Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισχύει καθώς τα pixels είναι σβηστά η καταναλώνουν πολύ λιγότερη ενέργεια.

σίγουρα;

νομίζω ισχύει μόνο για τις amoled

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εβαλα την xperiance v2 μπαταρια δεν ξερω ...σημερα θα κανει την πρωτη φορτιση...μετα απο καμια βδομαδα θα καταλαβω καθως θέλει καναδυο πληρεις φορτισεις σε νεα ρομ..

Προβλημμα σε αλλες εφαρμογες δεν εχεις???? Την εχω βαλει και εγω στο Ρ (εδω και 24 ωρες) και καθε λιγο και λιγακι μου πεταει δυο μηνυματα ....α) Η εφαρμογη εξερευνηση google σταματησε να λειτουργει ...και β) Η βιβλιοθηκη πολυμεσων δεν μπορει να βρει τα αρχεια...

Επισης δεν λειτουργει το Walkman......

Οσο για την μπαταρια - αν και αρχη ακομα - πεφτουν πιο γρηγορα τα ποσοστα της σε σχεση με την JellyCream που ειχα περασει πριν....

Προβλημμα σε αλλες εφαρμογες δεν εχεις???? Την εχω βαλει και εγω στο Ρ (εδω και 24 ωρες) και καθε λιγο και λιγακι μου πεταει δυο μηνυματα ....α) Η εφαρμογη εξερευνηση google σταματησε να λειτουργει ...και β) Η βιβλιοθηκη πολυμεσων δεν μπορει να βρει τα αρχεια...

Επισης δεν λειτουργει το Walkman......

Οσο για την μπαταρια - αν και αρχη ακομα - πεφτουν πιο γρηγορα τα ποσοστα της σε σχεση με την JellyCream που ειχα περασει πριν....

Οχι κανενα προβλημα δεν εχω εκτος απο το whatsapp messenger που δεν μου το κανει εγκατασταση με την καμια απο δικια μου ******* βεβαια γιατι το απεγκατηστησα...η μπαταρια δεν ξερω θα δω...εισαι σιγουρος οτι περασες την σωστη εκδοση;

Οχι κανενα προβλημα δεν εχω εκτος απο το whatsapp messenger που δεν μου το κανει εγκατασταση με την καμια απο δικια μου ******* βεβαια γιατι το απεγκατηστησα...η μπαταρια δεν ξερω θα δω...εισαι σιγουρος οτι περασες την σωστη εκδοση;

Πιστευω οτι το εκανα σωστα....Οπως το περιγραφουν στους xda...Το watsapp δεν το εκανα εγκατασταση αλλα το chrome που το εκανα δεν το κατεβασε (βεβαια δεν με πειραζει και πολυ μιας και χρησιμοποιω τον opera)...Θα την παρακολουθησω καμια εβδομαδα και πιστευω οτι θα εχω καλυτερα συμπερασματα....

Καλησπέρα παίδες!

Σήμερα το πήρα απόφαση και έκανα unlock το bootloader και πέρασα επιτέλους custom kernel και rom! Το έψηνα πολύ καιρό αλλά δεν το αποφάσιζα, και τελικά σήμερα το έκανα και πέρασα την CyanogenMod 10. Αρχικά έχω πάθει πλάκα, λες και έχω άλλο κινητό από θέμα ταχύτητας! Από 'κει και πέρα βλέπω ότι πολλοί εδώ χρησιμοποιείτε την Ultimate HD 3.0.2. Ποια είναι καλύτερη από τις 2 θεωρητικά? Επίσης μια μεγάλη βοήθεια! Θα ήθελα να μου πείτε τι ρυθμίσεις overclocking να περάσω προκειμένου να βελτιωθεί μεν ακόμα περισσότερο η απόδοσή του, αλλά να μην το παραπιέσω κιόλας και έχω random επανεκκινήσεις και άλλα σχετικά... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ultimate 3.0.2, υστερα απο μια εβδομαδα!

Vengeance kernel (1.4 oc)

3 μέρες + μπαταρίας!!!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Καλησπέρα παίδες!

Σήμερα το πήρα απόφαση και έκανα unlock το bootloader και πέρασα επιτέλους custom kernel και rom! Το έψηνα πολύ καιρό αλλά δεν το αποφάσιζα, και τελικά σήμερα το έκανα και πέρασα την CyanogenMod 10. Αρχικά έχω πάθει πλάκα, λες και έχω άλλο κινητό από θέμα ταχύτητας! Από 'κει και πέρα βλέπω ότι πολλοί εδώ χρησιμοποιείτε την Ultimate HD 3.0.2. Ποια είναι καλύτερη από τις 2 θεωρητικά? Επίσης μια μεγάλη βοήθεια! Θα ήθελα να μου πείτε τι ρυθμίσεις overclocking να περάσω προκειμένου να βελτιωθεί μεν ακόμα περισσότερο η απόδοσή του, αλλά να μην το παραπιέσω κιόλας και έχω random επανεκκινήσεις και άλλα σχετικά... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μετά από πολύ πειραματισμό σου προτείνω ondemand με noop και o/c στο 1.4. καλύτερες επιδόσεις και πολύ καλή μπαταρία. 4 ώρες οθόνη στο εύκολο με φωτεινότητα στο 30% περίπου

Προσωπικά από θέμα ταχύτητας μου φάνηκαν ίδιες, ίσως καλύτερη να είναι η ultimate!

Απλά η cm10 δεν μου άρεσε γιατί έπρεπε να αλλάξω launcher! Το πληκτρολόγιο επίσης έπρεπε να το αλλάξω γιατί δεν μπορούσα να γράφω με το qwerty όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα πως να το γυρίσω στον παλιό τύπο γραφής!

Βέβαια έχει πολύ καλές επιλογές και ρυθμίσεις για να κάνεις πιο καλή και γρήγορη την περιήγηση στο τηλέφωνο!

Προσωπικά η ultimate με έχει βολέψει πολύ μια και την χρησιμοποιώ πολλούς μήνες!

Στο θέμα παιχνίδια δεν μπορώ να που απαντήσω με μεγάλη σιγουριά καθώς δεν παίζω πολύ! Στην ultimate παίζει μια χαρά το need for speed most wanted! Στην cm δεν ξέρω δεν δοκίμασα κάποιο παιχνίδι!

Όταν λες έπρεπε να αλλάξεις launcher? (Sorry, είμαι λίγο άσχετος...)

Μετά από πολύ πειραματισμό σου προτείνω ondemand με noop και o/c στο 1.4. καλύτερες επιδόσεις και πολύ καλή μπαταρία. 4 ώρες οθόνη στο εύκολο με φωτεινότητα στο 30% περίπου

Έπρεπε να προειδοποιήσω ότι είμαι λίγο άσχετος! :P Βρήκα πως να κάνω o/c στο 1.4 και την επιλογή noop (παρεπιπτόντως ποια η διαφορά του noop από το deadline?), αλλά από κει και πέρα δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "4 ώρες οθόνη στο εύκολο με φωτεινότητα στο 30% περίπου". Εννοείς να βάλω φωτεινότητα οθόνης στο 30%?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

παλι ρε παιδια τα ιδια ..μεχρι που επελεξα ολους τους drivers μπας και,,,

εχω windows 8 , μηπως ειναι εκει το προβλημα?μεχρι που εκανα και disable drivers enforcement για να παρουν τα 8 toyw drivers

κοντευω να σκασω :(

καλησπέρα

για άλλο προβλημα προσπαθησα και εγω μεσω seus κ μου εμφανιζει το ιδιο μηνυμα.

δεν το εχω root εγω

το μονο κοινο ειναι τα win 8 θα προσπαθησω αυριο να δοκιμασω στο παλιο laptop που εχει xp να δω μπας και

κανεις με win 8 εχει δοκιμασει το seus η ειμαστε οι πρωτοι ?

Ultimate 3.0.2, υστερα απο μια εβδομαδα!

Vengeance kernel (1.4 oc)

3 μέρες + μπαταρίας!!!

Kαλα αυτο απο μονο του δε λεει κατι, αν εχω και εγω κλειστο wifi + data + οθονη, και 5 μερες κανω!

Το θεμα ειναι ποσες ωρες εχεις ανοιχτη οθονη!

Καλησπερα σε ολους! νγωριζει καποιος πως κανουμε backup την ginger-bread στο U (.ftf file). Βρηκα καποια tutorial για flashtool αλλα

απευθυνονται σε ICS σε blob_fs για το decryption . Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Είναι για ICS αλλά ίσως πάρεις καμία ιδέα.

http://mytechencounters.wordpress.com/2012/06/12/how-to-create-an-ftf-file-of-your-xperia-ics-firmware/

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Σας παραθέτω ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπισα για τρίτη φορά σε .62 root.

Ενώ όλα δείχνουν να λειτουργούν φυσιολογικά, λίγους μήνες μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού, μετά από κάποια επανεκκίνηση, χάνονται οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει στην sd είτε έχω μεταφέρει εκεί με χρήση της εφαρμογής link2sd.

Αυτό συνέβη για τρίτη φορά χθες και λύση δεν έχω καταφέρει να βρω, όπως και καμία από τις προηγούμενες φορές που κατέληξα σε ξανά στήσιμο του τηλεφώνου. Δηλαδή ακόμα και όταν ξανά περάσω κάποια από αυτές τις εφαρμογές, στην επόμενη επανεκκίνηση δεν υπάρχει. Εκτός αν την περάσω στην εσωτερική.

Σκέφτηκα μήπως φταίει η κάρτα, αλλά η κατάσταση παρέμεινε ίδια ακόμα και μετά από διαμόρφωση αλλά και αντικατάσταση της κάρτας με άλλη.

Έχω διαβάσει το μεγαλύτερο τμήμα της συζήτησης, αλλά δεν έχω βρει κάποιον να έχει αντιμετωπίσει κάτι σχετικό. Ελπίζω να μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι που δεν έχω ήδη δοκιμάσει... λέτε να είναι σφάλμα της .62; να δοκιμάσω και άλλο; Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος και δεν έχω λόγο να την αλλάξω, αλλά αυτό που αντιμετωπίζω είναι τραγικό!

Σας παραθέτω ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπισα για τρίτη φορά σε .62 root.

Ενώ όλα δείχνουν να λειτουργούν φυσιολογικά, λίγους μήνες μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού, μετά από κάποια επανεκκίνηση, χάνονται οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει στην sd είτε έχω μεταφέρει εκεί με χρήση της εφαρμογής link2sd.

Αυτό συνέβη για τρίτη φορά χθες και λύση δεν έχω καταφέρει να βρω, όπως και καμία από τις προηγούμενες φορές που κατέληξα σε ξανά στήσιμο του τηλεφώνου. Δηλαδή ακόμα και όταν ξανά περάσω κάποια από αυτές τις εφαρμογές, στην επόμενη επανεκκίνηση δεν υπάρχει. Εκτός αν την περάσω στην εσωτερική.

Σκέφτηκα μήπως φταίει η κάρτα, αλλά η κατάσταση παρέμεινε ίδια ακόμα και μετά από διαμόρφωση αλλά και αντικατάσταση της κάρτας με άλλη.

Έχω διαβάσει το μεγαλύτερο τμήμα της συζήτησης, αλλά δεν έχω βρει κάποιον να έχει αντιμετωπίσει κάτι σχετικό. Ελπίζω να μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι που δεν έχω ήδη δοκιμάσει... λέτε να είναι σφάλμα της .62; να δοκιμάσω και άλλο; Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος και δεν έχω λόγο να την αλλάξω, αλλά αυτό που αντιμετωπίζω είναι τραγικό!

Δοκιμάσε με μια άλλη Rom, την περνάς εύκολα αν είσαι root.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Δοκιμάσε με μια άλλη Rom, την περνάς εύκολα αν είσαι root.

Το σκέφτηκα... Είναι όμως η τελευταία λύση, γιατί αυτή που χρησιμοποιώ μου προσφέρει ότι χρειάζομαι.

Αν όμως είναι θέμα λειτουργικού, τότε είμαι αναγκασμένος να το κάνω, γιατί αυτό που αντιμετωπίζω είναι πολύ σοβαρό!

Γι αυτό το κοινοποίησα, μήπως βρω κάποια λύση πιο εύκολη.

Ευχαριστώ...

Το σκέφτηκα... Είναι όμως η τελευταία λύση, γιατί αυτή που χρησιμοποιώ μου προσφέρει ότι χρειάζομαι.

Αν όμως είναι θέμα λειτουργικού, τότε είμαι αναγκασμένος να το κάνω, γιατί αυτό που αντιμετωπίζω είναι πολύ σοβαρό!

Γι αυτό το κοινοποίησα, μήπως βρω κάποια λύση πιο εύκολη.

Ευχαριστώ...

Χωρίς να θέλω να φανώ αγενής,είσαι σίγουρος οτι τις μετακινεις σωστα?δηλαδή τις κανεις link και όχι move...γιατί αυτό που λες γίνεται όταν τις κανεις move...αλλιως δοκίμασε με άλλο kernel όχι rom γιατί ο kernel ελεγχει αυτή τη λειτουργεία.

Καλησπέρα. Επειδή το κινητάκι έχει αρχίσει να ξεθωριάζει, μήπως ξέρει κανείς πόσο εύκολη είναι η διαδικασία αλλαγής της πρόσοψης, των κουμπιών κλπ?

Χωρίς να θέλω να φανώ αγενής,είσαι σίγουρος οτι τις μετακινεις σωστα?δηλαδή τις κανεις link και όχι move...γιατί αυτό που λες γίνεται όταν τις κανεις move...αλλιως δοκίμασε με άλλο kernel όχι rom γιατί ο kernel ελεγχει αυτή τη λειτουργεία.

Nαι, δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό, γιατί κάνω σωστά τη διαδικασία link2sd...

Σωστή η παρατήρηση βέβαια! Πως γίνεται να αλλάξω μόνο kernel, που πρότεινες; Ποιόν;

Μετά από ψάξιμο, παρατήρησα ότι δεν έχω root access! Πως γίνεται να χάθηκε το root ρε παιδιά;

Edited by nadware

Nαι, δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό, γιατί κάνω σωστά τη διαδικασία link2sd...

Σωστή η παρατήρηση βέβαια! Πως γίνεται να αλλάξω μόνο kernel, που πρότεινες; Ποιόν;

Μετά από ψάξιμο, παρατήρησα ότι δεν έχω root access! Πως γίνεται να χάθηκε το root ρε παιδιά;

Το root να χάθηκε μόνο του δύσκολο.μήπως έσβησες κατα λάθος τον superuser ή το supersu ανάλογα με το ποιο χρησιμοποιουσες και δεν μπορείς να δώσεις δικαιώματα root στο link2sd?

Πως το κατάφερες ρε άνθρωπε;

Τι πως το κατάφερε? Αν έχει οθόνη 1 ωρα και 10 λεπτα κλήσεις χωρίς internet λογικό είναι.εγώ προ χθες έβγαλαν μέρα (12ωρο) με 5 ώρες οθόνη και μισή ωρα κλησεις μονο με wifi.

Ναι αυτό εννοώ, πως κατάφερε και δεν ασχολήθηκε με το κινητό για ώρες! Γιατί για βγάλεις 3 μέρες θα πρέπει να το έχεις ξεχάσει κάπου :-P με αυτή την έννοια το είπα!

Ε πες έτσι και ανησύχησα!! Λέω τι του φάνηκε τόσο παράξενο!

Καλησπέρα και πάλι!

Να ρωτήσω, υπάρχει κάποιο θέμα ανάμεσα σε viber και την cyanogenmod 10? Δεν μου συγχρονίζει τις επαφές με το viber. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος?

Γεια σας, καλημέρα. Αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα με το neo V μου. Χθες το βράδυ, όσο το είχα στην τσέπη μου λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όταν, όμως, γλίστρησε από αυτήν κάποια στιγμή και έπεσε κάτω, δεν λειτουργούσε σωστά η αφή. Τι εννοώ: Μόλις το σήκωσα από το πάτωμα και το δοκίμασα να δω εάν έπαθε κάτι από την πτώση, τίποτα δεν είχε σπάσει και δεν υπήρχε καμία εμφανής φθορά. Έπειτα, που πάτησα το on/off πλήκτρο για να φωτίσει η οθόνη, η αφή ΔΕΝ αποκρινόταν όπως έπρεπε και δεχόταν "εντολές" μόνο κάτω δεξιά. Πουθενά αλλού. Να επισημάνω ότι το κινητό έχει ξεκλειδωμένο bootloader και τρέχει τη HD Ultimate 3.2. Φυσικά, έκανα και επανεκκινήσεις (βγάζοντας τη μπαταρία, δε γινόταν αλλιώς), έκανα και πάλι εγκατάσταση τη ROM απ'το clockworkmod (στο οποίο παρεπιπτόντως μπάινει κανονικά). Καμία ιδέα για το αν φτιάχνεται ή θα πρέπει να αγοράσω καινούριο;
Ραφαήλ Μητόπουλος

Γεια σας, καλημέρα. Αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα με το neo V μου. Χθες το βράδυ, όσο το είχα στην τσέπη μου λειτουργούσαν όλα κανονικά. Όταν, όμως, γλίστρησε από αυτήν κάποια στιγμή και έπεσε κάτω, δεν λειτουργούσε σωστά η αφή. Τι εννοώ: Μόλις το σήκωσα από το πάτωμα και το δοκίμασα να δω εάν έπαθε κάτι από την πτώση, τίποτα δεν είχε σπάσει και δεν υπήρχε καμία εμφανής φθορά. Έπειτα, που πάτησα το on/off πλήκτρο για να φωτίσει η οθόνη, η αφή ΔΕΝ αποκρινόταν όπως έπρεπε και δεχόταν "εντολές" μόνο κάτω δεξιά. Πουθενά αλλού. Να επισημάνω ότι το κινητό έχει ξεκλειδωμένο bootloader και τρέχει τη HD Ultimate 3.2. Φυσικά, έκανα και επανεκκινήσεις (βγάζοντας τη μπαταρία, δε γινόταν αλλιώς), έκανα και πάλι εγκατάσταση τη ROM απ'το clockworkmod (στο οποίο παρεπιπτόντως μπάινει κανονικά). Καμία ιδέα για το αν φτιάχνεται ή θα πρέπει να αγοράσω καινούριο;

Το digitizer ίσως την άκουσε.Δοκίμασε να το λύσεις κ δες ίσως έχει ξεκουμπωσει η φισα του digitizer

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ευχαριστα νεα για οσους δεν εχουν κανει root και θελουν να αξιοποιησουν το otg διαβαζοντας usb στικακι. Η εφαρμογη λεγεται Nexus Media Importer . Δουλευει και για το neo V. :D Επαιξα βιντεο απο στικακι αντιγραφοντας απλα τους υποτιτλους στην sd card για να τους επιλεξω με το mx player. Η εφαρμογη κοστιζει 2,3€ αλλα τα αξιζει δεδεομενου του οτι μπορεις να διαβασεις οποιοδηποτε στικακι και να αντιγραψεις αρχεια του στην sd card. Δεν μπορει το αναποδο, δηλαδη να αντιγραψεις απο την sd card στο stick.

Δεν ειναι για να μεταφερεις hd video γιατι θα περιμενεις... μια μερα... αλλα για μικρα αρχεια ειναι μια χαρα.

ΥΓ. Δεν ξερω αν εχει αναφερθει παλι το παραπανω.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...