egodemis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Πάντως κάποιοι που έβαλαν την τελευταία Enigma έγραψαν για πολύ γρήγορο κλείδωμα σε GPS και χωρίς data, οπότε ρίξτε μια ματιά. το να κλειδώνει γρήγορα εύκολο είναι.......... αλλού είναι το θέμα........ χαμηλό σήμα που σε πολλές φορές έχει διακοπές και πολύ μεγάλες αποκλίσεις κλειδώνει μια χαρά αλλού είναι το θέμα εγώ μόνο και μόνο από περιέργεια ξιλοσα το πίσω καπάκι (4 βίδες είναι) πάω ανοίγω το gps και εκ θαύματος δορυφόρους έβγαλε με το κιλό με ένα σήμα της προκοπής............ και ναι δούλεψε και η καταραμένη πυξίδα σωστά............ (και νόμιζα σενσορας είναι χαλασμένος:blink:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Τα παιδιά που αναφέρουν καθυστερήσεις με τον dialer εννοούν ότι μαυρίζει η οθόνη και αργεί να εμφανιστεί; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Τα παιδιά που αναφέρουν καθυστερήσεις με τον dialer εννοούν ότι μαυρίζει η οθόνη και αργεί να εμφανιστεί; όχι χτυπάει κλήση πας να την απαντήσεις τραβάς το slider μεν το slider εξαφανίζετε σαν να απαντήθηκε κανονικά παγώνει το phone app συνεχίζει να χτυπάει το τηλέφωνο και δεν μπορείς να κάνεις τπτ........ μερικές φορές μεχρι να σταματήσει να χτυπάει δεν φεύγει μερικές φορές μετά από ώρα απαντάει εγώ βρήκα λύση νομίζω μέσο μιας εντολής να κρατάω μόνιμα το phone.apk στην μνήμη για την ώρα δουλεύει το dialer από μόνο του αργεί αλλά όχι κάτι τραγικό ελάχιστα αν καποιος καιγετε τόσο το βάζεις και αυτο μόνιμα στην μνήμη και καθάρισες Edited May 16, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Παντως και σε μενα τελευταια εχει παραγινει το κακο με τον dialer... 1. Οταν θελω να παρω ενα τηλεφωνο, παταω πανω στην επαφη και μεχρι να εμφανισει οτι κανει κληση , μπορει ηδη να την εχουν απαντησει!!!! (αν κραταει ο αλλος το κινητο στο χερι του) αργει δλδ κατι παραπανω 2 δευτερολεπτα!!! :blink: 2. Οταν με καλουν, παταω για απαντηση, το βαζω στο αυτι και ακουω τον αλλον μετα απο δυο δευτερολεπτα παλι!! Δηλαδη η κληση δεν ανοιγει οταν την αποδεχομαι αλλα περιπου 2sec μετα!!! Επισης αλλες φορες, συμβαινει να την αποδεχομαι, να κολλαει συνεχιζοντας να χτυπαει και να συνερχεται μετα απο 2-3 sec παλι.... Πως γινεται να εχουμε τον dialer συνεχως στη μνημη για να διορθωθει αυτο το θεμα? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 το να κλειδώνει γρήγορα εύκολο είναι.......... αλλού είναι το θέμα........ χαμηλό σήμα που σε πολλές φορές έχει διακοπές και πολύ μεγάλες αποκλίσεις κλειδώνει μια χαρά αλλού είναι το θέμα εγώ μόνο και μόνο από περιέργεια ξιλοσα το πίσω καπάκι (4 βίδες είναι) πάω ανοίγω το gps και εκ θαύματος δορυφόρους έβγαλε με το κιλό με ένα σήμα της προκοπής............ και ναι δούλεψε και η καταραμένη πυξίδα σωστά............ (και νόμιζα σενσορας είναι χαλασμένος:blink:) Μάλιστα...δηλαδή η Sony δεν τα ελέγχει αυτά πριν βγάλει ένα τηλέφωνο ή απλά δεν τους νοιάζει; Εδώ περνάνε από τόσα tests. Στείλε τους και ένα email μπας και καταλάβουν την πατάτα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioq Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 To xperia t έχει πολυ καλή ανάλυση οθόνης και πολύ καλή κάμερα και τα 288 ευρώ τα αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Πως γινεται να εχουμε τον dialer συνεχως στη μνημη για να διορθωθει αυτο το θεμα? :O πρέπει Να είσαι root και την διαδικασία την Περιέγραψα μια σελίδα ποιο πίσω Μάλιστα...δηλαδή η Sony δεν τα ελέγχει αυτά πριν βγάλει ένα τηλέφωνο ή απλά δεν τους νοιάζει; Εδώ περνάνε από τόσα tests. Στείλε τους και ένα email μπας και καταλάβουν την πατάτα τους. σίγουρα το ελέγχει απλός το συγκεκριμένο θέμα είναι λίγο περίεργο στην αρχή δεν παρουσίασε κάτι μετά από κάποιο καιρό άρχισε να το κάνει (βδομάδες) και σε κάποια φάση δεν μπορούσα να απαντάω στης κλίσεις ποια..... πρέπει να στροσε με το tweak που έκανα μέχρι τώρα δεν βλέπω κάτι τι mail θα το στείλω βέβαια Edited May 17, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εγώ πάλι αυτό που περιγράφετε το πάθαινα μερικές φορές με την ICS. Με την JB εδώ και 3 βδομάδες δεν μου έχει συμβεί ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εγώ πάλι αυτό που περιγράφετε το πάθαινα μερικές φορές με την ICS. Με την JB εδώ και 3 βδομάδες δεν μου έχει συμβεί ακόμη. δεν το κάνει σε όλους αλλά το κάνει σε αρκετούς δυστυχώς δεν ξέρω αν είναι στην τύχη η παίζει ο αριθμός των ελληνικών επαφών η κάνα viber προκαλεί το θέμα no idea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Παίζει να είναι και η πρόσφατη αναβάθμιση του viber. Υπάρχει κανένας που να έχει το viber και να το χρησιμοποιεί και να ΜΗΝ του κολλάει η εφαρμογή κινητό (ο dialer δηλαδή); Το tweak δεν έχω προλάβει να το περάσω ακόμα, αλλά σκοπεύω να το κάνω σύντομα, γιατί η κατάσταση αρχίζει και γίνεται εκνευριστική!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εγώ δεν έχω το viber και ψιλοκολλαει αλλά...Χρησιμοποιώ Bluetooth για να μιλάω κ κάποιες φορές πάω να απαντήσω κ αργεί πολύ η κλήση να πάει στο ακουστικό,κανα 2 δευτερόλεπτα.Όταν όμως κάνω αποσύνδεση το Bluetooth και κάνω restart το κινητό στρώνει.Άρα κ χωρίς viber μάλλον κολλάει.Συνήθως παρατηρείται το φαινόμενο όταν το κινητό κλείσει 3 μέρες λειτουργίας Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Παίζει να είναι και η πρόσφατη αναβάθμιση του viber. Υπάρχει κανένας που να έχει το viber και να το χρησιμοποιεί και να ΜΗΝ του κολλάει η εφαρμογή κινητό (ο dialer δηλαδή); Το tweak δεν έχω προλάβει να το περάσω ακόμα, αλλά σκοπεύω να το κάνω σύντομα, γιατί η κατάσταση αρχίζει και γίνεται εκνευριστική!!! και εγώ για viber ψιλιαζομε λιγάκι......... εγώ αναγκαστικά το πέρασα το tweak σε μένα έχει φτάσει σε βαθμό να μην μπορώ να απαντάω σε καμία κλήση δλδ τραβούσα το slider και αυτό χτυπούσε μεχρι το τέλος........... τώρα μπορεί να τραβάει μερικές φορές κάνα κόλλημα αλλά εκεί περιορίζετε edit: μόλις παρατήρησα ότι άρχισε να κολλάει και με το tweak το έβγαλα και εκεί τελείως κατέρρευσαν όλα κάνω κλήση ούτε καν κλήση εμφανίζετε απλός χτυπάει ο ήχος δλδ όσο πάει το πρόβλημα χειροτερεύει για τα καλά........................ κλασσικα μεετα το restar λυνετε και μετα παο καποιες ωρες λειτουργειας παλι τα ίδια............. προφανώς έχει memory leak η το kernel η το phone.apk α και όταν τρώει κολλήματα ο ήχος ερχετε μετά από καμία 10 δευτερόλεπτα (ήχος κλήσις) Edited May 17, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Βγάλτε το viber κ δείτε αντιδράσεις Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Να κάνω μια ερώτηση λίγο ασχετη; Η εφαρμογή του Skype σας δημιουργεί προβλήματα με τον ήχο; Δηλαδή κάνεις μια κλήση στο Skype, μετά κάνεις αποσύνδεση. Οι ήχοι μετά παίζουν κανονικά στο τηλέφωνο; Εμένα για παράδειγμα ούτε μουσική παίζει, ούτε ο ήχος της εισερχομενης κλήσης ακούγεται ούτε αν καλέσω κάποιο νούμερο ακούγεται. Μόνο εφόσον κανω μια κλήση, έστω κι ενός δευτερολέπτου, επανέρχεται το τηλέφωνο. Αυτό γινόταν και στην ice cream. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Βγάλτε το viber κ δείτε αντιδράσεις έχω με το κιλό ιστορικό μέσα :p λείπαμε να το σβήσω Να κάνω μια ερώτηση λίγο ασχετη; Η εφαρμογή του Skype σας δημιουργεί προβλήματα με τον ήχο; Δηλαδή κάνεις μια κλήση στο Skype, μετά κάνεις αποσύνδεση. Οι ήχοι μετά παίζουν κανονικά στο τηλέφωνο; Εμένα για παράδειγμα ούτε μουσική παίζει, ούτε ο ήχος της εισερχομενης κλήσης ακούγεται ούτε αν καλέσω κάποιο νούμερο ακούγεται. Μόνο εφόσον κανω μια κλήση, έστω κι ενός δευτερολέπτου, επανέρχεται το τηλέφωνο. Αυτό γινόταν και στην ice cream. μια φορά μου το ειχε κάνει αυτό και αυτό επειδή δεν έκλεισα σωστά το skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Το ιστορικό μπορείς να το συμπιέσεις και να το στείλεις όπου θέλεις, στην εσωτερική μνήμη, στο mail κλπ κλπ για να το έχεις αρχείο. Εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά το viber και δυστυχώς δεν μπορώ να το στείλω... Επειδή τρέχω αυτόν τον καιρό, σε αντίστοιχα forums του εξωτερικού, έχει αναφερθεί το πρόβλημα, γιατί λίγο που είδα στους xda, δεν είδα να διαμαρτύρεται και κανείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Το ιστορικό μπορείς να το συμπιέσεις και να το στείλεις όπου θέλεις, στην εσωτερική μνήμη, στο mail κλπ κλπ για να το έχεις αρχείο. Εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά το viber και δυστυχώς δεν μπορώ να το στείλω... Επειδή τρέχω αυτόν τον καιρό, σε αντίστοιχα forums του εξωτερικού, έχει αναφερθεί το πρόβλημα, γιατί λίγο που είδα στους xda, δεν είδα να διαμαρτύρεται και κανείς... μετά δεν επαναφέρετε ομος.... εγώ θέλω να διαβάζω όμως προηγούμενες συζητήσεις μερικές φορές και με titanium backup όσες φορές το πήρα μου κανε κόλπα μετά με το push όποιον δεν νοιάζει το ιστορικό ας το σβήσει γι κάνα διήμερο να δει αν συνεχίζει αυτή η τρελή δυσλειτουργία με το phone.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdouvali Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπέρα, Μετά την τεευταία αναβάθμιση, τα κουμπάκια κάτω από την οθόνη παραμένουν συνεχώς αναμένα, ακόμα και όταν σβήνει η οθόνη. Έχει κανεις κάποια ιδέα για το πως θα σβήσουν πλυν του power off? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπέρα, Μετά την τεευταία αναβάθμιση, τα κουμπάκια κάτω από την οθόνη παραμένουν συνεχώς αναμένα, ακόμα και όταν σβήνει η οθόνη. Έχει κανεις κάποια ιδέα για το πως θα σβήσουν πλυν του power off? Ευχαριστώ καθαρό install έκανες? (dld σβήστηκαν όλα που είχες πριν από την αναβάθμιση?) αν όχι κανε καθαρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdouvali Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 καθαρό install έκανες? (dld σβήστηκαν όλα που είχες πριν από την αναβάθμιση?) αν όχι κανε καθαρό Μέσω PC companion. Καθαρη πως μπορώ να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Παντως και σε μενα τελευταια εχει παραγινει το κακο με τον dialer... 1. Οταν θελω να παρω ενα τηλεφωνο, παταω πανω στην επαφη και μεχρι να εμφανισει οτι κανει κληση , μπορει ηδη να την εχουν απαντησει!!!! (αν κραταει ο αλλος το κινητο στο χερι του) αργει δλδ κατι παραπανω 2 δευτερολεπτα!!! :blink: 2. Οταν με καλουν, παταω για απαντηση, το βαζω στο αυτι και ακουω τον αλλον μετα απο δυο δευτερολεπτα παλι!! Δηλαδη η κληση δεν ανοιγει οταν την αποδεχομαι αλλα περιπου 2sec μετα!!! Επισης αλλες φορες, συμβαινει να την αποδεχομαι, να κολλαει συνεχιζοντας να χτυπαει και να συνερχεται μετα απο 2-3 sec παλι.... Πως γινεται να εχουμε τον dialer συνεχως στη μνημη για να διορθωθει αυτο το θεμα? :O Συμφωνώ με τα παραπάνω και εγώ - το πρόβλημα είναι χειρότερο όταν πάω να απαντήσω μέσω bluetooth. Τυχαίνει να παγώνουν τα πάντα, το τηλ να έχει σηκώσει την κλήση, ο άλλος ακούει περίεργους ήχους στη γραμμή και όταν τελικά ξεκολλάει έχει φτάσει πχ στα 4 sec της κλήσης... Με restart επανέρχεται ΥΓ: δεν έχω Viber και το Skype είναι ανενεργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Μέσω PC companion. Καθαρη πως μπορώ να κάνω ? Θα συνιστούσα το SEUS για αυτή τη δουλειά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdouvali Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Θα συνιστούσα το SEUS για αυτή τη δουλειά. Τελικα απεγκατεστησα το illuminator bar και έστρωσε. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Θα συνιστούσα το SEUS για αυτή τη δουλειά. εγω το εχω 6 μηνες και δεν εχω κανενα προβλημα απο αυτα που γραφεται ειναι αρκετα γρηγορο ποτε δεν μου κολισε προβληματα με κλησεις δεν εχω το GPS του κληδωνη ακαριεα με αποκλιση 2μετρα σημα εχω καλο ακουστικοτητα τρομερη η καμερα αριστη και το προβλημα που ειχε οταν τραβουσες στο αυτοματο στα 8mp το βραδι διορθωθεικε ανεβαζοντας την φωτεινοτιτα ισως μερικοι να εχεται πεση σε προβληματικες η της εχεται ξεσκιση βαζοντας διαφορες σαβουρες ενοω ρομ και οτι αλη σαβουρα υπαρχη επισης πολα προβληματα βγαζουν και τα παραεισαγωγης να μην το ξεχναμε ' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Συμφωνώ με τα παραπάνω και εγώ - το πρόβλημα είναι χειρότερο όταν πάω να απαντήσω μέσω bluetooth. Τυχαίνει να παγώνουν τα πάντα, το τηλ να έχει σηκώσει την κλήση, ο άλλος ακούει περίεργους ήχους στη γραμμή και όταν τελικά ξεκολλάει έχει φτάσει πχ στα 4 sec της κλήσης... Με restart επανέρχεται ΥΓ: δεν έχω Viber και το Skype είναι ανενεργό με λίγα λόγια είναι memory leak και αν το φτιάξουν και όποτε το φτιάξουν με λίγα λόγια παντελακη μου παντελιδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts