Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η ρομ εχει προβληματα.

κολλαει , κανει reboot οποτε γουσταρει, ειναι αργη.

καμια σχεση με την 6.1

Το εποικοδομητικο feedback ειναι προτιμητεο σε σχεση με απλη αναφορα σε προσωπικη αποψη. Reboots και συναφη εχουν λυθει με το patch_v2. Για θεματα εφαρμογων αλλα και των κλησεων θα βγει patch συντομα. Απλα θεωρω οτι ειναι καλο να υπαρχει σεβασμος στον χρονο και την δουλεια καποιου και να αποφευγονται μη υγιη σχολια.

με το Patch_V2 δουλευει απροσμενα καλα!!!

ο σεβασμος στην δουλεια που εχεις κανει ειναι τουλαχιστον μεγαλος.

Χθες αντιμετώπισα κ γω τουλάχιστον 2 reboot κ η μπαταρία έπεφτε νεράκι. Πέρασα κ γω το patch_v2 κ περιμένω να δω αντιδράσεις. Η αλήθεια είναι ότι είχα περάσει την 6.2 χωρίς wipe, ίσως να έφταιγε κ αυτό.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Παιδια διαβαστε πρωτα τι προβλημματα εχουν αντιμετωπισει οι υπολοιποι και εδω και στους xda....Ο Νικος εχει δωσει σαφης οδηγιες και οπου εχει παρουσιαστει προβλημμα εχει δωσει λυσεις... Το patch 2 λυνει πολλα προβληματα...Ειδικα στο θεμα μπαταριας ειδα τρομερη βελτιωση εδω και τρεις μερες ... Χρησιμοποιω το hotplugx / noop στα 200MHZ -1100 MHZ και το κινητο απλα πεταει...Σημερα δεν αντιμετωπισα κανενα κολλημα και κανενα force close μεχρι στιγμης.... Η μπαταρια τωρα που γραφω ειναι στο 62% με 1.30 ωρα κλησεις , 3 ωρες οθονη (επιλεγμενη Λειτουργια εξοικονομησεις ενεργειας) , μιση ωρα wifi (που κατεβαζα ενημερωσεις απο το play store) και διαφορες αλλες ψιλολειτουργιες (2-3 φωτογραφιες , κανα τεταρτο πασιεντζα...).

Επισης εχω βαλει το μαυρο θεμα που εχει η 6.2 γιατι ειδα (και απο οτι διαβαζα και αλλοι ειχαν αυτο το προβλημμα) οτι με το θεμα που ειχα κρατησει απο την 6.1 (το φθινοπωρινο...) ψιλοκολλαγε λιγο.

Εγω παντως βλεπω οτι το κινητο μας αρχιζει και αποκτα ζωη ξανα...;) χαρη στον Νικο και την δουλεια του και με κανει να αναβαλω την αγορα του SP :rolleyes:

παιδια τι λετε για αυτο εδω??αξιζει να το δοκιμασω στο P μου?

http://www.adslgr.com/forum/threads/775681-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-Play-Store-%CE%BF-CyanogenMod-Oneclick-installer

επειδη δεν το εχω κ πολυ με τα τηλεφωνα μην κανω καμια πατατα κ το χαλασω....:worry::worry:

Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

Δυστηχως εμενα η 6.2 με το patch v2, μου κανει λαγκαρισματα με stock bl ανεξαρτητως governor-IO, eνω πολλες φορες οταν μιλαω με καποιον δεν ακουγεται καθαρα, κανει κατι σαν παρασιτα κσι στρωνει μονο με επανεκκινηση.

Επισης αν τυχον υπαρξει καποια αναβαθμηση και ειναι ευκολο, θα ηταν καλυτερα ο οπισθιος φωτισμος στα toggles να δουλευει οπως πχ στο wifi(on/off) και οχι με slider.

Απο πλευρας μπαταριας παντως ειναι οντως πολυ καλη

παιδια τι λετε για αυτο εδω??αξιζει να το δοκιμασω στο P μου?

http://www.adslgr.com/forum/threads/775681-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-Play-Store-%CE%BF-CyanogenMod-Oneclick-installer

επειδη δεν το εχω κ πολυ με τα τηλεφωνα μην κανω καμια πατατα κ το χαλασω....:worry::worry:

εδω δεν μπορούμε με δύσκολο τρόπο να έχουμε μια rom που να δουλεύει εσύ πας να περασεις με τον απλό? :p ούτε για αστείο δεν υποστηρίζετε το xperia p από αυτό ούτε θα υποστηριχθεί ποτέ

http://wiki.cyanogenmod.org/w/CyanogenMod_Installer#Supported_Devices στην ανωτέρω σελίδα γράφει ποιες συσκευές υποστηρίζει, όχι την δική μας.

καλημερα παιδια επαθα ζημια στο κινητο πρεπει να εχει σπασει η υποδοχη τις καρτας σιμ μετα απο πτωση δεν μου δινει καθολου σημα εχω δοκιμασει 2 καρτες σιμ τπτ ενω πριν την πτωση ολα καλα εχει τυχη σε κανεναν ? ξερετε κανα αξιοπιστο σερβις να το στειλω ξερετε πανω κατω τιμες ? εχει εγγυηση αλλα φοβαμαι οτι δεν θα το περασουν γιατι ειναι μετα απο πτωση

εχω βρει στο ebay ανταλακτικο αλλα δεν εχω βρει πουθενα βιντεακι με βημα βημα πως γινεται ξερετε κατι ?

ευχαρηστω

καλημερα παιδια επαθα ζημια στο κινητο πρεπει να εχει σπασει η υποδοχη τις καρτας σιμ μετα απο πτωση δεν μου δινει καθολου σημα εχω δοκιμασει 2 καρτες σιμ τπτ ενω πριν την πτωση ολα καλα εχει τυχη σε κανεναν ? ξερετε κανα αξιοπιστο σερβις να το στειλω ξερετε πανω κατω τιμες ? εχει εγγυηση αλλα φοβαμαι οτι δεν θα το περασουν γιατι ειναι μετα απο πτωση

εχω βρει στο ebay ανταλακτικο αλλα δεν εχω βρει πουθενα βιντεακι με βημα βημα πως γινεται ξερετε κατι ?

ευχαρηστω

Μπορείς να το πας σε οποιονδήποτε Γερμανό από όπου και θα το στείλουν σε sony service (κατά κύριο λόγο στο arvato). Αν δεν έχει σημάδια από την πτώση μπορεί να σου το περάσουν στην εγγύηση.

Καλησπέρα, αγόρασα σε προσφορά τα LiveSound™ Hi-Fi headset MH1 και όλο χαρά τα δοκίμασα στο Xperia P αλλά έλαβα το παρακάτω μήνυμα :

" Το ακουστικό δεν υποστηρίζεται. Χρησιμοποιήστε διαφορετικό ακουστικό ή επισκεφθείτε την τοποθεσία υποστήριξης της Sony Mobile για περισσότερες πληρ."

Το έκανα λοιπόν αλλά δεν γράφει κάπου ότι δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου. Αναφέρει πως είναι για όλα τα sony android από 2.3 και πάνω. Εγώ έχω 4.0.4.

Τώρα τι κάνουμε??? :cry:

Και τα αγόρασα για το τηλέφωνο... :dash:

Εχω την εντύπωση ότι αυτή η απαγόρευση δεν ισχύει στις custom rom...

Οπότε μάλλον προς τα εκεί πάς.

Εχω την εντύπωση ότι αυτή η απαγόρευση δεν ισχύει στις custom rom...

Οπότε μάλλον προς τα εκεί πάς.

Δε πάει έτσι από τη στιγμή που το site λέει ότι είναι συμβατό με τη συσκευή μας.κάποιος δε ξέρει να βάζει customs.Άρα μιλάει με το site που το παρήγγειλε.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Το κινητό έκανε μόνο του κάποιες αναβαθμίσεις από το store που δεν πολυκοιταξα και έχει κάνα 2 ώρες μετά από μια φόρτιση που του κανα κλειστό πίνει αδηφάγα την ατροφική του μπαταρία.

Ξέρουμε Ποια εφαρμογή θα μπορούσε να είναι; Είχε συμβεί κ πιο παλιά με κάτι antututu viber κτλ

Αν είσαι root βάλε το wakelock detector ή το gsambattery

Καλησπέρα, αγόρασα σε προσφορά τα LiveSound™ Hi-Fi headset MH1 και όλο χαρά τα δοκίμασα στο Xperia P αλλά έλαβα το παρακάτω μήνυμα :

" Το ακουστικό δεν υποστηρίζεται. Χρησιμοποιήστε διαφορετικό ακουστικό ή επισκεφθείτε την τοποθεσία υποστήριξης της Sony Mobile για περισσότερες πληρ."

Το έκανα λοιπόν αλλά δεν γράφει κάπου ότι δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου. Αναφέρει πως είναι για όλα τα sony android από 2.3 και πάνω. Εγώ έχω 4.0.4.

Τώρα τι κάνουμε??? :cry:

Και τα αγόρασα για το τηλέφωνο... :dash:

Θα ελεγα να βαλεις στο τηλεφωνο αγγλικη γλωσσα και να βγαλεις βιντεο με την εκδοση του τηλεφωνου(για να δουν οτι εχει μαμισια εκδοση) και το μηνυμα που σου βγαζει " Το ακουστικό δεν υποστηρίζεται.........''

Βγαλε μια φωτογραφια τη σελλιδα τους, να φαινεται ο κωδικος απο τα ακουστικα και το οτι γραφουν συμβατο με το xperia p και κρατησε την στο pc σου σαν αποδεικτικο ;)

Να τους ενημερωσεις με το προβλημα, να δουν το βιντεο και να σου δωσουν λυση στο προβλημα σου.

Δεν γινεται να εχεις ακουστικα που δεν δουλευουν στο τηλεφωνο σου ενω αυτοι γραφουν οτι δουλευουν και το κοστος τους δεν ειναι μικρο.

Με paypal πληρωσες?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς έκανες με το πρόβλημα που είχες με το bluetooth σου? Έχω το ίδιο πρόβλημα ..δεν βρίσκει συσκευές και δεν με βρίσκουν..:/

Παιδια καλησπερα και απο εμενα.. Πρωτο μου android και εμενα και εχω μπερδευτει με ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα.. Κλασσικα εχω κ εγω το προβλημα με τις κλησεις. Υπαρχει καποιος αναλυτικος καινουργιος οδηγος απο την αρχη μεχρι το τελος για να αλλαξω κ εγω ΡΟΜ? Βλεπω πολυ εβαλαν την Enigma 6.2 και ολα μια χαρα. Τι πρεπει να κανω?

κ τα αρχεια που βρισκονται στην πρωτη σελιδα δεν λειτουργουν τα πιο πολλα.. Γι'αυτο ρωταω αν υπαρχει καποιος νεος αναλυτικος οδηγος..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Παιδια καλησπερα και απο εμενα.. Πρωτο μου android και εμενα και εχω μπερδευτει με ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα.. Κλασσικα εχω κ εγω το προβλημα με τις κλησεις. Υπαρχει καποιος αναλυτικος καινουργιος οδηγος απο την αρχη μεχρι το τελος για να αλλαξω κ εγω ΡΟΜ? Βλεπω πολυ εβαλαν την Enigma 6.2 και ολα μια χαρα. Τι πρεπει να κανω?

Κάνεις root με αυτόν τον οδηγό.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2335992

Κάνεις εγκατάσταση το clockworkmod,βρες το κομμάτι που λέει installing clockworkmod.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2107775

Κ μετά ακολουθείς τα βήματα στον οδηγό για lock bootloader.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391858

Είκοσι λεπτά όλη αυτή η διαδικασία το πολύ!

Το στήσιμο του τηλεφώνου μετά την εγκατάσταση είναι η πιο χρονοβόρα διαδικασία.:p

Σε ευχαριστω παρα πολυ.. Τα εκανα ολα αυτα και τωρα περιμενω να κατεβει η ROM. Κατεβαζω την Enigma 6.2. Η να κατεβασω την 6.3? Επισης εβαλα για kernel Nemesis 6.3.. Εχω κανει κατι λαθος? Επισης αυτο που δεν καταλαβα ειναι : Την ROM πρεπει να την βαλω στην εσωτερικη μνημη στον φακελο Root κ μετα κανω Reboot το κινητο με πατημενο το το κουμπι της εντασης προς τα κατω και επιλεγω να γινει εγκατασταση μεσα απο εκει?

Σε ευχαριστω παρα πολυ.. Τα εκανα ολα αυτα και τωρα περιμενω να κατεβει η ROM. Κατεβαζω την Enigma 6.2. Η να κατεβασω την 6.3? Επισης εβαλα για kernel Nemesis 6.3.. Εχω κανει κατι λαθος? Επισης αυτο που δεν καταλαβα ειναι : Την ROM πρεπει να την βαλω στην εσωτερικη μνημη στον φακελο Root κ μετα κανω Reboot το κινητο με πατημενο το το κουμπι της εντασης προς τα κατω και επιλεγω να γινει εγκατασταση μεσα απο εκει?

Ωπα ωπα...

Με κλειδωμένο bootloader είσαι;;;Αν είσαι με κλειδωμένο μη περάσεις κανένα kernel.

Κατεβάζεις τη rom 6.2(6.3 δεν υπάρχει σε rom)

Τη rom απλά τη βάζεις χύμα στη sd card.Όταν κάνεις reboot πατάς το κάτω πλήκτρο έντασης,όχι παρατεταμένα απλά κάνεις κλικ κλικ.

• The title was changed to Sony Xperia P