iliasx8 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Νικόλα εγώ που έχω ακόμη τη v5 φαντάζομαι για να περάσω στην 6 πρέπει να κάνω full wipe; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Νικόλα εγώ που έχω ακόμη τη v5 φαντάζομαι για να περάσω στην 6 πρέπει να κάνω full wipe; δεν ειναι απαραιτητο αλλα παντα ειναι καλυτερο για αποφυγη προβληματων. Ειναι update που περναει πανω απο την v5.5 οποτε πρεπει να περασεις την v5.5 πρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Χμμ δουλιτσα για σήμερα! Άρα περνάω v5.5 κάνω καλύτερα wipe κ μετά την 6 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Χμμ δουλιτσα για σήμερα! Άρα περνάω v5.5 κάνω καλύτερα wipe κ μετά την 6 Ακριβως :) δεν διαρκει πανω απο 10-15 λεπτα η συνολικη διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 μπραβο ρε νικολα. φανταστικη προσπαθεια δουλευει αψογα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Υπάρχει κάποιος με ελληνικό SI code 1261-5825 που να έχει αναβαθμιστεί στην 1.100; Πότε περιμένουν εκεί στη Sony να το δώσουν σε όλους; Έχουν περάσει 4 μήνες από τον Ιούνιο που κυκλοφόρησε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Έχεις δοκιμάσει κ τους δύο τρόπους φαντάζομαι; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ναι, σε κάθε περίπτωση μου βγάζει ότι έχω το πιο πρόσφατο λειτουργικό αλλά είμαι με τη 0.400. Έχεις SI code 1261-5825 και σε έχει αναβαθμίσει σε 1.100; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εγώ το χα πάρει από την Vodafone κ θα έπαιρνα τα update από κει.Βαρέθηκα να περιμένω και πέρασα ένα ftf από κεντρική Ευρώπη κ ησύχασα. Πλέον με custom rom δε με απασχολεί τίποτα Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δυο ερωτησεις... Εχω 4.0.4 και εχω το θεμα με τους χαρακτηρες στο μηνυμα. Θελω να αποφυγω να βαλω αλλη εφαρμογη και καπου ειχε παρει το ματι που πειραγμενη μαμα εφαρμοκη που απλα προσθετει την εξοικονομηση κοστους.Υπαρχει? Το wi-fi καθε φορα που το απενεργοποιω οταν το ξαναενεργοποιησω δε βρισκει του σπιτιου το δικτυο,παρα μονο η με επανεκκινηση η εαν μπω σε flight mode και μετα το ξαναγυρισω στο κανονικο.Τι μπορω να κανω για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MILTOSMAN Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) :D παιδια καλησπερα ειμαι καινουριος στο forum....ξερετε κατι αν αναβαθμιστει το xperia p σε kit kat android 4.4 καποια στιγμη? Edited October 11, 2013 by MILTOSMAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Καλησπέρα και καλωσήρθες! Android 4.4 δεν θα πάρει το P γιατί θα το αναβαθμίσουν κατευθείαν σε 5.0! :p Σοβαρά τώρα, θα είμαστε τυχεροί αν η Sony φιλοτιμηθεί να δώσει ένα bug-free JB update ως οφείλει προτού σταματήσει να ασχολείται με το κινητό μας. Δυστυχώς η παραγωγή του chipset που φοράει το Ρ σταμάτησε και λόγω του κλειστού κώδικα του hardware δεν υπάρχει πλέον ανάπτυξη. Κρίμα γιατί είναι πανέμορφο αλλά μάλλον θα είναι το πρώτο τηλέφωνο που θα αλλάξω μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο (συνήθως τα κρατάω 2-3 χρόνια). Δεν γίνεται για βασικές λειτουργίες όπως τηλέφωνο και bluetooth να κάνεις hard restart κάθε λίγο και λιγάκι για να δουλέψουν όπως πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 official μαλλον δεν θα δουμε ποτε, αλλα δεν με νοιαζει καθολου προσωπικα γιατι θεωρω υβρις η συσκευη μου να φοραει stock rom:p Eιναι σχεδον σιγουρο οτι θα υπαρξει καποια rom απο Developer, λογικα σε CM 10.3 Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 H Enigma v.6.1 με AROMA INSTALLER ειναι διαθεσιμη στο xda. Μπορειτε να διαβασετε τι λενε οι χρηστες γι αυτην και ελπιζω να την χρησιμοποιησετε. Ειναι ported απο Z1 με τα τελευταια resources. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Η καλύτερη rom για το p ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ όπως πρέπει δοκιμάστε τη είναι ότι καλύτερο μέχρι την επόμενη enigma με...4.3.3!!! Σε ευχαριστούμε nicolasdr... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Η καλύτερη rom για το p ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ όπως πρέπει δοκιμάστε τη είναι ότι καλύτερο μέχρι την επόμενη enigma με...4.3.3!!! Σε ευχαριστούμε nicolasdr... Εγω σας ευχαριστω. ενα issue στο tethering ειναι προς επιλυση αλλα ολα τα υπολοιπα λειτουργουν οπως πρεπει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 κανουμε καθαρη εγκατασταση 'η μπορουμε να τη βαλουμε πανω απο την 5.5 σε locked bl? χρειαζονται wipes(cache, dalvik etc)? ευχαριστουμε νικολα, να 'σαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 κανουμε καθαρη εγκατασταση 'η μπορουμε να τη βαλουμε πανω απο την 5.5 σε locked bl? χρειαζονται wipes(cache, dalvik etc)? ευχαριστουμε νικολα, να 'σαι καλα! Αυτό που έκανα εγώ ήταν πέρασμα πάνω από την 5.5 απλά είχα φρεσκοπεράσει την 5,5 και μετά την άνοιξα ίσα-ίσα για να βάλω το cwm ,επανεκκίνηση και πέρασμα από πάνω την 6.1. Να μη σε πάρω βέβαια στο λαιμό μου καλού κακού κάνε ένα backup και προχώρα,αξίζει πρaγματικά η rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλημέρα! Η Enigma μπορεί να μπει σε κλειδωμένο bootloader? Είναι εύκολο αλλιώς το unlock? Σαν UI θυμίζει την στοκ, γιατι είναι της γυναίκας το P και θελω να της το ανανεώσω λιγο, αλλα να μην ξεβολευτει.. Άλλωστε η επιδότηση της θα γίνει LG g2:D Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ναι κάνει και για locked, διάβασε τις οδηγίες στο ανάλογο thread @ xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Υπάρχει το εξής πρόβλημα. Με official update σε ICS η οθόνη κάποιες φορές ανάβει (backlight) και το πρωί την βρίσκω έτσι με φωτισμένο backlight με αποτέλεσμα να αδειάζει η μπαταρία συνεχώς. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εχω ενα πρόβλημα! Οταν με καλουν, κουφουνιζει μια φορα και μετα απλα δονει.. σταματάει δλδ το κουδουνισμα! καμια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Υπάρχει το εξής πρόβλημα. Με official update σε ICS η οθόνη κάποιες φορές ανάβει (backlight) και το πρωί την βρίσκω έτσι με φωτισμένο backlight με αποτέλεσμα να αδειάζει η μπαταρία συνεχώς. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος; Το ιδιο συμβαινει και σε μενα που εχω costum ICS. To θεμα ειναι οτι τελευταια συμβαινει και δεν το χα δει ποτε στην αρχη! Μου γινεται μονο οταν το βαζω για φορτιση και μπορει να αναψει απο μονη της στο ασχετο και να μεινει ετσι με τις ωρες! Επισης αν πας πχ να δεις την ωρα και αφησεις ανοιχτη την οθονη περιμενοντας να σβησει απο μονη της, δεν σβηνει ποτε και αναγκαζεσαι να τη σβησεις εσυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Εχω ενα πρόβλημα! Οταν με καλουν, κουφουνιζει μια φορα και μετα απλα δονει.. σταματάει δλδ το κουδουνισμα! καμια βοήθεια? Το κάνει και με άλλους ήχους; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Το κάνει και με άλλους ήχους; αν έχει jb είναι απο τα κλασσικά call lag (σε διάφορες εκδοχές του ) μπορεί να είναι και κατή άλλο βεβαία πχ bad sound file αλλά συνήθως είναι αυτό που είπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts