Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα . Ενθαρρυντικά αυτά που λές αλλά ...

Ερωτήσεις ... έχεις Συνέχεια ανοιχτά τα δεδομένα ? το auto synch ? το Wi-fi ? Ή τα ανοίγεις ΜΟΝΟ όποτε χρειάζεται ? Εγώ αν κάνω ένα 2ωράκι συνεχόμενο broswing η μπαταρία θα πέσει 30%-40% στην ξεφτίλα ... Δεν θα μιλήσω για gaming Που με 35 λεπτά Angry birds το κινητό μου έχασε 29% μπαταρία... Επίσης εγώ μιλάω από 40 λεπτά μέχρι 1,5 ώρα την ημέρα και βγάζω το κινητό στις 7.30 από την μπρίζα . Κατά τις 1 το βράδυ είτε θα έχει 10%-15% είτε θα έχει σβήσει ...

τα δεδομενα δεν τα εχω ανοικτα προς το παρον βολευομαι μονο με το wifi που ειναι συνεχως ανοικτα..και το auto sync ανοικτο το εχω.. εσυ το εχεις off πριζα απο τις 7.30 εγω περιπου 9 κ μεχρι το μεσημερι η χρηση του ειναι καθαρα τηλεφωνο απλα θα τσεκαρω στα μπαμ emails κ facebook τπτ αλλο.. μετα το μεσημερι προς το απογευμα που θα το πιασω ειναι περιπου στα 85 με 90%( δεν μου καιει στο standby και ελαχιστα καει οταν μιλαω) μετα το 2ωρο θα πεσει στα 45 με 55% κ μεχρι να βγω πες για μια μπυρα κατα τις δεκα θα ειναι στα 35 με 40% οπου με βγαζει χαλαρα οσο ειμαι εξω... πανω κατω ετσι παει η μερα... παιχνιδια να ειμαι ειλικρινης δεν παιζω.... δεν ετυχε κ δεν μου πολυαρεσουν... δε ξερω τι μου καιει εκει.....

και κατι ακομα το brightness το εχω στο φουλ οχι στο αυτοματο.....

Edited by dimitris_origina

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν διαβασεις λιγο παλαιοτερες μου απαντησεις θα δεις κατι το αρνητικο

και σωστα ενας φιλος με παρατηρησε

απλα και καινουργιο για μενα ειχα το Splus i 9001

και ειχα βαρεθει το πλαστικο οταν ειδα το SONY πηγα και το πηρα αφου πουλησα το αλλο

τις πρωτες ημερες δυσκολα ειχα μετανιωση αλλα με τον καιρο ειδα την διαφορα

οσο αφορα την κατασκευη του δεν παιζετε αν ειτανε λιγο πιο βαρυ για μενα θα ειτανε καλυτερα

το ξαναλεω ειναι ενα κοσμημα κατι το διαφορετιοκο απο τα αλλα τα κινητα

Have you tried a battery pull yet? Charge the phone to 100%, then hold the power button + volume up button at the same time, until you feel the phone vibrating 3 times in a row. Then reboot your phone and charge it to 100% again (as it should have dropped).

Παραθέτω κάτι που βρήκα στο XDA Forum και έχει να κάνει με ένα τρόπο για battery callibration του κινητού μας ...

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

μας το μεταφραζεις σε παρακαλω?

με τον Google μεταφραστη λειπουν λεξεις

και τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα ευχαριστω

Edited by Dimis39

Δεν θα μιλούσα για την μπαταρία γιατί έχουν πει πολλα τα παιδιά εδώ μέσα αλλα βλέπω συνεχώς κάθε τρεις σελίδες ξανά γράφουν για να μας θυμησουν μάλλον ότι η μπαταρία σ´αυτους κρατούσε 5-6 ώρες. Εμένα που είμαι στην τετάρτη φόρτιση η αυτονομία είναι ίδια με αυτήν του Optimus 2x δηλαδή 2 μέρες. Μεγάλη ή μικρή χρηση είναι σχετική, όταν το πρωτο αγοράζεις και ασχολεισαι συνεχώς μαζί του με σερφαρισμα, παιχνίδια δεν τ´ αφήνουμε ισυχο πόσο να κρατήσει ρε παιδιά? λόγω των 1305mAh λιγότερο απο τα 1600mAh αλλα δεν είναι και για τέτοιο κράξιμο. Το xperia S και το iPhone 4s δεν είχαν πρόβλημα μπαταρίας όταν πρωτο βγήκαν? Ενκαταλειδι η μπαταρία κρατάει λιγότερο απο των ανταγωνισμό αλλα δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα.
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Have you tried a battery pull yet? Charge the phone to 100%, then hold the power button + volume up button at the same time, until you feel the phone vibrating 3 times in a row. Then reboot your phone and charge it to 100% again (as it should have dropped).

Παραθέτω κάτι που βρήκα στο XDA Forum και έχει να κάνει με ένα τρόπο για battery callibration του κινητού μας ...

Καλη φαση! Δεν χανουμε και τιποτα να να "τραβηξουμε" λιγο τα νευρα της μπαταριας :lol: Γενικα το xda το παω πολυ, γιατι εχει πολυ programming tip :p, thanks DuAl_SuN!

μας το μεταφραζεις σε παρακαλω?

με τον Google μεταφραστη λειπουν λεξεις

και τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα ευχαριστω

--> Greek <--

Εχεις προσπαθησει καθολου να κανεις ενα "τραβηγμα" (ενοει optimization) στην μπαταρια? Φορτισε το τηλεφωνο στο 100% του. Αφου φορτισει κρατα πατημενα ταυτοχρονα το κουμπι ενεργοποιησης του κινητου + μαζι + με το πανω-κουμπι για την αυξηση της εντασης μεχρι που η συσκευη δονηθει 3 φορες στην σειρα (συνεχομενα). Τοτε επανεκινησε το τηλεφωνο και φορτισε το παλι μεχρι το 100% (εφοσον θα πρεπει να εχεις ηδη παρατηρησει πτωση στην τιμη της μπαταριας μετα την επανεκινιση)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Υπάρχει διαθέσιμη μια νέα αναβάθμιση για το Xperia P - γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω? Τι αλλάζει - διορθώνει κτλ?

Υγ: Το αναβαθμίζει στην έκδοση 6.0.Β.3.162 (δεν είναι η ICS ακόμα)

Edited by Frogus

--> Greek <--

Εχεις προσπαθησει καθολου να κανεις ενα "τραβηγμα" (ενοει optimization) στην μπαταρια? Φορτισε το τηλεφωνο στο 100% του. Αφου φορτισει κρατα πατημενα ταυτοχρονα το κουμπι ενεργοποιησης του κινητου + μαζι + με το πανω-κουμπι για την αυξηση της εντασης μεχρι που η συσκευη δονηθει 3 φορες στην σειρα (συνεχομενα). Τοτε επανεκινησε το τηλεφωνο και φορτισε το παλι μεχρι το 100% (εφοσον θα πρεπει να εχεις ηδη παρατηρησει πτωση στην τιμη της μπαταριας μετα την επανεκινιση)

το εκανε κανεις????

το εκανε κανεις????

Φιλε, το δοκιμασα, καμια διαφορά κατα την γνωμή μου! :happy: τωρα αν μου δωσει 20-30 λεπτα περισσοτερη αυτονομια θα το δω πως θα παει και θα σας πω :lol:

Το δοκιμασα τωρα αν ειναι η ιδεα μου δεν ξερω

το φορτωσα εχθες το απογευμα τελευταια φορα

αφου εκανα το κολπο και μετα :)

εστειλα για κανενα μισαωρο περιπου μυνηματα με το γνωστο προγραμμα

ειδα μεσω HDMI ΣΑΝ ΠΡΟΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ενα κλιπ μιση ωρα περιπου μετα κανονικη χρηση

και τωρα που γραφω 09.37 το πρωι εχω 57% μπαταρια

κανονικα δεν ειτανε ετσι πρεπει να υπαρχει διαφορα

εξηγηστε και σε εμας κατι απο το παρακατω λινκ

http://www.xperiablog.net/2012/06/17/new-6-0-b-3-162-firmware-certified-for-xperia-p-u-and-sola/

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

εξηγηστε και σε εμας κατι απο το παρακατω λινκ

http://www.xperiablog.net/2012/06/17/new-6-0-b-3-162-firmware-certified-for-xperia-p-u-and-sola/

έρχεται το πρώτο Update της Gingerbread

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

έρχεται το πρώτο Update της Gingerbread

Ευχαριστω

Πηγα στον μεταφραστη στην Google

Gingerbread

άρτος αρωματισμένος με τζίντζερ :lol:

τελικα τι ειναι το Gingerbread ?

συγνωμη

Ευχαριστω

Πηγα στον μεταφραστη στην Google

Gingerbread

άρτος αρωματισμένος με τζίντζερ :lol:

τελικα τι ειναι το Gingerbread ?

συγνωμη

Είναι κ ψωμί είναι κ έκδοση λογισμικού:p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Είναι κ ψωμί είναι κ έκδοση λογισμικού:p

Ευχαριστω κατατοπισικο πολυ, να σαι καλα

ακουσα γινεται αδιαβροχο το κινητο

να το δοκιμασω?:lol:

Ευχαριστω κατατοπισικο πολυ, να σαι καλα

ακουσα γινεται αδιαβροχο το κινητο

να το δοκιμασω?:lol:

Έκανα το update και το κινητό μου έχει χάσει το σήμα του 4 φορές και θέλει επανεκκίνηση για να συνέλθει!!!

Απαράδεκτο..

Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών θα γυρίσει στην έκδοση πριν το update;

Έκανα το update και το κινητό μου έχει χάσει το σήμα του 4 φορές και θέλει επανεκκίνηση για να συνέλθει!!!

Απαράδεκτο..

Οχι.δοκιμασε να κανεις επιδιορθωση με SUS

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κλασσικα αυτά τα update στο firmware, περιεχουν bugs. Καπως πρεπει να δοκιμαστεί και αυτη η "beta" εκδοση πριν μας δωσουνε το τελικο παγωτο για το δικο μας run-time. Για να δουμε θα φαμε κανενα "σωστο" παγωτακι και εμεις αυτο το καλοκαιρι; :p Νομιζω οτι στο S εχει ξεκινισει κανονικα το update η κανω λαθος; :worry:

Απαράδεκτο..

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω!

Τα ίδια κάνει και σε εμένα, επίσης κάνει & restart μόνο του ...

εκανα το κολπακι με την μπαταρια αλλα εκλεισε δονιθηκε 3φορες το ανοιξα αλλα 100%μου γραφει παλι αν και οπως θα εχετε καταλαβει δεν εχω κανενα θεμα με την μπαταρια οσο παει γινεται και καλητερη,σημερα το εβαλα για φορτιση μετα απο 1μερα και 17ωρες και ανοιξα και για κανενα 15λεπτο το gps..

και οπως παρατηρισα απο τοτε που εκανα αυτο με την μπαταρια αναβει η οθονη εκει που καθετε....καποια βοηρεια τωρα πως μπορω να του κανω μια επανεκινηση??

Edited by zxr

και οπως παρατηρισα απο τοτε που εκανα αυτο με την μπαταρια αναβει η οθονη εκει που καθετε....καποια βοηρεια τωρα πως μπορω να του κανω μια επανεκινηση??

Καλημέρα. Για επανεκίνηση απλά κράτα πατημένα ταυτόχρονα power + volume up

Έκανα επιδιόρθωση με SUS. Φορμάτ όλα και εγκατάσταση ξανά...

Μοιάζει να έχει φτιάξει η κατάσταση...

Τελικά να προχωρήσουμε στην ενημέρωση; Αξίζει-αλλάζει κάτι?
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Μόλις μου ήρθε η ειδοποίηση για την αναβάθμιση. Την κάνω και θα σας πω λεπτομέρειες

Μόλις μου ήρθε η ειδοποίηση για την αναβάθμιση. Την κάνω και θα σας πω λεπτομέρειες

Ics έχεις;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• The title was changed to Sony Xperia P