AnDas Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Να πω πάντως ότι δεν έχουν φτιάξει το θέμα με τον dialer. Μου το ξανακανε. Εγώ πέρασα την pre-rooted κάνοντας wipe όλα τα σχετικά. Για πείτε κανέναν καλό εναλλακτικό dialer να βάλω μέχρι την επόμενη αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) παιδιά καλησπέρα και απο εμένα. Μετά από αναβάθμιση στην νέα έκδοση (pree_rooted) δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet μέσω κινητής τηλεφωνίας , μόνο μέσω wifi. Στο APN settings δεν έχει καμία ρύθμιση , μπορεί εάν ξέρει κανείς να μου πει τις ρυθμίσεις που χρειάζονται να μπουν ; Ευχαριστώ Είμαι σε δίκτυο της WIND edit : Τελικά έφτιαξε κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Βρήκα αυτές τις ρυθμίσεις απο Wind τις πέρασα αλλά δεν παίζει. http://www.wind.gr/files/1/Device_Settings/Rythmiseis%20Internet/Android%20OS%20_Tablets_.pdf Edited June 15, 2013 by skarlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 παιδιά καλησπέρα και απο εμένα. Μετά από αναβάθμιση στην νέα έκδοση (pree_rooted) δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet μέσω κινητής τηλεφωνίας , μόνο μέσω wifi. Στο APN settings δεν έχει καμία ρύθμιση , μπορεί εάν ξέρει κανείς να μου πει τις ρυθμίσεις που χρειάζονται να μπουν ; Ευχαριστώ Είμαι σε δίκτυο της WIND Βρήκα αυτές τις ρυθμίσεις απο Wind τις πέρασα αλλά δεν παίζει. http://www.wind.gr/files/1/Device_Settings/Rythmiseis%20Internet/Android%20OS%20_Tablets_.pdf Μπες "ρυθμισεις > xperia> ρυθμισεις internet > αποδοχη (στο κειμενακι που θα σου βγαλει) " και τις κατεβαζει μονο του ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Μπες "ρυθμισεις > xperia> ρυθμισεις internet > αποδοχη (στο κειμενακι που θα σου βγαλει) " και τις κατεβαζει μονο του ...... Τελικά μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έστρωσε. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Να πω πάντως ότι δεν έχουν φτιάξει το θέμα με τον dialer. Μου το ξανακανε. Εγώ πέρασα την pre-rooted κάνοντας wipe όλα τα σχετικά. Για πείτε κανέναν καλό εναλλακτικό dialer να βάλω μέχρι την επόμενη αναβάθμιση Ex dialer.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Δοκίμασε φίλε μου να καθαρίσεις το ιστορικό κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Δοκιμαζω αυτη την ρομ (απο xda)απο εχθες το βραδυ και μεχρις στιγμης ολα δουλευουν αψογα :D Αν σας ενδιαφερει και δεν θελετε και το ασπρο φοντο της jb διαβαστε την..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2324452 Ο τυπος την φοραει με τον phantom kernel αλλα εγω την εχω με τον nemesis 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το ιστορικό μου έχει μόλις τρεις κλήσεις... Έβαλα τον exdialer, αλλά τώρα έχω ερώτηση! Το πρόβλημα μου εμένα είναι κυρίως όταν απαντάω τις κλήσεις όπου το κινητό συνεχίζει να χτυπάει και η γραμμή για μένα ανοίγει (γιατί οι άλλοι ακούνε το ringtone του κινητού και εμένα μαζί να βρίζω) μετά από 5 περίπου δευτερόλεπτα. Στις εξερχόμενες κλήσεις έχω λίγο lag. Το θέμα με τις εξερχόμενες το λύνω με τον exdialer, στις εισερχόμενες τι κάνω που το κινητό χρησιμοποιεί τον dialer της Sony; Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το ιστορικό μου έχει μόλις τρεις κλήσεις... Έβαλα τον exdialer, αλλά τώρα έχω ερώτηση! Το πρόβλημα μου εμένα είναι κυρίως όταν απαντάω τις κλήσεις όπου το κινητό συνεχίζει να χτυπάει και η γραμμή για μένα ανοίγει (γιατί οι άλλοι ακούνε το ringtone του κινητού και εμένα μαζί να βρίζω) μετά από 5 περίπου δευτερόλεπτα. Στις εξερχόμενες κλήσεις έχω λίγο lag. Το θέμα με τις εξερχόμενες το λύνω με τον exdialer, στις εισερχόμενες τι κάνω που το κινητό χρησιμοποιεί τον dialer της Sony; Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό; Προσωρινα το σωνει η επανεκινηση... Αν κανεις ομως κατι σελιδες πιο πισω (καμια δεκαρια αν θυμαμαι καλα....) θα βρεις ενα κολπακι του egodemis ;).... Αν εισαι ρουτ περνατο και θα διορθωθει αισθητα.... Αν εχεις χρονο και διαθεση για αλλαγες μια δυο σελιδες πιο πισω εχει μια ρομ του egodemis με τις οδηγιες και ολα τα σχετικα...Αν την περασεις τα εχει ετοιμα αυτα.... Μια αλλη επιλογη ειναι η dark rom απο xda (αυτη που αναφερω πιο πανω και δουλευει και με κλειδωμενο bootloader) η' η moonbraker v3 (παλι απο xda αλλα θελει ξεκλειδωτο bootloader)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Δοκιμαζω αυτη την ρομ (απο xda)απο εχθες το βραδυ και μεχρις στιγμης ολα δουλευουν αψογα :D Αν σας ενδιαφερει και δεν θελετε και το ασπρο φοντο της jb διαβαστε την..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2324452 Ο τυπος την φοραει με τον phantom kernel αλλα εγω την εχω με τον nemesis 5.1 Mια απο τα ιδια, ΠΟΛΥ καλυτερη η nemesis Επισης δουλευει μια χαρα και το camera mod 5.1.1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Mια απο τα ιδια, ΠΟΛΥ καλυτερη η nemesis Επισης δουλευει μια χαρα και το camera mod 5.1.1 ;) απο οτι καταλαβα εγω που ειμαι με prerooted jb την περναω απλα με recovery σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 απο οτι καταλαβα εγω που ειμαι με prerooted jb την περναω απλα με recovery σωστα? Και γω την ιδια απορια εχω! Οποιος ξερει ας απαντησει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 απο οτι καταλαβα εγω που ειμαι με prerooted jb την περναω απλα με recovery σωστα? Eχεις custom kernel? Αν ναι τοτε δεν σε απασχολει τι ησουν πριν, το root γινεται απο τον kernel Εγω την εβαλα πανω στο ''μαμα'' ftf αφοτου περασα τον nemesis v5.1 kernel Αν δεν σε ενδιαφερει να χασεις τιποτα προτεινω clean install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πάντως και μετά την αναβάθμιση το άλμπουμ συνεχίζει να έχει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πάντως και μετά την αναβάθμιση το άλμπουμ συνεχίζει να έχει το πρόβλημα. Tι ακριβως προβλημα κανει? Απο το πρωι το χρησιμοποιω συνεχεια μιας και δοκιμαζω το camera mod, αλλα δεν εχω προσεξει κατι(αν ειχε προβλημα θα το ειχα προσεξει σιγουρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εμενα γιατι δεν μου ηρθε ακομα??εφτιαξε το προβλημα με τις κλησεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Οσοι περασατε την αναβαθμιση, ειδατε καμια διαφορα στην πραξη? Αξιζει δηλαδη να μπουμε στην διαδικασια να την περασουμε η οχι? ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Tι ακριβως προβλημα κανει? Απο το πρωι το χρησιμοποιω συνεχεια μιας και δοκιμαζω το camera mod, αλλα δεν εχω προσεξει κατι(αν ειχε προβλημα θα το ειχα προσεξει σιγουρα) Δεν ανοίγει τις φωτογραφίες και πρέπει να πηγαίνω εφαρμογές-όλα-άλμπουμ-εκκαθάριση για να λειτουργήσει αλλά ευτυχώς έχω και ένα άλλο app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 παιδιά για τις κλήσεις δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το stamina mode! το έκανε φίλος και δεν εχει πρόβλημα πια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 θερμη παρακληση ειναι ευκολο καποιος να ανεβασει καπου το Stamina.apk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μου ήρθε η έκδοση 6.2.Α.1.100 και την κάνω εγκατάσταση. Καλά 632mb είναι??? :confused: Re-bloated και trash full :lol: Παιδιά, λίγο χαμός με τις απαντήσεις, ίσως να έχει απαντηθεί, άλλα αν είναι εύκολο.. Έχω (τις γυναικάς μου) εργοστασιακή εκδοσή, μάλλον το 4.0. Ήρθε η 6.2.Α.1.100 1. Σε ποια εκδοσή Android αντιστοιχεί; 2. Την περνάω άφοβα; 3. Ποια δεδομένα κάνω backup - "χαλάει" κάτι με την αναβάθμιση; Ευχαριστώ. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 H 4.1.2 ειναι Κανε ενα backup σε οτι νομιζεις, αυτο ανεξαρτητα απο τι θες να περασεις καθε φορα, οποιος φυλαει τα ρουχα του εχει τα μισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 παιδιά για τις κλήσεις δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το stamina mode! το έκανε φίλος και δεν εχει πρόβλημα πια! :) μπα με τπτ εγώ ούτε καν έχω stamnia........ πήρε πόδι (uninstall) θερμη παρακληση ειναι ευκολο καποιος να ανεβασει καπου το Stamina.apk? ορίστε https://mega.co.nz/#!3tphUChI!c6srJhj-gMYAtF_mnu453TV5LKhfsS81DRzzReAIDNc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagtolis Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Για κάποιον περίεργο λόγο το πρόβλημα με τις κλήσεις με την νέα έκδοση έγινε πολύ χειρότερο! Έκανα clean install μέσω SUS και πάλι τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 ορίστε https://mega.co.nz/#!3tphUChI!c6srJhj-gMYAtF_mnu453TV5LKhfsS81DRzzReAIDNc you are my hero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts