Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπόν μετά από μερικές μέρες με την jelly bean (locked bootloader rooted) μπορώ να πω εξαιρετική δουλειά απο την sony μόνο έχει κάνα δυο προβλήματα

1. sony album κάνει βλακείες (αν και λύθηκε μετά από κάποια restarts) όπως και να έχει έφαγε uninstall και βολεύτηκα με quickpic

2. αργεί πάρα πολύ(έως δεν κλειδώνει καθόλου μένει στους 4 δορυφόρους) να κλειδώσει το gps (καμία σχέση με την ics δεν έψαξα ακόμη για λύση αλλά το θέμα είναι αισθητό τουλάχιστον για μένα)

3. περιμένω περιμένω toggles να κάνει κάποιος:D (αν δεν κάνουν μου φαίνεται μόνος μου θα κάνω edit το systemUI.apk και το phone.apk ):(

για gps όποιος έχει κάποια ιδέα να την πετάξει εδώ θα με ευγνώμον :D (πχ με ics ακόμη και στο σπίτι αν το άφηνα κανα 10 λεπτo κλείδωνε ενώ τώρα δεν βρίσκει τπτ ούτε έναν δορυφόρο και έξω με cold start έκανα 1 άντε 2 λεπτά max να κλειδώσει και τώρα κάνει 10 15 και αν κλειδώσει........ με hot start παλιά κλείδωνε σε 2 3 sec τώρα πάλι κάνει αρκετή ώρα....... κοινός σε μένα τουλάχιστον το gps.....:X:X:X

Πάντως σε μένα δε παρουσίασε πρόβλημα το album.

Για gps δε ξέρω θα τσεκάρω κ θα σου πω

Edit:Σε 3 λεπτά lockαρε 10 δορυφόρος.

Δοκίμασε το fasterfix

Edited by iliasx8

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως σε μένα δε παρουσίασε πρόβλημα το album.

Για gps δε ξέρω θα τσεκάρω κ θα σου πω

Edit:Σε 3 λεπτά lockαρε 10 δορυφόρος.

Δοκίμασε το fasterfix

το album από άτομο σε άτομο το κάνει κυρίως σε αυτούς που έχουν μπόλικες φώτος 400+

το faster fix τώρα θα το τεστάρω να δούμε αν με βοήθεια του agps του κάτι γίνει

μπα δεν άλλαξε κάτι ιδι είχα επιλεγμένο το ευρωπαϊκό server.......... **** να μην χρησιμοποιούσα το gps πάει να χαθεί το χρησιμοποιώ συχνά......... έτσι για σπάσιμο μου φαίνεται οτι θα γυρίσω στο ics

edit: βρήκα λύση........... το άλλαξα το agps server από servers της sony σε servers της google μέσα σε 10 sec κλείδωσε........

Edited by egodemis

3. περιμένω περιμένω toggles να κάνει κάποιος:D (αν δεν κάνουν μου φαίνεται μόνος μου θα κάνω edit το systemUI.apk και το phone.apk ):(

Το δουλεύει αυτός ο dev για την JB:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2214096

Το δουλεύει αυτός ο dev για την JB:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2214096

:):):):):) αγαπώ τον dev :D αν θα με γλιτώσει από το κόπο κάνω εγώ

(πάντως η έκδοση του για το ics δεν δούλευε σε μένα (v3) σε clean install ολο force close έτρωγε το systemui (σε v2, v1 όλα οκ ήταν )

Αν έχει κάποιος το Igo primo στο Xperia P με ics, ας μου πει αν του κλείνει το πρόγραμμα την ώρα της πλοήγησης.

παλιά που το δοκίμαζα(cracked) πριν καταλήξω στο ndrive αν είχα ανοιχτά τα data η γενικός κάποια σύνδεση στο internet έκλεινε όσο ήμουνα offline ήταν οκ

Edited by egodemis

Εμένα δεν μου κάνει την αναβάθμιση ota .Την κατεβάζει κάνει επανεκκίνηση, αλλά όταν ανοίγει μετά μου λέει ότι δεν έγινε.

Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει?

Δεν έχω αφαιρέσει εφαρμογές συστήματος.

Είχα παγώσει κάποιες αλλά τις επανέφερα.

Εμένα δεν μου κάνει την αναβάθμιση ota .Την κατεβάζει κάνει επανεκκίνηση, αλλά όταν ανοίγει μετά μου λέει ότι δεν έγινε.

Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει?

Δεν έχω αφαιρέσει εφαρμογές συστήματος.

Είχα παγώσει κάποιες αλλά τις επανέφερα.

πέρνα το update από το flashtool να τελειώνεις

πέρνα το update από το flashtool να τελειώνεις

Το θέμα είναι ότι με ota - μάλλον - θα κρατήσει το root .

Το τηλέφωνο είναι της γυναικάς μου και βαριέμαι να ψάχνομαι για root από την αρχή :p

Το θέμα είναι ότι με ota - μάλλον - θα κρατήσει το root .

Το τηλέφωνο είναι της γυναικάς μου και βαριέμαι να ψάχνομαι για root από την αρχή :p

Είχες βγάλει bloatware της Sony?

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Παιδες θελω και γω να κανω update αλλα σκεφτομαι το ρουτ! Παντως μου βγαλε και μενα ενημερωση για αναβαθμιση στο κινητο.

Το θεμα ειναι το εξης: Τι να προτιμησω? μεσω κινητου η μεσω pc companion? Τι ειναι καλυτερο ? :)

Παιδες θελω και γω να κανω update αλλα σκεφτομαι το ρουτ! Παντως μου βγαλε και μενα ενημερωση για αναβαθμιση στο κινητο.

Το θεμα ειναι το εξης: Τι να προτιμησω? μεσω κινητου η μεσω pc companion? Τι ειναι καλυτερο ? :)

το καλύτερο είναι απευθείας φλασαρισμα από το flashtool σαν δεύτερη επιλογή πάει το pc companion ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ να τσεκάρεις την επιλογή να κάνει clean install (δλδ να σβήσει όλες της εφαρμογές κλπ)

το καλύτερο είναι απευθείας φλασαρισμα από το flashtool σαν δεύτερη επιλογή πάει το pc companion ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ να τσεκάρεις την επιλογή να κάνει clean install (δλδ να σβήσει όλες της εφαρμογές κλπ)

Θα χαθουν τα παντα? backup προς κραταω φιλε μου? σορυ που ρωταω τετοια πραγματα αλλα γενικα δεν εχω ψαχτει πολυ και δεν γνωριζω τα κολπα! Θελω να τα κρατησω ολα, δλδ μηνυματα, νουμερα, φωτος κλπ.

Θα χαθουν τα παντα? backup προς κραταω φιλε μου? σορυ που ρωταω τετοια πραγματα αλλα γενικα δεν εχω ψαχτει πολυ και δεν γνωριζω τα κολπα! Θελω να τα κρατησω ολα, δλδ μηνυματα, νουμερα, φωτος κλπ.

ότι είναι στην μνήμη δλδ (αρχεία κοινός όπως φωτογραφείς κλπ δεν χάνονται αν θες να είσαι σίγουρος σύνδεσε το στον υπολογιστή πάρε backup με ένα copy paste) της επαφές πάρε backup πηγαίνοντας ->επαφές->εξαγωγή επαφών και διαλέγεις που θες να της κάνεις εξαγωγή

εφαρμογές μηνύματα κλπ καλύτερα να σβηστούν για αυτό και είπα clean Install να μιν μείνει κανένα υπόλειμμα άπω τα παλιά και σου δημιουργεί πρόβλημα και κωλύματα

αρχεία επαφές σώσε τα υπόλοιπα να πάνε στα χαμένα

Λοιπον.......Ειχα περασει την jelly cream (custom rom απο τους χda) και ημουν με ics .75 και ξεκλειδωτο bootloader....

Περασα την jelly beam μεσω CWM με τον τροπο που περγραφουν στους xda στο θεμα [PRE-ROOTED JB ROM ZIP] ROOT JB FOR LOCKED BOOT LOADER....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250101

Ειμαι πλεον με JB επισημη και χωρις να χασω το root.....

Δοκιμαστε το...Σας το συστινω....Μεχρι στιγμης ολα δουλευουν αψογα (Για την μπαταρια θα εχω ασγαλη αποτελεσματα σε δυο τρεις μερες).

Απλος ακολουθηστε οπως το περιγραφει ο φιλος μας εκει....Οσοι ειστε ειδη στην 75 generic world και root με CWM μην κανετε τα 10 πρωτα βηματα...απλος μπειτε σε recovery και καντε τα πρωτα mount....

Οταν τελειωσετε και κανετε επανεκινηση μην ανχωθειτε που θα κανει κανα 3λεπτο να ξεκινησει το κινητο....Απλος μολις ξεκινησει ξανακαντε μια επανεκινηση και ξεκινηστε το στησιμο....

Να σας πω οτι δεν διαγραφηκε τιποτα απο την εσωτερικη μνημη και αν παρετε ενα back up τις επαφες σας στην εσωτερικη μνημη και φτιαξετε ενα αντιγραφο ασφαλειας μεσα απο την εφαρμογη του κινητου "Αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα" κρατωντας οποιες εφαρμογες θελετε με τα δεδομενα τους (ημερολογιο, μηνυματα, εφαρμογες απο το play store που βαριεσται να ξαναψαχνεται κ.τ.λ) θα ειστε ετοιμοι και με root σε 15 λεπτα περιπου!!!!!!!!!!!!

Τωρα πρεπει να βρω να ξαναπερασω το CWM στην JB ....Ελπιζω να ισχυει οτι και στην ics .....

Έβαλα από το xda την έκδοση JB Generic World. Παρατήρησα ότι το /data partition αυξήθηκε στα 2GB. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ή κάνω κάτι λάθος;

1.97 παλιά ήταν 1.97 και τώρα

Έβαλα από το xda την έκδοση JB Generic World. Παρατήρησα ότι το /data partition αυξήθηκε στα 2GB. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ή κάνω κάτι λάθος;

Ναι ισχύει λογικά έχει μικρότερα system files από την ICS.

Τωρα πρεπει να βρω να ξαναπερασω το CWM στην JB ....Ελπιζω να ισχυει οτι και στην ics .....

Ξαναπερνάς κανονικά CWM όπως στην ICS, λειτουργεί.

Ναι ισχύει λογικά έχει μικρότερα system files από την ICS.

Ξαναπερνάς κανονικά CWM όπως στην ICS, λειτουργεί.

Αυτο διαβαζα και εγω μολις τωρα.....;)

Ειδη συνδεσα το κινητο και δοκιμαζω.....:)

Ναι εκτός αν θυμάμαι λάθος γιατί ο egodemis αναφέρει πως δεν άλλαξε το μέγεθος. Εγώ θυμάμαι πως έγραφε 1.6 περίπου πριν αλλά δεν βαριέσαι...

Στην ics είχε έρθει το νέο play store,όταν flashαρα τη jb εξαφανίστηκε!Αν κάνω κατάργηση ενημερώσεων θα καταφέρω τίποτα;

Ναι εκτός αν θυμάμαι λάθος γιατί ο egodemis αναφέρει πως δεν άλλαξε το μέγεθος. Εγώ θυμάμαι πως έγραφε 1.6 περίπου πριν αλλά δεν βαριέσαι...

από ότι θυμαμε με .75 κοντά στα 2 gβ ήταν....... (μπορεί να κάνω και λάθος όποιος έχει ακομη την .75 να το τσεκάρει

από την άλλη από την στιγμή που εχει δυνατότητα να κάνεις upgrade χωρίς να χάσεις τα data μάλλον δεν άλλαξε (γιατί για να αλλάξει partition table πρέπει να γίνει repartitioning όλη η nand και αυτό σημαίνει full wipe)

Στην ics είχε έρθει το νέο play store,όταν flashαρα τη jb εξαφανίστηκε!Αν κάνω κατάργηση ενημερώσεων θα καταφέρω τίποτα;

αν είσαι root θα σου δώσω να το περάσεις.... αν όχι περιμένεις να έρθει κάποτε μόνο του

ορίστε να εχεις

https://mega.co.nz/#!C5hgWRJQ!blXoYDH0xvzBPLv4XihFKgRWR4d6VQLak93XUR4x-i8

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

αν είσαι root θα σου δώσω να το περάσεις.... αν όχι περιμένεις να έρθει κάποτε μόνο του

ορίστε να εχεις

https://mega.co.nz/#!C5hgWRJQ!blXoYDH0xvzBPLv4XihFKgRWR4d6VQLak93XUR4x-i8

Θα περιμένω να μου έρθει μόνο του:p

Όχι φίλε μου.Δεν έχω βγάλει τίποτα.

Συνήθως δε σε αφήνει να κάνεις αναβάθμιση ota όταν έχεις αφαιρέσει κάτι από το bloatware

edit: βρήκα λύση........... το άλλαξα το agps server από servers της sony σε servers της google μέσα σε 10 sec κλείδωσε........

Πως εκανες αυτη τη ρυθμιση?

• The title was changed to Sony Xperia P