firekostas Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ξέρει ΚάνειΣ γιατί το walkman βλέπει τα μισά τραγούδια μου?? Αν θυμαμαι καλα εισαι με Ultimate.Βρες το rescan media root που ειχε η ultimate (αν οχι κατεβασε το ) και τρεξτο.Μετα θα τα δει.Αν δεν εισαι με Ultimate καντο παλι,δεν εχεις να χασεις κατι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Αν θυμαμαι καλα εισαι με Ultimate.Βρες το rescan media root που ειχε η ultimate (αν οχι κατεβασε το ) και τρεξτο.Μετα θα τα δει.Αν δεν εισαι με Ultimate καντο παλι,δεν εχεις να χασεις κατι. Ναι με ultimate είμαι...το τρέξα φίλε αλλά δεν άλλαξε κάτι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ναι με ultimate είμαι...το τρέξα φίλε αλλά δεν άλλαξε κάτι.. Μπες και στον file explorer που χρησιμοποιεις και κανε και εκει ενα refresh.Και μετα τραβα και ενα reboot.Λογικα θα φτιαξει γιατι και εμενα ετσι μου εκανε.Το κανει συχνα αυτο η Ultimate.Στη τελευταια εκδοση διορθωθηκε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyntra Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) προσπαθησε επαναφορα με seus και πες μας αποτελεσματα καλησπερα και παλι δοκιμασα με seus αλλα υπαρχει το εξης προβλημα. οταν παω να το συνδεσω πατώντας το πισω κτλ κτλ μου βγαζουν μηνυμα τα windows usb device not recognize the last usb device that you conected malfuctioned and widnows does not recognized it win 8 το συστημα.... thoughs or ideas ?? Edited March 8, 2013 by vyntra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 καλημέρα. παιδιά όσοι έχετε το U εφόσον και αυτό φοράει επεξεργαστή Novathor βάλτε μια υπογραφή στην προσπάθεια που γίνετε για να δώσει η Sony τα sources ώστε να έχουμε development. Υπογραφή εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καλησπερα σε ολους! νγωριζει καποιος πως κανουμε backup την ginger-bread στο U (.ftf file). Βρηκα καποια tutorial για flashtool αλλα απευθυνονται σε ICS σε blob_fs για το decryption . Ευχαριστω προκαταβολικα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fenom1629398230 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Έκανα update την ultimate HD 3.0.2 απο ultimate hd 2.0 και κολλάει στην εκκίνηση στο logo της sony. Έκανα σωστά την διαδικασία όπως έλεγε ο οδηγός. Τωρα τι κάνουμε;;; :mad: Χρειάζομαι οπωσδήποτε το κινητο άμεσα για την δουλειά μου. Όποιος μπορει ας βοηθήσει επείγον! :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Έκανα update την ultimate HD 3.0.2 απο ultimate hd 2.0 και κολλάει στην εκκίνηση στο logo της sony. Έκανα σωστά την διαδικασία όπως έλεγε ο οδηγός. Τωρα τι κάνουμε;;; :mad: Χρειάζομαι οπωσδήποτε το κινητο άμεσα για την δουλειά μου. Όποιος μπορει ας βοηθήσει επείγον! :( με sus δοκιμασες? _____________________________________________________________ με την Zellycream ποιο kernel προτινετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fenom1629398230 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) με sus δοκιμασες? _____________________________________________________________ με την Zellycream ποιο kernel προτινετε? Δηλαδή δεν το γλιτώνω το seus? Όλα ξανα απο την αρχή;;; Root, flash κτλ;;; Ούτε με seus κανει τπτ...ΜΟυ εμφανίζει μνμ οτι ειναι αναβαθμισμένο... Edited March 11, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) παιδες εχω ενα τεραστιο προβλημα με κινητο φιλου... φορα την τελευταια οφισιαλ αλλα ειναι ροοταρισμενο και θελω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση γτ θελει να το πουλησει.. προσπαθησα μεσω του φλας τοολ αλλα για καποιο λογο οταν μου λεει να κρατησω το back και να το συνδεσω στο καλωδιο που πεταει οτι δεν αναγνωριζεται απο τα windows και κολαει. Φυσικα USB Debug ON και MCR sto usb connectivity .... Τι κανω ? υπαρχει αλλος τροπος ή λυση στο προβλημα μου ευχαριστω και με seus τα ιδια :( http://s15.postimage.org/k67n5ina3/Untitled.jpg http://s15.postimage.org/k67n5ina3/Untitled.jpg Edited March 9, 2013 by PGM_gr HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) καλημέρα. παιδιά όσοι έχετε το U εφόσον και αυτό φοράει επεξεργαστή Novathor βάλτε μια υπογραφή στην προσπάθεια που γίνετε για να δώσει η Sony τα sources ώστε να έχουμε development. Υπογραφή εδώ Done ....... Λοιπον εβαλα καστομ στο κινητο...κ για πρωτη φορα απο τοτε που του περασα την 4.0.4 δεν κολλαει...αντε να δουμε πως θα παει γιατι η γυναικα μου με μπινελικια με ειχε για τα φριζαρισματα του Edited March 11, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklisvel Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Hello, just feedback. έβαλα Ultimate HD 3.0.2 στο κινητό μου με κλειδωμένο bootloader, και την έχω ... συμπαθήσει! μια χαρά εύκολη εγκατάσταση, και θα πρότεινα σε οποιονδήποτε που ΔΕΝ ασχολείται ιδιαίτερα, να βάλει αυτήν την έκδοση, πολύ εύκολο μου φάνηκε. smooth είναι, φυσικά εγώ ο κολληματίας και πάλι έκανα αφαίρεση σε πάνω απο δέκα εφαρμογές, ΄συνολο στο μενού έχω λιγότερες απο 20 (συστήματος και δικές μου). συνολικά εδώ και καιρό νόμιζα πως πάω γυρεύοντας με το να αλλάξω ROM αλλά σίγουρα δεν μετανιώνω, ήταν τόσο απλό τελικά, είχα νομίσει πως θέλουν όλες ξεκλείδωτο bootloader. έβαλα και το Seeder σημειωτέον, να βάλω και τους adreno drivers απο το xda? νομίζω κάτι είδα για adreno tweak στην ultimate hd αλλά δεν ξέρω πού βρίσκεται, υποθέτω θέλει άλλο kernel για να δείξει αυτά τα κόλπα; iR@klisvel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Ούτε με seus κανει τπτ...ΜΟυ εμφανίζει μνμ οτι ειναι αναβαθμισμένο... Το έχουμε ξαναπει στην ultimate δε γίνεται επαναφορά με seus.μονο με το flashtool μπορείς.κάνε ενα search και θα τα βρεις όλα.επίσης ο "οδηγός" της ultimate λέει ξεκάθαρα οτι update ΔΕΝ γίνεται απο 2.χ σε 3...απορω τι διαβάζετε μερικοί....και ναι η τελευταία εκδοση έχει τους τελευταίους adreno drivers μεσα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 παιδες εχω ενα τεραστιο προβλημα με κινητο φιλου... φορα την τελευταια οφισιαλ αλλα ειναι ροοταρισμενο και θελω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση γτ θελει να το πουλησει.. προσπαθησα μεσω του φλας τοολ αλλα για καποιο λογο οταν μου λεει να κρατησω το back και να το συνδεσω στο καλωδιο που πεταει οτι δεν αναγνωριζεται απο τα windows και κολαει. Φυσικα USB Debug ON και MCR sto usb connectivity .... Τι κανω ? υπαρχει αλλος τροπος ή λυση στο προβλημα μου ευχαριστω και με seus τα ιδια :( http://s15.postimage.org/k67n5ina3/Untitled.jpg http://s15.postimage.org/k67n5ina3/Untitled.jpg Πρέπει να βάλεις flashtool drivers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 παιδες εχω ενα τεραστιο προβλημα με κινητο φιλου... φορα την τελευταια οφισιαλ αλλα ειναι ροοταρισμενο και θελω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση γτ θελει να το πουλησει.. προσπαθησα μεσω του φλας τοολ αλλα για καποιο λογο οταν μου λεει να κρατησω το back και να το συνδεσω στο καλωδιο που πεταει οτι δεν αναγνωριζεται απο τα windows και κολαει. Φυσικα USB Debug ON και MCR sto usb connectivity .... Τι κανω ? υπαρχει αλλος τροπος ή λυση στο προβλημα μου ευχαριστω και με seus τα ιδια :( http://s15.postimage.org/k67n5ina3/Untitled.jpg http://s15.postimage.org/k67n5ina3/Untitled.jpg Δεν εχεις περάσει τους adb drivers.στον φάκελο του flashtool που εχεις κατεβάσει έχει εναν φάκελο που λέει drivers. άνοιξε τον βρες αυτούς που είναι για το σύστημα σου και εγκατέστησε τους. Υπόψιν όταν χρησιμοποιήτε το flashtool Πάντα να κλείνετε το seus και το pc companion και από το system tray του pc σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) παλι ρε παιδια τα ιδια ..μεχρι που επελεξα ολους τους drivers μπας και,,, εχω windows 8 , μηπως ειναι εκει το προβλημα?μεχρι που εκανα και disable drivers enforcement για να παρουν τα 8 toyw drivers κοντευω να σκασω :( Edited March 10, 2013 by PGM_gr HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Καλή μέρα είμαι ultimate hd 3.0.2 και έχω για kernel lupous v2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072405 Δεν ξέρω αν είναι στο μυαλό μου (δεν το νομίζω).Το τηλέφωνο βρήκε αυτό που του ελλιπε καλύτερο σήμα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και γενικά είδα διαφορά. Τον έχει δοκιμάσει κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Καλημερα σας Εχω ενα προβλημα με το neo V δεν μου κανει συγχρονισμο επαφων , ενω οι αλλοι συγχρονισμοι γινονται τι να φταει? και τι μπορω να κανω? μια επαναφορα? αλλα βαριεμαι το στησιμο παλι και κατι ακομα εχω και αλλο gmail πως γινεται να μεταφερω τις επαφες μου στο αλλο gmail. στο οποιο γινεται ο συγχρονισμος This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 το τελευταιο καιρο με εχει πιασει να αλλαξω rom και φερνω γυρω γυρω την zelly cream. εχθες ειδα στο s3 του ξαδερφου το real racing 3 επαθα πλακα,το κατεβασα και ΝΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΟ ΝΕΟ V με codename 9. τωρα τι κανω αλλαζω την codename με αλλη? μπορει καποιος με zelly να το δοκιμασει και να μου πει αν το παιζει? SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 ποια έβαλες; δες κι από μπαταρία πως πάει; Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) το τελευταιο καιρο με εχει πιασει να αλλαξω rom και φερνω γυρω γυρω την zelly cream. εχθες ειδα στο s3 του ξαδερφου το real racing 3 επαθα πλακα,το κατεβασα και ΝΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΟ ΝΕΟ V με codename 9. τωρα τι κανω αλλαζω την codename με αλλη? μπορει καποιος με zelly να το δοκιμασει και να μου πει αν το παιζει? Έλα φίλος έχω εγώ την zelly αλλά για παιχνίδια δε νομίζω να στην πρότεινα.Όσα δοκίμασα τα παίζει κανονικά (όπως π.χ to backstab που είναι ζόρικο).Θα το δοκιμάσω το συγκεκριμένο game που λες και θα σου πω.Αλλά να ξέρεις πως για παιχνίδια η καλύτερη είναι η codename. Καλημερα σας Εχω ενα προβλημα με το neo V δεν μου κανει συγχρονισμο επαφων , ενω οι αλλοι συγχρονισμοι γινονται τι να φταει? και τι μπορω να κανω? μια επαναφορα? αλλα βαριεμαι το στησιμο παλι και κατι ακομα εχω και αλλο gmail πως γινεται να μεταφερω τις επαφες μου στο αλλο gmail. στο οποιο γινεται ο συγχρονισμος Λοιπόν επειδή και εμένα ο συγχρονισμός στον google Λογαριασμό είναι για σπάσιμο νεύρων άκου να δεις τι θα κάνεις.Όπως είσαι στον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού σου πατάς το πλήκτρο επιλογών και διαλέγεις δημιουργία αντίγραφο ασφαλείας μετά διαλέγεις κάρτα μνήμης και το τηλέφωνο σου θα αποθηκεύσει στην κάρτα μνήμης στον φάκελο SYSTEM στο φάκελο PIM το αρχείο PIM00001.vcf. Αυτό το αρχείο είναι τα τηλεφωνά σου και αν αλλάξεις rom ή ακόμα αγοράσεις και άλλο κινητό android θα βάλεις το αρχείο αυτό μέσα στην κάρτα μνήμης σου στους ίδιους φακέλους (αν δεν υπάρχουν τους δημιουργείς) και θα πατήσεις απο τον καταλογό σου πάλι το πλήκτρο επιλογών θα διαλέξεις εισαγωγή επαφών και μετά κάρτα μνήμης.Στη συνέχεια σε ρωτάει αν θες να επαναφέρει τις επαφές σου σαν google επαφές ή απλά σαν επαφές κινητού. Διάλεξε καλύτερα google επαφές. Αυτό ήταν. Και μπορείς να αντιγράψεις και το αρχείο PIM00001.vcf στον υπολογιστή σου να το έχεις σαν backup. Αφού τα κάνεις όλα αυτά δε θα χρειάζεσαι πλέον τον συγχρονισμό. Αν πάλι θες όμως. Πήγαινε στον google λογαριασμό σου στο pc και σβήσε όλες τις επαφές.κάνε log out. Και μετά απο κανα λεπτό ή και πιο αργά προσπάθησε να κάνεις συγχρονισμό επαφών μέσα απο το κινητό σου.Εγώ έτσι είχα κάνει και πήγαν όλα καλά.Αλλά με το αρχείο PIM00001.vcf σώθηκα. Να ξέρεις ότι το αρχείο αυτό σώζει τις επαφές με όλες τις πληροφορίες και με τις φωτογραφίες της εκάστοτε επαφής.Αν πας να δημιουργήσεις και άλλο αρχείο ενω έχεις ήδη ένα απθηκευμένο τότε θα δημιουργήσει έναν ακόμα με αύξοντα αριθμό (PIM0002.vcf) χωρίς να σβήσει το προηγούμενο και να στο αντικαθιστά.Για να μεταφέρεις τις επαφές σου σε άλλο gmail. Θα κάνεις log in sto κινητό σου με τον άλλο λογαριασμό google που θες. Θα κάνεις την εισαγωγή επαφών με το αρχείο PIM00001.vcf όπως σου προανέφερα και μετά θα κάνεις συγχρονισμό. Ελπίζω να βοήθησα. :rolleyes: Edited March 11, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnthiP Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 έχω κάνει ότι υπάρχει για να βελτιωθεί η μπαταρία,. να σβήσω και εφαρμογές που δεν τρέχουν στο υπόβαθρο; αν βγάλω και το flash που δεν το χρησιμοποιώ, θα έχω κι αλλη διάφορα; από extended battery δεν πουλιέται καμμία στην Ελλάδα; πολύ καλή αυτή της mugen Εγω παντως εχω απενεργοποιήσει το bravia engine και τον φωτισμο που αλλαζει χρωματα .. τον εχω ελλατωσει. Μου κραταει γεματες 3 μερες. Αν εχει εφαρμογες που δεν χρειαζεσαι.. ναι καλυτερα να τις σβησεις. Τελικα τα sony υστερουν πολυ στην μπαταρια. Οσα κι αν κανεις παλι .. δεν θα κρατανε πολυ :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 εκανα οτι ειπες και μετεφερα τις επαφες με το αρχειο που μου ειπες στο αλλο gmail τ πρωτο gmail εξακολουθει να μην συγχρονιζει αλλα δεν με απασχολει πια τις εχω ηδη μεταφερει στο αλλο κι εχω και το αρχειο στον υπολογιστη μου μς ρις επαφες και στην καρτα μνημης σ ευχαριστω This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 νομίζω τα σκοτεινά wallpaper ανεβάζουν την αυτονομία. καμμία πρόταση; Ισχύει καθώς τα pixels είναι σβηστά η καταναλώνουν πολύ λιγότερη ενέργεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 ποια έβαλες; δες κι από μπαταρία πως πάει; Εβαλα την xperiance v2 μπαταρια δεν ξερω ...σημερα θα κανει την πρωτη φορτιση...μετα απο καμια βδομαδα θα καταλαβω καθως θέλει καναδυο πληρεις φορτισεις σε νεα ρομ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts