Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχει κανεισ προβλημα με το bluetooth σε viper 5?

παω να στειλω αρχειο με το astro και δεν μου το βγαζει καν σαν επιλογη.

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

CREAM CARAMEL

την δοκιμασε κανεις και αν ναι το μενου κλησης ειναι xperia η της google αξιζει να την δοκιμασουμε γιατι μου φαινεται μεγαλη η καταλωση μπαταριας στην zelly

στην προηγουμενη σελιδα καναμε συζητηση με ενα παλληκαρι για την συγκεκριμενη ρομ και ειπε οτι ειναι χαλια και σερνεται το τηλεφωνο

Εγώ πάω στην τρίτη μέρα με την miui και δεν έχω παράπονο όπως με άλλες, που γυρνούσα αμέσως στην ultimate!

Για ποια Miui λέτε; Υπάρχει link;

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Εγώ προσωρικα έχω την miui4v 3.2.22 όχι την τελευταία που βγήκε χθες γιατί απ ότι κατάλαβα είναι beta ακόμα και θέλει λίγη δουλίτσα!

Εγώ αυτή έχω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1553585

Απλά να ξέρει δεν έχει τον κλασσικό launcher που έχει πλήκτρο για να σε πάει στις εφαρμογές, βασικά έχει τις εφαρμογές στην αρχική οθόνη, αλλά είναι μικρό το κακό θεωρώ!

οποιος θελει μπορει να βαλει τον launcher της αρεσκειας του.εγω εχω τον launcher του xperia Z k το widget καιρου του Ζ(αυτο που οταν το πατας ξεδιπλωνει)

Το είχα αναφέρει σε ένα παλιό μου ποστ 2-3 σελίδες πριν νομίζω!

Εμένα μ αρέσει ο launcher μπορώ να πω! Και ελαφρύς!

Να ρωτήσω κάτι, έχει κάτι widget καιρού, αλλά εκτός του ότι δεν βρίσκει την περιοχή μου ούτε με τον ΤΚ και ευφορ αυτού τα έβγαζε κινέζικα!

δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε το δικο του widget κ το εχω διαγραψει κιολας για να δοκιμασω αλλα παραξενο μου φενεται!εχεις βαλει το multilanquage πακετο ετσι?

Ας κάνω μια ερώτηση κι εγώ:

με ποια rom/kernel/app μπορώ να βλέπω τους τίτλους των τραγουδιών στο mw600; Ή δεν μπορώ; Διαβάζω πως στα Xperia V και Z οι τίτλοι εμφανίζονται κανονικά.

Update (για όποιον ενδιαφέρεται):

Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα πως αυτό που είναι υπεύθυνο γι' αυτήν την δουλειά, είναι το πρωτόκολλο AVRCP το οποίο απουσιάζει (και) από την συσκευή μας.

Ωστόσο, έχει προστεθεί στις CM και στις AOSP custom ROM's.

Δοκίμασα να πάρω τους driver's του Bluetooth από μια CM και να τους βάλω στην Jelly Bean που έχω περασμένη στο κινητό μου (ναι, υπάρχουμε ακόμη άτομα με αυτήν την ROM :p) χωρίς κάποιο αποτέλεσμα (εκτός του γνωστού κολλήματος στο λογότυπο της SONY :p).

Δοκίμασα επίσης κάποιους Music Player's που υποστηρίζουν αυτήν την λειτουργία, αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα.

Οι ερωτήσεις μου λοιπόν (ως προς τους κατόχους του mw600 και τους γνώστες), υπάρχει κάποιος kernel ίσως που να ενσωματώνει το AVRCP;

Οι νεότερες Custom ROM (Ultimate, Viper etc) εμπεριέχουν και το AVRCP; Γενικότερα, έχει βρει κανείς λύση για αυτό το θέμα με τους τίτλους των τραγουδιών;

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Ναι εννοείται, το χω βάλει! Καλά δεν καίγομαι για το widget του καιρού! Αν ήταν θα έβαζα το κλασσικό που είναι και απλό και ωραίο! Και γω το έχω βγάλει όπως και κάτι άλλες σαβουρες.

Να σου πω, το antivirus που ακριβώς βρίσκεται να το διαγράψω; Γιατί το titanium δεν το βρίσκει εκτός κι αν έχει άλλη ονομασία και δεν το αναγνώρισα!

δεν το βρισκω ουτε εγω.μαλλον ειναι μαζι με καποια αλλη εφαρμογη πχ guardprovider.apk η antispam.apk.ισως περιλαμβανεται μεσα σε αυτα

Κάποια βοήθεια εδω;

Αυτό είναι που ψάχνεις.....

http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/

εχει κανεισ προβλημα με το bluetooth σε viper 5?

παω να στειλω αρχειο με το astro και δεν μου το βγαζει καν σαν επιλογη.

Ναι εγώ είχα αυτό το θέμα. Απλά διέγραψε την εφαρμογή bluetooth και βάλε ένα άλλο bluetooth.apk (εγώ έβαλα αυτό της ultimate και δούλεψε μια χαρά).

Στην viper 5 μπορεί κάποιος να μας πει αν του λειτουργεί το face lock? Είναι στις ρυθμίσεις->ασφάλεια->τρόπος κλειδώματος

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παιδες κατι εχω πειραξει στον κωδικα και οταν κανω επανακινηση την συσκευη μου ξανα εμφανιζει συνεχεια καποιες εργοστασιακες εφαρμογες (wisepilot, UEFA.com, appXtra, application Installer) ενω τις διαγραφω καθε φορα που ανοιγει η συσκευη!

Ξερεις κανεις τι πρεπει να αλλαξω στον κωδικα? (ειμαι root)

Ευχαριστω προκαταβολικα

Edited by charlatanos

Το είχα αναφέρει σε ένα παλιό μου ποστ 2-3 σελίδες πριν νομίζω!

Εμένα μ αρέσει ο launcher μπορώ να πω! Και ελαφρύς!

Να ρωτήσω κάτι, έχει κάτι widget καιρού, αλλά εκτός του ότι δεν βρίσκει την περιοχή μου ούτε με τον ΤΚ και ευφορ αυτού τα έβγαζε κινέζικα!

Εμένα στα widgets καιρού μου λέει ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί... Why?

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα! Έχω την τελευταία ultimate και αντιμετωπίζω προβλήματα με το wifi. Με τα μισά δίκτυα συνδέεται κανονικά και με τα άλλα μισά είτε δεν τα βλέπει, είτε τα βλέπει αλλά δεν συνδέεται. Γνωρίζει κανείς τί μπορεί να φταίει? Είναι κάποιο "θεματάκι" της ultimate?

Κανένας δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το wifi στην ultimate?:confused:

Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέος στο forum αν και το διαβάζω αρκετό καιρό. Πρόκειται να πάρω το πρώτο μου android κινητό και σκέφτομαι το u που καλύπτει τις απαιτήσεις μου οι οποίες δεν είναι μεγάλες. Λογικό μέγεθος, καλή οθόνη, γρήγορη πλοήγηση. ωραίο design. Μία ερώτηση μόνο. Με τη διαθέσιμη μνήμη για το χρήστη στα 4 giga θα μπορώ να αποθηκεύω ικανό αριθμό φωτογραφιών και λίγο video που κυρίως με ενδιαφέρουν;Ευχαριστώ.

Xperia Ultimate HD 3.0.2 Kernel 2.6.32.9perf BuildUser@BuildHost #1 ~ 3 μήνες που την έχω δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wifi.

Δε νομίζω να είναι θέμα της ULTIMATE. Βάλε μια άλλη Rom και δες αν εκείνη λειτουργει κανονικά. Αν ναι τότε φταίει η ULTIMATE. Αν όχι ίσως η κεραία σου έχει αρχίσει να''παραπονιέται'' οτι την κουράζεις. :p

Ναι εγώ είχα αυτό το θέμα. Απλά διέγραψε την εφαρμογή bluetooth και βάλε ένα άλλο bluetooth.apk (εγώ έβαλα αυτό της ultimate και δούλεψε μια χαρά).

Στην viper 5 μπορεί κάποιος να μας πει αν του λειτουργεί το face lock? Είναι στις ρυθμίσεις->ασφάλεια->τρόπος κλειδώματος

μπορεις να μου στειλεις το apk και να μου πεις τι πρεπει να κανω?

μπορεις να μου στειλεις το apk και να μου πεις τι πρεπει να κανω?

Κατεβάζεις το root explorer απο το play store εγώ με αυτό διαχειρίζομαι τα αρχεία μου...και κατεβάζεις και το bluetooth.apk απο εδώ -> http://www.sendspace.com/file/q0din3

και το αντιγράφεις στην κάρτα μνήμης σου σε ένα φάκελο όπου θες.

Με το που το ανοίξεις τώρα το Root explorer θα πας στον φάκελο system/app/ θα πατήσεις επάνω στην οθόνη ψηλά το κουμπάκι την επιλογή ''Mount R/W'' ώστε να γίνει ''Mount R/Ο'' και θα βρεις το αρχείο εκεί όπως είσαι bluetooth.apk και το σβήνεις. Μετά πηγαίνεις πίσω 2 φορές και διαλέγεις sdcard και πας στον φάκελο που έβαλες το νεο bluetooth.apk και πατάς πάνω του αντιγραφή και το κάνεις επικόλληση στο φάκελο system/app/ εκεί που διαγράψαμε το προηγούμενο.Αφού αντιγραφή πηγαίνεις επάνω στο αρχείο και διαλέγεις permissions και τσεκάρεις τα κουτάκια στη σειρά owner τα πρώτα 2,στην 2η σειρά Group το πρώτο μόνο και στην 3η σειρά Others το πρώτο πάλι. Στα special permissions δε τσεκάρεις τίποτα. Πατάς Οκ και κάνεις μια επανεκκίνηση το κινητό σου.:cool:

δεν το κανω εγκατασταση μονο το αντιγραφω και του δινω τα permisionw ετσι?

Ακριβώς. Αν δεις ότι δε λειτουργεί τότε κάνε του και μια εγκατάσταση και μετα επανεκκίνηση πάλι.

Κατεβάζεις το root explorer απο το play store εγώ με αυτό διαχειρίζομαι τα αρχεία μου...και κατεβάζεις και το bluetooth.apk απο εδώ -> http://www.sendspace.com/file/q0din3

και το αντιγράφεις στην κάρτα μνήμης σου σε ένα φάκελο όπου θες.

Με το που το ανοίξεις τώρα το Root explorer θα πας στον φάκελο system/app/ θα πατήσεις επάνω στην οθόνη ψηλά το κουμπάκι την επιλογή ''Mount R/W'' ώστε να γίνει ''Mount R/Ο'' και θα βρεις το αρχείο εκεί όπως είσαι bluetooth.apk και το σβήνεις. Μετά πηγαίνεις πίσω 2 φορές και διαλέγεις sdcard και πας στον φάκελο που έβαλες το νεο bluetooth.apk και πατάς πάνω του αντιγραφή και το κάνεις επικόλληση στο φάκελο system/app/ εκεί που διαγράψαμε το προηγούμενο.Αφού αντιγραφή πηγαίνεις επάνω στο αρχείο και διαλέγεις permissions και τσεκάρεις τα κουτάκια στη σειρά owner τα πρώτα 2,στην 2η σειρά Group το πρώτο μόνο και στην 3η σειρά Others το πρώτο πάλι. Στα special permissions δε τσεκάρεις τίποτα. Πατάς Οκ και κάνεις μια επανεκκίνηση το κινητό σου.:cool:

ειμαι ok

σε ευχαριστω για αλλη μια φορα!!!!!!!!!!!

Xperia Ultimate HD 3.0.2 Kernel 2.6.32.9perf BuildUser@BuildHost #1 ~ 3 μήνες που την έχω δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wifi.

Ξέχασα να το αναφέρω είμαι με κλειδωμένο bootloader..

Δε νομίζω να είναι θέμα της ULTIMATE. Βάλε μια άλλη Rom και δες αν εκείνη λειτουργει κανονικά. Αν ναι τότε φταίει η ULTIMATE. Αν όχι ίσως η κεραία σου έχει αρχίσει να''παραπονιέται'' οτι την κουράζεις. :p

Μόνο με την ultimate το κάνει γι' αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Και όταν είχα την 2.χ.χ και τώρα με την 3.0.2. Όταν πέρασα την στοκ με flashtool (γιατι μου κόλλησε στην αναβάθμιση απο την παλιά στην νέα ultimate) δούλευε κανονικά!!

Καλημερα σας! εχω περασει την ultimate σε xperia arc S και θελω να την περασω και στο neo V 3 φιλων γιατι ειναι απελπισμενοι.. και βλεποντας την βελτιωση του αρκ επαθαν πλακα! εχετε καπου τις οδηγιες και τα λινκ με ο,τι χρειαζεται? ειναι ιδια διαδικασια με το αρκ? εχω ξεχασει και πως το εκανα γιαυτο θαθελα μια γενικη καθοδηγηση.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μάλλον!

Και! Να σε ρωτήσω κάτι άλλο, αν ξέρεις βέβαια!

Έχω τον kernel night elf 1.5 ενώ πρώτα είχα τον suave! Όταν πέρασα τον elf στο control panel στην καρτέλα advance αν πατήσεις CPU control θα δεις δύο επιπλέον επιλογές πέρα από τις κλασσικές αναφέρομαι στην 4η και 5η επιλογή!

Τι ακριβώς κάνουν αυτές και ποιες είναι η σωστές ρυθμίσεις;

Δεν έχω κάνει κάποιο overclock!

Ααα και το airkan phone τι είναι; Το έχω δει στο titanium

Η τεταρτη δεν γνωριζω.το zRam αν το ενεργοποιησεις,χρησιμοποιεί ενα μικρο κομματι στην καρταsd για την μνημη ραμ.εγω δεν χρησιμοποιώ κανενα απο αυτα.το μονο που κανω για την μνημη είναι στις επιλογές για προγραμματιστες βαλω 2 εργασιες παρασκηνιου.

Με λίγη φειδώ θα κάνεις τη δουλειά σου. Ωστόσο 4GB είναι λίγο στενάχωρη κατάσταση στις μέρες μας.

Έσπασε η οθόνη μιας φίλης και ήδη παρήγγειλα καινούρια. Όταν θα φτάσει στα χέρια μου θα ξεκινήσει η εγχείρηση και ελπίζω να μην απεβιώσει ο ασθενής.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...