστησα) που μονο σε ics/jb δουλευει, ειπα να δοκιμασω και εγω μια jb που απο οτι φαινεται ειναι η καλυτερη και ειναι και απο Ελληνα developer Enigma 4.4 + nemesis kernel 5.1 O dev μου ειπε οτι σε λιγες μερες θα εχει και καινουργια enigma Εχει βαλει νεους drivers για το mali400(στον kernel 5.1) και δεν αποκλειεται να εχει και καλυτερη αποδοση απο την gb στα παιχνιδια Την περασα ηδη και περναω εφαρμογες τωρα Edited May 29, 2013 by aftergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 οκ...μια αλλη ερωτηση...τι ρομ προτεινετε χωρις πολλα bugs?? (αν γινεται να μην εχει και καθολου)..θα ηθελα να μου κραταει η μπαταρια και να τρεχει το κινητο (αυτα μου ερχονται τωρα στο μυαλο...δεν θυμαμαι κατι αλλο που να ηθελα)... :) :happy: χωρίς bugs ήταν μόνο gi gerbread αυτό το θέμα με το dialer από ότι είδα είναι πολύ ποιο σοβαρό από ένα buv σε εφαρμογή... για την ώρα περιμένεις update μπας και τα στρώσουν όλα Λοιπον επειδη ειδα φωτογραφιες απο το camera mod 4.7.2/5.7.2(αρρωστησα) που μονο σε ics/jb δουλευει, ειπα να δοκιμασω και εγω μια jb που απο οτι φαινεται ειναι η καλυτερη και ειναι και απο Ελληνα developer Enigma 4.4 + nemesis kernel 5.1 O dev μου ειπε οτι σε λιγες μερες θα εχει και καινουργια enigma Εχει βαλει νεους drivers για το mali400(στον kernel 5.1) και δεν αποκλειεται να εχει και καλυτερη αποδοση απο την gb στα παιχνιδια Την περασα ηδη και περναω εφαρμογες τωρα Δυστυχως για να βάλεις αυτή την τιμή και να αξιοποιήσεις της δυνατότητες της θέλει ξεκλειδωτο bootloader και δεν τολμάω μα το ξεκλειδώσο καθώς συσκευή (γενικός το xperia p) είναι αρκετά προβληματική και στο hardware έτσι έχω αίσθηση ότι θα τα κακαρώσει από μερα σε μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Λοιπον επειδη ειδα φωτογραφιες απο το camera mod 4.7.2/5.7.2(αρρωστησα) που μονο σε ics/jb δουλευει, ειπα να δοκιμασω και εγω μια jb που απο οτι φαινεται ειναι η καλυτερη και ειναι και απο Ελληνα developer Enigma 4.4 + nemesis kernel 5.1 O dev μου ειπε οτι σε λιγες μερες θα εχει και καινουργια enigma Εχει βαλει νεους drivers για το mali400(στον kernel 5.1) και δεν αποκλειεται να εχει και καλυτερη αποδοση απο την gb στα παιχνιδια Την περασα ηδη και περναω εφαρμογες τωρα Ναι μεχρι εκει ολα καλα ειναι...Οταν ομως σου εμφανισει το προβλημμα των κλησεων ξαναγυρνα μερικες σελιδες πιο πισω.... Τον ειχα αυτον τον συνδυασμο και για μια εβδομαδα ημουν μια χαρα ....ομως δεν ελυσα το προβλημμα!!!!!!!!! Τωρα εχω περασει αλλη custom αλλα παλι τα ιδια.....Δυστηχως μεχρι να διορθωθει το θεμα δεν μπορουμε να ευχαριστηθουμε ουτε την jb ουτε καποια custom rom βασισμενη πανω στην jb!!!!!! Ισως γιαυτο και να μην εχει προχωρησει η cm10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Ναι μεχρι εκει ολα καλα ειναι...Οταν ομως σου εμφανισει το προβλημμα των κλησεων ξαναγυρνα μερικες σελιδες πιο πισω.... Τον ειχα αυτον τον συνδυασμο και για μια εβδομαδα ημουν μια χαρα ....ομως δεν ελυσα το προβλημμα!!!!!!!!! Τωρα εχω περασει αλλη custom αλλα παλι τα ιδια.....Δυστηχως μεχρι να διορθωθει το θεμα δεν μπορουμε να ευχαριστηθουμε ουτε την jb ουτε καποια custom rom βασισμενη πανω στην jb!!!!!! Ισως γιαυτο και να μην εχει προχωρησει η cm10 Για να δουμε.... Το backup ειναι ετοιμο αν χρειαστει το περναω σε 5' Παντως δουλευει σφαιρα(λογω του kernel), τα παιxνιδια παιζουν σαν το GB και τα μετρησα με το FPS METER Υ.Γ. Τι ακριβως προβλημα κανει με τις κλησεις?force restart και τετοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Για να δουμε.... Το backup ειναι ετοιμο αν χρειαστει το περναω σε 5' Παντως δουλευει σφαιρα(λογω του kernel), τα παιxνιδια παιζουν σαν το GB και τα μετρησα με το FPS METER Υ.Γ. Τι ακριβως προβλημα κανει με τις κλησεις?force restart και τετοια? offtopic ερώτηση πώς καταφέρνετε και παίζεται παιχνίδια στο κινητό οεο εγώ αν δεν έχω. μπροστά μου μια 27' οθόνη ποντίκι πληκτρολόγιο ηχειαρες και γραφικά και gameplay της προκοπής δεν απλος.... στο κινητό έχω όλο και όλο ένα παιχνίδι (και στο xperia p και στο htc one που το έχω προσωρινά για κανα μήνα και).. και είναι το jewels star το οποίο παίζει ακόμα και στο wildfire.. και το αγόρασα έχω καθαρά και μόνο να υπάρχει κανα 2mb είναι +στα κινητά αν παίζεις παιχνίδια μπαταρία φεύγει δια μαγείας και εγώ συχνά δεν έχω ευκαιρία να την φορτίσω έτσι ένα διήμερο για μένα αν δεν βγάζω έχω πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 egodemis, γιατί δεν στέλνεις το dialer fix στον Νικόλα να το προσθέσει στην Nemesis rom; Στείλε του ένα π.μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Η εφαρμογη ''Hdr Pro Camera'' ειναι συμβατη με την συσκευη μας? Ρωταω γιατι την εγκατεστησα και δεν κανει την συνθεση των 2 εικονων της ληψης. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 egodemis, γιατί δεν στέλνεις το dialer fix στον Νικόλα να το προσθέσει στην Nemesis rom; Στείλε του ένα π.μ δεν υπάρχει λόγος καθώς δεν είναι πλήρες fix μεν διορθώνει ένα πρόβλημα αλλά δημιουργεί ένα άλλο και εξηγώ η εφαρμογή του dialer (βασικά phone.apk) εχει memory leak (εξαπλώνετε ανεξέλεγκτα στην μνήμη καταναλώνοντας την) έτσι το android την τερματίζει εγώ αυτό που έκανα είναι να την κρατάω στην μνήμη..... μεν έδωσα κάποια λιση (τουλάχιστον μπορούμε να απαντάμε στης κλήσεις) αλλά διμιουργισα άλλο πρόβλημα αν δεν κάνεις restart το κινητό μια φορά την ημέρα θα εχεις ελεύθερα 10 15 mb και θα λαγαρεςι στο full καθώς το phone.apk εξαπλώθηκε στην μνήμη λόγου memory leak που έχει λιση πρέπει να δώσει η sony καθώς αυτή έκανε την χοντράδα εγώ πάντως θα γυρίσω στην ics θα περάσω τα bugfixes και καθάρισα έχει υπερβολικά θέματα η jb ούτε από κάποιο amaterus developer να ήταν Η εφαρμογη ''Hdr Pro Camera'' ειναι συμβατη με την συσκευη μας? Ρωταω γιατι την εγκατεστησα και δεν κανει την συνθεση των 2 εικονων της ληψης. Ευχαριστω. ναι μεν δουλεύει αλλά έχει απαίσιο αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Κατάλαβα, ίσως μπορεί να βοηθήσει πάντως ο Νίκος, μιας και έχει αρκετές γνώσεις. Μπορεί να υπάρχει λύση στο memory leak και δεν ξέρω αν το γνωρίζει. Μια άλλη ιδέα, αν κάνουμε το Phone app από system, user app(με titanium) και το κάνουμε greenify; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Κατάλαβα, ίσως μπορεί να βοηθήσει πάντως ο Νίκος, μιας και έχει αρκετές γνώσεις. Μπορεί να υπάρχει λύση στο memory leak και δεν ξέρω αν το γνωρίζει. Μια άλλη ιδέα, αν κάνουμε το Phone app από system, user app(με titanium) και το κάνουμε greenify; για memory leak από ότι κατάλαβα λύση δεν είναι απλή (δεν είναι apk έκανα port από ics τα ίδια κάνει ) δλδ είναι συνδυασμός framework ρυθμίσεις ίσος και kernel.............. με λίγα λόγια sony............ να στρώσει το **** της και δεν έχω γνώσεις να λύσω τέτοιο bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 καλησπερα.μου ηρθε το μεσημερι.πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες!η πολυτελεια φαινεται απο το κουτι...πριν καν το ανοιξεις :lol: οντως ειναι με 4.0.4 οποτε το αφηνω ετσι απλα θα το κανω root.βρηκα τον οδηγο με flashtool!αν ειναι ευκολο(θα ψαξω βεβαια)καποιος αν εχει την λιστα με τι μπορουμε να σβησουμε απο εφαρμογες της sony κτλ.και με ποια εφαρμογη το κανατε?ευχαριστω προκαταβολικα χαιρομαι γιατι βλεπω το τοπικ του xperia p πολυ ενεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 καλησπερα.μου ηρθε το μεσημερι.πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες!η πολυτελεια φαινεται απο το κουτι...πριν καν το ανοιξεις :lol: οντως ειναι με 4.0.4 οποτε το αφηνω ετσι απλα θα το κανω root.βρηκα τον οδηγο με flashtool!αν ειναι ευκολο(θα ψαξω βεβαια)καποιος αν εχει την λιστα με τι μπορουμε να σβησουμε απο εφαρμογες της sony κτλ.και με ποια εφαρμογη το κανατε?ευχαριστω προκαταβολικα χαιρομαι γιατι βλεπω το τοπικ του xperia p πολυ ενεργο Εδώ είσαι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 καλομίλητο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 αυτος ειναι ο οδηγος,σωστα?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4638552#post4638552 δεν μπαινει σε flashboot mode με volume down + power button.κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι σημαίνει αυτό με το app lock; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι σημαίνει αυτό με το app lock; ειναι μια εφαρμογη που μπορεις να κλειδωνεις αλλες εφαρμογες και οταν πας να τις ενεργοποιησεις σου ζηταει κωδικο τον οποιο εσυ επιλεγεις!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 ειναι μια εφαρμογη που μπορεις να κλειδωνεις αλλες εφαρμογες και οταν πας να τις ενεργοποιησεις σου ζηταει κωδικο τον οποιο εσυ επιλεγεις!!! ;) Ίσως το διατύπωσα λάθος λόγω έλλειψης χρόνου! Ξερω τι εχω βάλει στο κινητό κ ξέρω τη λειτουργία της εφαρμογής!αυτό που δε καταλαβαίνω ενώ χωρίς να πειράζω την εφαρμογή έχει γράψει 1500+ times.Το νούμερο αυτό ειναι πόσες φορές μου ξυπνάει τη συσκευή; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Έτσι φαίνεται, δοκίμασε να την κάνεις greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Έτσι φαίνεται, δοκίμασε να την κάνεις greenify. Να μουν κ root χαρούμενος θα ήμουν..μάλλον πάει για uninstall Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perkos Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα.... σήμερα προσπάθησα να πάρω αντίγραφα ασφαλείας με το PC Companion μετά την τελευταία αναβάθμηση στι 24/4/13 ......και είδα ότι κολάει στο δεύτερο στάδιο, ξέρει κανείς κάτι γι αυτό..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts