iliasx8 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 To Xperia neo V (MT11i) γινεται root?? Υπαρχει κανενας οδηγος?? Γιατί να μη γίνεται; Υπάρχει οδηγός,ποια έκδοση έχεις; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Γιατί να μη γίνεται; Υπάρχει οδηγός,ποια έκδοση έχεις; Εκδοση 4.0.2.Α.62 Edited April 11, 2013 by SourTouki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Εκδοση 4.0.2.Α.62 Κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4288470#post4288470 κι οταν γινεις root μετα αλλαζεις και rom κι οτι θελεις This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4288470#post4288470 κι οταν γινεις root μετα αλλαζεις και rom κι οτι θελεις ΟΟΟΧΙ αυτον τον οδηγο... για αλλη εκδοση ειναι αυτο... ΠΕΝΥ ΠΡΟΣΕΧΕ τι link δινεις...... Διαβασε εδω,... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 για ροοτ στην εκδοση σου... Edited April 11, 2013 by xristos9298 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 ΟΟΟΧΙ αυτον τον οδηγο... για αλλη εκδοση ειναι αυτο... ΠΕΝΥ ΠΡΟΣΕΧΕ τι link δινεις...... Διαβασε εδω,... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 για ροοτ στην εκδοση σου... Οκ.. θενκς!! Θα το προσπαθησω και θα ενημερωσω για την επι/απο-τυχια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 καλησπερα παιδες....επειδη δεν βρηκα να υπαρχει καπου αυτο το θεμα (με αναζητηση και μηχανικη και με το χερι) ηθελα να ρωτησω,...ξερεις κανεις τι πρεπει να κανω για να εχω gps στο παραπανω κινητο?ειναι με τις εργοστασιακες ρυθμισεις αρουταριστο και μη πειραγμενο....δν εχω το χρονο για να κανω κατι παρομοιο(πχ ρουτ) οποτε θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας πανω στο τι χρειαζεται για να εχει...ευχαριστω:):) nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 καλησπερα, στο κινητο εχω την official ιce cream unroot (4,0,4 ειναι νομιζω). δεν μ'αφηνει να εγκαταστησω κανενα προγραμμα και μου λεει πως η μνημη ειναι γεματη ενω εχω 40 μβ. καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παιδιά έχω μια καλή ερώτηση: Στις πληροφορίες της μπαταρίας (*#*#7378423#*#*) τι τιμές σας γράφει..? Εμένα λέει: Actual Batt(uAh): 1320000 Batt Health Status: Good, no need to replace it. Αυτό το "1320000" τι είναι? Τα mAh..? Δηλαδή από 1500 έχουν πέσει στα 1320..? Το κινητό το έχω πάντως από το Δεκέμβρη του 2011. Μάλλον είναι τα Ah. Εμένα λέει 1410000, επίσης αγορασμένο τον Δεκέμβρη του '11. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Γιά όσους με κλειδωμένο bootloader για one click root κατεβάστε αυτό. ERoot-1.0.16. Ψάξτε το στο google και θα το βρείτε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Γιά όσους με κλειδωμένο bootloader για one click root κατεβάστε αυτό. ERoot-1.0.16. Ψάξτε το στο google και θα το βρείτε. Απο που να το κατεβασουμε ρε μαστορα.. ? Στο google βγαζει μονο ενα αποτελεσμα που δεν μου κανει και για πολυ εμπιστο site.... και σε ποια εκδοση αυτο το προγραμμα κανει ροοτ? ...ειναι και .exe ... θα ηταν πιο χρησιμο να δωσεις κανα λινκ απο xda... με καμια οδηγια χρησης.... Edited April 11, 2013 by xristos9298 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Απο που να το κατεβασουμε ρε μαστορα.. ? Στο google βγαζει μονο ενα αποτελεσμα που δεν μου κανει και για πολυ εμπιστο site.... και σε ποια εκδοση αυτο το προγραμμα κανει ροοτ? ...ειναι και .exe ... θα ηταν πιο χρησιμο να δωσεις κανα λινκ απο xda... με καμια οδηγια χρησης.... 1?!!!! Οριστε μαστορα ;) https://www.google.com/search?hl=el&client=ms-android-google&site=webhp&ei=4gJnUan8LcSWO_vWgKAH&q=eroot-1.0.16&oq=eroot-1.0.16&gs_l=mobile-gws-serp.12...16845.27560.0.30174.7.7.0.0.0.0.417.1616.0j1j4j0j1.6.0...0.0...1c.1.8.mobile-gws-serp.mz9WwnA55YI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι, πεταει καποιος ενα ονομα προγραμματος στο φορουμ χωρις να πει τιποτα παραπανω ουτε καν που το βρηκε... αν το δοκιμασε, πως το εκανε? πετυχε? με ενα ψαξιμο που εκανα βρηκα την προηγουμενη εκδοση 1.0.14 σε τερμα κινεζικο site η οποια δεν δευλευει σε πολλα κινητα... και δεν αναφερει πουθενα το neo v. Εδω δινουμε οδηγιες οσο πιο αναλυτικα γινεται και δεν τα καταφερνουν σχεδον οι μισοι.... φαντασου για κατι που δεν εχει ξανανεφερθει ποτε.. Τελος παντων οποιος το δοκιμασει ας πει τη γνωμη του και τα αποτελεσματα. 1?!!!! Οριστε μαστορα ;) https://www.google.com/search?hl=el&client=ms-android-google&site=webhp&ei=4gJnUan8LcSWO_vWgKAH&q=eroot-1.0.16&oq=eroot-1.0.16&gs_l=mobile-gws-serp.12...16845.27560.0.30174.7.7.0.0.0.0.417.1616.0j1j4j0j1.6.0...0.0...1c.1.8.mobile-gws-serp.mz9WwnA55YI sorry...2 !!!! (και οχι Περίπου 2.250.000 αποτελέσματα (0,33 δευτερόλεπτα) ) :oops: Edited April 11, 2013 by xristos9298 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι, πεταει καποιος ενα ονομα προγραμματος στο φορουμ χωρις να πει τιποτα παραπανω ουτε καν που το βρηκε... αν το δοκιμασε, πως το εκανε? πετυχε? με ενα ψαξιμο που εκανα βρηκα την προηγουμενη εκδοση 1.0.14 σε τερμα κινεζικο site η οποια δεν δευλευει σε πολλα κινητα... και δεν αναφερει πουθενα το neo v. Εδω δινουμε οδηγιες οσο πιο αναλυτικα γινεται και δεν τα καταφερνουν σχεδον οι μισοι.... φαντασου για κατι που δεν εχει ξανανεφερθει ποτε.. Τελος παντων οποιος το δοκιμασει ας πει τη γνωμη του και τα αποτελεσματα. sorry...2 !!!! (και οχι Περίπου 2.250.000 αποτελέσματα (0,33 δευτερόλεπτα) ) :oops: Φίλε μου είμαι με ξεκλείδωτο bootloader ούτως η άλλως. Ναί είναι στα Κινέζικα έχω ήδη φτιάξει ενα Arc και ένα neo v και το μόνο που πρέπει να κοιτάξεις είναι όταν σου βγάλει την επιλογή root (αυτή δεν είναι στα Κινέζικα) να την πατήσεις και σε 10 δτλ είσαι οκ. Αν θυμάμαι καλά τις οδηγίες βάζεις το κινητό σε fastboot και μετά το ανοίγεις αλλά δεν είμαι σίγουρος θα επανέλθω όμως... UPDATE. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219711 Και άλλη φορά...μάστορα μη θίγεσαι τόσο πολύ xda ήθελες xda σου δίνω... Edited April 11, 2013 by harispao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Φίλε μου είμαι με ξεκλείδωτο bootloader ούτως η άλλως. Ναί είναι στα Κινέζικα έχω ήδη φτιάξει ενα Arc και ένα neo v και το μόνο που πρέπει να κοιτάξεις είναι όταν σου βγάλει την επιλογή root (αυτή δεν είναι στα Κινέζικα) να την πατήσεις και σε 10 δτλ είσαι οκ. Αν θυμάμαι καλά τις οδηγίες βάζεις το κινητό σε fastboot και μετά το ανοίγεις αλλά δεν είμαι σίγουρος θα επανέλθω όμως... UPDATE. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219711 Και άλλη φορά...μάστορα μη θίγεσαι τόσο πολύ xda ήθελες xda σου δίνω... Ευχαριστουμε πολυ αγαπητε harispao που καταφερες και εκανες ενα σχεδον ολοκληρομενο ποστ κατοπιν οδηγιων και παροτρυνσεων μου. Οταν λοιπον κανεις και αλλο κινητο ροοτ και σιγουρευτεις οτι το βαζουμε σε fastboot 'η flashmode... ενημερωσε μας. (λογικα απλα το συνδεεις ανοιχτο) Ετσι και αλλιως φιλε μου για το καλο των αρχαριων τα ζηταω, και εγω με ξεκλειδωτο bootloader ειμαι... Υ.Γ: Οσο για το οτι θιχτηκα εγω εχεις πολυ αδικο, μαλλον αλλος θιχτηκε... αλλα οκ, αν εχεις αλλη αποψη δεν ειναι το καταλληλο μερος να το αναλυσουμε περαιτερω... Edited April 11, 2013 by xristos9298 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πολύτιμες οδηγίες σου και τις παροτρύνσεις σου, ελπίζω μια μέρα να τα καταφέρω να κάνω ένα ολοκληρωμένο post. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Ευχαριστουμε πολυ αγαπητε harispao που καταφερες και εκανες ενα σχεδον ολοκληρομενο ποστ κατοπιν οδηγιων και παροτρυνσεων μου. Οταν λοιπον κανεις και αλλο κινητο ροοτ και σιγουρευτεις οτι το βαζουμε σε fastboot 'η flashmode... ενημερωσε μας. (λογικα απλα το συνδεεις ανοιχτο) Ετσι και αλλιως φιλε μου για το καλο των αρχαριων τα ζηταω, και εγω με ξεκλειδωτο bootloader ειμαι... Υ.Γ: Οσο για το οτι θιχτηκα εγω εχεις πολυ αδικο, μαλλον αλλος θιχτηκε... αλλα οκ, αν εχεις αλλη αποψη δεν ειναι το καταλληλο μερος να το αναλυσουμε περαιτερω... καλημερα, προσπάθησα να κάνω στην και δεν γίνεται... όταν παω να πατήσω το root κλείνει to παράθυρο. τελικά πρέπει να το βάλω να σε fastboot h flashmode? έχω την 587 και kernel 2.6.32.9.perf Edited April 12, 2013 by giannhsd87 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 υπάρχουν πουθενά αναλυτικές οδηγίες για unlock boot, root and install custom rom; www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 υπάρχουν πουθενά αναλυτικές οδηγίες για unlock boot, root and install custom rom; Μπα δε νομίζω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 καλημερα παιδες....επειδη το να διβασω ολοοο το ποστ ειναι λιγο απθανο...τεραστιο και αυτη τη στιγμγη δεν εχω τον χρονο(δινω πανελλαδικες)μπορει καποιος ευκολα να με ενημερωσει στο παραπανω μηνυμα για το gps?μου εξηγειτε παρακαλω τι πρεπει να κανω για να λειτουργησει?ευχαριστω nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) καλημερα παιδες....επειδη το να διβασω ολοοο το ποστ ειναι λιγο απθανο...τεραστιο και αυτη τη στιγμγη δεν εχω τον χρονο(δινω πανελλαδικες)μπορει καποιος ευκολα να με ενημερωσει στο παραπανω μηνυμα για το gps?μου εξηγειτε παρακαλω τι πρεπει να κανω για να λειτουργησει?ευχαριστω Τιποτα ιδιαιτερο, αγοραζεις ενα προγραμμα gps το εγκαθιστας και απλα ανοιγεις απο τις ρυθμισεις τον δεκτη gps... Υ.Γ: ασχετο αλλα.. Χρειαζεται και κουμπι "like" στο φορουμ! Edited April 12, 2013 by xristos9298 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vags Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Μπα δε νομίζω :lol::lol::lol: Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Μπα δε νομίζω Ελπίζω ο φίλος LEFTK να καταλαβαίνει ότι ο firekostas κάνει απλά χιούμορ και να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση. Υ.Γ: ασχετο αλλα.. Χρειαζεται και κουμπι "like" στο φορουμ! Υπάρχει στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας κουμπί για like. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Υπάρχει στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας κουμπί για like. εννοει μετα απο καθε ποστ.... με το θεμα μου παιδες μια βοηθεια? nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Είμαι με την έκδοση 4.0.2.Α.0.62 ποιός έιναι ο πιό εύκολος ή αν δεν υπάρει εύκολος, ο καλύτερος τρόπος για να κάνω root; Δεν θέλω να πάω σε ice cream θέλω να μείνω στην έκδοση που είμαι και απλά να το κάνω root για να βγάλω facebook κτλπ. Σε οδηγούς και στην πρώτη σελίδα του νήματος δεν βρήκα για την δική μου έκδοση μόνο για .587. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilai Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Να ρωτήσω κάτι, πριν με τρελάνουν. Κάνω τη σύγκριση συσκευών στο site της vodafone, και βλέπω ότι τα U και J δεν έχουν bluetooth για μεταφορά δεδομένων. ΤΟ miro με -40ε έχει! Είναι δυνατόν; Το U εχει bluetooth πάντως...μην ανησυχείς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts